Sängdags!

Nu ska jag i säng.. Sooova, funderar till och med på att vara så trotsig mot mig själv att jag kanske låter bli att ställa klockan imorgon...

Vi får se. =) (Så otroligt spännande beslut jag tar i mitt liv. Verkligen.)

Mötet gick bra idag. Och Pappa gav pengar till en uteliggare på väg hem. Snällt.

Dagens låt som berör.

Plain White T's - Hey there Delilah.

Tilisha skrev om den för ett tag sedan, men det var först imorse då jag hörde den på MTV som jag fastnade för den.. Lovely!


Britney Spears... comeback?

Jo, visst tycker jag att hon klarar av det. Nu har hennes nya skiva "Blackout" släppt i de svenska butikerna, suttit och lyssnat igenom 4 låtar och jag måste säga att detta är i alla fall hennes hittills bästa album. Säga vad man vill om henne, men låtarna är coola.

Min favorit just nu;


Fyndat på Glitter

Örhängen kan man aldrig få för mycket av... =) Var inne på Glitter i förrigår och såg att de hade 75% rea, visserligen jobbar Tilisha på Glitter på Fields och har 50% rabatt PÅ rabattpriset (sjukt), men jag kunde inte låta bli att handla ändå. Och.. 2 par örhängen för 23 kronor? Inte världens största summa  precis. =)

image275

Cykelgalan

Så är biljetter fixade och boende ordnat. Bara dit- och hemresa som är osäkert ännu. Viktor har tagit ledigt ifrån jobbet också, så förmodligen skall han också dit. Så kul. =) Känns som en trevlig tillställning som avslutar cykelåret - 07 på något vis. Annars är det bara Tina och jag som skall dit här hemifrån. . . Kanske dags att tänka på klänning nu... Tur att vi är 3 systrar hemma.. sällan någon behöver köpa något nytt för en kväll, bara att mixa ur alla 3 garderober så är man partyklar.

Ny, bättre dag. =)

Visserligen regnar det fortfarande, men det är bra ändå. Har ätit frukost framför sista avsnitten av Grey's Anatomy säsong 3 och gråtit floder. Jag är riktigt, riktigt blödig när det gäller kärlek på TV. Kan inte hjälpa det (=
Men nu, så ska jag i alla fall köra iväg till gymmet och försöka få lite armmuskler. Det är verkligen på tiden för det!

Rubberduck Snowjoggers

... Börjar bli mer och mer populära... Börjar synas i fler och fler affärer och alla BikBoks Flagship-stores har fått in dem, vilket innebär att BikBok Kärleksgatan i Malmö fått in dem. Såg dem även inne på Stadium och Nilsons idag. Tina provade faktiskt ett par, och det är ju verkligen så att ju mer man ser av dem, desto coolare blir dem!


Just det, jag ska på möte på onsdag i Malmö. Wish me luck! =)


Today..sucks.

Jo, det gör faktiskt det. Morgonen var fin, sen har regnet öst ner hela dagen, och så känner jag mig hängig.. Men det är OK, man får faktiskt ha sådana här dagar. Tur att de inte existerar allt för ofta i alla fall. Hoppas på bättre väder imorgon och roliga saker att göra. Har ju hört rykten om att Rikard ska florera runt i Malmö... Behöver inte säga mer om det, mer än att Tias och jag just därför funderar på att dra dit bara för att... Hihi. =)

För övrigt så råkade jag trampa på mina iPod-lurar i lördags med mina stövlar. Så de är sönder. Önskar mig nu nya sådana. Funderar annars på att köra in till Media Markt någon dag och kika runt. Ruskigt bra butik!

Utgång på lördag, Emilia Nilsson fyller år så. Nästa lördag är det partaj hos Kris i Köpenhamn. Tror jag skall närvara där i alla fall. Får se hur formen är. Och nästa torsdag spelar Factory 45 på Studenterhuset, så kanske drar dit då också... Men just idag känns det som att jag inte orkar något utav det. Tur att det bara är tillfälligt. =)

Coolaste killen.

