Heeets

Ah, äntligen hemma. My feet says hurray! Efter en gryyymt hetsig dag och en butik som såg ut som skit med halvtomma sidohäng, tomma frontar och jeans överallt på golvet så är man nu äntligen hemma. Hade ju säsongsstart idag och det firade vi med att ge alla kunder 50% på en valfri vara. Hallelujah, det var precis som om det vore en dag på mellanrean. Men vi städade upp röran fint efter stängning och jag bestämde mig för att köpa hela mitt undanhäng. Lord, det blev en hel del. Köpte shortsen från Amanda Bergs kollektion, så jäkla snygga!! Släpps i butik den 14e mars! Fast i Danmark har den redan släppts.

Med en hals som känns lite halvkrasslig så satt det fint med en vilodag idag. Nu är det melodifestivalen-mys med Mor min och sen ska jag sova. Sova, sova, sova. Och äta vitlök, ingefära och dricka varm svartvinbärssaft. Huskurer it is.

Lustigt.

Har  ni tänkt på att det är när man har för mycket tid, som man plötsligt inte alls har tid till något!? Man tar det lite väl piano så att säga, och plötsligt är all tid slut och man har inte gjort någonting. Hmm.

Dagen har gått åt till ett TC-pass, jobb, samt snyftade framför TV.n och världens bästa "I am Sam".
Imorgon blir det ett styrkepass, jobb, samt att träffa Carolin kanske/slappna av?
På fredag blir det ett TC/distanspass, jobb, samt att träffa Carolin kanske/slappna av?

Zombie...

Satt i soffan igår och var så grymt trött redan när klockan blev 19, SÅ trött så Cerdic och Jag bestämde oss för att flytta vår söndagsfilm till idag istället.. Slumrade lite i soffan då och då och när klockan blev 21 så tänkte ja gå i säng.. sen blev den 22.. Sen var den plötsligt 23!? Och jag var skiiittrött. Men då såg jag att det var Tour of California på TV.. Så började jag kolla på det, sen blev klockan 00 och jag var RIKTIGT trött, men om jag hade gått å lagt mig då så hade det ju bara känts fullkomligt meningslöst att först ha kollat en timme, sen skippa sista timmen?? Stupade i säng kl 01 och ångesten kom sakta krypandes, och nu sitter jag här. Så trött, så trött. Men är påklädd och sitter och käkar frukost och ska dra till gymmet alldeles strax.

Väldigt intressant och givande inlägg.

Shame on me.

Så dålig jag har blivit på att uppdatera då?


Händer inte så mycket, helgen blev inte som planerad, till mitt stora förtret. Jobbar och tränar och trivs ganska bra. Men allting är likadant, varje dag, man går liksom och väntar på att något skall ske. Vad? Ja, vad vet jag. Längtar iaf till Mallorca, och ännu mer tills jag får mina nya Sidi-skor. Åh, som jag längtar. Har letat och letat och letat, och hittade dem äntligen i Roskilde. Det dröjer dock 8 veckor. Men har jag haft mina i 4 år nu så tror jag nog jag kan vänta i 8 veckor till. De kommer va så fina! .. Hoppas jag,


Nu ska jag och Uneståhl mysa lite, sen blir det sova innan det blir jobb imorgon igen.


Och just det ja, aldrig förr har jag spenderat så mycket pengar. Seriöst, jag hade 2,50 kvar på mitt Visa-kort idag. Tacka gud för att det finns något som heter "Sparkonto".


Fullt sjå

Hela veckan har bestått av träning och jobb.. Men det känns ganska skönt att få jobba lite extra nu, när jobbet blir en hel del lidande under säsongen.. Så man har lite pengar att röra sig med. =) Idag har jag dock vilodag, vilket känns otroligt skönt. Har städat till de små hamstrarna nu på morgonen och tänkte ta mig i kragen och städa lite i garderoben innan jag sticker till jobb vid 13-tiden.

