Get your priorities straight, woman!!


Jag - Tilisha... tror du kroppen blir heeelt rubbad fall jag skippar mina p-piller denna månaden och börjar nästa igen?
Tilisha - Njaee... Jag tror inte det.. vadå då?
Mamma - Varför ska du nu inte ha de denna månaden då?
Jag - Öh, jo... jag shoppade för 1500 iförrigår och nu har jag liksom inte riktigt råd med att hämta ut mina piller...

Jag tycker det är bra att jag vet vad som är viktigt här i livet.

Jag hittade kameraaan.




Goa tjejeeeer. Trull Trapp, Tripp.

Gött att de har styr på saker... ;)

Kollade nyss in resultaten från Norge, som jag tidigare sa att det strulade lite med.. Fastän vi använde chip-system...
Och det är minst sagt fortf. struligt..  Bland annat så är t. ex Kajsa (Geeeooous =)) satt 31 sek bakom segrarinnan på linjet och jag är satt i en liten klungtid med nårra andra, fastän jag kom själv i mål före en drös. Alltid lite drygt med struliga resultat.  

Norge och en försvunnen kamera.

Igårkväll kom jag hem från Norge / Bullarebygden!

GP.et gick ju som sagt inte alls som väntat, brukar älska kurvor och fart, men i lördags var jag spänd och nervös och hatade det hela. Vet inte varför, men, såna dagar har man ju ibland. Gick i alla fall i mål.

Igår var det med mycket fjärilar i magen som jag ställde till start, vart en mycket kuperad bana vi hade framför oss, och som de flesta vet har jag under ett tag haft sjukt me psykiska problem inför just backar. Carro låg 7a sammanlagt så det var henne vi skulle försöka köra för! Det gick sjukt bra för mig i backarna, höll mig långt framme och höll min placering uppför backarna, kasade inte jojo upp och ned som jag alltid brukar annars. När vi kom till varvning och skulle gå ut på sista varvet så vart det några tjejer som krokade ihop i målbacken och flög i marken, jag hann precis svänga undan till vänster och klarade mig, men Carro hade ingenstans att ta vägen, hon klarade sig från vurpan men vart tvungen att stanna. Fick order om att vänta in Carro och hjälpa henne upp i klungan igen, sagt och gjort. När Carro kom ifatt så borrade jag ner huvudet och tog ett ordentligt tag. Så hårt så att jag själv inte orkade gå ikapp sen, efter att karavanen kom förbi så kom jag ikapp klungan igen innan första backen började, där sa det bara stopp i benen och så höll det på tre gånger, upp och ned i karavanen, kom ikapp precis i roten av backarna alla gånger, sen vart benen så fulla av syra så det var inget att göra mer än att rulla i mål.

Men Carro kom ikapp iaf, och vi fick Carro och Madde i  topp 10 i sammanlagda om jag förstod det rätt. (Struligt med att få fram resultat där uppe.)

Nu är det dags för jobb.

Visstja, kameran är försvunnen. Eller, jag hittar den inte i alla fall.

Raggarrunda

Inget internet i stugan, och OM jag nu mot all förmodan skulle hitta internet i ett litet hörn, tror ni inte det är norskt nätverk då eller?!

Men nu är Carro, Kajsa och jag ute på en liten raggarrunda med Gyllene Tider pumpandes ur högtalarna. Haha, men jag avr ju så smart och tog med mig datorn och min dong, eller vad det heter, så har lite nät här iaf. =)

Vad gäller tävlandet har jag inte så mycket att säga, kroppen svarar inte riktigt, men nya tag nästa helg, och om inte det funkar, så finns det en helg efter det också. =) Har iaf kul med tjejerna här uppe! ;)


300 meter från Norge.

Efter tidig massage imorse, en rulltur med min systerson och syster, agerat kameraman (kvinna) åt Tinas audition, packat 511 väskor så kom pappa och jag äntligen iväg mot Norge. Eller ja, 300 meter därifrån i alla fall =)
Resan var relativt smärtfri, jag körde första två timmarna, men när jag nästan började se i kors så trött jag var så fick pappa ta över och köra sista två timmarna. Hamnade på en restaurang utanför Uddevalla där ägaren var en som hade bott i Klågerup förr och tydligen kände en massa folk som pappa kände. Snacka om att världen är liten.

