Packa, packa, packa.

Såå är det bara en hel dag kvar här, vi tar nämligen flyget kl 12.45 härifrån på torsdag, så måste åka härifrån runt 10 på morgonen... Och eftersom vi vill göra det mesta utav dagen imorrn så har vi satt igång och packat nu. Det går sådär bra för mig kan jag säga. Surprise!!

Hade 24,5kg med mig - jag fick ha 23, men eftersom Tille bara hade 19 så var det ju lugnt! Men även om schampot, balsamen och duschtvålen är slut och min flourskölj är nere på hälften såå har jag ju faktiskt handlat lite grann. Förstår bara inte hur jag kunnat göra av med så mycket pengar.. Men i alla fall, det blir spännande att se vad bagaget till slut kommer hamna på, minsn ju inte helt vad jag packade i handbagaget heller. Och till råga på allt så har jag köpt 3 feta böcker här borta, väger bly! =/


Såhär kan det se ut när jag packar...


Såhär mysigt har vissa andra som redan packat färdigt.. =/



Världens sötaste!

Ja, mina föräldrar såklart. Tina har åkt till L.A nu - vi möts ju upp där om 3 dagar!! Så igår tog hon flyget och mamma och pappa lämnades ensamma hemma med Katten. Tror faktiskt att det är första gången de är helt utan barn i mer än en vecka på 26 år. Galet va? Tur att katten adopterade oss då, så finns det lite (mycket - katten är crazy) liv i huset i alla fall!

De lämnades då också ensamma med min dator - en mackapär de inte vet hur de ska hantera, men mamma har inte gett sig utan försöker lära sig! Så igår kom det överraskandes nog ett samtal på Skype - hon hade fixat det helt själv!! Och nu har hon lärt sig hur man går in på internet så att hon kan kolla min blogg själv. Nu finns ju inte Tinas hjälp nära till hands. :) Så imorse snackade vi med mamma och pappa som satt och försökte lära sig alla möjliga funktioner på den bärbara.. Liiite oroväckande när jag hörde mamma säga; "Men - vill jag ta bort alla filer? öh.. nej?" Puuuuh.. blir spännande att se vad som är kvar av datorn när jag kommer hem ;)


En fin orchidé från Honolulu Zoo till mams och paps!




Diamond Head

Vi bestämde oss i fredags för att vi skulle ta oss uppför Diamond Head! Jag hade googlat lite och läst lite olika resebloggar om hur det var att gå dit, och enligt allt jag läste så skulle det vara långt dit och man skulle bli så trött så man knappt skulle kunna ta sig ner till bussen sen på väg hem. Man skulle också räkna med 45 min - 1h uppför Diamond Head.

Inget av detta stämde särskilt väl in.

Vi gick från vårt hotell - Queen Kapiolani, vilket ligger ännu längre ifrån Diamond Head änn Kapiolani Park där alla resebloggar hade utgått ifrån, och det tog mig och Tilisha ganska exakt 40 minuter, och då gick vi inte särskilt fort då det var hiskeligt varmt. Själva hikingen sen var smärtfri den med, det var sista biten som var jobbig - 275 trappsteg i etapper. En var 90 steg lång och alla var grymt branta!! (För er som inte vet så är trappor det värsta jag vet.) Så det kändes i rumpan må jag lova!!
Men vi var uppe på 30 - 35 minuter trots att vi filmade och fjantade oss mest hela vägen upp. På väg ner sen så stannade vi efter trapporna och njöt av utsikten ytterligare en gång och var nere på 35 minuter..
Eftersom vi ville vara hardcore så gick vi hem också, inga mesar som tar bussen här inte :) Hem gick ju ännu snabbare då det var svagt nerför mest hela vägen.

Men om ni någon gång åker till O'ahu så måste ni ta er uppför Diamond Head - ligger bara en liten bit från Waikiki och utsikten på toppen är helt fantastisk. De har öppet från 06 - 18 varje dag tror jag.



Mersmak av hiking!

Efter lite klydd imorse så blev vi äntligen upphämtade, dock 09.45 ist. för 09. Missförstånd ang. upphämtningsplatsen... I alla fall, blev körda ut till Bike Hawaii's alldeles egna lilla regnskogsområde, de hyr liksom det av Hawaii så människor som inte bokat Bike Hawaii's hiking får alltså inte vistas i den delen av skogen typ. Privat område.

