Kommer ni ihåg "Young Americans"?

Åh, den underbara serie som sändes på TV3 (tror jag) för några år sedan. (Tror det var 2002, släpptes 2000 i USA) Gick tyvärr bara 1 säsong, sorgligt nog. En grymt bra serie med 8 avsnitt á 45 minuter och namn som Kate Bosworth och Ian Somerhalder. Ni som inte sett den måste helt enkelt se den... Jag själv tittar på hela avsnitt på youtube, tar ju lite tid, men det är ju bara för att jag är en mes som inte laddar ner saker... =)



Tjejen som tackar nej till Timberlake.

I födelsedagspresent fick jag 2 st biljetter till Justin Timberlake i Parken. Joohoo, tänkte jag.
Mindre joohoo när jag verkligen insåg att jag hade ståplats bland 54 000 andra människor. (Jag, tjejen som nästan fick en panikattack när hon såg Westlife på Forum med 14 000 andra och trodde hon skulle dö under Mando Diao.s konsert på KB.)
Så efter grymt mycket velande så bestämde jag mig idag, 13.00 för att skippa den snygga amerikanen.
Ångesten kryper sakta över mig, men samtidigt.. stå upp i 10 timmar 3½ dag innan SM-tempot kan ju absolut inte vara något som förbättrar någonting.

Nej, istället drar Tina och jag till Forum i oktober och ser Gwen Stefani. (Det går ju inte riktigt upp emot Timberlake... men vafasen, var han tvungen att komma till Skandinavien under sommarhalvåret?!)
Jaja.. jag kan ju alltid tråna efter gossen på MTV istället. Plus att med mina ynka 152 centimeter så tror jag knappast jag skulle se något annat än alla andras hår. =)

Motorcykel - no good.

Kvällen var helt planerad. Middag hos Ashleigh och sen bio. (Nu tänker väl många att; Oj.. det där låter som en dejt.. dessutom med storasysterns ex. Så är ju dock inte fallet. Med tanke på att han funnits här sedan jag var 11 så är det lite av en syskonrelation..) I alla fall, så ringer pojkvaskern 18.45 (skulle mötas 19.00) och säger "Du, det blir inget ikväll.. Jag har vurpat med motorcykeln." WHAT?!

Tilisha for över till huset för att kolla till honom, som tur var slog han sig inget allvarligt. Boven var en stor oljefläck.
Så ikväll har vi tagit hand om honom och sett "White Squall".. Att han sen somnade är ju en annan sak. =) 

Något jag för övrigt också ska göra nu... sova.


Pretty Boys, pretty boys... Oh my..


En av tidernas (enligt mig och Tilisha) bästa filmer är White Squall, en film baserad på en sann historia som utspelar sig på havet. Ruskigt bra - kärlek, drama, komedi och lite tårar... Den bjuder på alla känslor.
Och rollistan är ju heller inte precis fyskam... Namn som Ryan Phillippe, Scott Wolf och Jeremy Sisto... (Håll i tankarna att detta var år 1996, alla var lite yngre och lite snyggare på den tiden... Åren har verkligen tagit ut sin rätt på vissa... =))

Om ni inte sett den; se den!!
Om ni sett den; Se den igen!!


Scott Wolf

Satt nyss och kollade på TV3 och Scott Wolf gästade ett talkshow-program och jag blev påmind om att han var min barndomskärlek i TV-rutan. Kvällarna framför Ensamma Hemma med "Bailey Salinger".. Ujujuj, inget att leka med. =)

image143

I'm having a crappy day.

Jag har endast varit vaken i 1h men det är redan är riktigt dålig dag. Vill helst somna om och vakna imorgon.

Musik... Personer.

Viss musik kan man omedelbart relatera med vissa personer.

Tina, äldsta systern kommer direkt upp i tankarna vid toner av Norah Jones eller Bethany Joy Lenz.

Tilisha går under Brit-rock... Definitivt.

... Även Nathalie platsar där. =)

Arabisk folkmusik, Bob Marley samt techno (en hejdundrades konstig mix) för mig direkt till Emilia.

Viktor kommer alltid förknippas med musik i stil med Chicago och ELO. ( "Hello, hello..It's great to see you once again" -förmodligen soundtracket till vår tid.)

Jag själv förknippas nog med Elvis... Tror jag i alla fall.. Skulle varit konstigt om det var på något annat vis.


You just gotta love Tree Hill.

Eftersom min lapp med alla körtider har försvunnit ifrån kylskåpet på något mystiskt vis så hade jag alltså ingen aning om när jag skulle ha min lektion idag.
Så jag fick helt enkelt gå upp kl 08 imorse för att gå till körskolan och kolla. Har lektion 13.40... Så hade ju kunnat sova några timmar till. Men istället för att grina över det så köpte jag lite mumsig frukost på ICA och satte mig på vinden med OTH säsong 3 i DVD-spelaren.

Sett 5 avsnitt på raken nu, det går bara inte att sluta titta när man väl börjat... Säsong 1 har dock spelats 3 ggr här hemma så den börjar ju bli lite uttjatad nu... Lucky me som fick både säsong 2 och 3 av Flis, Carro å Tilisha =)

Ups, nu får jag nog cykla iväg, ska ju boka en massa annat innan lektionen sätter igång!


Cerdic far iväg..

Imorgon är det bokstavligen dags för Cerdic att ta steget ut i världen, gossen åker iväg för att tågluffa i 1 månad. Förstår faktiskt inte riktigt hur jag skall klara mig, men han har i alla fall tajmat det bra med tanke på att jag är iväg 2 utav dessa 4 veckor.. Så jag håller mig lite sysselsatt i alla fall!

