Nu kör vi!


Ännu mer omplanering

Ja, så kan det gå ibland - Morten kom inte över i helgen trots allt. Så det blev lite ändrade planer för helgmyset - men det blev alldeles underbart ändå. Körde 5h träning i lördags, och senare på kvällen kom Tilisha med packning för övernattning! Kvällen bjöd på lite lördagsgodis och film och mys, och tjejsnack i sängen innan vi slocknade.

Igår var det vila på programmet = lång söndagsfrukost med familjen. Åkte ut till Nova och ordnade lite saker med Mamma och Tilisha sen, och blev lite fattigare... Det där med mitt shoppingförbud har ju inte gått sådär jättebra... Men snart ska vi stå på loppis igen, och då får jag förhoppningsvis in någon tusing precis som sist. Och lika många plagg som jag handlade igår, lika många plagg skulle åka ut ur garderoben när jag kom hem - och vi lyckades rensa ut med råge.

Nu är det lite avslappning som gäller, innan jag åker in till banan om knappt 3h. Derny idag!


Lite omplanering

Var inte riktigt inställd på att jag skulle jobba idag, men så blev det visst! Men på grund av det så blev det dåligt med dricka och mat idag, så har haft en dunkande huvudvärk här till kvällen, och trodde först jag hade feber - men tempen visade trygga 36,5. Så fick bli lite omplanering med träningen - men fick i alla fall rullat runt benen 1,5h! Bättre än inget.

Hann även med en timmes massage i förmiddags - goa grejer! Fast det var rätt smärtsamt just där och då....


Glad tjej!

Pigg och glad!

Avverkat veckans 3e pass nu, och nu väntar lite mys och mat innan jag åker och kikar förbi och säger hej till min kusin i hennes nya lägenhet ikväll!

Har haft det väldigt bra och mysigt efter att jag kom hem från GC. Morten har varit här en hel del, och jag har fått ihop några riktigt bra träningspass med honom. Han kommer igen till helgen, och det är jag så glad för. Snart drar ju säsongen igång och han försvinner iväg på några längre turer och jag på mina kortare. Sara har även hon kommit hem för några dagars besök, men åker tyvärr till Belgien för att sen åka till Italien redan på torsdag.

Har fått lite jobb på H&M och har fått ihop några dagar på Posten denna månaden. Bra där! Har ju fått en rejäl restskatt att betala in senast i november... Så lönen sätts direkt in på skattekontot. :(


RSS 2.0