Mysdag.

Jaa, äntligen lyckades jag klämma in en effektiv dag också :) Var uppe 07.30 imorse och storhandlade med mamma, sen var det 3,5h ute på cykeln i det fin-fina vädret. Äntligen var solen framme igen, efter några veckors regn. Efter lite mat och avslappning så var jag igång med att baka - blåbärsmuffins och brownies blev resultatet, och nu är det till att hänga lite i soffan igen, innan ytterligare lite mat ska ätas och Cerdic kommer dessutom förbi lite senare ikväll. Underbar dag.

New cat!

Jaa, jag har fått en ny katt.. Eller ja, vi har fått en ny katt. Tina blev uppringd av Kattjouren i förrigår som sa att de fått samtal av en familj att om ingen hämtat katterna innan kl 15 så kastade de ut dem. WHAT!? Så Tina stack och hämtade två av katterna hos familjen. Mamman placerade vi nere hos Fästman - en hankatt som vi agerar jourhem till, som vi har nere i vår kattkinhägnad. Den lilla kattungen tog hon upp, och planen var att Tina skulle ta med henne till hennes nya lägenhet. Men jag blev så fruktansvärt förälskad i det lilla livet - så Tina tar nu med Lillan till lägenheten istället, och den nya stannar hos oss! 15 veckor gammal och heter Pippi!
Hon är helt underbar!

Ett nytt försök?

Har varit en underbar dag då jag varit över i Kastrup med Mattias familj och hämtat hem, just precis, Mattias. :) Så nu kanske bloggen också kan komma igång igen... Let's hope!

RSS 2.0