I alla fall, turen var grymt fin!! För några veckor sedan upptäckte de en död gris mitt på spåret, och eftersom gris är ett väldigt heligt djur för hawaiianerna - dessutom var det här en hona som var gravid, så var detta ett riktigt dåligt omen för dem. Så innan vi skulle passera det området så fick vi alla vara tysta och så sjöng vår guide en chant medans vi andra gick igenom. Detta gjorde han för att kalla på andarna så att de visste att vi kom i fred. Coolt att höra deras chant och höra om kulturen och tron, sånt har vi ju inte alls hemma.

Efter det så blev vi körda uppför ett berg, där det förresten anordnas en cykeltävling varje år - coolt tyckte jag. Jättefint berg, där skulle jag gärna ha cyklat!! På toppen fick vi cyklar och hjälmar och så rullade vi nerför berget och njöt varje sekund av utsikten. Det är inte ofta man hinner njuta av utsikten från cykeln annars.. :)

Resten av dagarna har vi mycket vi vill göra, men dålig koll på hur vi ska få ihop det. Nu har jag suttit och googlat och hållt på för att hitta bästa möjliga transporter och så vidare, medans Tilisha somnat... Som vanligt!! Just nu ser det ut som att jag har bestämt att vi ska dra upp till Diamond Head och göra en ny hajk imorgon!! Fast denna gången på egen hand :)

Fick mig själv målad!

Ja, på papper! Gick förbi en grymt duktig konstnär från typ Ryssland eller något, i måndags.. Så i tisdags tänkte jag att jag ville också!! Har massa hemma från malmöfestivalen och liknande, men där får man alltid ett sånt där giga-huvud och en sjukt liten kropp som gör någon sjuk sak.

Köpte en ram till den för 10$ också, tänkte att det skulle göra det lättare att frakta den i väskan, så den slapp bli så skrynklig. Tji fick jag, med ramen får den inte plats i väskan.
Så nu ska jag kolla upp var jag kan hitta ett FedEx kontor nära här så jag kan fråga om jag kan få köpa ett sånt där kartong-rör ni vet? Sånt man har posters i. Det borde man väl få köpa på FedEx... eller??

Resultatet ser lite snett och knasigt ut, men det är för att jag tagit bilden med plastramen ovanpå.. Den sååå nödvändiga plastramen... :/


 


Dålig på att blogga

Jag vet, men det har varit saker att göra varje dag sen söndags och tidiga mornar. Nu är jag trött! Klockan är 23 på onsdagkväll här på Hawaii nu. Vi blir hämtade kl 09 imorgonbitti - ska ut och på hike och så ska vi ut och cykla lite i skogen!

Uppdatering kommer!

Delfinbad!!

Igår blev det i alla fall inga missförstånd med hämtningen! 45 minuters färd dit på extremt fina kringelkrok-vägar längst med kusten. Själva badet med delfinerna var helt extremt fantastiskt, vi fick göra en foot-push, double torso ride, pussa dem och lite annat smått. När jag skulle göra foot-pushen gjorde delfinerna fel först så på mitt tredje försök kom jag äntligen iväg!! Tyvärr blev färden kort då jag råkade böja knäna lite - det är nämligen signalen för delfinerna att de ska släppa taget.. Men, jag klarade det lite i alla fall, vissa klarade det inte alls :) SÅ SÖTA och jag ska definitivt göra det igen. VI funderade först på att göra det här igen, men vi får nog hålla igen lite på budgeten. Trots allt 2 veckor i L.A kvar också :)




Jag... fjällar.. :(

Ja, ni läste rätt. För första gången i hela mitt långa liv så fjällar jag. Inte så värst mycket, men ändå.. Förmodligen kommer hela vänster axel att fjälla då vi brända den ganska rejält de första dagarna. Dumma som vi var så trodde ju vi att spf 15 skulle räcka långt, vi har ju aldrig smörjt in oss förr ens!!

