Lite posing i skogen.

Självklart har man alltid tid för sådana tramserier ;)

image250
image251

Kanelsnurror

Igårkväll fick jag ett plötsligt sötsug, så bakade en äppel/hjortronpaj med mördegsbotten, och idag så fick jag plötslig längtan efter kanelsnurror, så ställde mig och bakade och blev mums mums mums. =) Min hals är bättre och rösten är nästan OK, låter fortf. lite som om jag är i målbrottet, men det försvinner väl snart...

image249


Var förresten ute och gick 3 kilometer innan, så jag kunde äta med lite gott samvete i alla fall... =)

...By the way...

Jag har lärt mig spela poker nu... Fast jag ska inte påstå att jag är särskilt duktig på det... Men, jag vet hur det går till i alla fall.. Så nu tror jag allt jag är rätt så bestämd på punkten om att det är Cerdic som är dålig på att lära ut, det är alltså INTE jag som är tröglärd. ;)

Yummi Yummi fruktsallad

image248


Mmmm.... visst är glass bra vid halsont? Fast det enda som egentligen hjälper mot heshet är ju egentligen att inte prata alls... Och satan vad svårt det är!!! =) Men i alla fall så ordnade vi till en riktigt god fruktsallad ikväll lagom till Idol, med hallon, blåbär, mango, banan, kiwi och mandariner tillsammans med vaniljglass och chokladkross. Sounds good va?

Ringde förresten hem innan och aldrig förr har de funnit mig så rolig som de gjorde ikväll.. Alla ville prata med Tilina ikväll... =p Men det ska väl försvinna snart hoppas jag..! Hesheten alltså... roligheten finns alltid kvar (=

Viskleken...

Började få halskänningar i tisdagsmorse, men stack till jobbet som vanligt ändå, och igårmorse var det lite värre... framåt kvällen sen började jag mer mer låta som en gammal tant som röker, och när jag vaknade imorse så var rösten nästan helt borta. Så jag går runt och viskar idag, druckit te me mjölk och tryckt i mig en hel vitlöksklyfta på 1 smörgås typ. Jag luktar riktigt vidrigt nu (= Jag kommer med sjukdomen till Arvika. Snällt av mig!

Nu håller jag på att lära mig hur man spelar poker. Cerdic har aldrig lyckats lära mig (mest för att jag tror att han försöker lura mig) så det blir spännande att se om det går att lära mig den här gången.


Tåg, tåg, tåg pch rådjur.

Tog 8h upp, ganska exakt, men var en rätt så behaglig resa ändå. Bortsett ifrån att locket till min pastasås gick sönder så ja hade currylukt i hela väskan som förföljde mig hela dagen. Och hungrig som jag var mesta delen av tiden, så var denna lukt ingenting som precis lindrade min hungerkänsla, utan snarare förvärrade den. Men väl framme fick jag i mig välsittande gott Kocki-mos =)

image247
Såhär såg det ut i Kil!

Såg förresten typ sex stycken baby-rådjur i trädgården precis... Hur ofta händer det hemma på Lundavägen? =)

Mini-vacation!

Har bokat tågbiljett, så åker på en miniresa till Arvika på onsdagmorgon och kommer hem vid lunchdags på tisdag. Resan upp tar över 8 timmar med väntetider... Så kul, så kul, så kul.
Lika bra att åka nu när det är aktiv vila så man slipper strula med cykel och grejer.

image245 
Dit ska jag på onsdag.                        

image246
... Fast snarare hit egentligen.

Jag ångrade mig.

Så här kommer en annan dagens låt istället.. En som gör en lite glad, som man ska bli på måndagar.


Mando Diao - God Knows

Dagens lugna låt.



The Perishers med Trouble Sleeping, här är musiken i en OC-mixad video.
Blunda och lyssna istället vetja. =)

Aktiv vila!!

Jeeej, den är här! Och det firas med ett besök på gymmet. Haha... =) Ska bli skönt att träna annat än cykel nu några veckor, så ska verkligen bli skönt att sticka till kära Rehab idag.
Efter det blir det ett besök på banken för att skaffa mig ett Visa-kort... (Vuxenpoäng på det!) Mitt maestro har nämligen blivit avmagnetiserat, så lika bra att skaffa Visa när jag ändå ska skaffa nytt kort.
Och efter deeeet så blir det till att plugga teori borta på körskolan, det börjar närma sig nu, och vill verkligen verkligen verkligen klara det på första gången.

