Inte helt genomtänkt.

Nej, jag kom på att mitt förra inlägg inte var allt för genomtänkt.. I alla fall inte så länge man bor i Sverige. Tänk på vintern, fall kläder inte funnits.. Brr... Jag tar tillbaka mitt förbannande. Jag älskar det faktum att kläder finns. Men det är hemskt att sitta 6h i en kokhet bil. (AC:n börjar gå sönder i Volvon. Haha! Sa ju det.. våra bilar...)

Bråttom? Låt rakhyveln vara...

Igår hade jag lite bråttom till jobbet efter massagen, men det var ju så satans varmt ute, så jag var tvungen att ha shorts på mig. Självklart var jag även tvungen att ha babylena ben... Stupid me. När jag satt i badkaret med rakhyveln i högsta hugg så kollade jag på klockan och konstaterade att, Oh crap, bäst att jag skyndar mig. Mmmmhm..... Holy Jesus, det sved!!! Hyvlade av lite skinn på 2 cm av smalbenet. Crap.. Det blir ytterligare ett fint ärr till samlingen. Har ett likadant ärr på ankeln, men det är 5 cm, och 7 år gammalt. Syns inte så mycket längre. Så jag ska bara vänta 7 år till, så kommer inte detta heller synas.

Nu är jag i bilen på väg till Karlstad, så varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ibland förbannar jag den som uppfann kläder, för fall det inte funnits kläder så hade man gått naken, vilken innebär att man inte alls hade blivit lika varm som man blir nu. Men å andra sidan kanske det inte hade varit så mysigt att se alla människor nakna.

Så var det dags igen.

Veckan har gått snabbt, och imorrn åker pappa och jag upp till Karlstad för att köra Hammarö 3-dagars i helgen.
Var ute och tog en drink med Cerdic, Rikard och Tina igår på Möllan, grymt mysigt, speciellt då jag inte träffat Rikard sedan 13e december.. Men sorgligt då det nu bara är 7h tills vi åker till Kastrup med Cerdic...

Efter drinken igår så hyrde Tina och jag Paranoid Park, då Baby är med i den! Den var bra! =) Men var grymt trött..

Har varit en skön dag idag, på cykeln lite över 08, massage i Klågerup, rullade hem därifrån, sen jobbade jag. Nu är det dags att packa väskan till Hammarö, så det är gjort tills imorrn.

04.50 står Cerdics familj me bilen utanför och hämtar upp mig!



Morgonpigg!

Uppe me tuppen idag, klockan är 07.59 och jag sitter färdigklädd i cykelkläder. Hjälm, skor och handskar som ska på, sen är jag redo. Ska iväg på ett litet pass med syster i Vismarlöv, så ska cykla ut dit nu. Sen blir det massage, rulla hem, och sen jobba! Låter mys! =)

Om 24h sitter Cerdic på planet.

Roskilde / Ringsted

Igår tog pappa och jag bilen till Roskilde, för att köra linjelopp i Ringsted idag. Lyckades få tag i ett fint hotell som var grymt nedsatt p.g.a okänd anledning, mysmys och SÅ skönt att slippa bädda sängen med sängkläder 22.00 på kvällen för att 05.45 packa ner det igen... Nu vart det bara att sova och stiga upp.. Me like!

Loppet gick OK, sade innan start att jag var nöjd fall jag satt med feltet hem, och jag satt med hem, men efter en stund blev jag lite förbannad för att jag bara blev 4a. Men med tanke på hur sliten jag varit sen Mallorca så vart det skönt att känna att det lossnat lite och att jag satt med hem i alla fall.. Benen från förra helgen var tyvärr inte helt borta, men ganska så långt borta i alla fall.. Hoppas på att kroppen har gensvarat på all träning till nästa helg. Kan behövas då CykelCity Juniorerna stället upp med fullt lag. Pooooh.

Nu ska jag till Malmö, ska äta middag med Cerdic och Emilia. Kan inte förstå att han åker på torsdag!!

It's a beautiful day.

Tänk fall man alltid hade kunnat ha det såhär bra.. Steg upp vid 9 imorse, gjorde äggröra och kollade på Entourage, sen tog jag täcke och kuddar och lade mig på terassen med min ipod. Aaah, heaven. Nu ska jag iväg till Vismarlöv och få massage!

Var förresten på bio med Carro och Cerdic igår, supermysigt. Såg "Män som hatar kvinnor", sjukt bra.. Brukar alltid tycka svenska filmer är värdelösa, men den här var braaa.


Sun is shining!