Det hjälpte i vart fall inte ett dugg, har inte varit på stranden på två dagar nu, imorgon har vi inget planerat och tänkte först dra och snorkla.. Men vi får se hur det blir! Jag har ju fortf tre veckor kvar, nu med spf 30 - vilket man tycker BÖR vara nog, så jag ska nog hinna bli fint brun igen :)


Ali'i Kai Catamaran Dinner Cruise

Jösses, vilken kväll!!! Har haft såå kul, vi blev som sagt upphämtade här utanför kl 16.40 och blev körda till piren. Killen som hämtade upp oss var även vår "grupps" värd under kvällen. God mat och god dessert bjöds det på innan det var dags för polynesisk show. Sjukt roligt att se tjejerna dansa riktig hula-hula, de var från Tahiti och antagligen några av de vackraste tjejerna jag sett. Sen var det vår tur att dansa, Tilisha var lite skeptisk först, men sen kom hon igång :)

Hula-hulan var mest hemskt att inse hur stel man är!?! Sen kom det dock 50-tals låtar som vi skulle dansa till. Folk fick gå fram i mitten av scenen i grupper om 6-7 stycken och dansa såsom vår värd visade, medans vi andra stod runt omkring. Såklart så blev det så att Tilisha och jag var de ENDA som inte kommit med i någon grupp när de räknade, så vi fick gå upp där själva, och eftersom vi var de sista så fick vi ingen twist eller något annat sånt. Nejdå, ena handen i luften och andra på gumpen och puta-puta och dansa runt. Jiiihaa! :)

The best chant var även något vi skulle tävla om grupperna emellan. BUS NUMBER THREE!! Haha, vår värd var totalt galen och jag har sällan skrattat så mycket. Blev hemkörda av de två sötaste värdarna sen och eftersom vårt hotell var det sista stoppet så fick vi pratat lite med dem och lärt dem lite svenska :)


Nya klänningen från Forever21, 165 kronor, förstår ni!?!



Dinner Cruise

Har precis kommit hem och duschat av oss efter en förmiddag spenderad på stranden. Det är helt fantastiskt fint här och så härligt att bada. Idag simmade vi bort till muren (lugn mamma och pappa, vi håller oss fortf. inne i den halvt inhängnade delen.. Inga hajar inte!) ja, i alla fall, under våra fötter kom ett stim med fiskar simmandes. Så fina, trekantiga svarta fiskar med klargula ränder.. Vi måste snorkla!! Ska nog dra till Hanauma Bay nästa vecka och snorkla, folk säger att det är som att stå i ett akvarium. Fiskar och koraller överallt, bara några meter ut i vattnet. Låter underbart, visst? :)

Nu ska jag snart stryka min klänning, ja, jag är nördig nog att ha resestrykjärn med mig.. Blir nog den nya klänningen från Forever21 som får åka på idag! Vi blir upphämtade utanför hotellet kl 16.40 för att åka ut med en katamaran på dinner cruise. Hemma igen ganska tidigt, tror vi åker därifrån vid 20 eller 20.30.



Cinnabon

Vi drog till Ala Moana igår igen, fast denna gången tog vi shutteln och gick hem istället.. Det är tillräckligt långt att bara gå ena vägen! Gick ner till Food Court som ligger på garageplan och bestämde oss för att testa Cinnabon som vi snackat om sen vi kom hit! Sagt och gjort, en kanelsnäcka med chokladglasyr på, tillräckligt stor för att delas på två.. Holy Jesus! SÅ GOD!






Goofing around at the ZOO








Den här bilden är speciellt tillägnad till X!



Honolulu Zoo

Igår var vi på ZOO, ligger ungefär 100 meter väck från vårt hotell. 12$ kostade det, men det var litet, ungefär som Skånes Djurpark. Och det var massa djur som inte längre fanns, som var med på kartan. Men allt som allt var det helt OK ändå!! Zebrorna och girafferna var extret vackra att titta på, och det var några ungar som klättrad in innanför staket som var ganska kul. (LUGNA ER! Det var en stor vattenvall mellan staketet och djuren, så de hade inte kunnat bli uppätna.)
Sinnessjukt varmt, det var himmelriket så fort man hittade lite skugga under några träd. Köpte också en himmelskt god färskpressad citronlemonad. Aaah, den satt precis där den skulle i den värmen kan jag lova!!!

Pics;


Zebragump i bakgrunden.

 


Tilisha var rädd för påfågeln.

 




LEMONADE!!!


Coolt tyckte vi, att plastglasen var gjorda av Corn.

 


The best burger!!

