Årsresumé del 3.

Och här kommer det sista, och bästa på året;


Oktober;

Oktober var starten på en ny era och en fantastisk vinter. Björn Stenberg hörde av sig en dag och undrade om jag ville köra 6-dagarsloppet i Falun i slutet av månaden. Efter extremt mycket velande beslöt jag mig för att tacka ja. När jag sedan fick reda på att min partner skulle vara Sara Mustonen fick jag världens klump i magen. Sara. Mustonen. Jag undrade vad Sara egentligen tyckte om att hon skulle köra tillsammans med en no-name som mig själv... Men väl uppe i Falun försvann klumpen i magen, Sara var ju världens sötaste tjej! En vänskap uppstod oss emellan, som jag är väldigt glad för att ha. Bodde i en stuga tillsammans med Pappa, Sara och Andreas och hade så kul. "Varulken" kan fortfarande få mig att dra på smilbanden. Tina och jag lurade allihop, och jag hämtade hem henne i största hemlighet den 4e oktober!


Jag och Jenny, Falun.

November;

Vi vann det lilla 6-dagarsloppet, och Sara och jag lovade att snart ses igen. Och det dröjde inte länge förrän Sara hade hittat en billig biljett till Malmö! Många träningspass avverkades i Ballerup tillsammans, och den planerade veckans vistelse blev till två veckor, som blev till tre veckor, och innan vi visste ordet av så hade vi bestämt oss för att Sara skulle bli Staffanstorps-bo!? Så Stockholmstjejen blev återigen Skånetjej - det är ju det enda riktiga ;) Vi bestämde oss för att leva hösten (vintern!?), och vi blandade träning med byturer. Den bästa utgången var vår första - middag och vin på Grappa, drinkar på Friday's för att sedan möta upp folk i Köpenhamn och vara hemma igen klockan 08 på morgonen. Det var även den kvällen som Morten och jag träffades. Efter otaliga sms och en hel del flirtande i någon månad, så var det vi från och med den kvällen. Pappa fyllde 75 år och det firades med släkt och vänner. Lady Gaga besökte Malmö Arena, och jag hade utan tvekan min bästa konsertupplevelse hittills, tillsammans med Tilisha. Fantastisk månad med soundtrack bestående av Alors on dance och I like it.  Tack Tina och Sara!


Lady Gaga.


Jag och Sara, Falun.

December;

Vi avverkade våra sista byturer i mitten av december och sa farväl till sena nätter/tidiga mornar - vi ses i oktober igen. För 6e året i rad befann vi oss på Lucia Movie Night - gillar vår tradition. Wenche, Majken, Kat, Tilisha, Sara, Tina, Morten och jag. Hade Morten över på besök hemma, för första gången. Tilisha och jag avslutade vår silversmidekurs. Julen firades i Klågerup med min familj och min systers familj. Vi höll den numera traditionella annandag jul-festen hemma hos oss, med julklappsleken och massa annat gott. Extremt mycket jobb under mellandagarna, precis som vanligt. Nyår blev en lugn historia - Sara, Tina och jag firade med mamma och pappa här hemma, och sov klockan 02. Mysigt och lugnt.

December får bli en bild-lös månad.

Nästa gång lovar jag att posta min årsresumé i rätt tid. Men nu är den postad för 2010!


Årsresumé del 2.

Nu kommer lite mer.. :)


Maj;

De första dagarna i maj stod som vanligt Hammarö 3-dagars på planeringen och det gick faktiskt över förväntan. Verkligen. Gillar ju de banorna! Känslan höll i sig och när vi kom till Götene GP som jag för första gången skulle köra så var jag laddad! ... Lite för laddad kanske. Regnet låg på gatorna och med ben som kändes grymma så satsade jag lite för hårt i en kurva och fick syna asfalten för första gången på 4 år. Vurpan satt i psyket och jag var rädd och spänd under hela Pinsecupen i Danmark och fann ingen glädje i det jag gjorde överhuvudtaget. Veckan efter blev jag sjuk. Upp och ned för psyket, hela maj.
Min bästa vän kom hem från sin långa resa och jag njöt av att äntligen ha honom hemma igen. :) Jag satte igång med mitt odlande på riktigt, och blev en liten bonde. Hade tävlingsfri helg då Bonnamarknaden var i byn, så Kat kom hit och vi var barn igen. Tilisha, jag och Kat och en hel drös av alla syskonbarnen sprang runt och åkte karusell efter karusell och åt sockervadd och njöt. Pappa fick utmärkelse som Årets Staffanstorpare, och stipendie utdelat. Ett härligt minne att ha i bagaget. :)


Pinsecupen. 


