Saknar!




Träning och ägg

Vaknade imorse av att katten gick fram och tillbaka över mig, sedan nafsade hon mig i ansiktet då jag försökte ignorera henne. Så det var bara till att stiga upp, har hunnit med ett pass på Rehab nu, projektet få-min-rumpa-tillbaka är i full gång!

Avslutades med äggröra och två skivor bacon med ett glas färskpressad apelsinjuice hemma!
Nu ett glas mjölk innan jag sticker iväg till jobb!!

It's on!!

Nu är träningen igång ordentligt igen - och jag älskar det. Det faktum att det märks som tusan att jag inte tränat på 6 veckor älskar jag dock inte lika mycket. Men nu är det träning, träning, träning och lite jobb som gäller, så jag hoppas vara tillbaka i vanlig vinterform så snart som möjligt!!

Klockan har blivit mycket idag igen, så nu är det sängen som gäller. Ska på fettmätning på gymmet imorrn, Martin och jag kom överens om att det kunde vara intressant att se hur min kropp förslappats på 6 veckor. Hmm.. Återkommer med resultat imorgonkväll kanske.. Vi får se. =)

Fet ångest

Riktigt såhär är jag inte van vid att mina kontoutdrag från banken ser ut... I vanliga fall brukar jag ha en sida. Nu har jag fem. Och jag som inte tyckte att det kändes som om jag använde kortet SÅ mycket.´
Men, jag hade kul under tiden iaf ;)



Jag måste tydligen jobba lite mer nu kanske...


Club Friday

Club Friday på BikBok - jeeeej. Ska ha på min min nya fjärilstopp och ballerinaskorna från Steve Madden. Dags att jobba!


Aaajj...

Ja, jag är totalt rubbad efter måndagens gympass. Tänkte gå till gymmet igår, men neehej du, den där gick inte. Tänkte gå till gymmet idag - men neehej du, den gick inte den heller. Gym imorrn, gym fredag, första cykelpasset på närmare 6 veckor på lördag, MTB på söndag.

Sen sätter det igång ordentligt på måndag. :)

Träning

Jess, nu är det dags och kroppen håller med mig! Det är 4 år sedan som jag varit utan träning i mer än 2 veckor. Detta året har jag praktiskt taget varit utan träning i exakt 5 veckor idag. Sjukt, känns grymt ovant. Men det kan nog ha varit lite bra för psyket att bara semestra utan något som helst ansvar och något tvång till någonting.

Så idag blir första passet på Rehab sen lite innan jag drog till Mallorca i mars, ska bli skönt att komma igång. Kommer vara totalt förstöd i kroppen imorgon - tur att jag är ledig från jobb då då :)

Ska förresten jobba för första gången på exakt 5 veckor idag också - blir härligt, har saknat tjejerna och speciellt Ceca!


VILL TILLBAKA!!

Innan vi reste iväg så var människorna här och hur de beter sig nästan det enda vi visste. Det var så folk betedde sig, punkt slut. Efter 30 dagar på Hawaii och i Los Angeles så blev jag seriöst chockad av hur otrevliga folk här hemma faktiskt är.

I USA så tog du några steg in i en butik och så var det direkt ett supersött butiksbiträde som var framme och hälsade på en och alla är så öppna och tillmötesgående - helt galet skönt!! När vi kom till London och gick in i butikerna så passerade vi 6 stycken (SEX STYCKEN!!!) butiksbiträden som inte ens tittade åt ens håll. Nu är man van vid att hälsa på varenda en man passerar, småprata med alla människor i alla affärer och jag älskar den levnadstilen och mentaliteten! Här hemma skiter man i alla andra än sig själv och man skulle absolut inte få för sig att prata med någon random människa bara sådär ute på stan.

Jag vill gifta mig med USA.


Leaving on a jetplane

Don't know when I'll be back again, oh, I hate to go. Det stämmer in så himla bra idag.
Jag vill inte åkaaaa!! Jag hade velat ta hit alla mina nära och kära istället.. Och hade inte det gått så hade jag i alla fall velat stanna en vecka till.. Men, jag ska komma tillbaka, när vet jag inte, me tillbaka ska jag.
Stället är fantastiskt, människorna är fantastiska, maten är fantastisk, iiih...


