Åh, sängen kanske?

Jobbet idag gick smärtfritt, tiden gick dock sjukt långsamt. =( Hittade massa nytt som jag ville ha, så måste dra in lite tidigare imorrn för att prova lite och köpa lite. Har min budget att hålla mig till ju.. Så kan inte bli för mycket.

Novembermånad ser suddig ut, är både lägret i Skara samt cykelgalan i Jönköping som jag gärna vill till, men jag får välja något utav dem, då det trots allt rör sig om drygt 140 mil sammanlagt. Då cykelgalan krockar me BikBok Köpenhamns julmiddag så väntar jag på svar från Tina fall hon vill till Jönköping eller ej.. Vill hon, så drar vi två.. Vill hon inte, så blir det nog Skara för mig istället.

De kommande fyra dagarna är allihop helt fullbokade.. I like it. =) Man får passa på nu innan det drar igång ordentligt på måndag!!

Back to basics.

Imorgon blir det till att jobba igen, har varit ledig i 8 dagar nu, sjukt skönt.. Så är det när man är extra-anställd, om än schemalagd.. =) Men, att vara ledig ger mig inga pengar, så imorrn och på fredag står jag på schemat, och från och med måndag har jag gått upp till att ha mina fasta dagar, och det känns riktigt bra. Istället för att ständigt hatta med träning och jobb för att få tiderna att gå ihop så har jag nu lyckats få till ett riktigt bra avtal som passar min träning perfekt. =)

Har inte dragit igång träningen helt ordentligt än.. Har haft uppehåll sedan den 6e oktober så e ju inne på lite över 3 veckor nu.. Har dock hållit igång nästan varenda dag, bortsett från min mini-semester i Köpenhamn, och på gymmet går det långsamt framåt. Kör väldigt lätt nu då jag är rädd för att skada mig. Höll ju på att få ryggskott förra året då jag plötsligt fick för mig att slänga på 15 kilo extra på knäböjen för att se om jag klarade det.. Är huvudet dumt får hela kroppen lida. ;) Men de sista två gångerna har jag iaf kunnat öka med 2,5 kilo varje gång, så det ska nog kunna bli en vältränad människa av mig med någon dag. =)

Hollywood-cakeShe's coming home.

Planen var att vi skulle ta bilen klockan 06.00 imorgonbitti (Vilket jag nu ser i själva verket är idag, då klockan passerat tolv.. aj aj aj...) till Kastrup för att hämta hem Tina och hennes 65 kilo tunga bagage. Men hon missade planet vid mellanlandningen i New York och landar inte förrns 11.45 nu.. Vilket iofs är lite bra, då jag förhoppningsvis hinner ett snabbt styrkepass på morgonen.... Hmm..  =) 

NU måste jag sova iaf.

Bjuder på en bild från Duells Oktoberfest i Göteborg i helgen, där vi träffade Lasse, Eivor och Christian från Svanesund. Satt och kalasade på tyska korvar och torkat kött och pratade framtidsprat. =)


Min brorson och jag.

Not so smart...

Fyra gånger på gymmet på en vecka med ett uppehåll på nästan 6 månader bakom mig, var kanske inte mitt smartaste drag här i livet. Sitter nu med en träningsvärk som heter duga och det gör ont för varje steg jag tar. Bokstavligt talat alltså. Imorgon är det gympa på schemat och det ska bli kul att se hur jag står mig mot de gamla goa tanterna med den här djävulska värken i hela (!) kroppen.

Så kass.

En vecka sedan jag skrev nu, uh, skäms nästan.

En uppdatering kommer imorgon, mitt liv är ju så himla händelserikt vet ni. ;p

Face your fears.

