Hrm..Sören?

Innebär det där inlägget om Skåne att jag får en till cola som belöning i sommar? (=


Skön lugn dag.

Har inte gjort mycket mer än nödvändigt idag, önskar nästan att jag tagit mig i kragen och gjort lite saker..
Blev en kort cykeltur ute i det kalla vädret, dock inte lika grått idag. Efter det var jag så frusen så jag tappade upp ett bubbelbad och låg kvar i 1h och 45 minuter.. Ja, så kan man göra på lediga dagar. =) Nu ska jag göra lite pasta carbonara tänkte jag, sen tänkte jag kanske ta tag i att se färdigt på sista avsnittet av Entourage säsong 1..

HAHA! Lyssna och minns...

Satt och rotade igenom mina lådor i jakt på ett papper, och såklart så hittade man massa gammalt och tog en tur down memory lane, hittade ett häfte med massa låttexter utskrivna för en herrans massa år sedan. Och titta vilken låt jag helt raderat ur minnet, DJ Freedom med Hang On. Tina, Tilisha och jag nynnade jämt på den och tyckte den var skitcool minns jag.



Totalt slut.

Vaknade imorse och möttes av duggregn, blåst, grått, och allmänt trist väder. 1 plusgrad. Usch. Pappa sade till min stora glädje "Det blir TC idag!" JESS, tänkte jag, som i vanliga fall inte alls är på när det gäller distans på TC, men idag var bara en sån dag då jag i-n-t-e ville ut. Men, efter cirka 20 minuter då jag ställt in mig på ett skönt TC-pass så ringer telefonen av tränare nummer 2, som säger "Jag är hos dig om 30 minuter, klä på dig nu, vi ska ut i 3,5 timme". VA?! Vaf.... tänkte jag, men plikttrogen som jag är sade jag ingenting, med tunga steg gick jag och klädde på mig, och det kan hända att toalettlock och andra saker kanske smällde lite hårdare än vanligt.. =) Körde ut, och hade såklart inga verktyg med mig.. (Jag har ju telefonen och pappas nummer fall något skulle hända.. höhö..) och jag sitter, på något underligt vis, för inte är det så att jag växt i alla fall, alldeles för lågt helt plötsligt?! Trots att sadeln inte sjunkit, tejpbiten var på samma nivå som förut.. Kanske är det något som spelat mig ett spratt..
Men i alla fall, efter 3,5h var benen NÅGOT ömma. Ny dag imorgon, sadeln är höjd, och jag hoppas på mer sällskap, distans på två personer i skånes hemska blåst är inte kul.

Träffade Kim i stan sen, njöt av en mysig fika i Lund innan vi handlade gott till bion. Blev att vi såg "Bröllopsduellen", defintivt en bra tjejfilm. Nu slipper du se den Cerdic. =) Var mysigt att umgås bara hon och jag, det var längesedan vi gjorde det sist. Lämnade av henne på stationen innan jag fortsatte hemåt.

Haha, årets bästa.

Jag tror det kvittar vad för något Tina kan få för sig att säga under resten av året, för det hon spottade ur sig i förrigår kommer nog ändå ta priset. Tänk att hon bott här i 25 år, och att hon är 25 år, och inte 3. Därav borde hon veta sådant här.

Vi sitter och skypar och Tina ska fylla i något formulär på nätet..
Tina - Vilket landskap bor jag i?
Jag - Haha..
Tina - Men.. Vilket?
Jag - Öhm.. Skåne??!
Tina får en sjukt konstig min.. en fundersam liksom..
Tina - Vadå? Är Skåne ett landskap??
Jag - Haha, sluta nu. JA!
Vi börjar babbla på om lite annat, och efter en stund;
Tina - Så Skåne är ett landskap?! Haha. vad coolt..

... Jag kollar på henne, och hon rubbar inte en min. Hon är fullt seriös. Sjukt.. Sjukt..
Jag kommer aldrig kunna förstå hur den tjejen gick ut gymnasiet med poäng som skulle räckt till att läsa allt förutom läkare typ. Det är ett under..

