Back to work.

Idag var det återigen tillbaks till arbete. Blir dock inte mycket jobb i veckan, då U6 stundar nästa måndag. Är nervös, det ska jag helt klart erkänna. Säsongen har varit en enda stor dal, men med positiva tankar i huvudet, och laget att tänka på så blir det att ta det hela som träning och en kick-off till nästa säsong. =) Poooositiva tankar.

Nu ska jag sova, då jobb och träning väntar imorgon!

Bjuder på en bild från förra helgen. Jag i tajta jeans för första gången på 3½ månad.. Förstår inte hur jag kunde överleva förut innan jag upptäckte den fantastiska uppfinningen tights/leggings?!


Världens roligaste man.

Tilina - säger: Var det bra att Spanien vann?

Cerdic. säger: Ja =)
Tilina - säger: Tyckte de förtjänade det efter 44 års väntan.

Cerdic. säger: Haha, äsch! Torres är 24.

Tilina - säger: Är det lagkaptenen?

Cerdic. säger: Han kan HELT omöjligt ha väntat i 44 år

Tilina - säger: hahahahahahahahaha

Cerdic. säger: Nej, det är casillas, men han är också nått sånt, 25-26, så han kan inte väntat så länge han heller

Tilina - säger: Haha, iih, jag vill äta dig.

Cerdic. säger: Hur ska vi då se film?! =O

Tilina - säger: sant..  =(


Världens bästa present?!

... Inte för att det är så troligt att detta skulle inträffa, men om det skulle gjort det så tror jag faktiskt att Cerdic är en man som håller sitt ord;

(Jag sa åt honom att läsa min blogg nu igen, med tanke på mitt nya inlägg om honom. Efteråt så skickar han mig en ledsen gubbe. =(.. );


Cerdic. säger: =(

Tilina - säger: I love you anyway =)

Tilina - säger: d e d som e charmen me dig.

Cerdic. säger: =D

Tilina - säger: minus dock för ditt blackjack-beroende =(

Cerdic. säger: ja, det är ju ett litet minus

Cerdic. säger: men vafan, jag kommer bli miljonär på det sen, så det är chill

Tilina - säger: gött =D

Tilina - säger: köper du mig tusen frysa pajer sen?

Cerdic. säger: jag tror det

Cerdic. säger: men jag är inte säker

Cerdic. säger: kan bli något annat också =)

Cerdic. säger: typ en pingvinfarm =D

Tilina - säger: iiiih =D =D =D

Pingvinfarm? I know, jag har heller aldrig hört det ordet förut. Men skit i det, ordet har "pingvin" i sig, så I love it anyway! =) Skulle tippa på att han nog får bygga mig en egen liten is-bubbla i trädgården som vi kan stoppa in pingvinerna i... Det hade varit underbart.


WhoopsiDaisy!

... Det hela roliga med mitt förra inlägg om Cerdics telefon och kontantkort försvann då han skrev på msn tidigare;

Cerdic. säger - Haha, du läste inte särskilt noga va?
Jag - Vadå?
Cerdic. säger - Jag har abonnemang. ;)

Ååh... Jaja, men då kan jag istället dra till med att, vem fan slår till och köper ett ABONNEMANG, när man är som Cerdic och inte har någon som helst mänsklig kontroll över sin telefon två dagar i veckan (fredag och lördagkväll) och allt som oftast tappar bort den stup i kvarten. Så ha, jag kunde allt dumförklara dig lite i alla faaaall. (=


SM-guld, jiihoo!

Så coooolt, min brorson vann nyss SM-tempot för P11-12 uppe i Falun. Iiiih, jag är så glad för hans skull. =)

,Vilket kontantkort skall man välja..? Hmm...

Utdrag ur Cerdics blogg; (Ja, jag tar mig rätten att publicera det här =))

"Jag har Comviqs sånt Player-abonnemang till mobilen (ja, jag tog det enbart bara för jag skulle kunna gå runt o säga att jag är en riktig player). En stor fördel med det abonnemanget är att man kan skicka gratis sms till andra människor med något av alla Comviqs abonnemang.

Så fick jag då min räkning häromdagen, och tydligen hade jag skickat drygt 300 sms den gångna månaden (jävlar vad jag smsar när jag festar. Och då ska vi inte ens tänka på vad EM har gjort med mitt sms-skickande. Jävla Joel!). Hur många av dessa SMS hade jag då skickat till något Comviq-abonnemang, och utnyttjat den här enorma fördelen?

Jo, jag hade skickat ETT sms till en Comviqtelefon. Och det var till min pappa."

