Snurrar!

Idag har jag haft min första utbildningsdag på H&M, imorgon blir min andra - sen är det tänkt att jag ska vara färdigutbildad och redo för att bli en fastpoolare! Känns bra, och kul, men det snurrar lite i skallen med all ny info som jag fått proppat i mig idag. Men det blir säkert jättebra det här - det tror och hoppas jag på!

Nu ska jag plugga lite info - så jag är redo för imorrn och har mina frågor redo om jag undrar över något...

Sov gott alla :)

Breakfast

Vinden viner utanför och regnet piskar på rutan - så tyvärr inga 4h ensam ute på cykeln idag - så får bli 2h TC istället. Men far min har ställt iordning min gamla MTB till imorrn, så jag kan köra ut på lite grusstigar med klubben. Min nya MTB kommer tyvärr inte förrän i januari - men det är en fin-fin Trek som väntar på mig, så det är värt väntan.. :)

Blev lite sen frukost idag, så Maroon5 gjorde att vi inte kom i säng förrän närmare kl 02. Men nu är den intagen, och nu väntar den kära gamla Monarken på mig, för en svettig dejt i källaren.


Träning, träning.

Var en hård dag på jobb igår, då det började ösregna mitt i det hela.. Så lagom blöt och glad sprang jag runt och svettades mellan lägenhetshuset, för att sedan få självtorka i bilen ute på min kvällsrunda... Glömde dessutom att lämna bilnycklarna i skåpet igår, så imorse kl 07.00 befann jag mig på Posten för att lämna in dem igen.. Och det var självklart med en lite harklig hals som jag vaknade upp idag, efter den blöta gårdagen. Så efter frukosten så bäddade jag ner mig själv i sängen igen - och nu är jag alltså fit for fight för dagens TC-pass! Håller alla tummar och tår för att det inte bryter ut något - har inte råd med mer sjukdom denna vintern - förra 3 veckorsperioden räckte gott och väl.December

Helt otroligt vad fort tiden går - redan december... 30 dagar till, sen är det nytt år igen. Nästan lite skrämmande vad fort tiden går. Snart 5 år sedan jag tog studenten - vad har jag gjort under de åren egentligen!? Men i alla fall, nog med deprimerande tankar.

Körde Morten till hans jobb imorse 07.30, sen hem ifrån Köpenhamn direkt efteråt. Träning och en hel massa ringande till läkare, facket och lite annat är nu klart, och nu sitter jag här och ska gå till jobbet om en kvart, börjar lite tidigare idag då de behövde hjälp med några fler lägenhetshus.

Till helgen väntar först Maroon5 imorgon i Köpenhamn, sen vankas det tränings, träning och träning i helgen. Lite julmys ska också hinnas med, då alla 54 lussekatter som bakades i söndags på adventsmyset redan är uppätna, utdelade och nu slut!


Mina två fina bakar på kommando. (Mitt kommando... ;))


RSS 2.0