Snyggaste bilden från Hammarö.


Jag och Samson, Bonnamarknaden.


Juni;

Precis som vanligt så inleds ju alltid juni månad med att jag fyller år!! Första dagen i månaden :) Nu 21 år gammal och lite ångest. Men med 3 vilodagar i ryggen så var jag redo för lite träning igen och att boosta självförtroendet lite, men det gick ju sådär med nerver som asplöv... Åkte upp till Sollerön med mamma, pappa och min systerson och däruppe mötte vi upp med min farbror och hans fru och hade en fantastiskt mysig midsommar-vecka. Trist att man skulle upp kl 06 på midsommardagen och fick säga godnatt till sällskapet kl 21 redan. SM-veckan var katastrofal för min egen del, och jag hade helt mig själv och mitt huvud att skylla. Slutade på mitt jobb i Malmö av diverse olika anledningar, och var in-between-jobs några veckor, då min nya anställning i Lund startade först i mitten av juli. Vi hämtade även hem två nya katter, då de skulle avlivas om ingen kunde ta hand om dem. Harley och Taicon hette de nya, fick en tuff start med de båda två med en hel del olika incidenter och problem, som ju kan uppstå med fyra katter i samma hus..  men de är nu hur fina som helst :) Hann även med en tur till Vega, tillsammans med Caroline och Tilisha, för att se den ljuvliga Paolo Nutini spela.


Sollerön.


Födelsedag. Happy Cat?


Juli;

U6 Cycle Tour är juli-månads största händelse. Bodde som vanligt ute i Daretorp, lugnt och skönt i ett litet hus med min familj, Katrine och två av mina syskons familjer. Tävlingen gick upp och ned för egen del men slutade 19e så det fick jag vara nöjd med, trots att jag var bitter att det bara var sekunder upp till 15e plats. Men med min 21 plats förra året så vart jag nöjd ändå. Speciellt med tanke på min 54e plats året innan dess........
Kortbane SM i Malmö, nästan på hemmaplan. Hade tjejerna från Svanesund hemma hos mig och det var riktigt mysigt. För min egen del så var loppet mest en stor pina, men de andra tjejerna skötte sig bra!
Juli var även månaden då Kat flyttade in hos mig i 6 veckor. Och sommarens soundtrack blev Shakira och Waka Waka! Ett måste på alla våra bilturer! Best summer ever, helt waka waka! ;)


Tjejerna på U6.


Ekedalen, U6.

Augusti;

Jag bestämde mig för att lägga ned säsongen i mitten av augusti då jag återigen blev sjuk och krasslig de första två veckorna och hade ingen motivation till att träna upp mig igen för bara 3 - 4 helgers mer tävlande. Började med ganska mycket basträning och njöt rent allmänt av sommaren och det som hör till. Hade massa mtb-turer i skogen för att få lite omväxling och motivation. Verrrry nice. En helg i Kats sommarhus hann vi också med, då vi firade hennes mammas födelsedag. Mys på högsta nivå. Tilisha öppnade sin butik MadeByNoOne, tillsammans med Caroline, i augusti.


Kats sommarhus.


Bure 2-dagars.


Jag bidrog med cupcakes till öppningen av MBNO.


September;

Jag jobbade extremt mycket i september, då min chef var sjukskriven och vi var plötsligt bara tre tjejer till att ta hand om butiken. Men lönespecen som kom i oktober var ju också därefter - very nice :) Började löpträna igen efter ett uppehåll på 3 år och styrketräningen på gymmet sattes igång efter att ha varit på paus sedan april. Katrines syster Majken fyllde år, så ytterligare en helg i Danmark med hennes familj. Var uppe i Halmstad hos Trek och fixade och donade med diverse ting och saker. Startade på silversmide-kursen i Lund tillsammans med Tilisha, och jag drog upp min sista skörd från mitt grönsaksland. Var på Model Lab i Malmö med Tilisha och Katrine.Fina Katrine!


Trek, Halmstad.