Hahahahahaha. Allting är väldigt sant med hela skicka-sms-biten i alla fall. Vanligtvis vaknar man upp med minst 4 sms från Cerdic när han varit ute. Eller typ 5 missade samtal i alla fall.. =) Men du, min vän, jag tror nog det bästa för dig vore att använda Halebops kontantkort, då du laddar för 300 kr i månaden så får du 3000 gratis sms till ALLA, in the whole wide world i 30 dagar. (Så länge du skickar ifrån Sverige...) Och det räcker väl i alla fall gott och väl för dig? =)

Jag känner mig som en sån där som har frågespalt i söndagstidningen nu.. Ger svar på folks himla komplicerade problem.. =)

Jag ska i säääng.

Så skönt det ska bli att få komma i säng. Sjukt trött efter en väldigt trevlig kväll här hemma. Slutade tidigt, men det är nästan bara skönt. =) Imorgon blir det cykel och mys hemma..

Midsommar, åh midsommar.

Så är jag hemma för typ första gången på lääänge. Har alltid varit iväg på cykeltävlingar.. visserligen cyklade jag inte år 2004/2005.. Men då har jag ingen aning om vart jag var faktiskt. SM gick 18-19e juni år 2005.. Så då var jag hos Viktor på midsommar kom jag på. Ja, det stämmer nog. Hans mamma grillade något gott om jag inte minns fel. =) I alla fall, back to the point, jag har nästan inte varit hemma en enda gång på midsommar (i alla fall inte under de åren som jag minns av mitt liv.) så ikväll skall jag vara hemma.. Och det känns ljuuvligt underbart. Tilisha, Jonathan och Ashleigh kommer hit, så hela familjen ska äta lite gott och bara mysa.. Låter perfekt i mina öron...
Vad ska ni hitta på idag?


I fas.

Så.. nu har jag kommit i fas med min sömn igen!! Har varit en rätt jobbig arbetsvecka med tanke på rean som skulle fixas... Folk tror inte att där kan ligga så mycket arbete bakom att "bara fixa en rea"... Oj oj oj, vad folk kan ha fel. =) Men nu är den fixad i alla fall, och skönt är det! Extra skönt att vi inte har massa gammalt liggandes längre eftersom vi har skickat allt det till Södergatans lilla outlet. =) 

Blev till att sova länge idag, steg inte upp förrns klockan 10.. (Calin, om du läser detta, shame on you som tycker att 10 fortfarande är i tidiga ottan. ;p)

Blir ett cykelpass ovanpå frukosten snart...

What a day.

14,5h jobb idag.. Kom hem för 30 min sen, likadan dag imorgon. Jäkla reaaaaaa.

Puss å godnatt.

Pearl Harbor

Plötsligt fick jag ett helt enormt sug efter att se Pearl Harbor (!?) . Ingen aning om varför. Men med den där rollistan; Kate Beckinsale, Josh hartnett och Ben Affleck - alla grymt heta, så är väl den filmen aldrig helt fel att se på.. men det är ingen film jag gärna sitter själv och storgråter till.. Bäst att vänta tills Tina kommer hem så vi kan storlipa tillsammans istället. =)


Faith Hill - There you'll be

Funny wallNörrebro, Köpenhamn

Bästa frukosten!?!

Jonathans hemgjorda koldskål, (SÅ mycket godare än den färdigköpta...) tillsammans med de där söta och goa skorporna och massvis med jordgubbar.. Åh, sommar, sommar.


Dolly..

Hon var heeelt fantastisk!! Trots struligt ljud och strul med storbildskärmarna så var det hela fantastiskt. Tina & Jag satt långt långt från mor och far från början, men i pausen sen så letade vi upp dem och de hade mycket bättre platser än oss... =p Så vi trängde ihop oss alla fyra på tre stolar och njöt av sista timmen med Dolly framför oss. Något som var extrakul är att detta var pappas allra första riktiga konsert. =)

Irriterar mig dock på att jag tog med den dåliga Olympus-kameran istället för Canon... Tänkte att jag skulle ta med den jag blev minst ledsen över fall de skulle ta den eller något annat då man aldrig får ha med sig kameror egentligen.. Men de kollade ingenting, inte ens väskorna. Och fick skitdåliga bilder med kameran jag hade med mig =(

Men jag har iaf sett henne och jag köpte en grym Dolly-Tee med mig hem!

bild
Bild lånad av Sydsvenskan, tagen på Malmö Stadio 14/6-08.

Smörgåsrån, brieost och...?