Hela denna minisemestern har varit bættre æn den bæstaste bæsta, och jag har gjort fler saker på dessa sista 3 dagar æn vad jag normalt gør på typ två veckor... I vanliga fall ær det bara den gamla vanliga rutinen - jobb - træning samt de traditionella Cerdic-søndagarna! (Som førresten inte blivit av de sista två veckorna!!! =(... )

Kom ju hit i torsdags och hade lægenheten før mig sjælv då de andra två nissarna var på konsert, i fredags var jag med Jonathan på førmiddagen innan vi gick upp till Tivoli och skildes åt, Tage kom och møtte upp mig dær før en lunch på Strekkers och lite framtidsprat. Tiden gick sjukt fort och det var snart dags att ta tåget till Fields, Ørestad. Møtte dær upp både Gritt och Tilisha som precis slutat jobba och gick en liten shoppingrunda. Blev ett par skor från Zara och en liten kaka for the road. Metron till Nørreport och bussent till Nørrebro. Væl dær så køpte vi billigt vin, majonæs, cola och potatisbåtar på Irma. Hem, fixade iordning oss medan potatisen var i ugnen med O.C på TV i bakgrunden, sen avnjøt vi potatis med dressing och vin med flæderblomssaft innan vi gick till Rust før att se Jonathans band Factory45 spela. Underbar kvæll med spænnande action och sen hemgång.

Efter bara några timmars sømn var  det dags att gå upp, Tilisha och jag gick upp till Strøget før att hitta lite fødelsedagspresenter till Therese. Blev lite shopping før mig också, støtte æven på Jonathas bæsta væn och hans flickvæn som bjød hem oss på middag i Lyngby på kvællen. Så vi stack hem i regnet och gjorde oss klara før kvællen, tog bilen till Lyngby och avnjøt en så ruskigt god (och sund!!) middag hos Mette och Christoffer innan vi tog taxi till Therese. Hade en supermysig kvæll med gott sællskap och innan vi sa tack och hej så bestæmde vi oss før brunch dagen efter.

Så idag kom Mette och Christoffer hit och vi gick till The Laundromat Café.. Yummi yummi says my stumach! Efter 2 timmars ætande så gick vi en vælbehøvd lång promenad till Tivoli, dær vi kækade karamelliserade æpplen (1st time!), våra ælskade churros samt en sinnessjukt god græddbulle... Åkte æven Musikkarusellen (ni vet de dær hæstarna som åker runt, och runt och upp, och ner. Jættelångsamt, och ær egentligen till før småbarn, vi vet. Men Tilisha och jag har alltid velat åka en sådan. Sjælvklart har vi gjort det nær vi var små, men det minns man ju knappt.)

Sen åkte vi æven en rollercoaster. Haha, så sjuuuukt kul. Jag hatar karuseller, verkligen. Speciellt berg-och-dalbanor.. Jag har ju provat på det førr, en gång på Gran Canaria med Viktor och en gång med TinaTivoli.. Men idag tænkte jag att jag skulle face my fears en gång till.. Så Mette, Tilisha och jag stack upp till den ena, och Tilisha har varit grymt kaxig innan; "Vadå, det ær væl inget".. Tjejen skrek till och med mer æn vad jag gjorde. Blev en underbar bild på oss två som jag bara var tvungen att køpa. Den ska hænga på min vægg!
Det visade sig førresten efteråt att Tilisha faktiskt aldrig ens hade åkt någon berg-och-dalbana førut!
Så Tilishas och min Tivoli-tur blev precis som vi planerat, fast ænnu bættre!

Jag ælskar att vara hær, och att vara hær, i kombination med att ha uppehåll i træningen kan bara resultera i ett par sjukt roliga dagar.

Långweekend i København

Tog tåget till Køpenhamn vid 16-tiden idag och møtte upp Tilisha på Nørreport, tog den alltid så vældigt vælfyllda bussen hem till lægenheten med en gång, då regnet duggade tætt hær nere i søder.