Oj, nu blev klockan mycket. Bäst att sticka.

Tråkig.

Jag har en tråkig bloggdag.

Jag lovar att vara roligare imorgon.

Förresten... det var väldigt längesedan jag träffade Cerdic nu.

Hård helg.

Fastän det bara har varit DM så har det ändå varit en hård helg, mest för att jag sovit alldeles för lite, och det var väl partempot med Camilla igår som tog på mina krafter. Körde dryga milen på 13.58 och det gick fort må jag lova. Triathleter är helt otroliga idrottsmänniskor. Tidigare på morgonen så körde jag även det traditionella partempot med min kära Far. =) Men han blev småsjuk under kvällen igår, så det förklarar en hel del, men han var nöjd ändå.

Fick kört 2 partempon igår och ett tempo på 2 mil som jag rullade igenom, samt ban-DM idag. Så nu är säsongen officiellt avslutad. Joohoo, och det dröjer ända till den 2a helgen i april innan det drar igång igen!

Jag är vääääldigt trött så nu ska jag i säng innan vi ska till Ashleigh och äta lite tårta. Dansken blir 24 år idag!

Bilder kommer sen.

Dagens Låt;

Hört den så många gånger på TV förut... Är med i någon reklam om jag inte minns fel, men kommer verkligen itne på vilken just nu.

Men här är den i alla fall; Jamie Scott and The New Town - When Will I See Your Face Again


Mardrömmar och körlektion

Det är vad som har skett i mitt liv under de senaste 12 timmarna.

Drömde en äcklig dröm inatt, som kändes jätteverklig! Handlade om att min förra pojkvän var otrogen. ("Förra pojkvän"... det låter precis som om man har en ny nu ju. Men det har jag inte, så vad säger man då? Fast... äh, get to the point nu.) Men det var inte det värsta, det värsta var att han planerat det hela. Försökt schasa mig hemifrån till att köra ett race för att han skulel kunna utföra sin lilla plan. Haha... sjukt vad hjärnan kan sätta ihop olika scenarier under tiden som man sover. Drömma om människor som man bara sett på bild EN gång förut. Helt galet.
En gång drömde jag till exempel att jag blev våldtagen av en dvärg i ett gult litet hus i Alice Underland.

... Den sistnämnda drömmen skrämde mig verkligen...

Sen vaknade jag och gick på en dubbel-körlektion. =)

Gossip Girl!

Har tidigare nämnt något om bokserien Gossip Girl, ryktades ett tag om att den skulle filmatiseras med Lindsay Lohan som huvudrollsinnehavare... Men, de planerna ändrades, och istället blev det en TV-serie! Tror det kan bli en hit. Böckerna är väldigt humoristiska, med en gnutta bitter dramatik.. Ni vet det vanliga, otrohet, lögner..bla bla. =) Perfekta för regniga dagar i soffan. Tror att TV-serien kommer bli lika bra, man får nog säga att den är super-tjejig. Men man ska bara ta det med en nypa salt =).



Gossip Girl
Gossip Girl - Ni vet att ni älskar migGossip Girl - Ni vet att ni älskar migGossip Girl - För det är jag värdGossip Girl - Det som passar migGossip Girl - Leva livet här och nuGossip Girl - Ingen gör det bättre

 
Sneakpeak-trailer för TV-serien som sänds i USA nu.

Gårdagens shopping...

... resulterade även i det här;


image244 
T-shirt som säger "Young and fabulous"    A-formad kappa som är klockad nedtill.

Världens coolaste tröja.

Var för första gången i hela mitt liv inne på butiken "ONLY" idag, på Burlövs Center... Trodde aldrig att de skulle ha så fina kläder som de hade. =) Kortet tömdes på över 1000 kronor.. shame on me. Men fick bland annat inhandlat en superfin vinterkappa, något som jag verkligen letat efter.
Bland annat fick jag syn på den här guldklimpen, som jag bara var tvungen att ha på grund av de söta små pingvinerna! =)

image243

Imorgon är ledig dag. =)

Och det ska bli en dag med ett pass på gymmet, ett pass på cykeln, en tur till Burlöv Center, samt teori!