Årsresumé! (En jäkligt försenad sådan)

Alltså, nu postar jag mest det här för min egen skull, för det är ju ett tag sedan nyår.. Men jag älskar att ha dessa årsresumérna liggandes till att titta tillbaka på ibland och minnas lite hastigt sådär, åren som gått. Men ni får självklart gärna ta del av det som följer här nedan;

Ja, jag får ju inte vara sämre detta året, eller, det har jag ju redan varit då jag faktiskt publicerar detta den 1a januari istället för 31a december. Men så kan det ju gå ibland!

Januari;

Inleddes med en hel massa jobb som vanligt då rea-rushen håller i sig till slutet av januari alltid. 
Blev även ett hastigt och lustigt besök upp till Surte och Klas för att fixa lite med cyklarna och min sittposition. Fick även med mig en fin pärla hem i form av en Stevens tempocykel.
Gick även och kollade på Disney On Ice tillsammans med Mamma, Pappa och Tilisha - precis som små barn :) Annars var månaden ganska händelsefattig, jobbade mest, försökte klämma in träning, och försökte hitta tid att slappna av med mina nära och kära.


Jag i KBH på besök hos Tilisha.


Februari;

6-dages stod för starten av februari månad. Eller, först gick bilen sönder i januari på väg hem från presskonferensen för just detta evenemang, så med ny bil (begagnad) så begav jag mig till Köpenhamn för att återigen bo hos Tilisha under en vecka och njuta av bancykling 6 fantastiska kvällar. Gjorde även min första radiointervju någonsin, märkligt...
När jag kom hem igen så var det återigen ganska mycket jobb som väntade, och många timmar inne på TC:n då jag i februari inte hade varit ute på vägarna sedan den 12e december på grund av vädret.
Den 19e februari rullade bilen iväg mot Falun med Pappa, Katrine och mig. Upp och testa nya banan! Kul, kul, kul och kallt, kallt, kallt. När vi kom hem den 21a så hade Tilisha och Jonathan flyttat hem igen tillsammans med katterna Helmer och Willy i jakt på ny lägenhet i Malmö.
Den 26e februari var det dags att bryta den 10 veckors långa TC-trenden och bege sig ut på ett pass - total lycka!


Första utepasset på 10 veckor!


Mars;

Började trist och tungt då vår kära Willy plötsligt och hastigt lämnade oss. Aldrig varit med om att förlora ett djur på det viset, och aldrig sett ett djur dö sådär heller. Jättejobbiga dagar för hela familjen och speciellt Tilisha.
Den 7e mars flög jag till Mallorca med bland andra Tage, Jörgen, Katrine, Simon och Andreas. Två, som vanligt fantastiska veckor, även om första veckan bestod av snö, snöblandat regn och regn och att ni här hemma i Sverige hade det varmare än oss. Inte okej. Sista veckan vände det och det blev många timmar på sadeln.
När jag kom hem så började jag måla lite, något som jag fastnade för och fortfarande gör.


Mallorca


Willy


April;

Säsongsstart i Danmark, magen fylld av nerver, men hade en god känsla med mig hem till den svenska säsongsöppningen för mig. Men där vände det och jag kände mig kiss kass. Inte mycket mer än så som hände i april.


Säsongspremiär på nya pärlan.

... Nu orkar jag inte mer. Resten kommer imorgon.  


Robyn

Just det ja, i lördags spelade Robyn på Tap 1 i Köpenhamn - och självklart var vi på plats! Bokade biljetterna redan i november, och då var planen att systrarna Tripp, Trapp och Trull skulle gå tillsammans. Men Tripp glömde såklart det och bokade sin LA-resa med avgång samma dag som spelningen. Ihärdigt letade vi efter någon som kunde fylla hennes plats (inte bokstavligen dock, det finns det ingen som klarar av. Tripp är alltid Tripp.) Och tillslut nappade Ashleigh på att hänga med.

Grym kväll, grym spelning, grym tjej. Hon stod knappt till en enda minut under hela spelningen. Ett tag snurrade hon runt, runt, runt och runt så hon blev helt snurrig och vinglade runt på scen. Om Robyn spelar i er närhet någon gång så måste ni se henne!Och dig har jag verkligen saknat!