Värlsmästare i BMX; Andreas Lindqvist, över 30 år gammal, var på Duells mässa och visade upp sin talang.
Det faktum att han har stelopererat 10 leder i vänsterfoten och ändå grejar det han gör, det gör det bara ännu bättre!


Dålig kvalité tyvärr. Men man ser. =)

Cerdic-tajm!

Cerdic kom hit igår vid klockan 20.00, så stack vi till AG.s och köpte cashewnötter med sourcream-smak (!!!) Världens bästa nötter. Sen blev det vidare till Nöjes och efter, som vanligt, många om och men, så blev det "Zodiac" som fick följa med oss hem. Men eftersom vi inte träffats på ruskigt länge så satt vi först och snackade sjukt länge innan vi till slut tryckte på "play" och började med filmen, som förövrigt var mycket bra. Småcreepy och satte sig på psyket lite. Efter att Cerdic helt förskräckt konstaterat att klockan redan var 02 så kom vi till slut på att.. aha.. vintertid. Så han blev lugn och klockan var bara 01. Plötsligt blev klockan 02.30. Haha, stackarn. Han skulle upp 6h senare. Hade bästa kvällen på länge igår, han är så bra. =)

(Nej, det faktum att det numera heter City Gross och Filmkedjan kommer aldrig att beröra mig. AG.s och Nöjes är det.)


Tvillingarnas födelsedag

Mattias och Markus fyllde 19 idag! (igår.. om man ska vara nogrann... 26e oktober i alla fall). Så kikade förbi i en timmes tid innan jag skulle dra hem för att hämta Tilisha senare... som det också senare visade sig att Ashleigh skulle göra istället för mig.. Så, nu ska jag i säng för imorgon blir det tidig avresa till Göteborg och Duells.

So long.

image274

Snart jul!!

.. snart och snart, 2 månader kvar. Men det går ju ruskigt snabbt! Har precis fått handlat klart den första julklappen, nämligen Tilishas. =) Blir en låg-budget-jul oss systrar emellan i år har vi kommit överens om. Med tanke på Tinas och min Sri Lanka-resa och Tilishas jorden-runt-resa så är det tunt i plånboken!

För övrigt så är klockan just nu lite över 13.00 och jag sitter fortfarande i pyjamas fastän jag varit uppe sedan klockan 09... Seeeeg dag. Ska köra 2 pass idag och tänkte vara superhurtig och ha avklarat det första innan klockan 11 idag.. haha, jahejdu. ;) Dags att sätta igång nu i alla fall!

Steg 3 av 3 avklarat.

Jeeess, nu har jag körkortet färdigt! Känns... overkligt faktiskt. Men kul, grymt kul. Mindre kul dock att systrarna utnyttjar en till max redan, med hämtning och lämning... =( Så, nu ska jag köra till Svågertorp.. i Suzukin.. haha! =)

Det är Jag som saknar Dig

... Väääldigt mycket... Tror nog jag måste kidnappa honom på Söndag och hitta på lots of fun things!



image267


Stora klingan i låret.

Jodå, visst lyckades jag med det konsstycket, utan att ens sitta på cykeln.
Skulle bära cykeln uppför trappan då mina händer plötsligt slinter runt ramen så cykeln faller ner med klingan i mitt lår. Blev bara ytligt, men visst är där sår efter 4 kuggar. Någon gång skall vara den första.

Mysmysmys.


image264

______



 

Invited to Labero.

I bröllops-present så gav vi vår Mor och Far en kväll i Göteborg med 5-rättersmiddag och biljetter till "Invited to Labero"-showen på Rhondo, Liseberg, i slutet av december. Vi tre systrar åker självklart med, så att mamma och pappa bara kan njuta och inte behöver köra varken dit eller hem.