Tilisha och Jonathan ær just nu på konsert, jag sitter hær hemma framfør sæsong 3 av O.C och med lite sællskap på msn. Funderar faktiskt på att gå i sæng snart. (læs; gå i soffa.. Haha.. humor.) Morgondagen ær lite, lite suddig. Blir nog till att gå lite ærenden med Jonathan, sen kanske jag skall ut och æta med Tage, innan jag møter upp Tilisha før att sticka till lægenheten. På kvællen sen så spelar Factory45 på Rust, så då ska vi dit.

Lørdagen bjuder på Tivoli samt fødelsedagskalas hos Jonathans syster, søndagen hoppas jag blir luuugn och skøn. På måndag bær det først av till jobbet innan jag återigen anlænder till kæraste Staffanstorp.

Detta blir æven mina førsta dagar på viloperioden som verkligen ær vilodagar.. Førutom lite situps och armhævningar så blir det ingen mer træning på hela fyra dagar. Kænns mærkligt, men sen drar det igång igen.. =)

Ååååh, så sent, idag igen!

Jag skulle sovit för längesen, shame on me, big time. Ska på P-möte klockan 08 imorgon, innebär att ja måste sticka härifrån 07.15, alltså om 8h exakt.. hallå, ja ska ju SOVA 8h!?!?

Måste sova, nu!!

Jobb, jobb, jobb.

Sanslöst vilken skillnad det är på att bara jobba och att jobba och träna hårt. Denna veckan har jag endast varit på gympa, samt varit ute och gått två mil med pappa på två dagar, jobbat hela veckan. samt imorgon, och sen måndag-onsdag innan jag tar mitt pick och pack till Köpenhamn några dagar. I vanliga fall brukar jag tycka det är sjukligt jobbigt att stå i butiken hela dagen lång, då jag sedan ska hem och bara trycka i mig någon bulle snabbt innan träningen skall avverkas. Nu, nu jobbar jag bara. Inte alls jobbigt ju.

Idag var det öppningsvakt på Burlöv fram till 15.30, direkt efteråt tog jag bilen till Nova för att hämta nycklar så att jag kan öppna imorgon. Väl där så passade jag på att kika runt lite, och jag köpte mina efterlängtade silverpjucks som jag kollat på så länge.. Och, de var dessutom på rea.. =)  Har handlat sanslöst mycket denna månaden känns det som.. fast det har jag nog inte, men kontot ser allt tomt ut. Kanske är för att folk använder mig som en levande pengaautomat för tillfället. =( Fast två jackor och ett par skor, inom loppet av 1 vecka låter inte alls likt mig faktiskt..

Nu ska jag sova så att jag hinner äta frukost imorgon, för omväxlingsskull sådär.

Första dagarna

Första dagarna på min första aktiv-vila-vecka har varit underbara. I tisdags stack jag och hämtade Tilisha på Svågertorp efter att jag hade varit på gympan, mös med en film, som hon naturligtvis somnade till.... Som alltid.

Igår var jag på jobb och mötte upp Tilisha i stan efteråt, tog en fika och jag passade på att ta ut mina danska pengar då kursen ändå är ganska hög nu än vad den varit på ett tag. Lämnade henne på stationen och körde hem och bestämde mig i sista stund för att svänga av mot Jet-macken och tanka bilen. Färdig och klar till att åka därifrån sen så tyckte jag mig väl känna igen ena bilen.. Och visst såg de där människorna bekanta ut!? Men jag körde på och fick ett ARGT samtal från Cerdic som frågade "Vad fan var det där!?" .. Tydligen var det han och Emilia som hade suttit i bilen.. Hihihi... Och precis som om de inte ALLS känner mig så säger han "Ska du med och käka i Malmö? Jaha, okej, bra, vi hämtar dig nu!!" ... Jag är världens minst ospontana människa (det är inget jag är stolt över) och hem, lämna bilen, in och säga hej till mams och paps, åka till Malmö, som jag precis (bokstavligt talat) kom hem ifrån. Det mest impulsiva jag gjort sen.. ja, sist jag skrev i bloggen att jag gjorde något impulsivt. Åt middag på Grappa på Lilla Torg och hade riktigt kul och mysigt. Perfekt onsdagskväll med de två bästa.

