Träning kl 20...

Uuuh, det är så segt att få på sig cykelkläderna nu må jag lova.. Men har varit stekhett hela dagen, var ute och rullade en tur med Paps imorse kl 08.30, redan då var den 24 grader i skuggan.. Så har fått vänta tills nu med att träna då det blir alldeles för hårt att köra på bra i denna värmen.. Nu har dock temperaturen sjunkit från 28 till 24 grader och solen börjar gå ner, så nu är det dags att ge sig ut.

Tandläkaren imorgonbitti.. =(

Gräshoppa..eller..vänta..syrsa?

Tina och jag sitter på en parkbänk ute i det gröna då Tina hör lite äckliga gräshoppeljud, och vi kommer in på hur sjuka man som barn var; man gick frivilligt ut och praktiskt taget JAGADE de små stackarna, tog de sedan glatt i händerna och stoppade i sin lilla glasburk som man så snällt förberett med lite lufthål i locket. Uäärk. Och faktiskt lite tortyrliknande, i alla fall om man läser detta två gånger. Låter ju helt absurt.

Tina - Vem var det nu som var gräshoppa...?
Jag - Vem det var?
Tina - Just det ja, Benjamin Syrsa!! (Får verkligen en sån där snilleblixt-min i ansiktet också..)
Jag - .... Tina.. Det är en syrsa.
Tina - Haha.. just det ja.. Benjamin S-Y-R-S-A... Men det är väl samma sak som gräshoppor..? Nästan?...

... Otaggad?

Steg upp 07.30 imorse för att vara på cykeln 09.00. Trodde jaaag. Victor kunde inte nu på morgonen och plötsligt fick jag ett sms av min syster Marion som ville köra ut senare idag. Genast förbannade jag mig själv för att jag tackat ja till 15-18 vakten på jobb idag. Men ja, det är ju trots allt roligare att köra ut några stycken tillsammans än bara två stycken. Så jag sköt upp träningen till 18.45 ikväll, direkt efter jobb. Och genast efter att jag lagt på luren så förbannade jag mig själv för att jag gjort som jag gjort, då jag plötsligt kände mig väldigt otaggad att köra ut ikväll när jag redan stod färdig och klar i full cykelmundering. Åååh.. Och nu har jag ingen ursäkt alls att skylla på när mamma säger "Men då kan du ju städa ditt rum nu innan jobb? Du har ju ändå inget annat för dig." För ursäkter som "Nej, det går inte.. Jag måste kolla färdigt på OTH säsong 4..." går inte riktigt hem.. Min väska från U6 ligger nämligen fortf. ouppackad på mitt rum. Eller helt ouppackad är den faktiskt inte, nu kan man faktiskt inte ens se att de ligger i en väska då jag rotat upp allting så allt ligger ovanpå och utanpå den stora hockeytrunken.. =) My momma löööööves me.


Bärbara stolar...?

Sitter i Malmö på Elisedals  GP:et efter mitt lopp, i våra campingstolar, och jag får plötsligt en riktigt smart idé;

Jag - Fan vad bra det är med såna här stolar egentligen!
Tina - Öh..?
Jag - Ja, så sköna. Och bärbara!! Alla stolar borde ju vara bärbara.
Tina - Ja, för det är ju inte alla stolar redan.... Bäbara!! (Kollar på mig mycket märkligt....)

POINT ZERO CAMPING CHAIR

Segaste dagen ever.

Efter att jag fick uträttat mina ärenden i förmiddags så tänkte jag att jag skulle vara supereffektiv och komma ut på cykeln så fort som möjligt. men eftersom mina ben är helt åt skogen, hade mjölksyrakänning ända upp i rumpan igår kändes det som, ont bara jag tar på låren, så i alla fall, så kunde inte min massör någon specifik tid, utan "någon gång under dagen" bara. Så jag har fått hålla mina dörrar öppna all day long, då jag inte har råd att gå miste om denna massagen! Har alltså bara degat i soffan i eftermiddag och känner mig sjukt soffpotatis-ig och ovettig for the moment. =) Men nu så skall han nog vara här om 15 minuter ungefär, så efter det kan jag rulla ut lite. Jobb imorgon, kanske torsdag, då det även blir avresa till Laxå tror jag. Sedan är det Laxå 3-dagars som gäller i helgen.

