På bättringsvägen

Har absolut kommit på bättringsvägen, men förkylningen är envis och dröjer kvar lite för länge tycker jag. Har varit sjuk 1 vecka idag och i min värld känns det som en eeeevighet. Har inte haft feber sedan torsdagsmorse, så det är ju toppen! Men då jag nu blivit sjuk så har jag bestämt mig för att säsongen är slut för min del i år, och då är det bara idiotiskt att börja träna innan jag är 100% frisk. Så nu håller jag så länge tills allt verkligen är ute ur kroppen, och sen börjar basträningen igen!

Har haft tur också med att jag är ledig från jobbet till torsdag, så har haft en hel veckas ledighet till att kunna bli frisk! Fick nämligen jobba i torsdags trots feber då vi var tvungna att gå igenom Visual och Ceca är sjukskriven.

Nu ska Tilisha och jag ut och gå - har smittat ner henne, så nu har jag i alla fall sällskap!! :)

rastlös

Vaknade imorse kl 06.45 med en lite bättre hals än igår, men dock med en ännu snorigare näsa och fortfarande småfebrig. Somnade om efter några avsnitt av According to Jim och vaknade kl 11 igen. Sjuuuukt uttråkad, då jag som tidigare nämnt varken har tillräckligt med mosaik, pärlor eller några canvas-tavlor i huset. Precis som ett litet barn fick jag lov att följa med pappa på alla hans ärenden för att komma ut lite. Satt snällt i bilen och väntade.

Det är ju absolut inte roligt att vara sjuk längre, det slutade vara roligt samtidigt som man slutade skolan. Och när man gick i skolan var man dessutom oftast bara "sjuk".  Twice as much fun med andra ord.


Note to myself; get a haircut.


Jooodå... visst har jag gått och blivit sjuk.

Småfebrig, snorig och halsont? Javisst.

Vill helst inte somna. Gör ju så fruktansvärt ont i halsen när man vaknar. Men.. inte blir man frisk heller om man inte vilar. Typiskt.

God natt på er.


Sjuk?

Oh no.. Vaknade flera gånger inatt av att halsen gjorde ont och jag hade svårt att andas så täppt jag var i näsan. Så himla konstigt. Kände ju ingenting igår. Så nu idag blir det till att vila, för att försöka få väck skiten. Tråkigt.. Skulle ju in till stan idag och köpa mosaik och nya pärlor.
Jag har i alla fall haft tur hela året, inte varit riktigt sjuk sedan vintras. Nåja.. Nu ska jag dricka te.

Katrine!







Model Lab

Igår var Tilisha, Katrine och jag på Model Lab i Malmö och blev sminkade och fotograferade. Var först mycket skeptisk till hela idén när tjejen ringde och frågade. Tina hade nämligen blivit "inbjuden" till att göra det kostnadsfritt då Daisy (tror jag?), vår väninna, varit där för x antal månader sedan och skrivit upp hennes namn på listan. Men då Tina befinner sig i USA till december så gjorde vi det istället.

Vi kom på den geniala idén att ta med Katrine då hon aldrig i sitt liv burit make up och antagligen kan räkna på en hand hur många gånger hon haft klänning på sig i sitt vuxna liv. :) Och så fin hon blev! 60 bilder togs, men var ganska enkelt att sålla ner dem, självkritisk som man är :) Slutade med att jag köpte hem 10 st. Kul grej att göra i alla fall, men inte helt min kopp te :) Märkligt med alla poser..



Ni får ursäkta den gradvisa cykelbrännan :)


Hemma-fix igen!


Före


Efter


Nix.. No brains :)

Konversation mellan Tilisha och mig ikväll (Ja, jag vet att vi bor i samma hus, men ibland kan det ändå hända att facebook-chatten tas till bruk);

Jag - Oh, shut your pie hole!
Tilisha - Kisshål!? Really!? Äckligt!! :(
Tilisha - Stackars mig. Nu vill jag inte prata - hej svejs!
Jag - Nej, inte kisshål!! Är du dum!?
Jag - Det hade stavats "pee hole". Pie hole är det hålet du stoppar in mat i.
Tilisha - Oh crap.. not again.