Ska bli så kul, tvivlar inte en sekund på att det kommer bli en jäkla show som man kommer att minnas läääänge.

image263

Silverbröllop och 23-årsdag

Idag har vår Mor & Far haft Silverbröllop och Tilisha har fyllt 23 år. Dagen börjades med en traditionell tårt-frukost. (Väldigt bra träningsmat ;p) med familjen samt Jonathan och Viktor.
Vid 12-tiden var det dags för Viktor att packa väskan och åka hem till de Värmländska skogarna för att påbörja sitt nya jobb imorgon klockan 09.30. Tina, pappa och jag begav oss däremot ut på ett träningspass. Första cykelpasset på 1 månad. Det kändes, må jag säga.

Väl hemma så blev det duschen och att göra sig iordning för middagen med familjen och Jonathan ute på Mullbacks Café & Restaurang ute i Lyngby. Verkligen en pärla!! Helt underbar mat och miljö. Dit ska vi igen. Så ni vet, ligger mellan Esarp och Genarp, ute på landet.  Nu ikväll har vi bara njutit framför TV.n och två helt värdelösa filmer faktiskt. Men det har varit skönt att ha fått smälta maten.

Imorgon gör jag för övrigt min antagligen sista dag på BikBok i Köpenhamn, tråkigt med nödvändigt beslut. Det tar för mycket tid med pendlingen för min del. Ska pressa in träning och övningskörning under dagen också.

image261
... Bara för att bevisa hur gott det var. Uh, vad mätt jag blev...

image262

Helg igen!!

Sköööönt, skönt. Jobbat 3 dagar denna veckan bara, men har försökt dra igång vinterträningen också. Kombinationen har inte blivit jättebra. Men som det ser ut just nu så verkar det väldigt ljust för ett jobb i Sverige inom det snaraste. Ska provjobba någon gång nästa vecka antagligen. Hoppas, hoppas, hoppas.

Dagens Humor-klipp.

Hihi... kan man låta bli att tycka om det här klippet? (=



By the way.. Snowjoggers!?

Satt och läste på nätet häromdagen om att de så kära "snowjoggers" var på väg tillbaka till våra skohyllor, idag kom det ytterligare ett bevis när jag under lunchen satt och läste den danska Cosmopolitan och ett megauppslag om olika celebriteter som hade dessa på sina fötter och en stor kampanj för "Rubber duck Snowjoggers" uppenbarades framför mig.

Visst ger det söta nostalgikänslor ifrån förr (= Men jag vet inte om jag ska tycka det är kul eller inte.
Jag är mest kär i deras logo... det är ju en gummianka =)


   

Kvällen

Kom inte hem förrän 20.10 idag... så har fått kastat om träningsplaneringen för denna veckan. Men har nog lyckats knepa ihop allt så det ska klaffa ändå. Jobbar 12 - 18 imorgon också, så får klämma in träningen imorgonbitti, vilket betyder att jag måste i säng rätt så snart.





Dagens Må-bra-låt.



Alan Parsons Project - Winding me up

Jag blir glad av den (=

Nya inlines (=

Jodå, det är sant. Värdelösa Tilina har gått och köpt ett par splitternya inlines.. Mina gamla rullade så dåligt (Ja, det är faktiskt min ursäkt.)  Ett par fina silver/rosa som stödjer bröstcancerfonden. Så det blir till att försöka lära mig åka inlines på torsdag, då jag inte jobbar.

Åkte in till Mobilia med pappa igår för att köpa dem, så skulle jag ta bussen hem; 34.an till Södervärn och därifrån hade jag tänkt ta 173.an hem... Jag gick runt Mobilia och över korsningen 4 ggr för att leta efter den där hållplatsen, men fann endast bussar till Lindängen.. Så det slutade med att jag fick till Södervärn. Lätt som en plätt tänker vissa, men jag har bara varit på Mobilia 2 ggr förut i hela mitt liv, så det var ren tillfällighet att jag ens hittade till Södervärn. Så det tog mig nästan 1½ h att ta mig hem ifrån Malmö. Nästan lite pinsamt. Man borde ändå känna till det lite bättre än så  (=


Nu ska det jobbas.