Skönt att vara ledig efter 2 rätt jobbiga dagar på jobbet... När vi äntligen är färdiga med statusen så är det dags för rea, så har gått igenom hela butiken och märkt saker och letat upp artikelnummer och namn i en lista... Låter inte jobbigt, men det är det. Speciellt då jag är så kort, upp och ned ifrån den jäkla pallen för att nå till 2a raden på väggen... ;)

Snart aktiv vila.

... Vilket konstigt uttryck egentligen.. "Aktiv vila"... Det spelar emot sig själv litegrann... Tycker ni inte?
Men, säsongen är totalt slut efter helgen som kommer, och då infinner sig, den alltid så efterlängtade, aktiva vilan.

I alla fall, jag har gått och införskaffat mig ett par rollerblades. (Haha, jag vet att alla i LP3 skrattar när ni läser det. Jag vet, jag är dålig.) Men, jag har tänkt att skaffa mig lite balans nu, under den aktiva vilan, och därför ska jag ta dessa i en väska och bege mig långt ut på vischan och finna en cykelstig som jag kan köra fram å tillbaka på.. Jag vågar nämligen mig inte på att använda dessa i civiliserade områden. Så det är vad jag ska ägna mig åt efter nästa helg, och de dagar som vädret tillåter såklart.. Gymmet blir något jag ska försöka besöka väldigt flitigt... kanske även simhallen? När man tänker tillbaka på tiden då man simmade klockan 06.30 på morgonen, stack till skolan och sen cyklade på kvällen, så känner man sig oerhört lat nu, trots träning varje dag. Konstigt.

Nej, NU ska jag sova.

Another day at work.

Jobbat tillsammans med Sol idag, vi var snabba, hann med 18.38-tåget, stängde klockan 18. Meeeen, min mobil dog under tågresan, så fick åka till centralstationen och stoppa mynt i telefonautomaten och be pappa köra och hämta mig, men självklart hade han glömt lamporna på bilen imorse, så den var död, så fick vänta i 40 minuter på stationen innan den lilla Suzukin dök upp. Så jag var inte alls hemma tidigt trots allt.

Ska ta tåget 07.11 imorgonbitti, ska gå igenom alla öppningsrutiner. Bara 2 jobbdagar till denna veckan. Joho, sen 1 vakt nästa vecka. Efter det är det full fokus på teoriprovet innan jag tar nästa jobbvakt igen.
Längtar till den 25e och lönen!!! Kontot börjar bli tunnare och tunnare.

Felicia-kväll!

Blev Jocke, Niclas, Cerdic, Niklas, Carolin, Flisan och jaaag... Lund var ett väldigt dumt ställe att dra till, med tanke på att allt är stäng.. nästan. Blev att vi satte oss på John Bull, och det var mycket trevligt. Saknat henne!
Stack hem lite lite tidigare med Cerdic, för jag skulle ha en falafel, men de hade stängt. =( Tilisha och Jonathan kom och hämtade upp oss två vid lite över 23. Slog egentligen två flugor i en smäll, har nämligen inte träffat Cerdic sedan kvällen då vi såg Tegan and Sara (22a aug närmare bestämt) och Flisan har jag inte träffat på 8 veckor.

Nu ska jag i säng, ska jobba imorgon!


Flisan, Carolin och jag.
image240
Vi 3 återigen.
image241
Jag och Min Cerdic
image242
Carolin försöker göra en skolfoto-pose på mig och Cerdic...tja... vad säger man. =)

Perfekta höstskor!

Köpt nya stövletter idag, helt underbara. 299 kronor på Wedins bara, vilket fynd!!
Vet dock inte om jag ska behålla 36orna eller byta till ett par 37or... Har nämligen aldrig haft ett par 37or i hela mitt liv, men de sitter rätt tajt framme vid foten. Men fina är dem i alla fall.! =)

image238

Love it!

