Mysmysmys


Nu har vi laddat upp med popcorn, Bugles och... vatten.. Ja, där sprack det vanliga film-snacks-mönstret.
Nu ska vi upp på vinden och mysa med vår film.


image74
Tårtan jag gjorde på Ramklints. Åh, chokladbomb.


 


Valborg

Det är som ni säkert alla vet; Valborg idag.
Dagen har gått till att vara på Tårtesset och fixa tårtorna. Har bara de sista dekorationerna till ena tårtan kvar nu. Känns superskönt att veta att jag kommer hinna bli färdig till på onsdag.
Eftersom jag är så ruskigt trött och måste vila, vila, vila, så kommer kvällen spenderas med Tilisha och Kim med lite film och mys. Inte någon riktig Valborg-kväll, men jag är så nöjd så ändå ! =)

Time to hit the shower.

Bästa kvällen på länge.

De sista 6 veckorna har varit hektiska och jag har som sagt knappt träffat en levande själ som inte är släkt, jobb- eller skol-relaterad. Men igår, då träffade jag Cerdic. Det var underbart! Återigen började jag sväva uppe i superhjälte-molnen, men... det är bara att inse att jag är inte någon Peter Parker som en dag kommer upptäcka mina superkrafter. Jag får istället börja leta efter mina talanger.


Nu är det Spiderman 2

Jess, i dagarna ska vi se Spiderman 3, så måste friska upp minnet lite, så ikväll ska vi se Spiderman 2.. (Friska upp minnet? Vem försöker jag lura? Jag har aldrig sett 2an) Så just nu är Cerdic på väg hem till mig, så vi ska bänka oss i soffan och mysa framför Spindelmannen!

image73

Världens bästa Cerdic

Tilina - säger:

ja vill också ha en talang!

Cerdic. säger:

Dels är du hyfsat duktig på att cykla ;)

Fast din största talang är att du är du =D

Tilina - säger:

haha du är bäst


Talang 2007

Jaja, jag har hamnat i Svensson-fällan. Talang 2007 är ju helt jäkla underbart! Sjukt vilka talanger vissa har. Såg första avsnittet i fredags, sedan måste jag erkänna att jag gick in och youtubade. Vilka klipp!

Kolla in;

Poppin-dansaren;

11-åriga Bonnie Tyler;


Wake up!

Det är nu man inser hur viktigt det är att ta vara på sig själv.

Nu är det vila.

Slut

Så var praktiken slut. Tråkigt faktiskt, det är alltid på slutet som allt blir roligt. Men fick mig en fin-fin tårta hem.. En chokladbomb ;) Så den ska vi käka imorgon! Har annars varit några timmar på Tårtesset idag.. Har bara cirka 2-3 timmars arbete kvar med tårtorna nu, så de ska nog vara klara till att visas på onsdagkväll.

Annars har jag varit ute och cyklat en sväng, ska tävla i Landskrona imorgon. Första tempot´på året är alltid en skön känsla, oavsett hur det går. Lite tråkigt att Hammarö är samtidigt bara, då vi endast är 4 startande i Skåne nu. Men men.

Nu ska jag få lite massage, sen är det sängen som gäller.


Stress .

Det låter som ett skämt, men jo, jag är faktiskt sjukt stressad. Bara det faktum att jag inte ens har tid att ta mig samman för att träffa Cerdic å Emilia är ett stort bevis på detta. Men... hör och häpna, Cerdic är kanske villig till att offra en hel förmiddags sömn och följa med till Landskrona på söndag! =O Om jag frestar med en kaka så kan jag nog få honom med mig.

Nu ska jag sova, sista dagen på praktiken imorgon!

Ny what-to-do-lista.

- Få färdigt det praktiska i projektarbetet.
- Börja på det skriftliga i projektarbetet.
- Komma igång med Projekt-och-företagande... (nej, jag har FORTF. inte gjort det.)
- Åka in till Jägersro och hämta mina nya linser.

Nu ska ja sätta upp mina hyllor... nej.. jag är fortfarande inte färdig med mitt rum...
Jag vet, jag är förmodligen världens långsammaste människa.. Eller världens bästa på att skjuta upp saker.. beror på hur man ser det ;)

Ashleigh is back in the game.

Haha, jajamensan, ikväll var Ashleigh med oss på träningspasset.. Blev faktiskt en riktigt trevlig runda. =) Känns lite konstigt att se dansken på cykeln igen bara.. ;)

Har varit iväg och tagit alla mått och lämnat klänningen och tygerna hos sömmerskan idag..
Annars i veckan är det full fokus på det praktiska i projektarbetet; ska lämnas in på onsdag.. Puha, stressigt.

