Tonight is the night

Ikväll är det dags för Sveriges första inomhus 6-dagarslopp! I fredags var Andreas och jag på banan ensamma i 2 timmar och testade och lekte lite, sen var det ryttar-möte kl 18 då alla var samlade. Trevligt gäng, två glada holländare är på plats tillsammans med Caroline - en holländsk tjej som ordnat upp det rejält för holländsk damcykling på bana. Otroligt kul att lyssna på henne och vad hon har att säga.

Igår hade vi träning mellan 10 - 12.30, däremellan hann jag med en massage i Borlänge, och sen träning igen mellan 15 - 17.45. Gick igenom en hel del parlöbs-träning, och Sara klarar sig utmärkt! Imponerad över hur snabbt hon lär sig.

Skulle på lunchmöte här klockan 12, men det blev ändrat, så ska dit 14.30 och sen börjar det kl 18 med presentation. Kul upplevelse. Helt klart.

Vi fick förresten ha kvar stugan efter att Andreas lyckats snacka sig till den. Så nu är Skåne-stugan ett faktum!

Så vart vi framme!

Ja, igår anlände vi som sagt till Falun, hamnade i kö vid ett vägarbete ovanför Örebro och körde 2km på 50 minuter. Jeeeesus. Har hamnat i en supermysig stuga nu, men det är tyvärr bara tillfälligt då de på stugbyn trodde att vi skulle komma först imorgon. Tråkigt tycker vi, då vi har sjön bara några meter från dörren.

Men nu snackas det om att vi ska till banan och träna. Bråttom nu!

Så vart vi på väg!

Nu sitter jag i bilen på väg till Falun - pappa och jag! Vi skulle egentligen samåkt med Andreas Arvidsson, men då han ville upp och köra racet kl 19 ikväll och vi inte kunde komma hemifrån riktigt så tidigt imorse så fick det bli såhär istället. Anländer väl till arenan runt 20 ikväll, vi tittar inom där innan vi beger oss mot vad som blir vårt boende de närmsta 10 dagarna.

Benen känns okej, kunde känna att jag hade kört bana 3 dagar i rad i tisdags, men så ska det väl vara. Fick sista massagen igår också, hann dock inte rulla ur benen som jag önskat, men om jag inte hinner köra på banan ikväll när vi kommer upp så plockar jag fram rullen och snurrar ur resan ur benen på lätta växlar. Resan på 8h sätter sina spår.

Annars i livet så har jag nu hunnit gå några veckor på silversmideskursen, har hunnit göra färdigt en ring samt en avskedsgåva till Cerdic som åker utomlands igen om 2 veckor och ska vara borta 8 månader den här gången. Tråkigt! Igår påbörjade jag ett nytt projekt - en lite mer avancerad ring än den förra. Jag älskar det och ska absolut försöka ordna tid till att gå vidare på vårens kurser också.


Tur att jag har datorn till att underhålla mig. Bara 5,5h kvar nu.


6-dagars

Som vanligt massvis som händer - har dock ledigt i 2 veckor från jobb nu. Anledningen är att jag ska upp och köra Sveriges första 6-dagars lopp (i alla fall för tjejer, tror det fanns något för runt 100 år sedan för män) uppe i Falun. Skulle först ha med mig en partner från Danmark, men då de har danska mästerskapen samma vecka så fungerade ju inte det... Men så blev det som så att jag ska köra tillsammans med Sara Mustonen, hon har varit där uppe ett tag nu och får intensivkurs i velodromens konst, så jag hoppas det blir bra.

För min egen del så har det varit en ganska konstig omställning då jag gjort det mesta förutom att cykla ett bra tag nu, så plötsligt fick jag massage för första gången på nästan 2 månader, med simning, löpning och gympass i benen. Herrejesus, det gjorde så fruktansvärt ont, och dagen efter inne på banan körde jag två sekunder långsammare, PER VARV (!!!) jämfört med veckan innan. Men nu har det onda försvunnit och de sista två veckorna har gått åt till att få fram ban-benen så mycket som möjligt, så det har blivit en hel del turer över bron. Idag är sista passet inne i Ballerup innan vi beger oss på torsdagmorgon mot Falun.

Nu ska jag iväg och se om jag kan få tag på ett par schyssta Oakley's :)

En månad sedan sist.

IGEN!
Hittar inte tid och ro till att skriva här så ofta som jag vill, och det är riktigt trist då jag använder bloggen lite som en dagbok och kan kolla tillbaka och minnas saker månad för månad de senaste 3 åren. Men i år fattas det 2 månader här. Skärpning, en gång för alla!
Det är jobb, jobb, jobb och ett konstant mek för att hinna med bästa möjliga träning. Eftersom jag har ett ganska ojämnt jobbschema så får jag inte in den rutinen i min träningsvardag som jag gärna vill då jag är en rutin-människa. Men det är bara att göra det bästa utav det.
Nu drar jag och passar barn, för att sedan dra raka vägen till Danmark och träna och sedan direkt till Lund och silversmidekursen. Allt står packat och klart och matpaket står redo till mellan barnpassning och träning och träning och silversmide.

RSS 2.0