Bra dagar

Denna vecka har varit så mysig och bra, och den ska bara bli ännu bättre.
Var och hälsade på i Malin och Calles lägenhet igår, som jag pinsamt nog aldrig förr varit i, trots att de bor ungefär 300 meter bort, och de flyttade dessutom in för typ ett halvår sedan.. Även Carolin befann sig där, snacka om två flugor i en smäll! Supermysigt och jag hade nästan glömt hur mycket jag trivs med dem, SÅ länge sedan sist var det! Men jag blev väl påmind igår. =) På kvällen efter massagen kom Emilia hit, för andra gången denna vecka dessutom, och vi krängde som vanligt massa mat och pratade och mös precis som förr. På lördag ska jag på bio med Kim, och söndagen avslutas förhoppningsvis som vanligt med film tillsammans med Cerdic.

Jag har en ovanligt bra social vecka.

Exciting day!

Idag släpptes nya BikBok-kollektionen, ska bli spännande att se vad den får för respons. Ska jobba klockan 14, men tänkte dra in tidigare för att se fall jag kan fynda något.. Har ju inte jobbat sedan i måndags, misstänker att vi fått in massvis me snygga varor under dagarna. =)

Late night

Sängen lockar något väldigt nu!! Ska alldeles strax i säng, ska bara tvätta av smink och borsta tänder först! Imorgon blir det träning, massage samt förhoppningsvis lite tid över till att träffa Calin under dagen.

Jag vill åka till Los Angeles nu, nu, nu, nu, nu!


Regn och rusk

Regnet har smattrat mot fönsterrutan hela kvällen.. Mysigt så länge det är på kvällen och man skall vistas inomhus. =) Men snart får det gärna ta och bli bättre väder, tack! Mallorca den 28e mars, ska bli skönt. Verkar dock inte som om antalet blir så stort, men det blir nog grymt ändå! Hoppas på att komma till lägret med goda ben, god motivationen och gott psyke och inte komma dit söndertränad och sjuk som de sista två åren.. Och det ska nog kunna fixas!

För övrigt så vann Emma Johansson priset som Årets Kvinnliga Idrottare ikväll, grattis! =)

Nu är jag så sjukt sugen på att åka till Los Angeles!! Jag vill åka nu, nu, nu!


massa cykel

Ja, nu är helgen slut och ännu en ny vecka har tagit fart.
Helgen som varit bestod av cykel, cykel, cykel, cykel, samt jobb. Hann med både MTB, racer samt TC igår. Tacka gud för värmesulor och Shimanos vinterskor säger jag bara! Tänkte va grymt flitig och köra lite styrketräning efter passet igår, tänkte dock inte på att jag inte har gjort utfall sedan augusti, och körde på med 100 utfall, 300 situps samt några tappra försök att komma ner i spagat. Jag ska klara det innan året är slut!! Idag är kroppen öm må jag lova. Har ont i varenda muskel från höften och neråt känns det som, och varje steg är jobbigt. AJ! Stupid, stupid me...

Såklart avslutades helgen med en söndagsfilm me Cerdic, blev All the boys love Mandy Lane igår. Helt OK.


Två strukna

Med 17 dagar avverkade på det nya året, 2009, så är två saker redan strukna på min lista över "Saker att göra 2009". Känns sjukt bra!! För övrigt så går allt bra just nu, tror denna januari/början av februari blir grym. =)

Var ett grymt tidigt morgonpass på TC:n som väntade imorse. Usch och fy säger jag bara, inte blev det bättre av att det var 14 grader i huset när man vaknade heller. Frös som en gris och det var till och med varmare i den iskalla källaren. Dags för jobb efteråt, kom hem först klockan 19.00 ikväll. Har suttit och segat i soffan sedan dess, ska göra en hallonsmoothie nu, innan det är dags för sängen!! Söndag imorgon, så självklart blir det ett distanspass.