Är förälskad i denna tröja ifrån BikBok. Finns i Lila/svart, blå/svart och grå/svart. Har lagt undan den grå/svarta i strl S, så den blir lite längre och man kan ha den tillsammans med ett par leggings och ett par läckra stövlar. Så är man redo för hösten.


image237

Sångtext som berör


... som berör mig i vart fall... Självklart med Elvis. =)

 
You've lost that loving feeling.

Lördagen flög verkligen förbi.

Sov länge idag, till 10.30... Blev sedan en cykeltur och har inte gjort så mycket mer faktiskt. Gjort teori på datorn och sedan bara suttit med Tilisha och Jonathan och gjort i princip ingenting... Skönt. =)

Imorgon blir det mys med Carolin och Flisan!! =) Hon är som sagt hemma på en kortvisit, söndag - måndag.
Sedan blir det jobb måndag, tisdag och torsdag. Varvat med mycket teori. Jess, jess.

Toppenbra album!

Har fått upp ögonen för den underbara Shirley Bassey under dagarna. I BikBoks musikförråd hittade jag den här underbara skivan som jag har spelat varm 4 dagar i rad nu. Många kunder som nyfiket undrar vad det är för musik som spelas när den är i gång... =)

Det är ett remixalbum med Bassey, som heter "Diamonds/remix album" och jag blev så förälskad så jag äger nu också en kopia av denna skiva, och nästa som jag tänker inhandla är hennes "Get this party started"-skiva, vilket också är ett remixalbum.


Diamonds/remixalbum

Vila upp mig.

Nu ska jag i säng, ska inte ens sätta klockan, utan bara sova tills jag vaknar.. =) Efter frukosten imorgon (som jag gissar kommer ske under egentlig lunchtid) så blir det minst ett 3h pass.. Missade träningen i torsdag på grund av jobbet.. Och visst, man kan inte ta igen förlorad träning och bla bla bla, men det gör så gott för samvetet att åtminstone FÖRSÖKA ta igen förlorad träning... =)

Känner mig rätt sliten efter veckan, kroppen får som sagt en smärre chock med både träning, körning, teori och jobb som snurrar i huvudet och jag är i princip på benen 12h i sträck.... Tar ett tag tills man vänjer sig.. =/

Så denna helgen är bara till att vila... Så alltså inte någon större skillnad gentemot resten av helgerna. ;p

(Psst... har förresten hört rykten om att Flisan kommer hem på söndag.... ;))

HELG!

Iiih, så skönt med helg. Har inte känt sån här längtan för en helg sedan jag gick i skolan. Haha, jösses vad gammal jag lät där... =) Är ju i princip helg varje dag när man bara går hemma och tränar och vilar annars... Men nu har jobbet satt igång igen, och jag måste erkänna att det tog emot lite i början... Mest för att det var så länge sedan sist och alla rutiner och kassavanor försvunnit ur minnet, men det snappades snabbt upp igen och nu är jag rätt så bra inne i det hela. Hade personalmöte igår och var inte hemma förrän 23.30, men det gör inget, för vi hade det så mysigt på mötet så. Köpte in bullar och pålägg, gott att dricka och lite snacks till det.

Sov som sagt hos Tina, men hon stack hemifrån 2h innan mig imorse, lagom för att väcka mig! Så Kris och Tina fixade det sista på lagret med inventeringen och jag stod i princip ensam i butiken hela dagen med en del att göra utöver kundservice. Gick superbra och sen gick Kris igenom stängningsrutinerna med mig på kvällen, så var inte hemma förrän 22.30 idag.. Sent, sent. Men idag fick jag tillbaka den gamla "BikBok"-känslan och har stortrivts på jobbet idag! Mysigt!


Jobbsökande

Sökt tre nya jobb nu idag... Vill så gärna ha ett i Sverige, och det bums! Tar så lång tid att ta sig till Köpenhamn varje dag, och jag hinner inte med att plugga teori eller köra. =/

Ska jobba 12 - ? imorgon... frågetecknet finns där på grund av att vi har en hel del kvar att inventera, så ska göra färdigt det först, sen ska vi ha personalmöte på kvällen. Eftersom det nog blir sent så stannar jag hos Tina i Malmö över natten, ska nämligen jobba 11- 19 på fredag också.