Helgen som precis passerat spenderades som sagt i Malmö på cykellopp och på bröllop hos BP & Camilla. Sara var nere och körde, kul att ses! =) Hon har kvar sin fantastiska form, kör skiten ur dem i Holland nu ;)

Kellogg's Goodiebags. ;p

Tilisha och jag har suttit och fyllt de små plastpåsarna med Kellogg's gott till de startande ikväll. (33 st!! Förstår ni hur få det är eller!?!?) Jag hade nästan velat starta bara för att få en sån där påse med goooda saker. Tur att jag får (läs; tar)  en sån påse fastän jag inte startar. (=



Bästa och jag.

Jag och Cerdic på Möllan en solig söndag... Han som förresten sviker mig för andra året i rad med att vara flaggis på GP.et. Tack så jättemycket. Lucky you att jag tycker om dig så mkt så att du i princip kan göra vad som helst och ändå bli förlåten. (=


Cerdic är lite bakis här.. - Var i Båstad på lördagkväll, men vaknade i Malmö.. Hur? No idea. =)

Allt för att själv framstå som bättre.. ;)

(Läs med en nypa salt.. detta var inte Tinas brightest moment.)
 Tina och jag mitt uppe i en diskussion på väg till bion i Lund igår;

Tina - Men alltså jag tycker inte om såna!
Jag - Vad "såna"..? Fula eller?
Tina - Neej, alltså, jag tycker om fula, de får ju mig själv att se skitsnygg ut.
Jag - ...?
Tina - I lööööööv ugly people. Jag vill bara inte vara vän med dem.

... Det är för mig ett under att Tina fick vara antimobbnings-representant i skolan. ;)


SATC

Nu har jag varit hemma från jobbet i cirka 35 minuter, sitter nu redo för ett träningspass, sedan ska Tina, Tilisha, Jag och Kim se Sex And The City-filmen på bio kl. 21.10 i Lund.. Känns som om jag bör varva ner lite egentligen. Åååh, vad jag längtar till sängen.


Ont om uppdateringar??

Så var man hemma från U6 igen! Alltid lika tomt och halv-ledsamt att lämna lilla Tidaholm efter 7 dagar... Har haft en underbart kul vecka, har verkligen varit kul att köra, för trots att det inte gått helt bra så har det varit fantastiskt kul att va med tjejerna före och efter racen. Men nu längtar jag till vinterträning och nästa års U6!!

Hade tagit ledigt idag från jobb för att köra Sturups GP, men Patricia som tagit min vakt fick åka till akuten så jag fick hoppa in några timmar ändå innan loppet. Veckan hade satt sig i benen märkte jag, då jag nu saknar väldigt mycket styrka i kroppen efter nästan 2 månaders utesluten RIKTIG träning. Imorgon blir det jobb 09-16, ist för 12-16, onsdag ledig, torsdag 12-16, fredag jobb 09-18.15... Lördag race och bröllop, söndag race. Veckan är planerad må jag säga.

Victor körde grymt idag och tog spurtpriset och andraplatsen!!

Bilder från veckan kommer senare... =)

GP-lopp!

Så jäkla kuuuuul det var att köra idag!! Märkligt hur mycket som sitter i psyket, då jag idag inför tävlingen gick in med känslan av att det gick skitbra på denna etappen förra året, varför skulle det gå sämre idag? Plus att eftersom ja fick ett DNF i resultatlistan igår, och det var någon toking som var 40 min efter som fullföljde loppet så fick jag alltså 40 min + 5 min i tillägg, alltså har jag nu ungefär 25 minuter upp till närmsta tjej i totalen. Så jag hade ingenting att tänka på idag, bara att köra. Tyckte själv det gick kanon och jag gjorde mitt bästa för att hjälpa Madde så gott jag kunde, och det kändes verkligen hur kul som helst att äntligen kunna köra ordentligt i laget. I spurten sen var jag så slut så rullade in som 33e, nu i efterhand känns d lite argligt att inte få en bättre placering än så, men what the heck, jag är nöjd ändå =D Trivs verkligen med tjejerna häruppe också. =) Igångdragen är ju inte helt vad de en gång var, men mycket bättre än jag trodde. Grym dag.