Jag - Hmm.. Kanske ska jag ta ett smörgåsrån... Med lite brieost!! (Väldigt exalterad!) Hmm..
Rene - Mm, det är gott det..
Tina - Ja, men vet ni vad man ska ha till egentligen?
Vi - Nej?
Tina - Man ska ha russin till, jättegott!
(Vi ser väldigt äcklade ut och kollar som frågetecken på Tina...)
Tina - Ööööh!! Jag menade vindruvor.. hihi.. Men det var ju nästan samma sak i alla fall.
Rene - Mm..
Tina - Ja, för russin är väl gjorda på vindruvor? ... Eller? (Ser lite bekymrad ut vid detta laget...)

Dolly, Dolly, Dolly!

Snart ska vi se Dollyyyy, snart ska vi se Dollyyy! Glädjer mig riktigt mycket, då hon och Elvis är de två som har speciella platser i mitt lilla hjärta för musik. Awesome dude! Något som också är awesome är Zlatans mål som han nyss gjorde. Jag tycker om den lilla malmöiten.


Så snabb.

Dagens ToDo är redan klar och nu ska jag äta lite innan det blir ett cykelpass och a whole lot of sit-ups. Har glömt mina situps hela veckan. Aj, aj, aj beach-08. Ikväll blir det som sagt då Dolly i Malmö tillsammans med Tina. Mor och Far skall också gå, då mams fyller år idag och hon fick två biljetter av oss i födelsedagspresent. =)

Igår var vi i Häljarp och firade Mattes student i Tallstugan, riktigt trevligt och gossen var förvånansvärt nykter. (=
Det var sista studenten för detta året och nästa år blir nog en aning lugnare då jag nog bara känner 2st som går ut. =)


ToDo...

Dagens ToDo;
- Hämta ut Dolly Parton biljetterna.
- Hämta ut nya P-piller.
- Lämna in min kamera för (förhoppningsvis) lagning.

Månadens ToDo;
- Ringa Citykliniken för ny vaccination.
- Fixa danska deklarationen.
- Fixa med min danska semesterersättning.
- Kolla upp biljetter till L.A.

Snart är veckan sluuut...

Snart så har denna veckan också passerat! Har jobbat måndag - onsdag, men nu är jag ledig och det tycker jag är braaa. (Jag är bortskämd.)

Var över hos Måns i tisdags för att gratta gossen till studenten, hade en riktigt trevlig kväll med de gamla halvbekanta 90.orna! Senare på kvällen kom ju resten förbi, och till slut följde jag också med till Lund. Helt OK, men alldeles för mycket folk... Stötte ju även på Cerdic där inne. ;D Allt som allt så var det riktigt riktigt kul iaf. =)

Igår var det som sagt jobb, mesta delen av dagen, Tina hämtade mig vid 17.30 för att snabbt fixa några presenter till Markus och Malin. Det hela blev väldigt sent och vi kom inte hemifrån förrns klockan 20.. Typiskt oss, så iväg bar det för Cerdic, Tina och mig ut till Smedjan. Såå långt, så jag tog bilen dit. Senare på kvällen körde jag förbi Malin, blev verkligen bara en snabb tittt-in då hon skulle åka precis när ja kom. =/ Träffade även Flisan där, första gången sedan september, så det var ju kul! Tillbaka till smedjan igen då Tina hade bestämt att vi skulle till Lund.. Körde in (ja, man kan faktiskt göra nyktra utgångar, det ÄR kul ändå. You should try it sometimes Olof! ;p) men väl där så hade Cerdic glömt sitt ID, så vi stack och käkade falafel istället. Sen ville Tina till Burger King, så jag körde till Malmö. Men BK var stängt, så istället köpte vi mjukglass och pommes hos en väldigt trevlig tant i gatuköket. På ett sätt var det väldigt skönt att Cerdic glömde, för nu var vi hemma redan 00.45, mätta och glada och jag kunde sova riktigt gott inatt och istället för på förmiddagen. =)

Nuuu så ska jag cykla lite, sedan så tror jag att det blir lugnt hela dagen... Har två studentstopp som jag nog ska göra ikväll i alla fall... Planerar dock att vara ute i lite mer god tid idag och vara hemma i god tid också. =)

Kul förresten att jag två dagar irad nu glömt minneskortet till kameran hemma och har alltså noll bilder nu.
Visstja, jag måste till Måns och hämta min cykel också.. Puh..


Spontan igen!?

Tro det eller ej, jag var spontan igår igen. =) Hade en suuupertrevlig kväll igår.. Verkligen!