Ge mig sommar nuuu! Och gärna lite langos också...

Tuff dag

Har precis kommit hem från begravningen. Otroligt jobbigt.. Kändes som om hjärtat skulle hoppa ur kroppen.
Ska snart sticka till jobb, hade först tänkt ta ledigt, men då sitter man hemma och tänker igenom detta tusen gånger, bättre att få tankarna på annat håll.

Ikväll ska jag till Sofie på avslutningsmiddag!

Sov gott

Har precis suttit och bläddrat igenom Tinas bilder från L.A, och har konstaterat att  jag måste dit!! Hittade en bild på PEZ-heaven!!! Älskar PEZ, och kolla här, finns till och med Elvis-PEZ! I mitten!!


Nu ska jag i alla fall sova, har en spännande dag framför mig imorgon.. =)
Sov gott!!

Never Denim

Missade ju som sagt morgonmötet imorse, så fick ta mig in och ha ett eget litet jeansmöte nu i eftermiddags!! Testade, testade, och testade en massa, massa jeans, och waow.. Så supersnygga!! Är ju själv ingen jeanstjej, men jackorna, kjolarna och klänningen som ingår i kollektionen satt som handen i hansken. 22a januari släpps kollektionen, ska bli spännande att se bemötandet. Tror det blir grymt!!








Bilder från costume.no

... pinsamt.

Kunde inte somna förrns 02.00 inatt, var så trött imorse så jag har stängt av väckarklockan i sömnen, vaknade 10.00 prick och ser att jag har två meddelande mottagna.. OH NO!! Fan fan fan fan fan, vi skulle ju ha morgonmöte ang. nya jeanskollektionen klockan 08.00!!!! Har aldrig varit försenad till ett enda möte och inte försovit mig sedan gymnasiet då vi började klockan 07.00 på morgonen. Pinsamt... Ringde och bad så hemskt mycket om ursäkt, men blev som tur var glatt förlåten då detta inte är något som alls är likt mig. PUH! Så nu ska jag dra in till jobb och testa massa jeans och plugga på lite!! Eller hur är jag snabb ändå?? Vaknade för bara 26 minuter sedan ja. Otroligt. =)

I've found it.

Efter att ha sett säsong 1-6 av One Tree Hill otaliga gånger, för att inte prata om O.C, Desperate Housewives, Vänner och Gossip Girl så är jag i stort behov av någonting nytt att stoppa i DVD-spelaren i källaren som jag kan kika på när jag sitter och nöter timme eller timme under härliga distanspass... Och nu äntligen har jag hittat den.. Varför, varför åh, varför har inte vi Canal+?? Då hade jag upptäckt denna fantastiska serie för läänge sedan.. Ja, självklart pratar jag om "Entourage". 

Har precis kollat klart på de tre första avsnitten i väntan på att Cerdic ska komma hit för vår vanliga söndagsdejt, och jag vill bara ha mer, mer, mer. Ska ut och köpa några säsonger i veckan tänkte jag. Mitt liv har nu också blivit svårare då jag plötsligt har en till hunk som jag vill gifta mig med. (= 


Ingen skola och kanske.. USA istället?

Har funderat fram och tillbaka, fram och tillbaka och fram och tillbaka på hur jag ska göra till hösten. Ska jag gå i skolan eller ej? Sjukt svårt beslut, vet ju att jag fick grym ångest innan i höstas för att jag inte tagit mig i kragen och sett till så att jag började skolan i augusti.. Men nu plötsligt så är det så mycket annat som lockar?? Är riktigt sugen på att ta väskan till Los Angeles i 2 månader och kanske till och med även ta kontakt med skolan i Santa Monica.. Då skulle vistelsen självklart bli lite längre, fall det skulle kunna fixas med visum o.s.v vill säga..

Hmm.. detta kräver helt klart lite mer fundering..