Att vakna klockan 06.30 av att solen lyser rätt in i rummet, det är helt OK. Att vakna av en väckarklocka 06.30 - inte OK. Idag vart det det förstnämnda som hände. =) Helt OK.
Vart egentligen meningen att jag skulle ha vila idag och träning imorrn, men pappa bestämde sig för att kasta om i det och lade igårkväll träningen idag istället, så det är lite emot min vilja som jag nu sitter i cykelkläder, redo för ett pass. Jag var totalt inställd på äggröra och Entourage säsong 2 nu på morgonen innan jobb kallar senare. Men, värre saker har ju hänt. =)

Igår var jag ute på ett 4h-pass, tiden gick förvånansvärt snabbt och det var utan problem som jag genomförde timmarna, tacka vet jag solsken. Det gör livet så mycket enklare.

Bäst att äta lite frukost nu, en tom mage är ingen bra mage.


Song of the day;



Kings of Leon - Use Somebody

Vad är det nu igen...?

Jag är igång med att berätta om en liten historia från Mallis imorse på träningen;

Jag - Tina, du vet det som står på rumpan på våra byxor? Konsultmåsen?
Tina - Jaa...
Jag - Ja, plötsligt på ett träningspass så upptäckte danskarna detta och började fnissa åt mig, och jag förstod ingenting?
Tina - Vaa? Varför? Hahah, just det ja.. Måååsen...
Jag - Haha, ja precis, så på danska står det alltså Konsultrumpa på min rumpa!
Tina - Men, vad betyder nu mås på svenska igen?
Jag - Men, det är ju de som tar din mat på stranden.
Tina - Nej, det är en gås ju.
Jag - Va? Nej.. fiskmås Tina.
Tina - Aaah.... Fiskmås..

Djur verkar inte vara Tinas starkaste sida på senaste...

Ett alldeles nytt djur?

Vi sitter och äter middag runt bordet med hela familjen, samtalet är Vätternrundan och andra idiotiska lopp på omkring 500 kilometer. Tina får plötsligt snilleblixten om att vi borda köra Sverige runt, alltså upp längst med västkusten och ner längst med östkusten.

Jag - Jaa, upp till Treriksröset då eller?
Tina - Nej, men vi ska ju ändå upp till Norrland!
Jag - ... Tina.. Treriksröset är längst upp där alla tre länder möts.
Tina - Haha, jaha. Men vadå, kan man inte typ bli attackerad av lobjörnar där?!


Haha, bilen gick sönder...

Det har jag ju glömt att berätta om. Pappa och jag åkte in till Danmark i onsdags för att hämta hem min cykel som kommit från Mallorca, hade massa fler ärenden att uträtta också. Med 3-4 lyskryss kvar till parkeringen som var vårt mål så börjar det ryka förfärligt från bilen, och lukta massa! Hann precis till parkeringen då allt vatten rinner ut från bilen, så de hällde i nytt för att se vilken slang som gått sönder, men det sprutade bara vatten överallt!! Så vi fick ringa vår bilmek från Staffanstorp som fick ta sin transporter och köra och hämta oss, och det var ju ett helsike att få på bussen på den då det var den förlängda bussen vi åkt in med. Så pappa och jag satt alltså på den där parkeringen i 3h innan vi var på väg hem igen. Och de där andra ärendena kunde vi ju glömma, klockan var ju 20.15 innan vi kom iväg därifrån. Så vi var iväg sammanlagt 5h.

Och det komiska med detta är att pappa var inne och besiktigade bussen i onsdagsförmiddag, 8h senare så går den sönder. Hahah.. vår gamla vanliga otur med bilar. Volvon gick nämligen sönder i lördags, haha. Men den är som tur är fixad nu, annars hade jag inte kommit upp till Linköping idag. Känns som om jag ska sluta skriva om söndriga bilar nu, annars kommer säkert lagen om all jävlighet straffa mig på något sjukt sätt.

På väg

Sitter i bilen nu, har precis passerat Örkelljunga! Drygt 300 kilometer kvar.. Pooh... Hem imorrn igen, antar att jag är hemma vid 18-tiden, sen blir det Hilleshög på söndag. Så nu är det igång på riktigt. Och visst känns det att det var 6 månader sedan sist, har sprungit runt som en yr höna hela förmiddagen och samlat ihop saker här och där och plötsligt kommit på att ja men visst ja, det där behöver jag ju också ha med mig, o.s.v, o.s.v.. Kom iväg 1,5h senare än planerat. Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen.

Nya skor!


My precious


Nya skor, nya skor, nya skor.

Ja, jo, som ni kanske förstår så har jag fått nya skor. Jess, de damp ner i postlådan idag från Trelleborg. De är SÅ fina. Jag kan sitta och sitta och känna på dem hur länge som helst. De är så fina.. så fina.

