Det var det jävligaste...

VET ni hur många myggbett jag har eller!? Hade inte ett enda fram till igår, på hela sommaren, så var vi på 50-årsfest igårkväll och satt ute i sånt där tält. Jag tyckte det kliade på benen, trots att jag hade strumpbyxor, tänkte att jag väl fått 3-4 myggbett, och det kan man ju inte gnälla över och flytta stolen inomhus för?! Så jag satt kvar, gick in i badrummet sen och såg något stort svart och en gigamygga satt på min kind och sög åt sig mitt dyrbara blod. När jag sen vaknade imorse så var mina ben helt svullna och värre är det nu, och ja - jag har varit så nördig så att jag räknat var endaste bett.

FEMTIOFYRA STYCKEN!! Förstår ni? 54!!! Varav 44 st är på benen!! Har köpt sån där lösning me ammoniak som man ska stryka på, och oh lord vad det svider. Så jag hoppas det blir bra väder i helgen, för jag vettitusan hur jag skall kunna ha liniment på mina ben... Förrersten så kommer jag nog med allsäkerhet ha de snyggaste cykelbenen i helgen.. Höhö.. Very funny.

Aldrig har det varit så kul...

... att cykla som det är nu. Trivs så kanonbra i Svanesund och för första gången på länge känner jag att det är riktigt, riktigt kul. =)

I lördags var det ett GP som gick precis som väntat - inte så bra. Var trött redan innan start då jag visste om vilken jäkla backe det var upp till mål, men det gick OK och Malin och jag tog oss runt tillsammans. Madde blev 3a och det bådade gott för morgondagen då det var ett upplopp som passar Madde perfekt.


Igår väntade en hård dag då Madde ledde cupen med ynka 2 poäng, vi hade vår strategi klar och jag tyckte den lyckades hyfsat bra!? Även om vi inte alla var med hem så gjorde vi vårt yttersta så länge det gick. Med en ännu värre målbacke idag, så visste jag om att det skulle bli en hård dag för mig då vi skulle upp för den 5 gånger. Och mycket riktigt, jag släppte klungan 6 ggr och kom upp den igen 5 ggr, attackerade några gånger trots hemsk smärta i benen. Har aldrig haft krampkänningar förut, men efter cirka halva loppet, så började det hugga i lårmusklerna så fort jag ställde mig upp. Fick en Enervit-tablett av Madde (tack =)) som hjälpte en del, sista varvet visste jag om att det inte var mycket kvar i benen, sa till Göran i öronsnäckan att jag hade krampkänningar och om jag bara skulle tuta och köra och så fick det gå som det går eller om jag skulle ta det lugnt? "Bara attackera. Bara köör!" blev det till svar. ;) Haha, hade det varit min egen pappa som sagt det så är jag inte riktigt lika säker på att jag lydit. =p Så mycket riktigt, det gjorde jag. När det sedan blev en kontraattack på det så kunde jag inte svara utan rullade ensam de fyra resterande kilometrarna till målet, nöjd med att jag gjort min insats till laget och aningen nervös för hur det skulle gå för Madde i spurten. =) Sara kom överraskande också till start, stackarn har varit sjuk i två veckor, men gjorde ett kanonlopp ändå. Sa ju att din lägstanivå var hög ;) Även Martina och Malin körde grymt och med Madde som slutade 4a i spurten så blev det plötsligt väldigt spännande då hon och Avalo hamnade på samma slutpoäng, men eftersom Madde hade en seger i bagaget (Laxå 3-dagars) så sopade hon hem totalen och vi körde hem lagsegern också. Gårdagen var grym och alla slet och gjorde sitt för laget, vi bidrog med åtskilliga attacker till loppet som fick det slutresultat vi ville ha, Mustonen kunde gå väg solo sista biten, då ingen av de andra orkade svara, och därmed också ta de där farliga 5 första poängen som annars kunnat putta ner Madde till en andra plats, antagligen den bästa tävlingen vi kört tillsammans i år =)

Efter dusch och pizza tillsammans efteråt så sade vi hejdå och nu väntar Svanesunds 3-dagars i helgen.

Tyvärr var Kajsa fortfarande sjuk och kunde inte vara med och köra, inte heller blir det Svanesund för henne. =( Krya på dig!!!

Tack för en grym helg och grattis till totalen Madde, det gjorde du bra. =)
























Rättelse.

