Han är gammal.

Grattis på 20årsdagen bästaste du.

image373

Hektiska dagar

Har varit på jobb idag, fick komma in liiite tidigare än planerat eftersom vi har grymt mycket varor som skall packas upp och p.g.a andra diverse orsaker. Så istället för att jobba 12 - 17 imorgon så skall jag in 08 - 17.. Sen blir det träning med Lille V. Det ser jag fram emot! Jobb på torsdag igen 10 - 18.30...

- - - - -


image372
Jag är kär i denna bilden. Jag och Pernilla i Oskarshamn 2008.

Ultraljud och lite sånt där...

Var inne på Cura-kliniken i Malmö och gjorde ultraljud över hela magen för att kolla upp vad det är som har spökat de senaste 2 månaderna. De fann ingenting, nada, absolut ingenting. "Bukspottskörteln är perfekt.. levern perfekt.. njurarna perfekta.. urinblåsan perfekt".. and so it went on and on, and on! Skulle nästan ha blivit lite gladare fall jag hade fått höra "Men.. här är något som ser lite suspekt ut". För då hade de åtminstone vetat v-a-d det är som håller på och jäklas. Nu vet de däremot ingenting. Det innebär att jag heller inte vet någonting, vilket innebär att jag inte kan göra någonting åt det.

Nu har jag varit iväg på Obs! för att kolla på en bärbar dator. Blir helt yr av alla olika märken och modeller som finns.

Rainy day

image371


Regnet har öst ner hela dagen. Verkligen uppmuntrande. =/ Men det gör mig lite gladare över att jag inte skall köra alliansen ikväll i alla fall. 9 grader och regn, hmm, neej tack, det räckte gott och väl med sånt väder förra måndagen. Skall till läkaren 16.20 och har fått fasta i 4h nu. Självklart så känner jag mig jättehungrig hela dagen, just idag, bara för att jag inte får äta.


Kul förresten hur man plötsligt kan finna hur mycket som helst i sin lilla mors garderob.

Kjol - Mammas
Skärp - Second Hand
Linne - BikBok
Strumpbyxor - Öhm.. systerns?
Skor - TopShop

Beatles

Idag har jag sett Beatles-Cerdic. Tyvärr hann jag inte prata med gossen efter visningen för plötsligt fick alla sådär jättebråttom hem till fotbollen, och inte blev det bättre när Holle körde fel på väg hem till Louise för att lämna Enes. Sen var det dessutom vägarbete på väg hem så vi fick stanna i flera minuter vid en gulklädd liten man med en röd liten flagga. Man kunde nästan se hur det kokade inombords på Holle.

Hmm-hmm.

Ja, dagens I-landsproblem. Skall jag behålla detta smurflinne (som jag kallar det, för hey, påminner det inte sju-u-ukt mycket om smurfarna!?) eller inte? Detta är mest för att Tilisha ska kolla på det, för det är ju inte sådär jättelikt mig att lägga ut outfits. (=

image369

The Art Institution Of California

Oh-oh.. Jag har kollat upp en hel del kurser om "baking and pastry" samt "cakedecorating" i Los Angeles nu, eftersom Tina skall dit och jag har en stor förkärlek för amerikanska tårtor. Hittade en bra skola som ligger i Santa Monica, tror att det är en tre eller fyra månaderskurs. Fyllde i det här "Do you want more information?"-formuläret och hoppades på att det skulle dimpa ner en broschyr i brevlådan inom några veckor. Men ne-eej då, nu har de tagit kontakt och vill att jag ska ringa dit för att prata om kostnader, studentvisum och bla bla bla. Hmm.. Jag tror jag skall gå och leta upp mina gamla engelskaböcker och förkobra mig lite extra innan jag slår den där signalen. (=

Men visst skulle det ha varit coolt?? Visserligen mycket pengar, men oj oj, vilken upplevelse. Fast då måste jag lära mig allt om cups och .Oz och allt skit..

Spontan lördagskväll!