Okej.. Jag åt en fantastisk hamburgare på Mallorca 2007.. Smaken sitter liksom fortfarande fast i minnet.. Tina vet vad jag snackar om!! Den var helt gudomlig och jag började tvivla på att jag någonsin skulle smaka en bättre burgare!

Men igår var då dagen kommen va...  Jag och Tilisha skulle till ett hamburgerhak som vi gick förbi i förrigår, men vi kunde absolut inte hitta det. Sjukt märkligt, vi letade och gick fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Så vi gick ungefär lite vilse sen kan man säga.. Men, allt har en mening, för vi hittade världens bästa hamburgerställe där istället. Det var helt fantastiskt..

Beställde in en Royal Al'i någonting, men grönsaker, dressing, en grymt saftig biff, stekt bacon och stekt ägg på.. Holy Jesus!! Jag hade kunnat äta en här till frukost nu. Såå är ni någonsin i Waikiki så måste ni äta på Cheeseburger Beachwalk vid Planet Hollywood och Quicksilver-affären!



Inga delfiner

Jag ringde Sea Life Park i torsdags och bekräftade att vi skulle ha hämtning, och allt var ordnat enligt denna tjejen.. Så, vi var utanför The Marriot kl 11.25, vi skulle bli hämtade 12.. Plötsligt var klockan 12.40 och vi började sakta inse att vi skulle missa vårt delfinbad. Tille fick ringa denna gången och enligt en söt Sheryl så hade det blivit ett missförstånd som hon bad tusen gånger om ursäkt för.. Såå de bokade in oss på måndag, samma tid, istället. Bäst att de hämtar oss nu!! Surt bara att vi slösade 5h av dagen till ingenting.. Så det blev ytterligare en stranddag igår!


Favoritbild


Sephora, Forever21 and BareEscentuals

Himmerlriket!!! Igår vandrade vi spontant iväg till Ala Moana Center - sjukt stort shoppingcenter på 4 våningar.. eller 3.. Skitsamma, stort var det i alla fall!! Massa, massa, massa affärer - men vi var inte inne i så många, vi var istället inne sjukt lång tid i få butiker. Fick köpt en rouge och en ny borste från I.d, grymt mycket billigare här än hemma..!

Fastnade även inne på Sephora, och jag förstår verkigen vad Tina menat med att man vill köpa allt bara p.g.a förpackningarna.. Personalen är extremt trevlig och allt är bara grymt :) Tilisha och jag fick köpt med oss varsin Pink Sugar parfym hem! ;) En parfym som Tina köpte med sig hem sist occh som verkligen, bokstavligt talat, luktar nybakade muffins.. Ungefär.. :)

Forever21 var inte riktigt som jag tänkt mig, mest för att det var en så liten butik så utbudet var inte så himla stort. Men jag lyckades hitta en klänning för.. hör och häpna - 165 svenska kronor (på ordinariepris!!) samt några ringar och armband.. Längtar tills vi kommer till L.A och ska gå på Forever21 där!


Pics from paradise!

Jag låter bilderna tala för sig själv. Mest för att Tilishas lilla notebookdator från Acer har sjukt små tangenter - grymt ansträngande att skriva. Så ni får titta istället!!


















Lätt att vänja sig vid tidskillnaden??

Alla som säger att det är lätt - skitsnack!! Igår vaknade vi klockan 06,45 trots att jag bara sovit sammanlagt 9h de senaste 3 dygnen - ja, ni läste rätt! Kim kom nämligen förbi i söndagskväll och Tina, jag och han fastnade framför MTV, så han stack inte hem förrns kl 04.. Och om resan och kvällen innan vet ni redan!!

Igår drog vi i alla fall ner och utforskade stranden, som ligger 300 m från hotellet - heaven!! Totalt utslagna kom vi sen hem, duschade och gjorde oss iordning för att dra ut och äta - men eftersom vi båda var så trötta så tänkte vi ta en liten tupplur på en halvtimme - sagt och gjort, ställde till och med klockan! Men ist för att vakna 16.30 så vaknade vi 20.05!! What the!?!?!

Vid det laget var det beckmörkt ute så vi fick nöja oss med mackor på hotellrummet - ja, det blir mörkt redan kl 19 här på Hawaii. Så i alla fall, vi somnade igen vid 23, vaknade kl 00.30 - klarvakna. Vaknade kl 03 båda två och konstaterade att klockan bara var 03.. Sen vaknar vi igen kl 03.35, och har varit vakna sedan dess. Käkade frukost 06 imorse. Sjukt. Har varit uppe hela dagen i alla fall så vi hoppas kunna vända på det inatt!


