Vive la France!

Blir en liten baklänges uppdatering nu, men det får ni leva med!

Den 20e februari tog jag min väska och drog till Frankrike för att äntligen träffa Morten igen, efter drygt 1,5 månad ifrån varandra. Hade tre helt underbara dagar där nere, och då tiden var så knapp så såg jag verkligen till att njuta av varenda sekund vi hade tillsammans. Vi promenerade mest och såg oss lite om under dagarna och lagade sedan middag själva på kvällarna, stekte pannkakor och njöt av lite vin. Jättemysig liten by - Blois, där det helt tveklöst måste vara helt fantastiskt om sommaren. Åkte hem igen den 23e, och det var minst sagt lite jobbigt att lämna honom där på perrongen. Men vi ses ju om 2 månader igen - tiden mellan gångerna vi ses är ju knappt märkbar. Hrmpf! :)


Där rök den träningen...

Har haft lite konstig känsla i halsen sista två dagarna, har inte riktigt kunnat finna ut av om det varit tungan som varit svullen längst bak eller om det varit halsen. Men jag har tränat på ändå då det inte synts något anmärkningsbart, men idag så hittade pappa tre gula prickar samt rodnad och svullnad längst bak i halsen... Kul.

Ringde och rådfrågade min husdoktor Marion (syster, tränare och massör - allt i ett, som en schweitzisk armékniv.) då jag är totalt inkapabel till att fatta egna beslut gällande min egen kropp. (Inte en särskilt avundsvärd egenskap.) Fick rådet att vila och gurgla whiskey, det ska tydligen hjälpa till att döda bakterierna. Well, sagt och gjort. (Efter lite googlande och ytterligare rådfrågande med stammisarna nere i butiken och paps såklart...) Här sitter jag nu med mitt apoteksmått fyllt med whiskey, så får vi hoppas att det fungerar.


Jag och whiskey'n, en helt vanlig måndag.


And I'm back!

Sitter hos Tilisha, ensam i lägenheten med de tre små katterna och slappnar av. Sovit här sedan igår efter att ha avslutat ett 4-dagars block på jobb med en hel del att göra då det var löningshelg.

Igår gjorde vi middag och åt stekt halloumi med sparris till förrätt, tigerräkor och kräftstjärtar frästa i olja med vitlök och chili med klyftpotatis och vitlöksbröd som huvudrätt (smakade som en liten bit av himlen) och glass till efterrätt. MUMS! Men dagens träning sitter på sin plats - jag åt mest av alla, precis som vanligt. Vi avrundade kvällen med en halvtaskig film - Letters to Juliet. Tack för sällskap och sovplats Tilisha och Jonathan!


RSS 2.0