Helgen

Var i Jönköping och Linköping i helgen som sagt.. Mycket trevligt, speciellt eftersom jag hade Tilisha med mig som min maskot. På vägen hem åkte vi inom Borensberg för att hälsa på vår Moster...

Nu är min telefon död. Nästan. Har beställt en ny, kommer på torsdag. Jiho.

Ny vecka

Tiden går så fort! Alldeles för fort. Håller på att få panik... Så mycket som ska göras, och så lite tid. Varför lyckas jag alltid att vänta med allt till sista minuten? Nåja.. jag får väl skylla mig själv.. =)

Imorgon är det praktik, sedan Tårtesset, efter det ska jag äntligen till sömmerskan och få ta alla mått och lämna ifrån mig alla tyger och balklänningen.. Sedan väntar cykeln. Någonstans däremellan ska jag försöka klämma in lite mat och vila. Stressig dag.

Har suttit och fixat och donat med studentinbjudningarna hela kvällen, äntligen är jag färdig! Känns skönt att få väck det från axlarna nu i alla fall... Stackars mamma som måste fixa allt till studenten själv bara, då vi andra är i Laxå 3 dagar och kommer hem cirkus 20 timmar innan det hela ska rulla igång... Hon är en stjärna.

Cerdic har äntligen (!) fixat kostym till balen.. Jag är säker på att han kommer va den läckraste killen där ;) haha. (Fast, helst av allt skulle jag ju velat att du skulle haft frack... nut nut.)


I'm off to go...

Nu åker vi. Wish me luck. (Hör och häpna, jag har med mig EN väska, och den är liten! Vet inte vad som hänt.. Jag håller nog på att bli vuxen.. Haha, nej.. det sista var ett skämt. ;) )

Jag vet vad jag ska göra

På söndag ska jag träffa Cerdic! Jeeej, inte träffats på typ 4 veckor!

Imorgon åker vi.

Jess, imorgon drar det hela igång... Far, Tilisha och jag åker vid 12-tiden, mot Spånhults Herrgård. Sedan är det OBS-lopp på lördag och söndag i Jönköping och Linköping som gäller.. Puha. Så nu ser ni inte mycket mer av mig på helgerna! =)

Cerdic, vi måste till glasscaféet snart.

Nu skall jag packa lite!

Time to sleep.

Veckan går väldigt fort känns det som. Har inte tid till att träffa Cerdic heller! Men nästa helg så tävlar jag i Landskrona, då skall jag allt försöka tvinga med honom! =) (Jag har faktiskt sett dina fotbollsmatcher pysen... ) Imorgon blir det praktik och träning, skall nog till sömmerskan också. Har lite eld i baken nu, tiden går så himla fort, och det är så många dagar som försvinner på grund av cyklingen, så jag får allt ta och sätta igång med det sista i skolan nu. 7 veckor.. 7 veckor.. 7 veckor.. ifall jag säger det tillräckligt många gånger så bör jag nog snart inse att det faktiskt bara är 7 veckor kvar. Inte särskilt lång tid. Skärp dig.

Vårdag

20+ och strålade sol.. =) Var ute och köpte mjukglass med Tilisha idag, gick vidare till hennes hus.. nej.. vänta nu.. hennes gamla hus... ;) Hämtade lite post, bland annat min räkning på mobilen ifrån Mallis.. (puha, jag höll andan.. Men tack vare Passport så blev den inte så hög.. ) Har fixat och donat lite med projektarbetet också..

Har fixat skor, BH och tyg till klänningen, så i veckan skall jag till sömmerskan och få allt avklarat med bal- och studentklänningen...
Ska in till Jägersro och hämta mina nya linser.
Ska påbörja Projekt och företagande.. (nej, jag har fortf. inte gjort det än... )
Ska träffa Cerdic!

image72

Living our superhero-dreams. ;)

image69

Home sweet home

Så är jag hemma...
Efter ett mycket försenat flyg och ett missat tåg och en taxiresa så var vi till slut i Malmö klockan 05.
Har varit riktigt skönt att vara hemma idag, möttes av ett bamsestort påskägg också.
Borta bra, men hemma bäst.. Slår aldrig fel!
Har bara varit ifrån Tilisha i 2 veckor, men det är alltså tillräckligt mycket. Saknat henne som en tosing. Vi ska mysa i veckan och hon ska följa med till Jönköping och Linköping. =)


image67


Jag hatar igar....

Igar var en sadan dag som jag helst av allt bara skulle vilja radera ur mitt minne.