Det ska förresten tilläggas att jag inte köpte mina strumpbyxor på second hand. Så snål är jag inte ;) De var väldigt sprillans nya ifrån Sneaky Fox. =)

På väg till Värnamo

Så är jag i bilen på väg till Värnamo för att köra ett GP idag och Cupavslutning imorgon. Åkte klockan 08.50 hemifrån, och har redan kört fel två gånger. Bådar gott det här!! Känns sjukt märkligt att jag ska starta om 4h och att jag nu sitter här, i Åstorp för att vara lite mer specifik. Men det ska nog gå det här, vi kommer fram i sinom tid =)

Tilisha var ju här igår, vi var iväg och kollade på alla möjliga second hand-affärer, men vet inte om det är Tilisha och jag som är kräsna, men vi hittade verkligen iiiingentiiiing. Jag köpte ett par strumpbyxor för 50 kronor, det var allt. Väldigt billig shoppingtur med andra ord. Käkade även langos och churros. Ville äta texmex-tallrik och kycklingvingar, men Tilisha sa att jag inte fick, för att jag inte skulle orka något annat sen isf. När vi kom hem stack vi ut och cyklade, sen käkade jag pasta med köttfärssås.. Sen käkade jag hemgjorde hamburgare.. Uuuusch, min magsäck måste ha töjt ut sig något fruktansvärt igår. Gick säkert upp 2 kilo. Tur att jag ska cykla i helgen. =)

Nu ska jag sova.

Pusshej och önska mig lycka till.

Förresten Cerdic, schysst att du inte kom igår, verkligen, va? va? va? ;)

Världens bästa dag väntar...

... mig idag!!

Hämtade hem Tilisha från Köpenhamn igår, och vi har hela dagen planerad!
Vi ska äta frukost nu, sen drar vi in till Malmö, ska ha Second Hand-dag idag, samt att jag skall försöka stoppa i mig så mycket mat som möjligt då det är sista dagen på Malmö Festivalen idag. Jag kommer rulla ner imorgon, om där är några nerförsbackar i Värnamo. Hem, ut och cykla med Tilisha (ja, ni läser rätt!) sen skall vi laga mat, hyra film, och sen kommer Cerdic kanske hit som jag har tvingat vara med å se Casanova ikväll klockan 21.. Me miss him. =)


I'm baaack.

Efter sinnessjukt tidiga starter (08.50!!!) och typiska små kringelikrokiga vägar med öppna fält så kom jag hem från Danmark igårkväll. Är nöjd med helgen överlag, och med gårdagens tredjeplats så kunde jag åka hem glad, framför allt för ett väldigt väl genomfört lopp. Så nere i form som jag var i april så skulle jag inte ens ha hängt med de fem första kilometrarna tror jag, men nu satt jag gott och väl med hem och hade till och med några småluckor några gånger. I spurten sen var jag seg i benen och när jag insåg att jag skulle ta tredjeplatsen med god marginal så sade benen ifrån och jag kunde inte riktigt spurta sista metrarna.. Grämer mig lite nu, aldrig ska man vara nöjd va!?! =p

Var på jobb idag och jobbar imorgon och onsdag också.. Heldagar allihop. Har småångest för att jag står i butik nu och inte sitter i skolbänken som jag först planerade. Ett helt år kvar till nästa skolstart...=/ Men sånt är livet.

Tina är i Los Angeles nu och lever livet, verkligen, hon fyller 25 år om 10 minuter - iaf om man räknar Sverige tid, för henne är det fortfarande 9h och 10 min kvar. Grattis lite i förskott. =)

Nu ska jag sova. Jobb imorgon...........   ='(

Nu åker vi...

Veksö och Nästved står på schemat för helgen.. See you on sunday. ;) Har dock datorn emd mig så lär i all tristess uppdatera under helgen.. Pusshej

OS-medalj.. igen!!!

Det är SÅ sjukt!!! Var uppe klockan 06.00 imorse för att kolla på damernas tempo, Ljungskog in på en 10e plats, vilket är en av hennes bästa tempolopp någonsin.. Nu klockan 09.15 började herrarnas tempolopp att sändas och jag har suttit och bitit på naglarna i 1h 45 min känns d som. Så sjukt spännande och Gustav Larsson kör in på en andraplats!! OS-silver till Sverige igen!! Så sjukt, så sjukt. =)

Bara klagomål...