Bilder från LAX i väntar på flyget till Oahu!



Rihanna

Yes, that's right!! Efter att vi kommit till LAX och gått igenom tullen så skulle vi till connection flights. När vi kom dit så hoppade tre paparrazis in och alla blev genast nyfikna på vem de väntade på!!

Freakin' Rihanna!! Hot, hot, hot!! Man fick ju inte fotografera i den delan av flyplatsen, men ett smygfoto utan blixt försökte vi få till, blev tyvärr ganska kasst... Men ändå!! Lika snygg i verkligheten som på TV och i tidningar!


We're on freakin' Hawaii!

Haha, åh, vet inte var jag ska börja... Vi anlände i vart fall igår kl 19.45 Hawaiiansk tid, och var framme på hotellet runt 30h efter att vi stigit upp i tisdagsmorse.. Min metod med att bara sova 2h innan vi stack för att kunna sova på planet sprack, då jag blev påmind om att jag INTE kan sova på plan. Totalt utslagen, somnade 6 ggr på shutteln till hotellet - på 20 min..

Vi har köpt fel adapter, så datorn dör snart, så jag får skriva mer imorgon, när jag är mindre stressad!!

Hawaii är i alla fall underbart :)

Möget vill inte ladda upp bilder för tillfället...

2,5h sömn låter väl nog..?

Njaaa... De som känner mig väl vet att jag är som en bebis när det gäller mat och sömn.. Och 2h sömn är INTE nog.. Men, eftersom jag är världens sämsta människa på att planera och världens största tidoptimist så antar jag att jag bbra har mig själv att skylla för att jag sitter här, 7,5h innan flyget ska avgå och har preciiiis packat klart.. Puh... Blir allt till att köpa en ny väska i L.A och packa med alla mina nya saker jag ska ha med hem :) ! Har redan nu maxvikten 23kg i stora väskan och handbagaget har jag 10kg i.. Visserligen får man ha 18, men det får omöjligt plats med mer i den lilla kabnväskan...

I alla fall, världens märkligaste grej hände innan ikväll - okej, inte världens märkligaste.. Men dagens kanske! För mig i alla fall. Jag rensade ur min plånbok från alla onödiga kort jag inte behöver ha med mig till USA, och bland mina mynt så hittade jag a quarter dollar. Och det är inte Tinas. Ser ju ut som en enkrona så har väl fått den tillbaka i växel någonstans! Men jag tar det som ett tecken på att vår resa kommer bli grym! :)






























Iiiiiiiiiih!

Jävlar.. förlåt. Men det är inte ofta jag svär här på bloggen. Men det är ju helt sjukt att jag åker om 12h.
Hela dagen idag har jag varit i stan, sagt hejdå till tjejerna på jobbet och myst med Tina - shoppat och lunchat!
Även bara nödvändiga grejer idag - tights och linnen. Och lite annat.. Uuups.

Nu är jag i full gång med att packa.. Hade packat ned magmediciner och sånt - Tilisha är ju sjukt känslig och har ett immunförsvar som motsvarar ungefär inget alls! Meeen efter att ha varit inne och kikat på ambassadens hemsida där det står oavsett vad för medicin så måste man ha recept eller lapp från ens läkare, om man ska få ta med det in.. Och jag orkar inte med att tjaffsa på flygplatsen i USA precis.. Så alla mediciner har fått åka upp ut väskan och in i sjukskåpet igen!

Nu måste jag packa färdigt!!


Köpte den här snygga ringen på H&M idag!


Did some more shopping...

Uups... Nej, men det var faktiskt nödvändiga köp denna gången, ett par jeansshorts i mörk tvätt - har faktiskt bara ljus tvätt sen innan, samt två vita baslinnen - har faktiskt bara vita tajta Vop-linnen sen innan..
Och det hela är ju menat att ha med till Hawaii! Imorgon är dagen - fixardagen! Det MÅSTE det vara, annars är det kört för mig att hinna fixa något.