Helgen som kommer, blir en fantastisk sådan! Och det fantastiska börjar faktiskt redan imorgon och pågår ända till måndag. Katrine kommer nämligen hit, och det ska bli så mysigt. Har inte setts sedan 6-dagars i starten av februari, vilket känns lite konstigt med tanke på hur ofta vi brukar ses. Men det blir så kul i helgen, och just den här perioden på året har vi ju faktiskt spenderat tillsammans de sista 3 åren :) Och jag lyckades hitta vårt Mallorca-gott när jag var i Danmark i tisdags, så även om vi inte är på ön, så får vi lite Mallorca-feeling i helgen i alla fall!

Så helgen står på träning, träning, besök hos Tilisha och Jonathan, mys, mys, mys och lite ank-tittande på måndag. Lovely.


Katrine leker uteliggare i Malmö. ;)


Jag har saknat dig

Våren är äntligen kommen, och som jag saknat den. Igår visade terometern på 15 grader. Hallelujah. Blåsten kommer jag dock aldrig ifrån här nere, tyvärr.. Men trots det fina vädret så har de sista två dagarnas träning bedrivits inomhus i Ballerup. Fått riktigt god träning, med gott sällskap. Gillas skarpt.

Idag står den på styrketräning, jobb och direkt vidare till biografen sen. Blir mysigt, hämtar upp Tilisha efter jobbet så drar vi och ser "The Adjustment Bureau". Tror det blir en hit! Är så fint väder, så jag tar faktiskt och cyklar bort till gymmet idag.. Time to hit the road! Jobb om fyra timmar.

Oh Spring, where art thou?

Ja, det kan man ju fråga sig. Vintern har återvänt otaliga gånger sedan våren visade sina första tecken för några veckor sedan. Totalt omotiverande att vakna upp till nollgradigt och snöblandat regn, samt orkanblåst, när det dagen innan var plus 5 och sol. Idag var det som tur var inget pass utomhus som stod på kalendern, istället var det massage - en smärtsam sådan - och 2h TC som stod på planeringen.
Vädret har som sagt deppat ihop en totalt, så dagen har stått på Glee varje lediga minut här hemma. Glee är som ett litet lyckopiller. I'm a Gleek.
Nu blir det snart sängen, klockan ringer alldeles för tidigt för en express tur-och-retur till Halmstad för att få ordning på sista detaljerna kring nya hojjen, innan jobbet kallar kl 14 - 20.30. Lång dag med andra ord.

Läskig frukost.

Nu har jag intagit min frukost - som idag var aninge onyttigare än min power-frukost med sparris, ägg o.s.v... Men jag är redo för några timmar på gymmet trots det. :)
Ytterligare en helg har passerat.

Gud vad tiden går fort... Förra veckan flög förbi med lite jobb, lite banträning, lite bakande, lite bio - Black Swan, och lite mer träning. Helgen var en jobbhelg så fick bli korta med intensiva pass, distansen fick jag ta igen igår då jag begav mig ut i ett grått och disigt Skåne i 9 plusgrader. Regnet duggade mesta delen av tiden och gjorde rumpan kall och blöt trots de så många plusgraderna. Lyckades med konststycket att köra fel 3 gånger på min Hököpinge-runda.. Lämnade visst huvudet hemma när jag körde iväg. Men jag fick ihop lite över 100 km, så det var jag nöjd med! Hittade även lite fina nya krokar att köra i för att göra rundan lite längre.
Just nu så har jag en kaka i ugnen - har lovat Andreas en kaka i år och dar nu, och jag har faktiskt gjort kakor flera gånger, men lyckats glömma ta med dem varje gång.. Och inte blev han gladare då han dök upp på banan i tisdags och bullarna jag tagit med var slut :) Så det blir kakfest på banan efter träningen idag! Sticker om 1h och det står plågsamma intervaller på planeringen. Aj.

What a lovely weekend.

Jag gillar denna helgen som varit.
Anna kom ner i lördags för att träna lite, vi körde ut en blandad grupp då det ändå var distans som stod på schemat, och delade upp oss längre ut på rundan. Ljuvligt väder med 6 plusgrader och massvis med sol. Men med en orkan-blåst som hette duga. Jesus Maria, vad det blåste. 19 sekundmeter stod den på. Bitvis så kändes det som om vi stod stilla. Men jag ville ha mer, mer, mer, mer. Men ingen annan, så jag fick ge mig. Mös och skvallrade lite med Anna när vi kom hem innan hon åkte hem för att åka vidare mot Falun igår. Ett besök på gymmet några timmar senare mättade träningshungern för dagen, och kvällen avslutades med tacos och filmen "Brothers" - se den, se den!
Igår var det lite kallare, 3 plusgrader men fortfarande med massvis med sol och lite mindre vind än i lördags. Aningen mindre grupp igår. Startade med att köra 2h med den gruppen, sedan vek jag av och körde ytterligare 2,5h ensam. Och såklart så tog vinden vid någon gång under de timmarna, och såg till att göra min sista timme till en mindre trevlig upplevelse. Men hem kom jag, om än med trötta, trötta ben.. Damn you, vinden.
Men jag är glad och nöjd för att jag äntligen fått en hel helg till att bara träna. Inga flyg som ska passas, inga blommor som ska delas ut och inga kläder som ska säljas. Just me.
Nu väntar jag på att Tina kommer hem, sen står den på gymmet och senare ikväll blir det bio!