Igår efter massagen mötte jag Cerdic för att se film.. Såg den omtalade "Donkey Punch". Speciell film och lite jobbig att kolla på sådär.. Fick liksom ont i hela kroppen när jag såg allt sjukt som hände. Men helt OK. Börjar inse hur otroligt mycket jag kommer sakna honom när han är iväg nu också, kommer bli några jobbiga, tomma månader.

Helgen är välplanerad och det känns skönt! Först ut ikväll är bowling me jobbet!

Så var det igång igen.

I fredags vid lunchtid drog paps och jag till Kävlinge och därifrån åkte Lars och jag till Helsingborg för att hämta upp Andreas, och därifrån satte vi sedan fart mot Skara. Kom fram 5 minuter innan samling.. Det kallar jag timing. (Plus lite köra-för-fort kanske.. Vem vet, jag sov..) Lite prat, och sedan mycket skratt med tjejerna hemma hos Malin.
Lördagen bestod av ett distanspass i gråmulet väder och mycket prat och info.
När vi vaknade på söndagsmorgonen så var det vitt ute, begav oss ut i hopp om att det skulle funka att köra ute, och visst funkade det, man skulle bara balansera lite eeextra mycket med crossen i de där snöspåren.. Men ganska snabbt så tröttnade Hanna, Jessica, Josefine och jag och vände tillbaka för att köra TC i lokalen istället. Eftersom inte alla hade skärmar som gick ända ner heller så blev man bra kall och blöt om knäna också, och det var inte så lockande. Fick i alla fall ett bra pass på TC.n och sedan skulle det kånkas med väskor hit och cyklar dit, från lokalen till Malin och från Malin till vandrarhemmet. Puuh.
Blev en behaglig resa hemåt, satt ju i baksätet och kunde somna gott..

Idag var det tillbaks till det vanliga och dagen har bestått av jobb och träning. Ceca är sjuk på jobb så imorgon börjar jag kl 10 istället för 14, och därmed blir också distanspasset ändrat till ett kvällspass på TC.n.. Men det ska nog funka det också.


Uppdatering

Sitter i Malins lägenhet med tjejerna nu, och har precis konstaterat att det kommer bli en låång säsong... ;) Har ont i magen och käkarna så mycket jag skrattat nu..

Men, nu ska vi sova, ska cykla tidigt imorgon!!

Skaraaa

Nu sitter jag i bilen på väg till Skara.. Mycket trafik, så ser tyvärr ut som om vi kommer bli några minuter sena.. Oh-oh! Ser ut att vara sjukt kallt här uppe, var 3 plusgrader hemma, men här är det ju snö! Man slipper kanske förhoppningsvis den hemska Skåne-blåsten.

Tack Liselott och Sara för hjälpen efter mitt förra inlägg. ;)

Annars går allt väl, hunnit med att mjukstarta med två träningspass sedan jag kom hem efter en vecka fylld med 4-5h sömn varje natt och ingen träning alls. Är sjukt trött fortfarande, har sovit 9,5h varje natt sen jag kom hem och jag hade kunnat sova mycket, mycket.. mycket mer! Har sovit lite i bilen nu också. =)

Ska bo hos Malin under helgen tillsammans med Sara och Carro, så det ska definitivt bli en kul helg. Trist att Kajsa och Lisa inte också ska med.

Nej, skriver under helgen!!Vafaasen...

Nej, nej, nej, nej, nej.. Jag råkade precis ta väck alla mina kontakter från min mail.. D.v.s att jag heller inte har en endaste själ på min msn nu heller, mer än två systrar samt Viktor, eftersom det är de endas mail jag kan utantill.. Ah.. smart!!

En av de bästa veckorna

Har haft en fantastisk vecka, är bara totalt slut nu...4-5 h sömn varje natt.. Puuh.. Träning har det inte blivit mycket av, och det gnager sjukt mycket på samvetet. Har dock inte funnits någon tid alls till det.. Men nu är det nya tag som gäller, och jag tackar för en underbar vecka. =)

It's all good.

Just nu trivs jag sjukt bra. Men just nu ær jag riktigt trøtt.. Har sovit 17 timmar på tre dygn. Puh.. Sov gott!

RSS 2.0