Tack för colan idag Sören! .. Lovade Madde att skriva massa roliga saker här nu som återbetalning. (=
Sara & familj va här och kollade idag, kul att se henne igen. Trist att hon inte hann hem från EM å kunde köra här, det hade varit riktigt kul. =)

Uppdatering

Så var två etapper körda här på U6. Inga direkt lysande resultat. Faktum är att de där lysande resultaten lyser med sin frånvaro. Men som en viss Göran så väldigt vist sade; Man kan inte komma från noll och förvänta sig att man plötsligt skall sitta med i täten. Så rätt så, och jag är, trots de där lysande resultatens frånvaro, ändå nöjd med tanke på att jag idag vände statistiken för i år och fullföljde det första utav sex linjelopp under denna säsong. Nu är det dags att vända på steken! Känns såklart trist att inte kunna göra något för lagets skull, men nu är läget som det är och det är bara att ta det för vad det är. Jag skall faktiskt från och med imorrn inte ens kolla på resultatlistorna eftersom jag då lätt deppar ihop eftersom jag vet om att jag inte bör ha de placeringarna jag får nu, fall allting hade gått som planerat och inte blivit såhär. Lättare då att inte bry sig om listorna och bara gå efter känslan, hur nöjd jag är med själva loppet, inte placeringen.

Nu så är det dags för sängen, ett kuperat lopp väntar imorgon, och det knyter sig redan nu i magen.. Just det där som jag måste jobba bort! Men det är på gång.. Tar såklart tid, men det är i alla fall framsteg att jag nu förstått att typ allting som håller mig tillbaka, sitter i mitt huvud. =)


Visstja, glömde jag säga att...?

... Att jag har tagit med mig min hamster!?! Haha.. 19 år och tar med min hamster på U6. Men jag kunde för bövelen inte lämna stackarn helt ensam hemma en hel vecka heller?! Såhär långt har han aldrig förr varit hemifrån. Så nu är jag och min hamster ute på tur. Så himla roligt. ;p


På plats.

Så sitter jag här i Tidaholm.. eller rättare sagt Daretorp och är så himla glad för att det blev en bärbar dator och mobilt bredband inhandlat innan vi stack. =) Varit och hämtat min nummerlapp nere från Svanesunds kuvert på kansliet. Har regnat konstant, verkligen konstant, sedan 06-tiden imorse fram till för en kvart sen. Så fastän uppehållet blir det ingen tur utomhus på cykeln.. =( Alldeles för blött ute för det. Ska ner och sätta mig på rullen alldeles strax innan det bär av ner mot morgondagens startplats för att kolla in banan en gång till och bestämma vilken cykel jag ska ha.. Hmm.. Ändrad bana i år, cirka 2,3 km helt platt och sista kilometern uppför..

 
Två viktiga saker; Nummerlappar och min sköna, sköna säng. Och datorn såklart.

                         


Gamla hederliga Konsum som står till ens förfogande 08-22 om dagarna. Got to love Konsum.

I'm gonna miss you.

Eftersom Cerdic missuppfattat hela grejen med att jag ska iväg till U6 och alltså bara trodde att jag skulle iväg över helgen som vanligt, så innebär detta att vi nu inte kommer att ha setts på 2 veckor när jag kommer hem igen. Låter faktiskt som ingenting, men nu när jag träffat honom så mycket på senaste så känns det plötsligt som en evighet. Och eftersom Cerdic loggat ut från msn fastän han sa att han skulle vara kvar ett tag, och jag har inga pengar på min mobil och min kod till Halebop har försvunnit så dedikerar jag härmed detta inlägget till Cerdic.

Jag tänkte faktiskt bara säga att jag kommer sakna gossen och jag hoppas jäklar i det att han hör av sig med söta små lycka till-sms några gånger under veckan. (Man får lov att ha såna krav på sina bästa vänner.. =))

Nu ska jag sova, klockan blev plötsligt jättemycket.

Imorgon blir det Klågerup kl 09.00 för lite rump- och ryggmassage, sedan till OBS! för att komma rengörings-kit till ansiktet.. samt in till BikBok för att hämta några grejer, packa det sista... (Vilket egentligen menas med; packa hela väskan med vanliga kläder, för jag har varit för lat för att göra det idag..)

NU ska jag sova, för det ska jag bannimej! (=


Planera, planera.

Har varit iväg på några ärenden nu och packat klart cykelväskan... Saker som skall göras innan avresan imorgon; In till BikBok och fixa lite, in till OBS, till CykelCIty för att handla värmebalsam, packa in Ebbas presenter (min brors lilla dotter!!) samt packa väskan med vanliga kläder.. Såg nyss 5dagarsprognosen från SMHI..Visar regn måndag och tisdag!! Vafaaaasen....



Cool!!

Jag sitter på min nya dator, på min nya dator,  på min nya dator. I'm so happy right now... (Jo, materiella saker kan faktiskt göra en lycklig. För stunden i alla fall.)

RSS 2.0