Snacka om..

... att bara ge en massa hopp i sådär tre millisekunder,  och sen krossa en..

Cerdic. säger: Duu... Jag var inne och kollade med min resa idag

Tilina - säger: Jaa

Cerdic. säger: Tänkte boka o så. Men det är ju värsta regnperioden där fram till november typ.

Tilina - säger: HAHAHAHAHAHAHAHAHA, God doesn't want you to leave me. (=

Cerdic. säger: (det var nu jag tänkte säga att det lutar åt att jag först skulle till kanada i ett halvår, och sen till centralamerika ett tag... fast det kanske inte passar efter din kommentar =p)

Tilina - säger: Va? =(

Tilina - säger: Till Kanada? Seriöst? Har du sett Kanada? Det finns typ 3 städer, resten är skog och is. Och vargar.


3 saker om dagen.

Det är faktiskt en väldigt bra måttstock för vad som är rimligt att ta sig an.. 3 saker är perfekt för att man ska hinna allt utan att stressa ihjäl.

Så idag så har jag tränat, jobbat, samt hunnit med en väldigt smärtsam massage.. Och nu sitter jag här, redo för sängen. =) Imorgon ska jag träna, sticka till OBS! och åka till Danmark.

Jag är inte så insatt i hela den här finanskrisen, men som jag förstått det så måste vi börja konsumera igen, för att få igång rulljansen.. stämmer detta? För isåfall så kan i alla fall ingen jäkel komma och klaga på att jag inte drar mitt strå till stacken. Med 20 dagar kvar till löning så har jag 502 kronor kvar på mitt konto. AJ, säger jag. Men bra för finansen. Jättebra. Tror dock man måste konsumera lite mer än så för att det ska göra någon skillnad. Jag har konsumerat hela min lön.


Resultatet av hur det blir om man gnabbas med Tina en tidig juldagsmorgon... Tog evigheter att komma upp. Plus att jag hittade en torkad gammal död geting där under.

I'm in love

with this dress...


Resumé av år 2008?

Brukar ju alltid slänga ihop en liten resumé av året den 31a december, har ju varit tradition ända sedan början av lunarstorms-tiden.. Haha, och DET var längesen må jag lova. I alla fall, jag började skriva det här redan den 30e december, men eftersom jag inte varit hemma på 2 dagar, och sen jobbat, så blir det postat först nu... =)

I januari så skulle Mamma, Tina, Tilisha och jag egentligen ha åkt till Sri Lanka för 3 veckors semester, det dumma inbördeskriget satte dock stopp för detta, 14h innan avresa, då de började bomba igen. Bittra, och alla vars 10 000 kronor fattigare, så bestämde Tina och jag oss för att ta en sista minuten till Teneriffa med cyklarna i bagaget. Supermysigt att bara va iväg vi två, och vi fick se en heeel del uppför.

I februari var det dags för första teamträffen, superkul att träffa allihopa och det kändes direkt att detta skulle bli ett toppenbra lag. Fick många fina timmar uppe på Orust! Annars jobbade jag bara på och hade sjuk ångest angående problemet "Ska jag söka till högskolan.. eller inte?" .. Tydligen så valde jag det sista alternativet. =) Februari är alltid en månad fattig på händelser.

I början av mars så var jag i toppform, waow tänkte jag. "Oj!!" borde jag snarare ha tänkt... Med en vecka gammalt sjukt bra testresultat i bagaget så tog Tina och jag väskorna och drog till Mallorca med cyklarna. Blev sjuk första dagen, tränade på halvdant hela första veckan, kände mig frisk, och insjuknade sedan sista veckan i feber och förkylning. Det kändes verkligen värt pengarna... Sjuk hade jag kunnat bli hemma i snön istället. =(

Aprilmånad innebär säsongstart. Och vilken säsongstart sen då... Totalt slut på tempoloppet och bröt linjeloppet efter att jag flög av efter 6 kilometer. Andra brutna loppet på 14 år, och det kändes i-n-t-e bra. Min mage började även att jäklas, mycket tydde på att det var blintarmen som var boven, och en rad av undersökningar påbörjades. Tilisha kom även hem efter hennes Asien-resa!!