Mer sen, för nu ska jag jobba. Jiho... =/ Ikväll blir det till att hälsa på en liten sväng på Markus och Malins studentfester.

Tylösand och Halmstad

Så har man varit iväg sedan fredags till idag i Tylösand/Halmstad. Har bott på världens mysigaste stugby/camping bara 300 m från stranden. Helt underbart! Sen har tävlingarna avverkats i Halmstad. Inte alls lyckad helg för min del, hade ett hyfsat flyt på tempocykeln idag, men kroppen kan inte förmå sig själv att pressa, då det gick i 59 km/h utför idag så kändes det inte ett skit i mina ben, det kommer liksom inte av sig självt längre... I backen på vägen hem sen så skulle jag växla ner på lillklingan för att få bättre kadens, då den plötsligt stenvägrar och kedjan hoppar ut och vilar lite på vevarmen (såg iaf ut som det uppifrån där jag satt...) mitt i backen!! (Snacka om att jag var förbannad...) Efter väldigt mycket klydd så stod jag nästintill helt stilla då jag äntligen fick upp kedjan på sin rätta plats, så var det bara att börja köra igen. Förlorade helt rytmen och en 20 sekunder skulle jag nog räkna med med tanke på tiderna ute på banan och tiderna som sedan blev i mål.

Nu vill jag att vinterträningen skall börja igen. Nu!

Just det ja.. Los Angeles-skolan har hört av sig igen.. Tror det är dags för mig att ringa dit snart.. =) (Tack Cerdic för ditt lilla pep-talk! =))

I'm home.. and off again.

Så är jag hemma i kära lilla Staffanstorp igen. Kändes konstigt att åka från Köpenhamn innan idag faktiskt, lite sorgligt på något vis liksom. Har verkligen saknat att bara umgås med Tilisha, hon och jag. Och eftersom Jonathan inte kom hem förrän 23.30 igår så blev det alone-time hela kvällen, underbart mysigt. Har i alla fall haft 16 underbara timmar i KBH, grymt skönt att komma iväg lite och bara vara.

Nu ska jag packa min väska, för om 1h och 10 min så sticker vi till Halmstad. Ups.


I'm theeere.

Nu har jag kommit fram till min lilla storasyster.. ;) Faktiskt jækligt mysig lægenhet, typisk dansk måste jag sæga att den ær, men det ær væl lite det som gør hela charmen. Gick ner på hørnet førut och køpte varsin bamstestor sandwich. Jeesus, så gott det smakade!! Och det satt vældigt bra med tanke på att jag endast fått i mig en banan, en apelsin och två mackor på hela dagen. Kollade en bit på Bruce Almighty innan, men den trøttnade jag snabbt på, så nu kikar vi på "Råzone", en film dær Jonathans exkæreste ær med i, faktiskt grym dansk film!!

Jonathan ær och donar nere i den nya lokalen før bagelcaféet dær han jobbar, så Tilisha och jag har lite alone-time før førsta gången på typ 6 månader. Riktigt, riktigt mysigt. Och vi ær riktigt, riktigt mætta då vi direkt efter sandwichen tryckte i oss två liter jordbær... Uueh.. Min lilla, lilla mage.It's getting hot.Älskar denna sommarvärmen.. Om det ändå alltid vore såhär. =)

Best Birthday.


Det är ingen vanlig dag...

... för det är Tilinas födelsedag, hurra, hurra, hurraaaa!! Ja, jag är en sån där irriterande person som fortfarande vid 19-årsålder tycker att den där dagen på året, födelsedagen, är det bästa på hela året! =) ... Typ i alla fall. Så nu är jag inne på mitt sista år som tonåring, puh.. lite ångest faktiskt!! Måste utnyttja mitt sista år som dum tonåring med att hitta på en massa hyss som bara är OK nu.. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ett samtal Tina  och jag hade nyligen lät nämligen såhär;

Tina - Shit Tilina, du är snart 20. Snart är du inte tonåring längre!!
Jag - Jag veeeeet! (Väldigt deprimerad.)
Tina - Nu måste du hitta på massa skit, massa dumt som bara är OK nu. För nu kan du alltid skylla på att du var en ung och dum tonåring.
Jag - Ja, men det ska jag, jag ska åka till Öland och Ven i sommar.
Tina - ... Öh......?
Jag - Ja, sånt har jag aldrig gjort förut.
Tina - Jag tänkte mer på typ att ha sex med tre personer samtidigt eller något sånt dumt.
Jag - Jaha... ja, det har jag heller aldrig gjort förut.

RSS 2.0