Tilisha klagar på att jag ska lägga in mer bilder, så hon ska få bilder. Här är de två bästa bilderna från helgen som gick;

 
Någon börjar må dåligt.. och någon har ett totalt dagen-efter-ansikte på brunchen dagen därpå =)
Attans att hon är så söt ändå så det ger liksom egentligen ingenting att visa de här. Tille är den sötaste människan utan makeup som jag vet. =)

Mer än ett halvt dygn.

Jag har sovit i 12,5 timme inatt... Helt sjukt. Snacka om att kroppen varit slutkörd. Sov ju som sagt väldigt lite i lördagsnatt, och igår blev det inte så mkt mer då Tina skulle åka igår och vi skulle åka till Kastrup med henne. Grät lite grann och sådär, som vanligt, jag är den blödigaste människan på denna jord tror jag. Körde allians sen på kvällen och kroppen svarade inte alls.. inte särskilt konstigt med 9h sömn på två nätter?! Så igår fick jag läxa av pappa att i-n-t-e sätta väckarklockan idag utan bara soooova.. Så det gjorde jag, och oj vad jag sov.. Känner mig som en helt ny människa idag ;)


Yesterday was craaazy.

Igår hade vi avskeds-fest för Tina i Köpenhamn tillsammans med BikBok-tjejerna. Skulle va 11 stycken, men tyvärr blev vi bara 7 stycken, men vi hade kul som fasiken ändå. Anna 1, Anna 2, Tilisha, Josse, Tina, Anne-Mette och jag drog iväg från Köbmagergade lite efter 18.00 tror jag...

Kvällen var hel-galen, och trots många små incidenter along the road så slutade den i alla fall precis som vanligt; med en Tilisha som nogrannt studerar asfalten (d.v.s sitter på huk och önskar att hon aldrig hade tagit den sär sista shoten) och två systrar som står bredvid och försöker få nåååågon taxichaufför att ta emot vår lilla syster. (Inte lillasyster, bara lilla... syster). Bland annat så blev vi väl, kan man säga på sätt och vis i alla fall, utslängda från the crappy restaurant som vi åt på, fick usel service och han var så sjukt ohövlig så Tina fick till slut nog och gav honom en rejäl ordläxa.. Hihi... Tilishas hand började brinna lite snabbt sådär - hon hade en utspilld drink över handen då hon skulle ta en påtänd B52:a.. Lågorna gick över till Tilles fingrar. =p Tina lutade sig över bordet och fick se eld i håret, några hårstrån uppbrända - cirka en decimeter upp iaf... och en hel del annat =)

Stod ute i fyra timmar för att få en taxi till Tilisha... Var plötsligt väldigt glad över att jag tagit min stora väska med mig där det rymdes både platta skor och strumpbyxor - de dämpade kylan en liten aning i alla fall. Är nådigt trött nu må jag lova och lite dåligt samvete sköljer över mig då och då över att jag sovit så dåligt inatt. Men vafasen, Tina åker imorgon för att jaga sin livs dröm - I had to be there. =)

OS-medalj!

Så jäkla coolt, så stort och så bra!! Emma Johansson tog som ni nog vet vid detta laget, Sveriges första OS-medalj år 2008 och den första kvinnliga OS-medaljen inom cykel. Det är helt ofattbart, man visste om att hon hade kapaciteten, och om hon bara satt med hem så skulle hon ha alla möjliga chanser, det har man sett under de senaste två åren. Och så går hon och blir tvåa!!! Stort grattis till dig Emma. =)

Fredags-sunk.

Efter en veckas jobb med tider som 08 - 19.30, kombinerat med träning - som gått förvånansvärt bra med tanke på hur veckan varit - så fick jag ledigt från träningen idag av pappa och har suttit och myst i soffan sen klockan 19.00. I mina sköna pyjamasbrallor har jag avnjutit en snickers-glass, en kanelsnäcka och ett stort glas varm chokladmjölk framför den underbara filmen Tristan & Isolde.
Känner mig jävligt tjock nu alltså, och jag tänker varje måndag att "nu jävlar, nu ska jag få tillbaka min beachbody som jag hade i januari". I januari.. Hallå? Jag hade tydligen alla sorts former alldeles för många månader för tidigt. Både beachformen och toppformen. Så fel det kan gå. =)