Imorgon är det lätt, lätt massage på Rehab av syster Marion på förmiddagen, sen ska jag in till Lund och luncha med min käraste Sofie, klockan 13.45 har jag bokat klipptid hos Åse.. Inte klippt mig sen innan jag stack till Mallorca, då också av Åse.. Och att åka till gassande sol med slitet hår känns inte så jättekul. Så imorgon är det dags! Men nej då, såklart kommer jag inte att göra något drastiskt, sånt drömmer jag bara om - jag är för feg för att faktiskt göra det. Det blir till att klippa topparna och klippa upp det - det gamla vanliga.

Sen ska jag handla massa nödvändigt. Hmm.. jag kanske ska skriva en lista..?

Resfeber

Ja, jag är väl inte mina föräldrars dotter för ingenting, så självklart har en stor resefeber med massa tankar och "men tänk om" börjat byggas upp inom mig.. 5 dagar nu. om 5 dagar så sitter Tilisha och jag just nu på planet med 1h kvar till landning i London.

Men det värsta är att jag har bara imorgon på mig att fixa allt som ska fixas. På lördag är det nämligen tempolopp i Helsingborg och på lördag linjelopp i Åstorp, på måndag jobbar jag och på tisdagmorgon - jag skulle faktiskt inte ens vilja kalla det för morgon, det är ju totalt omänskligt att vara uppe så tidigt.. Funderar på att låta bli att sova överhuvudtaget, man har ju 11,5 h på planet till L.A som man kan sova på! Ja, iaf, på tisdagmorgon så bär det av.
Känns som om det är tusen saker som ska fixas - jag vet bara inte vad!?

Jobb ringde i alla fall innan nu imorse och vill att jag kommer in tidigare p.g.a en smärre kris. Så nu ska jag ut och träna för att hinna med idag! 14 grader ute. Åh, vad jag älskar det här ibland.
Men det ser i alla fall ut som att det blåser mindre idag..

Nya brillor!

Jag var ju hos optikern i fredags, i två timmar (!!!).. Jag måste ha världens bästa optiker, grymt cool! Snackade och snackade och snackade, och till slut kom vi då till synundersökningen, med resultatet av att jag måste ha nya brillor... Ja, de andra var inte helt korrekta i glaset längre.. Och så lite av anledningen till att både han och jag tycker att mina gamla brillor är fula..

Så, nu är det beställt ett par nördbrillor á la Ray Bans.. Can't wait! =)

Ledig dag = fixardag

Har gjort onlineregistreringen för Tilisha och mig idag och skrivit ut papperna, skrivit ut bekräftelse på hotellbokningen, kopierat pass och reseplan, kopierat upp resebevisen från Salus Ansvar.
Och det bästa av allt.. Jag har betalat och bokat vårt delfinmöte!!!

6 dagar kvar nu.. Galet.

Nu ska jag ut och cykla med Tina, blir en lugn rulltur då jag körde hårt igår! Solen skiner och det är 23 grader i skuggan, skönt. Sen blir det till att försöka packa lite när jag kommer hem. Kanske en tur till Obs! sen för att handla in lite mer nödvändiga grejer. Igår köptes berocca, flourskölj och nya plackers in!


Rosa klocka!!

Jag stal ju Tilishas rosa gummiklocka från Message i våras när jag stack till Mallorca då min egen gick sönder bara dagarna innan. Sen lämnade jag liksom aldrig tillbaka den igen, så Tilisha köpte en ny rosa klocka.. Weell, nu har jag köpt en ny rosa klocka jag också! Kollat på en från Ur&Penn i snart två månader, men de har aldrig haft den inne när jag varit där! Men nu ikväll så hade de den minsann =)


En framtida investering

Jaa.. Jag var och handlade en sväng med Mamma och Tina i söndags, och då fick jag syn på denna! Denna himmelskt söta lilla haklappen, den var jag ju bara tvungen att köpa.. Till mina ungar sen.. i framtiden. Långt in i framtiden. Fall det nu blir barn... Annars är den söt ändå =)

(För er som inte hängt med - jag älskar pingviner.)


Fått lite avklarat!

Imorse var jag som sagt på banken, fick fixat lite grejer. Sen stack jag till STA och fick våra flygbiljetter! (IIIIIHH; AAAAHH!!) och frågat lite om bagage och registrering och dittan och dittan..
In till Malmö sen, handlade skor... (Ups...) MEN! Tilläggas ska att jag faktiskt precis innan lämnade tillbaka en av kjolarna jag köpte från Monki förra veckan!