Såhär såg det ut vid porten efter en regnig natt. L.A can't handle rain!


Tilishas tatuering

Tänkte posta en bild här så att mamma hinner smälta situationen lite innan vi landar om ett dygn!! Den är skitsnygg faktiskt, och studion var grymt cool. Hennes tatuerare - Illya, var jättetrevlig, och om jag ska skaffa en tatuering någon gång så vill jag göra det där!! (Förlåt Mamma, Tilisha har dragit ner oss alla i träsket!!)


PARADIS nummer 3

Holy Jesus!! Jag kollade upp på nätet var jag kunde köpa saker från Wilton - olika tårtverktyg och sånt där, och hittade en butik i Santa Monica. Eftersom vi ändå skulle dit för Tilisha skulle retunera några grejer så passade det ju perfekt. Såg först bara en liten hylla och tänkte "jaha.. var det allt?". (Det var e sån där stoooor butik med alla möjliga hantverks-saker) men längre bak i butiken hittade jag paradiset. ÅH! Såååå mycket saker och lite tid!!

Hann i alla fall fylla korgen och lite till och slutsummab blev 258$ - 1804 svenska kronor, vilket är skitbilligt för allt det jag köpte. Hemma tror jag det hade gått på 3500 - 4000 kronor.


Regn = innesittardag

Ja, vad ska man säga.. I snitt 18 dagar regn per år, och så regnar det när vi är här. Har öst ner hela dagen så alla våra planer fick vi ändra om, så nu har vi skitmycket att göra imorgon!!
Idag har vi istället köpt tre stycken Ben&Jerry's - de har helt sjuka smaker här!! Glassparadis!!
Hyrde även 4 filmer och köpte jordgubbar, vindruvor och annat gott. Så hela dagen har vi spenderat på hostelet - för första gången under hela vistelsen. Det var på tiden att folk här fick se att vi faktiskt är sociala också :)

Vi gör ju så mycket varje dag så vi åker tidigt och kommer hem sent om kvällen/natten. Igår sa en av killarna att de räknat ihop att de bara sett oss sammanlagt 5 gånger på 12 dagar..

Nu ska jag sova!!


Mindre än 48h kvar

Magkänslan är delad. Ena delen längtar hem till Mamma och pappa, katten, och min egen säng!! Men helst av allt så önskar jag att jag kunde ta hit min mamma, pappa, katten och min säng och stanna här. För detta stället är fantastiskt - utan tvekan.

Men nu kan jag ju tyvärr inte det. Ska iofs bli skönt att komma hem och äta riktig hemmalagad mat, slippa spendera så äckligt mycket pengar varje dag.
Min budget har ju spruckit totalt och det är inte mycket kvar av sparpengarna... Men, det är bara hem och spara!! Men jag tror kanske att jag var lite väl optimistisk för att tro att pengarna skulle räcka till både Hawaii, L.A, Mallorca och Italien.. Hmm.. nu blir det svårt här!!


Korrigering

Hahah, en av mina danska vänner gjorde mig precis uppmärksam på något.

Med meningen "vi väckte inte killarna förrns senare" i föregående inlägg så menar jag såklart inte några random killar som vi plockade upp på Infusion i San Francisco. Nej nej, såklart var det Cerdic och Noah - en bekant, som var "killarna"..

SÅ vilt lever jag inte :)

San Francisco

Stack på en liten roadtrip till San Francisco i onsdagsmorse kl 06.30. Grymt svårt att komma iväg så tidigt då vi inte kom hem förrns 02 den natten och var i säng kl 03, så vi fick ung. 2h sömn.. Tog lång tid, närmare 7,5h då vi tog kustvägen upp för att den skulle vara så fin - det var dock inte mycket jag såg av denna vackra utsikt då jag slocknade ganska så snabbt.. Väl framme så letade vi upp ett bra hotell, åt lite mat på Cheese cake Factory - som jag saknat det sen Hawaii!! Sen lite shopping.. :)

På kvällen var det utgång, en hyfsat bra club/lounge - Infusion. Vi dansade som aldrig förr, sist jag var ute och verkligen dansade var i januari 2008, så det var grymt kul!! :) I säng kl 04.30...