I maj så stack pappa och jag upp till Hammarö för att köra Hammarö 3-dagars för första gången någonsin. Grymt kul tävling, men med formen i botten så var det svårt att uppskatta bra banor. Började inse att jag nog redan haft min formtopp, cirka 4 månader för tidigt, och blev sjukt nedstämd. All den träningen jag lagt ner, till absolut ingen nytta. Alla distanspass man avverkat själv i ett platt och kallt Skåne - just a waste of time? Träffade även Viktor där uppe, första gången sedan vårt uppbrott i november 2007. Kärt återseende! Tilisha flyttade till Köpenhamn, och nu var de bara två fåglar kvar i boet!

Det blev junimånad, och med den kom alla studenter, alla födelsedagsfester o.s.v, o.s.v.. Bestämde mig även för att inte köra SM, kändes lönlöst att åka så långt, med så krävande banor, och en sådan form. Kastade om en del i träningen, efter nästan 2 veckors väldigt nödvändig paus. Med en likadan säsong förra året så var det inte långt ifrån att jag kastade in handduken. Dolly Parton kom till Malmö och självklart så var vi där!

Juli inleddes som vanligt med U6 Cycle Tour, även denna började trögt värre, men med 3 veckors "ny" träning i kroppen så kändes det ändå bättre än på länge. Lossade lite för mig på GP:et, som vanligt.. Älskar det där GP.et =) Och tempot gick OK. Så med lite bra känslor åkta vi hemåt sen. Planer om att följa med Tina till USA började smidas...

Augusti kom, och planerna förblev enbart planer... Stupid, stupid me. Ska bannemig ta mig dit snart! Tina drog till USA, och det var nu bara en liten fågel kvar. =( Säsongens roligaste tävlingar kördes, motivationen kom tillbaka, och rätt som det var så var augusti slut, och september kommen..

Hela september kändes bara som en månad som bara skulle avverkas, innan oktober äntligen kunde vara här igen!! Var fattigt med tävlingar hela månaden, och det var bara träning som gjordes, i ett allt gråare och kyligare Skåne.

I oktober bytte jag över till Staffanstorp CK igen, och körde DM tillsammans med Tilisha. Haha, det var en kul grej må jag lova. =) Direkt efter detta så satte vilomånaden igång!! Blev en hel del turer till Köpenhamn, och 3 utgångar på 5 helger.. Viloperioden utnyttjades minsann. =) Tina kom också hem från USA!

I november var det dags för U23-läger i Skara.. trodde jaag... Första dagen på vinterträningen fick jag någon form av kräksjuka och mådde så jäkla dåligt... Så inget läger för mig inte! Blev en hel del omkastningar på jobbet också, och aldrig förr har jag trivts så bra som nu! Cykelgalan skulle ju självklart besökas, och det blev en minst sagt händelsrik afton, på morgonen efter var det lagträff med Svanesund sen. Även där en del ändringar, och nästa år kommer bli super!

Sista månaden på året gick som alltid hiskeligt fort. Mycket, mycket jobb, mycket, mycket att stå i... Som vanligt så blev det Lucia Movie Night, firade jul hemma med extra stor familj i år, och nyår firades i Köpenhamn hos Therese, Jonathans syster. Blev en riktigt kul kväll, stannade kvar i Köpenhamn tills på fredagmorgon, då jag tog bussen från Tilisha 07.30.. uh, så tidigt..

Nu är det alltså ett nytt år, och det innebär en hel del massa löften som vanligt.
Har inte riktigt filat klart på alla mina än, men det kommer..

Något jag dock kan sammanfatta är att detta har helt klart varit det minst händelserika året på länge för mig. Trååkigt.

RSS 2.0