Nu ska jag iväg och jobba igen. imorgon blir det öppningsvakt på Burlöv och på lördag blir det öppningsvakt på Nova!


Lite svårt med matematiken..?


Tilisha, Mamma och Jag var inne på CityGross för några veckor sedan, och Tilisha ville övertala mamma till att köpa lite te... Notera att Tilisha redan nu är rätt så uppspelt över följande fantastiska erbjudande;

Tilisha - VA!? Kolla!! Köp 3, få en på köpet! Mamma, det måste du göra. Köp teeee. GRÖNT!

Hon kollar nogrannare på skylten och utbrister, om än möjligt, ännu mer exalterat;

Tilisha - VA!?! Men, kolla, annars så kan du köpa fyra och betala för tre!!
Jag - ... Öh...? Är inte det precis samma sak?
Tilisha - Nä, vadå då?.. (Kollar lite nogrannare igen...) Höhö.. jaha..

Säsong -08 avslutad!

I helgen som gick så avslutade jag säsongen 2008, och det gjorde jag i Staffanstorp CK's kläder tillsammans med systrarna Wenche och Tilisha. =)

Var en riktigt kul helg, då både Wenche, som inte tävlat på cirka 20 år typ, och Tilisha som inte tävlat på 5 år, var tillbaka på cyklarna för att köra DM. =) Lördagen bjöd på riktigt fint väder, om än kaaaaaallt, och ett partempo med Tilisha samt 2 mil tempo med pyspunka för min del.. Trist, trist, trist! Speciellt då jag fick punka på linjehojjen under uppvärmningen också, innebär att fram till september detta året hade jag fått 3 punkteringar under 14 år, nu har jag fått 5 stycken på 1 månad. =( 

Igår var det dags för Ban-DM, vilket i vanliga fall brukar vara riktigt kul att köra och det brukar finnas lite motstånd. I år var det dock helt tvärtom, inte en enda damjunior till start och endast jag i Dam Elit-klassen , vilket gjorde att det var ganska uppenbart vem som skulle ta hem segern... Regnet öste ner precis hela dagen, och det var bara 8 grader varmt. Med både ben- och knävärmare genomblöta så var det bara kort-bent att välja på. De satte i alla fall ihop med mig F15-16, så jag slapp köra 7 varv själv framför alla, precis som en apa på cirkus.. =) 

Så från och med idag så har jag två veckors vila framför mig innan det hela drar igång igen. =) Eller, vila och vila.. Två veckor utan cykel vill säga.. För imorgon är jag sugen på gymmet och gympa! Tilisha kommer dessutom hit imorrn också!!


Bild lånad av Mannerstråle.

Birthdaycake!!


Bra dag.

Haft vila både igår och idag, känns märkligt, men pappa tvingar mig. Han försöker lära mig att vila, jag har ju tagit lite väl lätt på det där med vila de sista två åren.. Vilket ju har märkts. ;)

Ska lägga mig i sängen nu, och fortsätta min läsning av "Självkänsla nu!". Väldigt bra bok måste jag säga!


6 dagar!

Nu var det hela 6 dagar sedan jag skrev här sist, tiden flyger verkligen bara förbi.

Har inte hänt så mycket vettigt sista veckan, därav bristen på uppdateringar.

Har under veckan hunnit med att träffa Felicia, var närmare ett år sedan sist, Tilisha har varit här ett dygn, ett underbart dygn. Har hunnit med en del shopping.. Aj, aj, stackars plånbok, samt jobbat en del, med min kära Maria!! Skall jobba imorgon, åka till Panduro efteråt för att handla in lite till tårtbaket på fredag... Ska se om jag kan få hit Cerdic en sväng på fredagkväll, han var här en stund idag och det slog mig hur oerhört mycket jag tycker om honom. =)RSS 2.0