Jag saknar dig redan! (Psst.. glöm inte, minst två vykort var vår deal.)


Rix och Pingu

image141

Skolavslutning, regn och Bellas student.

Hela veckan har det varit strålande väder (inte minst på Vipans student då det nästan var för varmt.) och så idag, friskolornas dag, blir det regn!
Har varit på Bellas student ikväll, sista studenten för året. Varit en hård vecka med alla studenter man har hälsat på.
Kvällen har varit riktigt trevlig och den har bjudit på både irländsk folkmusik och ballader ifrån Jasmine.. Kul och omväxlande för att vara en studentfest =)

Mamsen fyllde år igår så det blev bara en blixtvisit hos Rikard strax innan 23-slaget. Kunde ju inte låta gossen vara helt utan Tilina på sin stora dag ;)

För övrigt så har sista dagen på Vipan avverkats, det var lite sorgligt... Betyg och kramar utdelades men tårarna uteblev för min del faktiskt. Fastän det inte kommer bli dagligen som man pratar med flickorna, så blir det väl lite då och då förhoppningsvis i alla fall. Palmstaden är ju ett måste i sommar.

Studentpics!

                                    
....Här var vi trötta.


Gårdagen var galen! =)

Så, då var man fri! Härligt, men läskigt! =)

Kom hem sent i söndagskväll så försov mig en smula på morgonen då jag var ordentligt trött! Men kom i alla fall i någorlunda tid till Kävlinge för att träffa LP3 en sista gång! Dagen bjöd på champagnefrukost hos Sara, tåget till Lund för att träffa Patrik och äta lunch och vi klämde in ett besök på Stortorget för att döda lite tid innan det var dags att inta skolan!

Med tanke på SM som inte är allt för långt bort i planeringen så tog jag det lilla lugna igår med endast lite champagne och cider. (Tråkigt enligt vissa, förnuftigt enligt mig). Men när vi skulle sparkas ut på scenen sen så kände man att; Fasen, det skulle nog inte varit fel att vara lite på lurven nu. Tror nog pulsen på oss alla var rätt hög. Haha, med endast 10 personer i vår klass så blev det ett kleeeent utsparkstjoande!

Allt var sjukt kul, Thomas Nilsson tog sig tid i sitt hektiska schema för att se utsparken! Även vår kära Ulla var där för att uppvakta gamla 9B flickorna!

Efter en tur på lastbilsflaket och en runda i cabben för att släppa av Flisan och Carro så var det dags för mig att befinna mig på Folkets Hus. Grymt mycket folk, jättekul att se alla! Tror jag höll rätt bra liv i lådan och de flesta trodde jag var ruskigt berusad... Men jag var bara upprymd! Det är sanningen. =)

Kvällen var underbar och den avslutades på Tegnérs 03.00 inatt.


(Förresten... någon lyckades bränna hål på min klänning med en cigarette igår. Hur lyckas jag? Börjar nästan tro att det är meningen att jag ska partaja naken, så ingenting kan förstöra min outfit.)

Sjukt galet, men vad gör det!

För vi tar studenten imoooorgon! =)

Kommer bli en alldeles underbar dag med 29+ i skuggan enligt vädret.
Helgens väder har bjudit på närmare 40+ i solen, helt galet! Lite väl tufft att cykla i denna värmen. Men det är härligare än regn ;) Fin fin bonnabränna man fått nu, men det är lugnt för klänningen är i alla fall knälång =)

Alla fönster står öppna här hemma änå är det 30 + här inne. Pjuuh, kommer bli varmt inatt.

Jiiihooo.

Körlektion, Laxå, Student...

It's all happening!

Har nyss haft min första körlektion, uh, det var med fjärilar i magen som jag gav mig iväg. Men det gick alldeles utmärkt.. Lite annorlunda att köra en så modern bil jämfört med den gamla suzukin ;)
Om några timmar drar vi till Laxå för att köra ett 3-dagars lopp. Ingår även i Svenska Cupen. Sådär lagom taggad.. Haha, sprint i motlut är inte min grej! Men övning ger färdighet.
När jag sedan kommer hem på söndagkväll så blir det sova, sova, sova, för på måndag så ska vi sjunga om studentens lyckliga dagar!

Känns grymt konstigt och jag har fått något av en 18års-kris.. Snacka om sura miner här hemma när jag pratar om det, med tanke på att ena systern är 23 och andra 24 år. =) Efter måndag så står jag där... Men jag har ju i alla fall Bik Bok att falla på. =p

Så var balen var över.

Igår var en underbar dag. Starten var dock inte lika härlig; med ett samtal ifrån min frisör i söndagskväll som löd "Jag kan tyvärr inte fixa ditt hår imorgon" så jag vaknade 08.30 och ringde runt till säkert 20 salonger innan jag till slut fick tag på en tid på Salong Stråk i Lund. Men, det blev i alla fall bra till slut ju. Träffades hos Flisan innan vi skulle ge oss av i våra limousiner för att åka till AF-borgen. Ruskigt mycket folk som var där och tittade!
Middagen var god och punschen hoppade vi över. =)

Med två grymt värkande fötter och en lakritsshot spilld på min klänning stack Emilia, Cerdic och Jag hem redan vid 02-tiden.
Det blir roligare nästa vecka då vi inte behöver dansa runt i våra extremt stora balklänningar.

Cerdic var den perfekta dejten som till och med gav mig en handledsblomma (!) och bar mig ifrån AF till Åhlens då jag knappt kunde gå. Haha, du är bäst.

         

(Klänningen är faktiskt ljusljusrosa.. inte vit. =) )

RSS 2.0