Tilisha och Jonathan ska till Ullared på lördag, tänkte först följa med. Men tänkte sen ta heeeela helgen till att bara träna, plugga teori och mysa.. samt sova, sova, soooova.

Nu måste jag i säng... ska ut på ett snabbt cykelpass innan jag drar till Köpenhamn imorgnförmiddag...

Stressigt värre.


Perfect match!

Igår efter kvällens träning bänkade jag mig framför TV.n med middagen och kollade på Idol... som i programmet befann sig i Malmö, sköna Malmö. =) Kan det bli bättre TV-kombination? Idol, Malmö och Gynning...

image236

Första dagen avklarad.

Så var första dagen sluuuut. Suttit på lagret mesta delen av dagen och inventerat, fick en 6h vakt istället för 3h.. så kändes inte lika meningslöst att gå upp imorse i alla fall =) Men nu så har jag precis kommit hem och ska stressa mig ut på cykeln nu för att hinna sova lääääänge inatt, så jag är utvilad till imorgon. Usch... kroppen får värsta chocken när jag börjar jobba, så mycket att göra och så lite tid. Har en hel massa jobbsamtal jag måste ringa också....

Men men, om jag sitter här blir det minsann ingen cyklist av mig, så bäst att dra vidare ut innan regnet kommer.

Outifts jag vill haaa..

Nackdelen med att jobba är att man köper så mycket nya kläder... =/

image235

Två outfits ifrån BikBok som jag vill ha snarast. Båda två avslappnade och vardagssköna. =)
Skorna på första bilden (Nike) har jag redan i min garderob!

Sovdags

Nu ska jag hoppa i säng, ska klämma in träningen innan jobbet imorgon.. Ska ta tåget ifrån Svågertorp vid 12-tiden.. Har blivit trixit att klämma in träning, körlektioner och jobb nu, men Micke är så snäll så att på onsdag kör vi ut till Svågertorp i slutet av lektionen, så jag hoppar av där.. Så jag slipper stressa emellan. =)
Snällt med lite hjälp.

Måste in extra tidigt till stationen imorgon också.. ska fylla på rabattkortet.. vart det kortet nu än ligger... =/

Nattnatt.

Halka!


Var på Sturup Raceway idag och körde halkan. Eller ja, riskutbildning som det numera heter.. Var riktigt, riktigt kul =) Var fyra stycken tjejer ifrån Staffanstorp, bland annat Imz, en tjej som jag gick Lucia med under 2005. Kul att snackas vid lite igen och det blev många skratt. Testade även att sitta i den rullande stolen, som man krockar med i endast 7km/h, men det känns faktiskt lite i bakhuvudet i så små hastigheter.

Nu har jag gjort 1 utav 3 steg på vägen till körkortet i alla fall! ;)




Kärt besök!

Ikväll har min bror varit här och hälsat på! Ronny, som jobbar inom luftvapnet och bor i Luleå.. Inte var dag man ser honom. =) Jane - hans fru, och han väntar en liten i december, så kul!! Pappa och mamma pratar om att åka upp och hälsa på snart, skulle varit superkul. Men frågan är om man ska åka på vintern och uppleva all snö o.s.v eller på sommarn då det är ljust dygnet runt, skärgårdar och kajak.. Hmm. Jag tror jag vill det sistnämnda. =)

Blev mysig middag runt bordet och mycket snack om luftvapnet.. Så spännande att lyssna på allt.. Visst, jag förstår bara hälften av alla komplicerade ord, men är superfascinerad av honom. Verkligen.

Världens mest visa Mattias.

Tilina - säger:

i wanna keeeeep the cake, but I want to eaaaaat it

Cerdic. AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ! säger:

äter du kakan har du den i magen ju

Tilina - säger:

hahaha, en stund ja

Cerdic. AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ! säger:

exakt, då får du ha båda, men bara för en stund

Cerdic. AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ! säger:

äter du inte kakan så får du bara det ena

Tilina - säger:

du e så jävla vis

Cerdic. AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ! säger:

jag vet inte RIKTIGT vad jag vill ha sagt

Tilina - säger:

hahaha

Cerdic. AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ, AVGÅ! säger:

det stämmer liksom inte


Köpenhamn och Factory45!