Carro är redan här sen igår, så vi fick sett varandra lite snabbt sådär, tydligen ligger norska gränsen 300 meter från campingen bara. Tycker jag är kul, vi ska gå över imorrn. Haha, ja, så spännande är våra liv... =p

Imorgon är det tempo som gäller, bergstempo trodde jag det var efter en titt på banprofieln, men Carro hävdar att den är nästintill platt. Så jag får väl lita på henne! Nu blir det sängdags, imorrn får vi ut och handla lite mat och kolla banan, startar inte förrns vid 17.30 enligt pappa. 

Sleep tight!


F-f-f-fabolous weekend.

I fredags vart det Vinylbaren som gällde, Factory45 hade spelning, så var där med Josse, Anna, Maja och Tilisha och käkade först. Mums, baconhamburgare och jordgubbsmilkshake. Love it. 

I lördags skulle Tina, Tilisha och jag vara blomsterflickor uppe i Asnäs i Danmark på GP Bikebuster - Odsherred Classic. Var OK väder när vi stack hemifrån 05.30 om morgonen, väl framme vid 08 så fick Tina det jättedåligt, så hon fick tyvärr sitta i bilen och sova hela dagen.. Så Tilisha och jag fick ta det hela istället, och det började regna.. och regna.. och blåste.. och var SÅ kallt. Jag är grymt glad för att det inte var jag som skulle cykla, och jag tyckte så synd om de stackars cyklisterna som skulle köra 209 km i det där vädret. Hade 6 lager på överkroppen, såg ut som Michelin-gubben, men frös ändå. Men vi hade kul trots det, Tilisha och jag. =)

Stod ute från 08 till 19.30 i regnväder och kyla, så bestämde mig för att inte tävla igår (söndag) då det kändes lite taskigt mot kroppen faktiskt. Så vi åkte hem på kvällen och igår blev det istället ett träningspass med lite intervaller och spurter inlagda så jag skulle få lite tävlingskänsla ändå.

På torsdag åker jag norrut och sover på obestämd ort, för på fredag är det dags att tävla i Norge med tjejerna! Har inte tävlat där sedan jag var 13 år tror jag.. Så det blir kul. =) Banprofilerna ser tuffa ut.. Pooh..
Nästa vecka blir det Pinsecupen i Danmark, sen blir det ytterligare tre race i Danmark helgen efter det.
Sen är det Kortbane-SM, sen SM, sen U6 efter det. Nu rullar det igång på allvar igen!


På Vinylbaren i fredags!

Världens sämsta bloggerska.

Ja.. Jag vet. Jag är skitkass. Jag ska förbättra mig, lovar. =)

Shopping limit

Sååååå, nu ser det äntligen ut som om min och Tilishas resa blir av, kommer bli så sjukt!! Men, smakar det så kostar det... Så nu har vi en shopping limit på 600 kr i månaden... Uh, det kommer bli så svårt.. Vet inte vad som hänt med mig, för shoppade jag nästan aldrig. Nu tycker jag det kommer bli ett helvete att hålla mig till 600 kr i månaden. Så igår på jobbet hängde jag ut halva mitt undanhäng, duktigt va? =)

Mina arbetskollegor försökte pressa mig till att hänga ut det hela, men hey, man måste börja långsamt!! Ska försöka ta väck ett eller två plagg till idag..

Blir allians ikväll, inte jättetaggad då benen börjar bli ganska slitna.. Hammarö 3-dagars med H-jun förra helgen, förra veckan blev det 6 stenhårda pass, vila i måndags, hårt igår igen.. Ja, jo, det känns som om något skulle varit fel fall de INTE skulle varit slitna faktiskt..

Men nu är det Entourage innan jobbet kallar!

What's happening?!?

Tilisha och jag snackar och har världskartan framför oss och drömmer oss bort till alla möjliga roliga destinationer. Plötsligt frågar Tilisha vart Thailand ligger i jämförelse med Paris, och jag tror såklart att hon skämtar.. Men nej, hon är fullkomligt seriös. Lite senare frågar hon var Hawaii ligger. Jag visar. 5 sekunder senare frågar hon var Los Angeles ligger, svarar med att det ligger typ längst till väst i USA.

Då ser jag plötsligt hennes finger snurra runt på hela kartan, man kan nästan höra hur maskineriet där uppe i huvudet jobbar.

Jag -  Det är det som det står "Förenta Staterna" på.
Tilisha - Jaaha....
Jag - Är du seriös? Vet du inte var USA ligger på kartan?
Tilisha - (lite smått förnärmad...) JO!! Jag kan bara inte hitta det...
Jag - Då vet du ju inte vart det ligger.
Tilisha - Jo!