Nu ska jag göra äggröra och se film med Tina.
Imorgon åker pappa och jag upp till Linköping för att köra Östgöta. Känns konstigt att dra iväg på tävling, imorgon startar det hela återigen. Det ska bli grymt i år. Svanesunds GIF. =)

Solsken och promenad

Idag har vi varit ute och gått 8 kilometer. Så fick man rört lite på sig i vart fall. =) Gick ner till stan och köpte jordgubbar, vindruvor och smoothies och satte oss vid vattnet vid Kongens Nytorv och mös. Fick fatt i en underbar kjol från H&M också. Kontot är verkligen tomt nu, kollade precis och det stod 19,80;- på internetbanken. Aj, aj, aj. Hur kunde jag göra av med så mycket pengar på Mallis?!?! Sinnessjukt. Men, man lever bara en gång. Och snart är säsongen igång, då har man inte så mycket tid övers till att gå i stan och spendera lots of money.

Tur att jag har med mig massa danska pengar hemifrån från 6-dages, så jag har så jag kommer hem med tåget imorrnbitti. För just det ja, min vistelse blev förlängd. Supermysigt!! Nu ska vi göra amerikanska pannkakor och äggröra.
I'm loving this.


Todays song.


The Perishers - My heart.

Copenhagen.

Igår var det som sagt påskmiddag, och Tilisha och Jonathan var hemma hos oss! Eftersom jag ändå ska ta det lugnt i 2 dagar till nu (idag och imorrn) så tänkte vi att.. heey, varför följer inte jag med dem hem!?! Är ju så sällan under säsongen som det finns tid att ta sig hit i mer än en dag, så nu är jag här och slappnar av tills sent imorgonkväll. =)
Niiiice.

Har sovit 10 timmar inatt, slocknade direkt efter att jag lagt mig. Var så trött.

Nu ska vi göra oss iordning, sen gå ut och äta glass och sätta oss vid sjöarna tror jag.




Home sweet home.

Landade vid 00 inatt på Kastrup och blev hämtad av la familia. Supermys!! Vart lite sorgligt att åka hem, benen har varit guld värda sista veckan och vädret likaså, så det känns lite tomt nu! Har fått många kilometer körda, fler än någonsin förr på en vecka faktiskt. Men men, idag vart första riktiga vilodagen (d.v.s att jag inte ens kollat på min cykel idag, inte mina cykelkläder heller) på 14 dagar. Känns kalasskönt faktiskt!! Blir att ta det lugnt några dagar nu så kroppen hinner restituera sig ordentligt, innan det drar igång med Östgötaloppet på lördag. Ska bli så spännande!!

Idag har jag varit på Nova med Tilisha och myst lite och nu har det börjat droppa in lite släkt och familj till lilla påskmiddagen som ska äga rum idag.



Jag uppför en av stigningarna längstmed kusten.

Poolbad

Igår børjade solen komma fram så smått, kørde en ganska hård tur, och Katrine och jag vænde hem lite tidigare æn det andra. Det resulterade i två punkteringar och promenad till hotellet sista 1,5 kilomtern. Jækligt mycket skratt dock, definitivt en tur att minnas. Den samt den førskræckliga turen med Tina på Mallis 2007.

Idag har solen varit framme hela dagen, resulterade i førsta cykelbrænnan, så nær vi kom hem vart det snabbt till att kasta av klæderna och steka lite. Eftersom jag ær den minsta, och dessutom svensk så faller det sig ganska naturligt att jag ær hackkycklingen. Så de kastade i mig i poolen. Med klæder. Men som tur var så hade jag ett vad med en hær nere, om att den som INTE badade skulle ge 500 kr (i dansk valuta). Så det slutade med att det inte bara var jag som røk i poolen. =)

Såg avslutningen på Mallorca Runt innan idag, så det blev en kortare træningstur. Imorrn blir det långt dock!!
... Och soligt. ;)


Flickor!

... Och ni enstaka pojkar =) Hoppas ni får en fantastisk resa till Italy! Är så ledsen för att jag inte ska med er. Men vi ses snart, världens grymmaste gäng.




5e dagen

Var regn igår igen, så vi gick en shoppingtur på Porto Pi, Tilisha kommer ääälska mig när jag kommer hem. =)
Vid 15-tiden hade vägarna börjat torka och vi stack ut på lite, lite uppför, blev dock bara två timmar, fortfarande blött på vägarna, och med skor som var fuktiga redan när vi stack hemifrån så frös jag mer än mest.
Kortspel underhöll oss resten av kvällen igår också, jag vann tre gånger. Mina regler är de bästa.

Nu har vi ätit frukost och sköt upp träningen en timme, till 10.30, det har börjat torka på vägarna. Blir dock bara en platt tur idag då det fortfarande är för halt att sticka upp i bergen. Men på lördag ska det bli solsken sägs det, hoppas, hoppas!
I eftermiddag ska vi ner på strandpromenaden och kolla prologen på Mallorca Runt, sen måste jag in till en cykelbutik som kan meka lite med min cykel. Åh, jag är så trött på den. Längtar tills jag kommer hem till helt nytt. Skor, hjälm, hjul, ram, komponenter.. You name it.

RSS 2.0