Steg upp klockan 07 imorse och har nu avverkat en dubbellektion på körskolan... Det börjar dra ihop sig nu =) Varit hemma sedan 09.45 och nu ska vi snart iväg till Köpenhamn för en dag på jobbet... Jobbar till stängning idag med Tina, så ska bli kul. Mycket att göra nu när det är höstlov i Danmark.
Blir till att klämma in ett träningspass  när jag kommer hem, blir sent och knappt med tid, men man får göra det bästa av situationen.

Viktor är på jobbet nu, så vi går om varandra hela dagen idag. Men vi ses väl lagom till kvällsmaten.

image260

Älskar listor.. varför?

Det vet jag inte... kanske för att det är ett så lätt och kul sätt att få reda på små detaljer om någon på det sättet... Och ifall ni inte vill veta det om mig så får ni helt enkelt låta bli att läsa. (=
(Plus att det är ett jäkligt bra tidsfördriv när man inte har något att göra. Viktor är på jobbet för tillfället så.)

Hur svarar du i hemtelefonen?
"Hej, det är Tilina"
Hur svarar du i mobiltelefonen?
"hej"... antar att de som ringer till min mobil känner mig och inte behöver någon närmare presentation om vem det är de ringt till. =)
Ringer det mycket till dig?
Nje.. mest Tilisha när hon är uttråkad på jobbet.
Ringer du mycket?
Nej, bara till Tilisha när jag är uttråkad.
Vem ringde du senast?
Det var längesedan jag ringde... Tilisha kanske?

Hur mycket pengar har du?
Så jag klarar mig ett tag =)
Senast kramat och när?
Min kära mor, imorse.
Antal timmar sömn inatt?
7h tror jag. Mycket trött =(
Vem vet mest om dig?
Tilisha
Vem vet du mest om?
Tilisha
Vad ser du fram emot?
Sri Lanka-resan i januari (=
Vad vill du ha just nu?
En varm säng och ytterligare 3h sömn.
Vilken buss åker du oftast? 
Åker nästan aldrig, men om jag ska så är det 166an som tar mig mot Lund.
Vilken årstid är det nu?
Den lite deprimerande hösten.
Har du varit kär?
Jodå.
Är du en bra partner?
Nja... Jag försöker i alla fall.. Oftast går det helt fel. Men det är tanken som räknas... (?)
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Absolut !
Vad åt du senast?
Fullkornsbröd med skinka
Är du polare med grannarna?
Nej... typiskt nog blev jag vän med Bella i våras, som bott framför mig i 14 år, och hon flyttade till stan i juni. =(
Har du varit utomlands?
Ja, men var ett tag sedan. Gran Canaria 2005 tror jag var senaste.
Var är dina syskon just nu?
Ena är i köket och den andra är på jobbet i Köpenhamn.
Vilken tid gick du upp imorse?
08.40.
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Pratade
Vad är det första du gör på morgonen?
Besöker toaletten och ger ansiktet en kalldusch.
Vad ska du göra efter det här?
Träna

Kul. Detta fick mig att inse att kanske, bara kanske, bör både jag och Tilisha skaffa ett större nätverk med vänner. Andra att tråka ut än bara varandra.


Pics from today

image259

I AM ALIVE!

Jaaaa, har precit kommit hem, och jag lever. =) Föll inte på rumpan en enda gång, men har dock jäääkligt ont i vaderna nu. Hoppas att det är en vanesak och att det försvinner snart. Lär bli en hel del rullande i höst om jag tror rätt.

Åker ju förtillfället på ett par gamla slitna inlines, som jag fick gratis av Lion's.. Haha. "Du får dem, ifall du inte kan åka i dem så lämna bara tillbaka dem så köper någon annan dem". Söta små Lion's-människor. Men ifall jag fastnar för det hela så lär jag ju köpa ett par nya snarast.. Redan spanat in ett par söta på Intersport som har Rosa Bandet broderat på sidan.. Nöje kombinerat med nytta! (För jag antar att en viss del av pengarna går till Bröstcancerfonden ifall Rosa Bandet är broderat på...)

Min nya utmaning

Jeeeess, idag är det dags för mitt stora genombrott på inlines. Haha, var på Intersport med Viktor igår och köpte knä-, arm- och handledsskydd. Joho, bäst att vara väl förberedd =) Han köpte även nya inlines, så vi ska ut och testa nu.. Som två Bambis på is.