(Därmed syftar hon till mitt tidigare inlägg ang. Mads Langer...)


She's got brains...?

I sängen imorse låg vi som sagt och youtubade massa saker, då säger Tilisha plötsligt;

Tilisha - Åh, sök på Mads Langer! Han ska tydligen göra en jättebra låt.
Jag - Jaha? Vilken då? Vad heter den?
Tilisha - Hmm.. Jag vet inte.. Den börjar nog på F tror jag. JAG VET! Philosophy!
Jag - Tilisha...? Philosophy stavas alltså inte med ett F.
Tilisha - Va..?! Klart det gör?

... Och för övrigt så hette låten hon menade "Facts and Fiction".

Morgonpigg?

Vaknade redan 05.30 av att jag frös något fruktansvärt.. Kröp ihop till en boll. Blev varm igen. Blev sen kall igen. Hämtade en extra filt. Blev varm igen. Blev sen kall igen. Gick upp och tog på mig strumpor och mjukisbyxor. Blev varm igen. Sen blev jag faktiskt inte kall igen, men jag blev väldigt pigg efter att ha gått upp några gånger.
Så jag gick helt enkelt in och väckte Tilisha och Jonathan :) Till deras extremt stora glädje lade jag mig i deras säng och lyssnade på Rasmus Seebach. Mohaha.. Lillasyster? Jag? Neej... ;)

Och bara för det så lägger jag härmed upp hans "Lidt i 5" - Kat's favorit! ;)
(För övrigt så måste jag faktiskt erkänna att ju mer jag lyssnar på honom, desto bättre tycker jag han är.. Och jag älskar.. älskar.. ÄLSKAR danska. Det lyder bare så smukt! ;) )



Inte många knop

Nej, idag har det inte blivit mycket gjort. Sov 11h igår och 10h idag, känns som att jag varit lite elak vid mig själv på senaste! Har bara suttit och väntat på träningen hela dagen, och därmed inte gjort särskilt många knop. Sticker om 15 minuter, och idag får jag träffa Katrine igen!! :)

Hörs senare :)



50- och 13årskalas!

Ja, i helgen var vi på försenat kalas för min syster och systerdotter som här under sommaren fyllt 50 respektive 13 år. Varit svårt att få ihop det då halva släkten cyklar och är borta hipp som happ, men eftersom jag inte skulle köra cupen nu i helgen så vart det ju perfekt!! 

Var fint dukat utomhus i partytältet och allt var fixat då himlen plötsligt öppnar sig och det bara vräkte ner! Har aldrig sett så mycket regn förut. Man såg ingenting ur rutorna, allt var bara vitt så mycket och så hårt som det regnade. Tokigt! Fick flytta in allting och det blev istället en fantastiskt mysig kväll inomhus :) Stora delar av familjen på en och samma plats, det gillar vi.

Något som var mindre kul var att när vi kom hem så hade vi vatten i båda källarna... Hade kommit så mycket vatten så det gått in i pelletsbrännare, så pappa och jag donade och hade oss och fick igång den efter en timme.. Och då var det dags för nästa projekt! Träningskällaren var full med vatten den också, men kreativa jag fixade så vi fick fram två golvskrapor med hjälp av pinnar och silvertejp, och så var det bara att sätta igång. Var i säng kl 04.30. Och vaknade 07.30. Nöjd tjej? Nej.

Men förutom det så vart det en fantastisk kväll :)


Ännu en dag

Ja, så har ännu en dag gått till ända. Har fått tränat bra på andra sidan bron idag, och jag är så glad för att jag får mer och mer motivation för var dag som går. Tror det har gjort mig riktigt bra att ta beslutet att ta det lugnt ett tag. Koppla ifrån allt och andas och tänka efter.