Det borjade med att regnet oste ner pa morgonen, sa vi vantade ut det... Gav oss sedan ut pa en planerad 4h-tur. Uppe pa Puigpunyent sa borjar det regna igen.. "Vafan" tanke vi, och korde pa anda. Det gick skitbra, men plotsligt hors ett valdigt hogt pysande.. Tina har fatt punktering! (Hennes forsta pa 14 ar, och eftersom jag endast fatt en jag ocksa, sa ar vi alltsa ratt grona pa det har...) Men men, vi stod alltsa dar i regnet och skulle fixa var forsta punktering nagonsin, sagt och gjort, det gick skitbra. Vi cyklade vidare, efter nagon kilometer hors ett hogt "PANG!" - oh no... - Ett stort hal i Tinas dack.. Vem har med sig dack ut pa ett traningspass? - ingen, det finns ju inte plats i fickorna.

Sa... vi hade inget nummer till ett taxi-bolag, inga bilar stannade, vi ringde "Town hall" for att fraga om taxinummer, ingen kunde engelska. Sa vi fick GA i 4 kilometer, innan vi kom pa den briljanta iden att jag kunde cykla tillbaka till hotellet och aka ut med taxi for att hamta Tina.. Sa jag cyklade hemat, lamnade Tina till att sta dar ute sjalv i 1 timme, och kom tillbaka med en taxi for att hamta henne.. 2 nya slangar, nya klossar pa badas skor, ett nytt dack och en taxitur pa 500 kronor. Det var fan det dyraste traningspasset jag nagonsin varit med om, med tanke pa hur sjukt lite traning vi fick.. Val hemma lade vi oss i badkaret for att forsoka glomma denna dagen.. Men nej da, oturen var inte slut dar inte.. Till raga pa allt sa tappar jag min mobil i badkaret och nu ar den typ stendod. Jag hatar igar.

Solskenet tog hjem med danskarna...

Sa trakigt! Vaknade imorse efter en underbar natts somn, tittar ut och mots av en helvetes massa moln och nar vi sedan sitter och ater frukost borjar det dessutom regna... Nu sitter vi och vantar pa battre vader, tankte kora kusten idag. Forra kustturen bjod pa massa regn och kalla miner, men i slutandan blev ju allt bra anda da jag fick rulla hjem med gossarna... ;)

Helt alene

Sa... Nu ar Tina och jag helt alene. Danskarna ifran Jylland lamnade oss igar och idag lamnade de sota sjaellands-gossarna oss. Men, vi skall nog klara oss alldeles fin-fint, syster och jag! Hittills har vi inte slagit ihjal varann och jag tror faktiskt vi kommer klara oss ifran det resten av vistelsen ocksa =)

Tina har haft lite otur och akt pa en forkylning, eftersom de flesta tog ledigt igar och gossarna skulle in till en cykelbutik sa fick jag ge mig ut pa en tur for mig sjalv. Lite laskigt, lilla jag pa stora Mallorca. Men jag kom hem och jag tackar mitt grymt bra lokalsinne for det. Tina ar iaf glad for att jag har ett sadant, for annars skulle vi fatt leta efter henne pa andra sidan on...

Har varit en riktigt kul vecka hittills och fastan gossarna ar vack sa skall jag och Tina nog hygge oss och fa tiden att ga en vecka till!

Cerdic och Tilisha, jag ar snart hemma! =)Men jag maste dock meddela nagot alldeles forfarligt, efter all tid har sa har jag blivit precis som Tina och borjat blanda sprak.. ATTANS! Den sista meningen som kom ur min mun var nyss;

- Skall vi ut och spise is?

... Vad hander?! Hoppas ni blir glada over att fa hem mig anda! =D

Vilodag

Efter 3 ratt harda dagar sa har jag och Tina tagit vilodag idag. Bussarna till Palma var sa sjukt fullpackade sa vi skjuter pa den turen till nasta vecka.

3 andra danska tjejer ar har (bland annat Heidi) och sa Tina och Jag... Och lots of danish boys saklart ;) Lite trakigt att de aker hem pa sondag bara, men den danska sasongen satter ju igang den 14e sa jag och Tina stannar har sjalva. Ska mota upp tjejerna ifran klubben som bor i Alcudia tankte vi.
Nu sitter Tina vid poolen och jag ska ga ut och gora henne sallskap, sen ska vi meka med min cykel ikvall.. Joda.. jag kan.. Jag har lart mig nu ;)

Mallorca

Sa var vi nere pa Mallorca, resan borjade alldeles forfarligt. Kom inte till hotellet forran 01.00 och nar vi far nycklarna sa fungerar de inte och vi star och rycker i dorren. Gar ner och fixar ett nytt kort och oppnar dorren da vi 01.30 pa natten mots av ett argt "You're in the wrong room!" ... Haha, ojda...

Nu har jag inte tid att skriva mer!

So long!


RSS 2.0