Rustar för Östgöta

Så är det köpt in ullstrumpor för söndagens säsongspremiär i Linköping, kl 08.00! Åker dit utan några förväntningar som helst - har några egna små mål som jag håller för mig själv, men överlag så är det som gäller att går det bra så är det skitkul och skulle det gå dåligt så får man analysera varför och ta det med sig till nästa lopp.


Fint pass

Bytte om på passen igår och idag, körde mina intervaller igår och lade distansen idag, då jag hade sett att det skulle bli lite bättre väder idag, och gissa om jag var glad för mitt beslut! Igår var det blåsigt, regnigt och allmänt trist, idag däremot... :) Solen tittade fram då och då, bara 5m/s och 14 grader. Hurra, hurra, hurra, vilket fint pass det blev. 4h skulle hinnas med, men när jag kom hem till dörren stod den på 3h 59 min 20 sek - det fick räknas som 4 tyckte jag.

Börjar bli grym på det där med att gissa ihop rundor och komma hem nästan på pricken på den beräknade tiden! Ska erkänna att det har blivit lite utav en sport för mig det där.. Gissa rundor och få så exakt tid som möjligt.. Nördigt.

Nu börjar Östgöta närma sig med stormsteg, och nerverna börjar komma fram mer och mer. Och precis som varje år inför säsongspremiäraren så har jag även börjat drömma att jag missar starten... Nerverna är nog redan väldigt framme vid närmare eftertanke!?


Saknar

Nu är mannen nere i Frankrike och det är drygt 2 veckor sedan vi sågs nu, och jag får vänta några dagar/veckor tills vi ses igen. Uh, trodde inte man kunde sakna någon så mycket efter så lite tid, och jag förstår verkligen inte hur jag klarade av förra året då han bodde i Frankrike och det gick 6-8 veckor mellan varje gång.

Jag räknar dagarna! (Även om jag inte vet hur många det är.. räknar lite sådär på måfå!)Sneak peak

Här är min nya skönhet! Några månader sent, men bättre sent än aldrig heter det väl? Dock kommer den först ut och leker i slutet av sommaren, tills dess får den bara stå och se snygg ut!

 

 


Veckovikariat - check!

Jobbar ju i H&M's fastpool, vilket innebär att jag jobbar när jag kan och när de har behov, men till sommaren är där alltid massa vikariat eftersom ordinariepersonal går på semester och dylikt. Hade ett längre vikariat på gång, men då det krockade med cyklingen så gick det tyvärr upp i rök - är ju svårt att ta några längre perioder med fasta jobbtider inom butiksbranschen på sommaren då det oftast är mycket helger. Men jag hittade en vecka då det är rätt lugnt på cykelfronten, så v. 30 har jag jobb hela veckan ut, ska bli så himla kul! Resten av tiden är jag kvar i poolen, precis som jag är nu.

Det enda tråkiga med det är att det var veckan då Morten och jag tänkte åka till Frankrike med cyklarna, ner till hans föräldrar som långsemestrar där nere varje år, men då han inte fått klart med laget om tävlingar så fick det bli såhär. Kanske hittar vi andra datum, vi får se, vi får se!

Påsken har passerat

Så var hela påskhelgen över, och jag kan bara konstatera att det här året går hiskeligt fort!

Skärtorsdagen spenderades på jobb - H&M Mobilia denna gång. Trevligt gäng, tråkigt bara att det skulle vara så fint väder medan man stod inne på centret.. Typiskt.

Annars har hela helgen handlat om cykel, god mat och mys med familjen. Tilisha har varit här alla dagar, mys, mys, mys! Hon gjorde även små påskbakelser till oss alla på påskafton, tack!

 

 


Tråkigt väder

Ja, sista dagarna har verkligen varit tråkiga. Eller, solen har i och för sig varit framme, men få grader och en blåst som sällan gått under 10m/s sista par dagarna har gjort det kallt och drygt. Och såklart, lagen om all jävlighet, så ska det bli så grymt fint väder imorgon - sol och vindstilla, och jag ska jobba. Hm. Lagom nöjd med det...

I helgen så bjuds det på regn, regn och lite mer regn enligt prognoserna. Jag håller alla tummar och tår att vädret blir milt till Östgöta, nästa söndag. Men med start kl 08 så ska man väl inte förvänta sig särskilt mycket... Alla kläder packas ned! Fall i fall.


Saknar det här!

Long time no see, igen.

Har varit lite segt här igen, mycket på grund av att jag börjat twittra igen, så mycket snabbare och enklare. Följ med där om ni är nyfikna, http://twitter.com/tilinalevin.

Morten var här förra veckan, stannade en hel vecka denna gången. Hade underbara dagar tillsammans, och som vanligt var de även fyllda med träning. Fick några pass ihop, i riktigt skönt vårväder. Men nu är mannen iväg på årets första äventyr, och kvar är jag. Men Anna Pålsson kom ner i lördags så vi fick kört några timmar ihop, i ett mindre fint väder... 3+ och 16m/s gjorde passet hååårt... och kallt!! Men såna pass behöver man också ibland.

Annars har jag jobbat en del på Posten här i mars faktiskt, nästan lika mycket som jag gjorde förut på vikarietjänsten. Blivit några pass på H&M också, senast idag faktiskt. Imorgon blir det träning och Posten och på torsdag står det vila på programmet och då passar jag på att jobba några timmar på H&M också.

För övrigt mindre än två veckor till säsongspremiären nu... Ih, nerverna börjar redan krypa fram.

RSS 2.0