Har man kanske shoppat lite för mycket...?

... När man kan hitta en påse med två nya shorts, ett par jeans och lite smycken som man inte har ett blekaste minne om att man en gång i tiden faktiskt köpt...?
Lugna dagar

Ja, det har varit lugna dagar på schemat sedan jag kom hem från GC i onsdags.. Lätt rullpass i torsdags, vila igår och idag har ett lätt TC-pass acklarats. Känns skönt att ta det riktigt lugnt efter 2 hårda veckor, med ganska många timmar. För övrigt så verkar våren ha kommit på besök till Skåne - igår var det 10 grader i luften, så morgondagens pass hoppas jag spenderas utomhus, såvida vädret inte gör en helomvändning... Nästa vecka ryktas det dock om sämre väder igen.

Mötte upp Tilisha i stan igår för att fika på Café Selma - åt soppbuffé till lunch. Så gott och så enkelt och så billigt. Dit ska vi igen! Hann med en tur till stan också, och råkade handla lite saker... Jag som inte skulle handla någonting alls...Men jag saknar't redan...

Och framför allt fikan på distanspassen. Åh...


HOME SWEET HOME!

Åh, vad skönt det är att vara hemma igen. Gårdagen var minst sagt lång..

Kunde inte somna, så somnade först 02.30, och klockan ringde igen 03.45 för att säga hejdå till tjejerna som skulle ta taxi till flyget redan 04.30... Somnade om, men vaknade med 220 i puls 07.15 av att någon står I lägenheten. Var becksvart och jag ser bara en kontur av en människa stå innanför dörren. Skrek av ren panik och då ser jag, trots inga linser, att det är städerskan som rusar ut! Haha... Snabbt upp och ut, och där står den stackars förskräckta städerskan med en hink och mopp och en lapp där det står B21 04.30. Fick förklarat på knacklig spanglish att jag skulle vara kvar till 12... Gud... Aldrig vaknat så rädd förut. :)

Taxi till flyget redan kl 12, och där fick jag vänta till 15.30 innan jag fick checka in, och flyget som skulle gå 17.30 gick inte förrän 18.30 pga strul med passagerare och bagage.. Så landade i Köpenhamn först 00.35, och stupade i säng 02.30. Inget alarm satt, och jag vaknade först kl 12.10... Utvilad och pigg för första gången på 14 dagar. Har sovit så oroligt och dåligt på den dåliga soffan på hotellet under hela vistelsen, så det var rena himlen att få bädda ner mig i min egen säng inatt.


Gran Canaria-style

Fika i Santa Lucia

4h fick vi ihop idag - akte upp till flygplatsen och vidare upp mot Santa Lucia. Dar väntades fiiiiika! Den satt bra kan jag lova. Blaste stormvindar idag och mätaren stod pa 16km/h vissa ganger ut mot flygplatsen. Annat var det pa vagen hem nar den visade 52km/h.

Tva dagar till att nöta av pa detta block innan det vantas vila och lätt pass igen!

Trött tjej!

3,5h med lite backintervaller och tunga igångdrag stod på schemat idag, kroppen känns OK, men vädret är inte riktigt med oss!? Visserligen ska man inte klaga, 18 grader och mulet är ju bra mycket bättre än det väder som det bjuds på hemma i Skåne, men här på GC förväntar man sig helt enkelt lite mer. Blir faktiskt riktigt kallt i dalarna ibland.. Men men, efter lite mat, dusch och tvättande så fick jag en liten tupplur i soffan/sängen. Skönt att få sova lite efter träningen... Lägger oss tidigt här borta på ön, bara en kväll har vi lagt oss senare än 21.30, och igår bäddade jag ner mig redan 20.30. Men ändå är jag trött när klockan ringer 07.45!? Förstår det inte riktigt.. Antar att jag fortfarande har en del timmar att ta igen från 6-dages veckan. Kan tyvärr inte lägga upp några bilder, uppkopplingen är för dålig. Ni får helt enkelt nöja er med att bara läsa :)

Gran Canaria!

Så vart vi framme på ön...! Har varit lite blandat väder här nere, första dagen med strålande solsken, de andra tre med mycket moln och vind.. Men oavsett vad, så är det mycket bättre än där hemma i alla fall! Har hunnit med första träningsblocket, mina planer har fungerar bra med Sara och Johannas, så vi fick ihop 3, 4 och 5h. Imorgon väntar nästa block, och det börjar med 3,5h. Nu är det mat!

Københavns 6-dages

Så var jag på plats i Köpenhamn, eller Ballerup rättare sagt. Loppet startade igår och slutar på tisdag. Under tiden jag är här så tränar jag TC här i arenan och sover hos Morten hela veckan.

Par nr. 9, Keisse och Hester som leder efter första kvällen!

GC om 5 dagar :)


My precious...

Äntligen har de kommit - fina nya stekarskor, precis lagom till GC! Nu ska de bara cyklas in lite.


RSS 2.0