Oh jess, jag kunde själv knappt tro mina öron eller ögon (visste inte vilket jag skulle välja.. ögon? öron?  Så varför inte bara ta båda?) , jag var SPONTAN igår. (Jag lider ju av allvarligt planerar-syndrom, som de flesta känner till...)
Ringde Cerdic vid 20-tiden och frågade vart han var, så var han i Malmö med Enes, och klockan 21 sen så var jag inne i Malmö då jag egentligen bara planerat att vara hemma med Pregnant Lady, Tilisha och Jonathan. Tog bilen in och satt på en uteservering på Möllan med Enes flickväns vänner. Vi funderade på KB ett tag... men eftersom Cerdic hade match klockan 09.30 idag och jag hade träning klockan 09, så stack vi till McDonalds och syndade med en hamburgare innan vi stack hem. Väldig tidig säng-gång med andra ord. Men ack så trevligt med lite spontanitet. Det var nästan en helt ny känsla för mig. ;p

Ikväll blir det film med Cerdic. 3e Cerdic-kvällen i rad nu, så med andra ord så spenderar jag faktiskt min tävlingsfria helg preciiis som jag hade tänkt och hoppats. =)

image368

Fasán? Sköldpadda? Neej, en igelkott äre väl?!

Pappa, Tina och jag cyklade förbi en åker ute vid Tirups Örtgård förra veckan då Tina plötsligt utbrister;

Tina - (helt uppspelt!) KOLLA!! KOLLA!! En igelkott! Waaaooow!
Jag - Igelkott? (Kisar lite extra sådär..) Nej, det där är ju en sköldpadda ser du väl??
Tina - Är du dum i huvudet? Det är en igelkott.
Jag - Man ser ju skalet, det är en sköldpadda. (Vid detta laget börjar jag bli rätt exalterad över att det är en sköldpadda på en åker.)
Pappa - Är ni båda dumma i huvudet? Det är en fasánhöna ser ni väl.
Jag - Ska vi vända om och se eller?!

Vi vänder cyklarna och kör bort till åkern igen. Ingen kan riktigt se vad det är. Pappa tar en sten och kastar en bit ifrån för att se om där blir någon reaktion. Ingen, nada.

Jag - Det var nog bara en jordhög förresten...

"The Heart Brings You Back"

image367

Vad hände här?

Oj, vad dålig jag blivit på att skriva här under veckan som varit.. Aj, aj, aj. Jag har det i alla fall bra och har levt en normal helg i solsken utan cykeln för första gången på vad som känns som evigheter. Trevligt, men surt att jag inte var och tävlade på ett sätt.

Jobbat lite, hade workshop igår, dock var jag inte med helt då jag varit på de två sista och Patricia har varit sjuk bägge de gångerna, så jag stod mest i butiken istället. Men då det hela flyter ihop mer eller mindre då alla är överallt i hela butiken, så byggde jag till slut rockaccessoarväggen på ovanvåningen. Hatar att bygga acc.-väggar... Men lord, oh lord, jag blev faktiskt nöjd denna gången!
Emilia Nilsson var även inne och provade lite kläder, stötte på varann vid provrummen, längesen jag såg henne, så it made my day lite, faktiskt. =)


Fredagskväll hos Enes

Fredagskvällen spenderades hemma hos Enes, lite middag sådär med tanke på hans födelsedag. Han fick en Hitchcock-samlingsbox av mig.. Han verkade bli glad i alla fall, grabben är ju kulturell, så jag chansade på att den skulle bli bra =)  var riktigt trevligt, och jag är väldigt glad att jag kunde vara där, då jag alltid annars är iväg varje helg på sommarn och missar "all the fun" som händer utanför cykelkretsarna så att säga. Blev rätt så tidig hemfärd tillsammans med Holle och med mina skor i händerna. Helt sjukt, aldrig upplevt någon liknande skoskav, jag hade de skorna på mig hela natten på Slagt (d.v.s nästan 10h från förfest till att man var hemma) och inte en skråma på fötterna. I fredags så hann jag gå hemifrån mig till AG.s (förlåt, citygross!!) parkering då jag kollade på mina hälar och de var helt uppskavda och äckliga. Så det fick bli barfota resten av kvällen. Har varit en riktig kamp att klara av cykelturerna i helgen med de där hälarna, det må jag lova.