Sen jobb, jobb, jobb! Nu när jag kom hem gick jag över till Kusin, Moster och Barn och hälsade på lite, tiden rinner ju bara iväg nu innan vi sticker!

Har letat runt efter mina handdesinfektions-flaskor som jag köpte för längesen, men hittar bara en ny... Typiskt! Är ju slut överallt - dumma svininfluensa. Men en flaska räcker ju över resan iaf, sen finns det nog mer att köpa på Hawaii! En liten hög har samlats på golvet utanför rummet med nödvändiga saker nu!

Öh... London?

Visstja.. jag hade helt glömt bort London-resan!! 4e december.. (tror jag??) så åker ju Tille, Jonathan och jag till London i 5 dagar.. Kommer bli underbart :) Det här är nog ett av de bästa åren hittills.

8 dagar!

Ja, precis, nu är det bara 8 dagar kvar. Jag börjar äntligen förstå att vi faktiskt ska åka. Om typ en vecka. Så galet, fullkomligt galet!! Kom dock precis på att vi fortfarande inte fått våra flygbiljetter, som vi skulle få 14 dagar innan avresa... Såå, nu ska jag till banken med min far, ska dit och fixa så att han och mamma får rätt att röra mitt konto nu under min resa. Har inte lust att ta med mig alla pengar på kortet precis... Sen ska jag till Lund och till STA Travel ang. biljetterna, onlineregistreringen och bagage. Kl 14.00 sen så är det arbete som gäller i Malmö!

Jobblördag

Ja, det var ju inte igår det hände precis! Jobbade lördag idag, för första gången sedan 21a mars för att vara helt exakt! Så det innebar att jag jobbade med Sally, vilket verkligen var längesedan!! Mys!
Som vanligt mycket att göra, men ändå kändes de 4,5 h som en evighet.. Allt känns om en evighet nu känns det som. Jag vill åka iväg, NU!

Vädret är tråkigt - 13 grader, grått, stormblåst och regn...

To Do.

Idag har jag vila - tydligen. Det sa pappa i alla fall. Men jag klagar faktiskt inte, blåser storm ute och är 15 grader ute. Brr. Så idag har jag tänkt försöka fixa lite saker. Hoppas, hoppas, hoppas jag håller mig till min plan. (Självdisciplin? Vad är det?)

Ska in till BikBok och rensa undanhänget - stackars plånbok.


CAT! CAT! CAT!

När jag kom hem från träningen idag så var det en katt här uppe!?

Den hade tydligen sprungit efter pappa imorse när han var ute och hämtade tidningen och sprungit med in, så släppte pappa ut den. Sen har den väl sprungit in genom affärsdörren och irrat runt i affären, för när mamma sen öppnade dörren upp till bostaden så rusade den upp till Tina! Nu vill den inte gå, och vi vill inte släppa ut den. Det är en liten liten kattunge, utan halsband. En sån kan man ju inte släppa ut helt själv i denna trafiken!

Så för att Tina och jag inte ska bli allt för fästa vid den så har vi valt att kalla den för "Katten", så länge. Fast jag älskar den redan ändå. Mamma säger att jag inte får ljuga om någon frågar om jag sett den heller.. Hon säger att man ska vara ärlig. Jag tycker att man ska ljuga.

 


September!?!

Holy Jesus! Tiden går alldeles för fort just nu, önskar att det fanns en paus-knapp jag kunde trycka på!
Idag är den 14 dagar kvar till Tille och jag sitter på planet mot Hawaii. Det kommer bli sjukt. =)

Innan dess så måste vi snacka ihop oss och betala alla grejer vi ska göra över internet.. Med mitt Visa-kort.. Jag känner mig verkligen som Tilles sugardaddy på sistone. Mitt kort som fått stå för bådas flygbiljetter och bådas hotell... Men rätt gött att hon är skyldig mig pengar i 511 år ändå. (Nästan så lång tid i alla fall.)
Måste även hämta mitt pass hos polisen, göra vår online-registrering för att få komma in till USA, ringa amerikanska ambassaden, beställa linser, köpa 511 andra saker som jag säkert tycker är nödvändiga inför resan men som jag säkert inte kommer att använda ändå.


RSS 2.0