Efter måååånga om och men så följde jag med till Köpenhamn igår, eftersom bandet där Jonathan är trummis; Factory45, hade fått erbjudande om att vara förband på Lille Vega! Fick så dåligt samvete gentemot Jonathan, eftersom jag ändå sagt på lördagen att jag skulle med, så jag stack dit till slut, och de var grymma live!

Eftersom Tilisha är som hon är så tvingade hon oss till att ta tåget 19.11, så vi var framme på Vega redan klockan 20.00... Aldrig förr har jag varit helt ensam på en nattklubb förut, bortsett ifrån bartendrarna och vakterna.
Gick för övrigt också på Istegade igår, Köpenhamns värsta gata... Kalla mig insnöad, men jag har aldrig sett något liknande... =) Haha, en mening som slank ur mig var "EROTIC CORNER!? Tilisha, vafan. Vad är det här?" mixtrat med prostituerade i gathörnen... Jodå, så världsvan är tydligen jag. Staden jag jobbar i, och jag visste inte ens att det här existerade i en sån stor måtta.

Men men, nu ska ja iväg på körskola och resten av dagen är väldigt planerad den också.
Börjar jobba imorgon, har en 3-timmarsvakt.. Fråga mig inte ens vad jag tänkte när jag tog den... =/

image234
Haha, så lycklig jag ser ut att vara... ;)

Nintendo Entertainment System!

... påååå datorn! Jiihooo. Känner mig ganska töntig faktiskt, men jag älskar nintendo. Men har inte blivit mycket spelande på äldre dar (där är ett uttryck jag aldrig använt förr.) på grund av mina så tråkiga spel här hemma... Men idag, så fixade Viktor "nes" till mig på datorn! =)  Med massa roliga spel dessutom. Haha, så nu kommer jag ägna mina lediga timmar till att koppla av juuust här. ;)


Ut och cykla!

Så, nu är jag redo för ännu en träningstur. otroligt hur tidigt det känns att sticka ut klockan 09 jämfört med klockan 10... Ändå bara en timmes skillnad...

Men men, solen skiner och det är 12 grader ute.

Se upp för dårarna...

Jag är verkligen inget stort fan av svenska filmer... Brukar faktiskt oftast vara ett big no-no för mig när jag går och hyr film. Men på sista tiden har jag fått upp ögonen mer och mer för den svenska filmindustrin och insett att det är faktiskt inte så pjåkigt!

Såg "Se upp för dårarna" igårkväll.. (Nej, blev ingen fotboll som planerat..) och den var överraskande bra. =) Skönt soundtrack som gör att man sitter med ett leende på läpparna mesta delen av tiden. Definitivt sevärd. =)




image233

Hemma!!

Så var man hemma efter ett 3½ timmes pass i, vad som kändes, konstant motvind och duggregn. Kom dessutom in på den så ökända Revingerakan och Tina och jag höll på att dö av tristess. Vilket ledde till ett plötsligt och överraskande gallskrik ifrån Tina... Hon var tydligen tvungen att "få ut sin frustration" ... Sen slog hon mig.

Nu har jag tagit av mig de blöta och svettiga kläderna och ska få i mig lite kaffe innan jag ska avnjuta ett långt bad.. Eller kanske ska jag till solariet också... Vi får se. =)


Fredagsmys.

Har laddat upp med kokta majskolvar och vitlöksbröd framför TV.n nu och ska tita på Signs!!
Mys med systern!


Jag vill haaaa....

... en ruskigt mysig sista-minuten-resa! Och det omedelbums! Skulle varit grymt härligt att åka iväg i början av oktober då cyklingen är på is ett tag och allt annat också.

Men, får tänka på att jag ska till Sri Lanka om 135 dagar... Ska bli så kul! Hela kulturen och maten och det hela... Yummi!

image232
Negombo beach.

Syskonkärlek.


image231

Jobbjakt!!