Tror jag ska ta med mig kameran.. detta skall verkligen dokumenteras. (=

Risris..

Varit risig ett tag, känns bättre nu dock.

Tur att man har LOST att titta på, dagar som dessa. Och nu har säsong 3 kommit ut lagom tills jag sett klart 2an med Viktor =)

Sov gott!

Dagens låt!

Idag är det Beatles som får mig på humör =)

;Ticket to ride


Love, love

image258

Mysiga söndag

Älskar söndagar utan träning. Det är verkligen en riktig mysdag som man bara ska sitta inne och umgås. Eftersom jag fortfarande är rasslig innebär detta att jag inte ska träna och då får jag alltså en av de där ovanliga, så väldigt uppskattade söndagarna. =)

Igår var det som sagt födelsedagsfest hos Nathalie i Malmö. Hade skitroligt, men det faktum att jag glömde mitt pass hemma (nej, jag har inget ID, jag väntar på körkortet ;). ) drog ner kvällen lite, med tanke på att Cerdic & C:o var ute på KB och jag ville så gärna möta upp dem för en kväll ute. Men, än är inte vintern slut!
Var hemma redan vid 01 eftersom resten drog ut på The Rumble. Sovit gott och skönt inatt.

image257

Annorlunda lördag...

Haha, jo, för min del så är det väldigt annorlunda att vara på någon annan plats än hemma en lördag. Men idag är det Nathalies dag och Tina, Tilisha och Jag ska till Malmö för att fira henne! Ska bli kuuul, som vanligt en himla mix med människor, fast såklart mestadels BikBok-tjejer... =)

image256

Alltid kul med presenter... =)

Tina kom hem med en överraskning idag efter jobbet, en present, till miiiig. För att jag fixat teorin. En söt liten grej som vi tre systrar har här hemma, att ge varandra en liten sak då och då, ibland utan anledning, bara för att liksom, sånt värmer faktiskt. =)
Förra veckan kom Tilisha hem med en stor Elvis-box till mig, hon hade sett den på Fields och tänkt på mig, och när jag kom hem ifrån Arvika i tisdags så låg där en dvd till mig, nämligen filmen "Sista natten med gänget" som jag velat ha länge, länge.

image255
Men idag fick jag de här två söta topparna ifrån Tina. Självklart ifrån BikBok ;)
Måste dock tillägga att topparna tyvärr inte gör sig rättvisa på bilden.

Kanelbullens dag.

Precis som alla andra så måste jag självklart nämna kanelbullens dag här... Nästan skyldig dagen det, livsare image254som man har varit. (Är/har varit?)
Fick ett grymt sug efter en kanelbulle nu, och frågan är om man ska ta och baka lite idag... Fast tror att frysen är rätt full av sådana från mitt förra bullbak =/ 


Kollade precis ut och upptäckte att det praktiskt taget är vindstilla ute, så därför tänkte jag passa på att cykla ut en tur, inte cyklat på 1½ vecka nu, men kände mig fortf. räääätt krasslig igår så blir lugnt som tusan.

Jooohoooo!!!

Har varit upp sedan klockan 06.15 idag, skulle nämligen skriva teori klockan 08.00 i Lund... Hittade inte dit först, jäkligt snålt skyltat, men till slut blev det rätt. Efter drygt 40 min (gick igenom 3 ggr.. haha, bäst att vara på den säkra sidan.) så klickade jag på "avsluta provet" och det kom till min stora glädje fram gröna bokstäver som löd "GODKÄND". 63 rätt av 65 så är väldigt glad. Uppkörning bokat också, men det datumet hemlighåller jag för allt och alla. =)
image253

Ursäkta för dålig uppdatering

Men har varit en hel del att tänka på.. skall absolut skärpa mig. Nu när det är viloperiod kommer jag nog ha lite mer spännande saker att skriva om än i vanliga fall också... Hoppas jag i alla fall.

RSS 2.0