Var för övrigt i sommarhus med Katrine och hennes familj i helgen, i Kålhuset närmare bestämt - alltså Kulhuse. Hennes mamma hade födelsedag så Katrine och jag tog bilen över i lördags och mös hela helgen lång. Gjorde gott för själen och jag älskar deras sommarhus!! Det regnade dock hela söndagen, stod som spön i backen, så att se avslutningen av Post Danmark var uteslutet.. Istället stod vi på bron i Fredrikssund med paraplyerna uppfällda för att se cyklisterna susa förbi. Har inga bilder då Katrine har alla på sin kamera. Får sno dem nästa gång hon är här - vilket inte dröjer allt för länge hoppas jag!?

Men imorgon ska jag jobba igen, 12 - 20.15 så jag får hellre gå i säng nu då jag ska hinna att cykla en tur innan också.

För övrigt så havde ugnsrostade rotfrukter till middag idag.. Med mina rödbetor i! ;)


Dagens skörd

Detta är nog något som jag glömt att berätta... När jag tog hem från Lolland Falster efter att ha blivit sjuk sista helgen i maj, så bestämde jag mig för att ta tag i saken om mitt grönsaksland och började odla lite. 

Regnet har öst ner hela dagen och vädret är allmänt trist. Men mina rödbetor är inne på slutfasen, så det vart bara på med stövlarna och sen var det dags att plocka! Några fick vara kvar för att växa sig lite större, men fick upp ett 20-tal betor i alla fall. Så nu ska jag lära mig hur man lägger in dem också!

Och ja, jag vet, jag är tydligen lite bonnig. Och jag blir extremt mobbad av mina kära systrar för mitt trädgårdsintresse.


Hemma-fix


Före...


Efter!


SM & U6
















I'm back.

Ja, nu ber jag så hemskt mycket om ursäkt för min urusla uppdatering under sommaren. Men jag har helt enkelt inte haft lust. Inte en gnutta lust att skriva. Men nu har den kommit tillbaka och jag hoppas att jag fortfarande har några trogna besökare kvar...

Sommaren är snart över, och sist jag skrev här var efter SM-tempot. SM-linjet genomfördes, vilket ju också var enda målsättningen, hamnade med Malin och två till, de två bröt dock senare och kvar blev Malin och jag som båda tyckte att det var gött att köra igenom och ta det som träning. Sagt och gjort. 14 tjejer bröt loppet och av våra 6 st i Svanesund så fullföljde alla, tyckte jag var kul och bra moral.

Senare följde U6 som väl inte gick som jag hoppats på för min egen del. Slutade på 19 plats av 44. Målsättningen var topp 20 då jag blev 21 förra året. Trist dock att det var 1 sek till 18, 2 till 17e och 3,5 till 16e.. Speciellt då man kan hitta de där sekunderna, hitta vart man gjort "felen". För laget annars så hade vi en fin 2a plats till Sara på GP.et, 3e plats till Carro i Härja, hon slutade även total 3a och laget hamnade på en 2a plats.

Därefter följde kortbane SM i Malmö och Ringenloppet i Hököpinge. Tjejerna från laget kom ner och sov hos mig, blev en trevlig helg. Hade tunga ben och fick slita hårt hela loppet under lördagen, positivt var att rädslan för kurvor som uppstod efter kraschen i Götene började försvinna så smått under loppet. Med 3 varv kvar fick jag ge mig och rullade i mål ensam sen. Ringenloppet var också en tung historia, gjorde en taktisk miss och låg helt fel i kantvinden när en attack sattes in efter varvning så jag körde i mål med Malin och Camilla.

Helgen efter blev det tävlingsfritt och vi begav oss upp till Kristianstad för lite mys i stugan.

Bure 2 dagars väntade förra helgen och min prestation var katastrofal. Bestämde mig för att åka hem och tog tävlingsfritt helgen som var och även helgen som kommer. Motivationen har hamnat efter och glädjen försvunnit. Så jag tränar på och försöker hitta gnistan igen. Ser ingen anledning till varför jag ska kämpa mig igenom lopp som jag inte känner för och tappa mer och mer motivation. Men sluta cykla ska jag inte göra, nej nej. :)

RSS 2.0