Upp kl 08 för att inte missa frukosten på hotellet - som förresten var den sämsta hotellfrukosten någonsin, jag har fått bättre frukost på vandrarhem i Danmark!! Förväntade mig pannkakor och äggröra, men möttes av torrt rostebröd med jordgubbssylt... Checkade inte ut förrns kl 11 då vi inte väckte killarna förrns senare.. Så plötsligt blev dagen väldigt kort till att hinna med allt det vi planerat och eftersom det blir mörkt redan vid 18 tiden här såå var det ännu svårare. Hann med vår shopping och vår vintagemarknad, bron och Alcatraz fick vi dock inga foton på då vi bara såg detta i mörkret. Trist värre - men hey - vi såg det i alla fall!

Åt middag på Pier39 innan vi drog hem 21.30 - hemma igen kl 05 på morgonen efter mååånga sträcka benen och vakna upp - stopp för Tina den stackarn..  Hon är ju den enda som får köra hyrbilen!

Idag är jag totalt slut då jag somnade 07.30 igår och var uppe 11.30, har varit ute och festat ikväll igen och nu är klockan 06.15 här... SKa upp om 3h. Imorgon ska vi ut och festa igen.

Livet på semestern är hårt!


Crazy days

Precis som rubriken lyder så är livet här galet. Totala motsatsen till hur vi levde på Hawaii, där vi bara badade och solade varje dag och lekte naturmänniskor som hajkade och hade oss. Här är det nattliv, shopping och snittsömn på 4h per natt sen vi kom hit för 9 nätter sedan.

Totalt galet, jag gör allt som jag borde göra varje vilomånad, men som jag faktiskt aldrig riktigt gjort förut.
Vi har sjukt roligt, och det känns riktigt trist att vi sticker om 5 dagar.. Men samtidigt ska det bli skönt att komma hem och tillbaka till rutinerna med mat, sömn och träning.


Disneyland!!

Det var som en dröm..

För er som inte vet så köpte min mor och far en resa till Disneyworld i Paris till oss är vi var mindre, men i samma veva som vi skulle åka så började de bomba i tunnlarna där nere, så vi åkte aldrig. Och det värsta var att vi visste inte ens att vi skulle åka, och istället för att inte säga något överhuvudtaget så sa våra söta föräldrar till oss på julafton att "Jaa... vi skulle egentligen ha åkt till Disneyworld, men det blev inte så... God jul!!!" Ni kan ju själv tänka er hur förkrossade vi tre blev, vi grät i flera dagar. Haha!

I alla fall, nu såg jag att klockan blev supermycket, och vi ska åka till San Francisco om bara några timmar.. Så jag ger er några bilder och så får jag berätta om min bäst dag någonsin - nästan i alla fall - om en dag eller två :)

Pusspuss till mor och far!














Lite blöta efter en av åkturerna.. Haha, Cerdic blev dyngsur!!

Amoeba Records

Geez, har aldrig sett en så stor cd-butik förut. Helt galet! 2 våningar fyllda med LP.s, CD.s och DVD.er, rena himmelriket. Stack dit igår, ligger bara en bit ifrån Hollywood Highland, och efter en liten stund kollade vi på klockan och insåg att vi varit där i 3 timmar!! Hade kunnat spendera 3 timmar till där inne, galet stort.

Blev dock inte så mycket, handlade för 80$ tror jag, en Elvis- och en Arctic Monkeys:LP, fem cd.s och en film, så det var väl helt OK, men vi ska dit igen! Hittade en grymt cool Elvis-box, fylld med alla hans 18 #1 singlar, i reproducerade LP.s - så snygga. Exakt likadana som de såg ut när de släpptes för sådär 40 - 50 år sedan. Men bara den boxen kostade 87$ + tax, och den vägde 3,5kg, sååå vi får se lite med den.. Men det ör lite ont i mitt hjärta att åka hem utan den.. Hmm.


Ungefär en fjärdedel av butiken - förstår ni nu hur stort det var?