... Några minuter senare sitter hon fortf. med näsan i kartan.. Hon har fortfarande inte hittat det. Och vet ni vad hon precis yttrade?

Tilisha - Fan, vart låg Hawaii nu igen...?

... She's a cutie. =)

Bara en kvar!

Läste precis att lilla söta Kajsa fått körkort!! Jiippiee, grattis grattis grattis. Och jag konstaterade även att det nu bara är Sara som fattas med att ha körkort. Jag tänkte bara skriva det så hon känner lite press på sig.. Hihi.. =)

Jamaican Me Craaazy.

Hihi... Ända sedan Seth gav Summer den där Jamaica-tröjan med trycket "Jamaican Me Crazy" så har det varit ett uttryck som lockat fram smilet hos mig. =) Så när jag såg att Ben & Jerry's gjort en sorbetglass med det namnet så vart jag tvungen att ha den.. Så igår köpte Tina och jag såklart Jamaican Me Crazy och hyrde Twilight efter lite diskussioner fram och tillbaka med han i videobutiken, som rekomenderade den starkt... Och mycket riktigt så vart den grym!! Och hetare vampyr får man leta efter, my oh my.


Renovering!!

Äntligen, efter 16 år, så har vi renoverat källaren, d.v.s träningslokalen. Så mycket mysigare nu!


Efter att de tagit väck alla cyklar förutom min innan renoveringen!


Voila!! Och nu är där fixat luftkonditionering!

Did some shopping...




Men är stolt över mig själv faktiskt, då jag gick in med mitt undanhäng på jobb som bestod av 16 plagg, och lyckades sålla ut det til 4! Jeeej... Att jag sedan dagen efter hängde undan 6 av de gamla plaggen igen är ju en annan historia...¨

(Tilisha klagade återigen igår på att min blogg var tråkig för att jag bara har cykelrelaterade bilder och inlägg.. så vart ju tvungen att göra henne tillfreds! =) ... )

Hammarö 3-dagars

Jodå, då var man hemma igen, kom först hem igårkväll kl 23 faktiskt.. Så var ganska trött idag och vaknade på helt fel sida.. Men så kan det ju vara! =) Nu är jag glad igen!

Började med prolog i fredags, och det är ju absolut inte min starkaste sida, har så svårt för att finna fokus så det är galet. Tyckte uppvärmningen gick grymt bra och var taggad! Men som sagt, med tusen tankar i huvudet på 3 kilometer så gick det naturligtvis inte särskilt bra heller.
Så på lördagen var jag peppad till att göra mig själv ett rättvist tempo, började bra och plockade snabbt in 10 sek på tjejen framför mig, men efter 2 kilometer så försvann all koncentration och istället började jag koncentrera mig på hur snabbt hon försvann framför mig.

På eftermiddagen var det dags för GP, var lite nervös då det var start med H-Jun och förra året var jag i så kasst tillstånd så jag flög av efter ganska exakt 1500 meter.. Men till min stora förvånan satt jag med hem, hade det bara riktigt jobbigt två gånger under hela loppet.. Då fick jag bita i ordentligt.. Men vi satt med hem och Martina spurtade till sig en 3e plats!! =)

Efter lite strul mellan några cyklister på lördagens GP, så valde Camilla Larsson att inte ställa upp på linjet på söndagen, vilket flyttade fram Sara till en total 3e plats. Så vi visste vem som skulle vara vems bitches under loppet. ;) (Internt....) Var hårt på sina ställen, men satt med hem och vi lyckades köra taktiskt trots starten med H-jun! Var grymt kul! En sak som inte var lika kul var att Martina snörpligt nog vurpade med 1,5 varv kvar.. Riktigt trist då hon såg ut att ha riktigt vassa ben under hela loppet.. Men Sara och Carro fick en 3e och en 5e-plats totalt iaf!

Har varit en grym helg med riktigt hög tävlingsfart och de där 110 kilometerna som skulle avverkas igår; kändes verkligen som om de flög förbi då det hände något i klungan konstant! Riktigt bra träning =)

Tjejerna har har varit grymma, tyvärr Kajsa fick stå vid sidan om p.g.a sjukdom och även Lisa sista dagen.. Ska bli grymt kul att köra allihop tillsammans sen!!

Början av maj.. Tänk sen i augusti.. det där är inte OK. Alls.
Tror ni alla förstår att jag syftar på brännan.

RSS 2.0