Läste massa om Tristan & Isolde under första terminen i 3an i svenska B, jag älskar den historian... Så nu ska jag avnjuta sista halvtimmen av filmen... =)

Bjuder på denna

Tilisha och jag målade banan till Staffanstorps Elit-GP.. Eller ja, Tilisha markerade två brunnar, sen tyckte hon det var tillräckligt, så jag fick måla resten.. Så alla fina pilar som syns på Staffanstorps gator - blame them on me! Men jag tyckte faktiskt det blev riktigt fint. Piffar upp staden lite sådär.. ;) Kolla förresten in Tilishas svingulliga målaroverall.. Hon liknar det där trollet med blått hår och med scarfen ni vet... Plupp tror jag han heter.. Hihi. =)

 

Ytterligare en update!

Hallå hallå.. Har varit seg på att skriva nu på sistone igen.. Aj, aj, aj.

Tävlade i Sövestad i helgen, gick OK, tyvärr inte mer än så. Jag vann visserligen, men kroppen svarade inte på det sättet som jag ville. På söndagen var det en rulltur med Tilisha (!!!), Tina och Pappa som gällde, för senare på dagen åkte Tina och jag in till Danmark för att se avslutningen på Post Danmark Runt tillsammans med Mette. Var riktigt varmt och riktygt mysigt att se det, fina cyklister, fin tävling. =) På kvällen var det dags för bio (full rulle!) tillsammans med Cerdic, Jonathan, Tilisha och Tina. Såg nya Batman-filmen - skitbra!! Ni måste se den, I love it. Och Heath gör jokern så jäkla bra.

Annars har jag jobbat både igår och idag, full rulle inför skolstarten och kroppen är slut, åkte hem ifrån 07.30 imorse och var hemma 20.10, ska upp 06.20 imorrn så blev ingen träning för mig idag.. Det ger lite halvt ångest måste jag säga, men tror tvärtom att jag gör mer skada än nytta genom att träna efter en sån dag och med tre likanada dagar som väntar.

Blir nog inget Burseryd i helgen, vet dock inte än, den 16-17e är det race i Veksö och Nästved, den 23-24e är det Värnamo, den 29-31a är det "hemmatävling" i Svanesund. Sa jag förresten att Madde tog över ledningen i Svenska cupen uppe i Laxå? Riktigt kul och hon gjorde ett sånt grymt tempolopp! Det blir ett hårt och spännande lopp i Värnamo. =) Laget leder också lagtävlingen, så det är kul det också. =)


Så dålig på att uppdatera...

Sååå dålig på att uppdatera.

För första gången i mitt liv (förutom när jag praktiserade) så har jag jobbat som en normal människa, d.v.s jobbat varje dag. Sticket 08.30 och hemma 19.00 typ, då har jag inte ätit sen kl 15, så måste man äta innan man gör annat, alltså finns där typ ingen tid för träning och ingen tid för Cerdic. Häromdagen var jag hemma från träningen kl. 21.55!! Det hann typ bli mörkt ute =( Så har fått ta det lugnt ikväll för jag är helt färdig i kroppen då det är så sjukt mycket att göra innan skolstarten hit och skolstarten dit. Pooh. Ska tävla imorgon, vilket jag är sjukt otaggad till, men har betalat startavgitfen på 200 spänn och ska ändå träna så lika bra att köra. Skitsamma hur det går ju, det har varit skitsamma hela säsongen så då kan det nog även vara skitsamma i lilla Sövestad. =)

För övrigt så händer inte så mycket, jobbar hela nästa vecka också så det blir nog inget Burseryd för mig då jag jobbar till 18.15 på fredagen och antar att jag kommer vara rätt trött i benen. Funderar helt seriöst på att köpa såna där tant-rehabiliterings-skor för att avlasta benen lite. Mina ständiga platta ballerina-skor jag går omkring i är inte de allra skonsammaste.. Jag får helt enkelt bara ha alldeles för långa byxor för att dölja dessa hemskt fula skorna på mina fötter isåfall, och hey, det är ju inte särskilt svårt för mig att hitta alldeles för långa byxor i alla fall =)

Vilket himla långt text-inlägg det blev, så blir det när jag inte skriver på länge. =) I helgen blir det mys imorgon med familjen efter tävlingen då både Tilisha och Jonathan är hemma och på söndag blir det bio med Cerdic!! Vi ska se Batman =)

RSS 2.0