   

(klicka på bilderna för att förstora...)

Happy B-day Old man.

I tisdags fyllde Enes gammalt. 20 år.. Huuujedamig.

image363
(Ja, jag är medveten om att det står "eftetskott" på bilden, men jag är för trött för att ändra på det.)

Hammarö-bilder.

image362

Ja, jo, de flesta är på mig.. Och kul förresten att det blir skitdålig kvalité på allt man lägger upp här.

Hammarö och annat..

Var ju som sagt i (på?) Hammarö i torsdags - söndags. Åkte upp för att ta det som träning och se om det gått åt rätt håll med lite ändrad träning de senaste två veckorna. Och visst är jag inte nöjd med helgen, men det gav mig i alla fall lite förhoppningar om att det redan nu är lite bättre än för 2 veckor sedan. Har alldeles för höga krav på mig själv med tanke på hur min situation varit senaste månaden. Bilder kommer senare, då jag har råkat förlagt båda våra kameror någonstans.. Kan verkligen inte hitta dem någonstans. Helgen var OK med både regn och sol. Det var i alla fall en riktigt bra helg för Sara, som vann två etapper och sammanlagt. Hon vurpade tyvärr sista dagen och sitter nu med brutet båtben och gips kommande veckorna..

Sören skvallrade också lite om att Madde skulle ha haft bra flyt nere i Tjeckien med landslaget. Hittade några resultatlistor på nätet och alla svenskor verkar ha kört väldigt bra. =) Nu blir det bara Madde och Malin som drar ner till Danmark i helgen, då jag står över p.g.a diverse olika anledningar, och Sara som skulle med landslaget får ju tyvärr stanna hemma p.g.a handleden..

Sommar, sommar, sommar.

Oh yes, it's here. 21 grader i skuggan idag. Så otroligt skönt, har kunnat stå i bikini hela dagen både igår och idag när jag målat balkongen. Om jag blivit brun?-(are) Konstigt nog, nej. Det är precis som om allt mitt pigment åkt ner och ut till bara armar och ben efter alla timmar ute på cykeln med de där förbaskade cykelkläderna på. Ingen särskilt vidare vacker syn. Men, det skall jobbas på brännan! Förra året hade jag endast en dag då jag låg ute i solen och stekte. Smart nog precis under min penicillin-kur... så jag blev ju inte så jävla fräsch efter det precis. Men, läser man någonsin texten om möjliga biverkningar och do and don't,s?

Hämtade upp Kim och Samson i Klågerup innan idag (efter diverse felkörningar...) Sen lagade jag mat till la familia; grillade honungsglaserade kycklingfiléer med ris, grillade tomathalvor och ananasspett.. Yuuuummi. Sommar, jag säger bara det. Sommar.

Imorgon blir det test i Lödde. Spännande att se fall jag kommit någonstans på rätt väg igen? Körde alliansen igår, och visst är där framsteg, hade aldrig kunnat köra så för bara två veckor sedan. Men det finns fortfarane många, många möjliga sekunder att köra in.  Har fått röntgentid den 26e maj också förresten.

Stalker-varning!?

Tina och jag sitter och sms:ar lite fram och tillbaka då jag är på Bergvik och strosar runt med pappa. Efter en tur inne på Intersport skickar jag till Tina;

Jag - (bla bla bla bla.. bla bla..) ... Jag mötte precis Jake Gyllenhaals bror!!
Tina - What?! Vadå?
Jag - På InterSport, jeeesus vad lika. Galet.
Tina - Tog du bild med mobilen!?

... är det lite creepy-varning på den där systern eller vad?

Men de var jävligt lika.. Och även när han öppnade munnen och det porlade fram massa bred värmländska.. - Jadå, till och med då var han fortf. lika lik! Sedan så kanske ni också märker att vi har väldigt givande SMS-konversationer, Tina och jag.


Tänk att nästan en sån här människa vandrar runt i Karlstad.

RSS 2.0