Partyyyy

Vi var ute igår, på någon lounge/bar någonstans här i L.A, ingen koll på var faktiskt. Jag åkte bara med i taxin!
Kul kväll, kul folk, förfest hos Gary, efterfest hos Gary (ja, alla ställen stänger kl 02 här i L.A - sjukt va..), goda hamburgare och grym musik. Hemma kl 05, i säng 05.11, uppe igen 08.20. Pigga och glada faktiskt :)

Färdiga nu, ska möta upp Baby (Muburak - han kallas för Baby av Tina och Elin för han är den yngsta..) sen ska vi till Melroce Market och se om vi kan vintage-fynda.

Tror förresten att vi kanske tar en roadtrip till San Francisco onsdag - fredag, har ju hyrbil i 2 veckor oh Tina är faktiskt (!! HAHA...) en grym förare här i L.A!! Måste erkänna att jag är imponerad.

Runyon Canyon Park

Imorse - eller imorse och imorse, kl 09 - så stack vi iväg med bilen till Runyon Canyon Park, grymt fint ställe med hundratals människor som springer runt och tränar eller bara promenerar. Ligger typ i stan också. Så vi skulle i alla fall uppåt! Jag som inte sprungit på 2 år var faktiskt nervös - tävlingsmänniska som man är - att jag inte skulle hänga med i deras jogg-tempo. Men som tur var så gick det inte att jogga - så brant var det. Så vi fick lov att gå, och njuta av utsikten. :) Klättra på vissa ställen för att det var för brant för att kunna gå. Var nämligen sand också - inte grus - sand, så man gled ganska bra på sina ställen.

Ta en titt på bilderna nedan, svårt att få med hur brant det egentligen är, men jag tror ni kan få en hint iaf =)












Stefan

Två små fåglar viskade i mitt öra att du följer min blogg :) Så jag tänkte bara skriva hej till dig!

Älskar det här!!

Staden är fantastisk - det lilla jag sett i alla fall :)

Hade grymt svårt att sova inatt då vi de senaste 16 dagarna bott på 11e våningen och alltså haft det nästintill knäpptyst.. Här bor vi på 2a våningen jämsides med en sjukt trafikerad väg, så alla bilar gjorde det lite svårt med sömnen! Men jag har öronproppar förberedda inatt, fall i fall :)

Åt frukost på ett mysigt litet café, sen var vi på Hollywood Highland och mötte upp Mubarak, shoppade lite och åt god mat - mac and cheese pasta. Var ju tvungen att pröva!! Men det var faktiskt inte så gott som jag hoppats på...

Gick på bio sen, kom inte hem förrns 00.30, såg Invention of lying - skitkul!


Såhär snygga ben kan man få när man suttit på en flätad korgstol.






Tom Hanks händer och skor!


Ångest och lycka!

Lämnade Hawaii igår - sjuk ångest i början.. Men när jag satt mig på planet kom saknaden av Cerdic som en våg över mig!

Nu är vi här tillsammans, alla fyra, och det är helt underbart :)


Kräk

Vi åkte till Hanauma Bay i onsdags för att snorkla. Sammanfattning; glömd kamera, för stor snorkel och kräk i vattnet.
Men det var en underbar dag trots allt :)

Vi tänkte vara sjukt ekonomiska och köpte varsin snorkel på ABC stores, 2 for 10$, vilket kap tänkte vi, dumma i huvudet som vi var. Resultatet blev såklart att våra snorklar var skitmycket för stora! Men det gick bra till en början och jag blev skitirriterad på Tilisha som bara klagade på att hon fick vatten i sin snorkel och i glasögonen, så vi bytte helt enkelt. Sen fick jag vatten i min snorkel och i mina glasögon...

Resultatet blev att jag inte kunde andas ordentligt när jag var under vattnet och med alla vågor så kom snart illamåendet. Så vi gick upp en liten stund och solade. Sen drog vi ut i vattnet igen, längre ut och såg sjukt fina fiskar. Alla möjliga färger, stora som små. Underbart vackert! Men medans jag simmade så blev jag sjösjuk. Har ni hört på maken?? Sjösjuk av att simma!?!

Såå jag kräkte.

Sen gick vi upp och hem.

Men trots det så vill jag snorkla igen. :) Stackars folk som snorklade i mitt kräk kanske. Men nöden har faktiskt ingen lag Sen stod det också att man inte fick mata fiskarna - ups.. Haha.

Hoppas ingen känslig människa läst det här.

RSS 2.0