Jobbdags!

Nu drar jag till jobb, har haft en lugn och skön morgon med Glee och sparris! Snart helg - och jag glädjer mig! Första helgen då jag inte ska någonstans och inte ska jobba heller känns det som. Och dessutom kommer Anna ner på besök imorgon för lite träning, blir kul!


Lång dag!

Ja, visst har det varit en ganska så lång dag. Uret ringde 06.30 imorse. Faktiskt lite stolt över mig själv över att jag hann komma upp i tid och hann äta min, nu sedvanliga, power-frukost innan mötet kallade. UTAN att stressa dessutom.. Det ska tilläggas. Var flitig och hann steka lite pannkakor efter träningen så jag hade till lunch på jobb sen också. Annars var det en lugn dag på jobb, vet inte vad folk sysslar med - varför håller ni så hårt i era pengar för?! Det är ju vår snart, shoppa loss!
Har hunnit med lite mat och ett Glee-avsnitt efter att jag kom hem vid 20.30.. Så nu väntar sängen. Kroppen är lite seg efter veckans gymbesök.

Plocka med en City-tidning idag!

I dagens City-tidning nere i Skåne är där idag en helsida publicerad om Made By No One, så plocka med en och läs om vackra och underbara Tilisha och Caroline och deras fantastiska butik!

Har kommit hem från personalmötet för en stund sedan, det var pepp, pepp, pepp! Och vi har för första gången någonsin kommit med på topp 5-listan över Sveriges butiker med mest sålda surprisevaror. :) Så det gillar vi skarpt. Nu ska jag iväg och träna på gymmet - jobbar vidare på mitt Hulken-projekt! ;) Sedan väntar som sagt jobbet igen melllan 14 och stängning.


Sovdags

Är nöjd med dagen, alltid skönt när man känner så. Efter god mat så väntar nu sängen. Ja, jag är helt chockad jag själv, klockan är ju bara 22. Men jag har personalmöte imorgon mellan 08 - 10, direkt till gymmet därifrån och sedan tillbaka till jobb mellan 14 - 20.15.


Utomhus!

Jaa, så fick jag cyklat lite utomhus igen. Var ute ett pass dagen efter jag kom hem från Gran Canaria, 4 plusgrader och sol, mumsfilibaba. Sen kom ju minusgraderna igen. Idag stod den på minus 2 imorse men letade sig upp mot nollan senare under dagen. Fick sällskap av Martin från klubben, så tiden gick fort! Blev bara 2,5h ute då jag inte vill köra för hårt direkt efter halsontet och det faktum att det spenderats 2h ute i sadeln i kyliga Sverige sedan november. Men jag är en glad tjej idag! Nu väntar 1h på testcykeln, så blir jag ännu gladare sen.

Just det ja, har glömt att berätta en sak för er - ni får en ledtråd på bilden nedanför. Eller, ledtråd och ledtråd. Det är ganska tydligt. :)


FrukostmumsNu tränar vi, sen hämtar vi hem Kinect från Tilisha och Jonathan.


Mys på hög nivå

Igår bjöds det på pannkakor i stora lass, vanliga och amerikanska, framför "The Social Network" - grym film, se den, se den! Senare såg vi även på resúmén av Oscars-galan. Mysmysmys. Och för att öka mysfaktorn lite extra så kröp jag självklart i min one-piece från BikBok, eller, kanindräkt som vi säger här hemma. Vi gjorde det mesta utav den ofrivilliga vilodagen, och några apoteksmått whiskey senare och 10h sömn så är jag nu så fit for fight så att jag i alla fall kan träna lugnt idag.
RSS 2.0