Jobbar ju kvar på BikBok, men med all pendling söker jag som jag tidigare nämnt jobb i Sverige nu... Att det ska vara så svårt! Borde ha tänkt på att alla anställer folk till sommaren och att extratjänsterna allt som oftast redan är tagna till hösten då. Men, det är bara att leta vidare och försöka nässla sig in i något kontaktnät.. =)  Egentligen... jag har hela mitt liv på mig att jobba nu... What's the rush? Visstja, no money!

Vilket väder!! =)

Nästan som om sommaren har kommit tillbaka... lite grann i alla fall. =) Solen skiner och det är så nära vindstilla man kan komma i Skåne. Typiskt att det ska vara så den dagen man har vilodag... Så rullar nog ut en tur ikväll
ändå. Lätt, lätt.

Skulle egentligen till gymmet, men bestämde mig för att sova uuuut. Och det var skönt och välbehövligt må jag lova. Ska köra lite styrketräning här hemma nu, fram till måndag, då jag ska ta tag i gymmandet igen. Känns som om jag borde värma upp lite här hemma efter ett 6 månaders uppehåll innan jag beger mig mot gymmet. =)

image230

Helt fel! =)

Viktor - (www.Renang.se) says:

stavas de Guros?

Tilina - says:

guros?

Tilina - says:

jaa, churros

Viktor - (www.Renang.se) says:

Gouros?

Viktor - (www.Renang.se) says:

haha

Tilina - says:
hahahahaha


(snacka om att jag ger grabben smygreklam för hans hemsida i och med detta inlägget nu... Tacka mig senare.)


Hösten är här!

... och med hösten kommer nya äventyr. ;)

Säsongen är snart slut (den är ju praktiskt taget det redan nu, men har ju 3 race kvar...) och då är det några veckors alternativ träning som gäller och det är fullt tillåtet att parta loss lite då och då. Dessutom börjar jag ju jobba igen nästa vecka, dock inte så sugen nu när jag har hört de senaste terrorhoten angående Nörreport-station där jag hoppar av och på varje dag... Så nu blir det till att hoppa av på Fields och ta metron och sedan gå en bit... Så jäkla onödigt att oskyldiga människor ska behöva gå runt och vara rädda för sånt som VI inte har påverkat.

Men men.

Nu ska jag i säng för att förhoppningsvis hinna med ett pass på gymmet innan körlektionen imorgon förmiddag.
Night night.


3 gången gillt?

... Nej, det är nog till att vara lite för optimistisk. =)

Fick min 3e punktering någonsin idag, och det var en upplevelse... Körde pace under kvällen och ute i Genarp sa det plötsligt PANG och så började bakhjulet. helt leva sitt eget liv. Bara haft 2 stycken pyspunkteringar innan, så nu vet jag i alla fall hur det känns att få en ordentlig punktering i ordentlig fart. Alltid något! (Man ska se saker ur den positiva vrån.) Underligt hur jag har lyckats att klara mig undan punkteringar så som jag har gjort under alla åren jag cyklat (peppar, peppar!)

Kanske inte så intressant kvällsläsning, men jag måste ju hålla er uppdaterade om alla smaskiga detaljer som händer i mitt liv... (Lägg märke till ironin vid orden "smaskiga detaljer"...) ;)

Datorn är som ny!

Okunnig som jag är med drivrutiner och annat trams, så hjälpte Viktor mig med den bärbara datorn imorse innan han stack hem till de värmländska skogarna igen. Så nu har jag ljuuuud på datorn och grafikkortet fungerar! =) Små materiella saker kan göra en väldigt glad...

Bokat Och Klart.

Nu så är både halkan och teorin bokade.. Men precis som alla andra så är jag lite hemlighetsfull om datum... ;p
Men förhoppningsvis så har jag det rätt snart och då blir det en tur till Arvika. Joohooo. Så kan man ta med cykeln också, slipper man kånka den i en cykelväska på tåget. (Något jag förresten aldrig gjort.. alltid vägrat. Hatar cykelväskor.) Så kallt som det är nu så lär man väl kunna pimpla i Arvika vid den tiden... =(

Viktor är här nu och vi har hyrt en maaaassa filmer (fyra stycken) så vi ska allt ringa efter en pizza utan ost med dubbel botten nu... (Det ena måste ju väga upp det andra!)

So long.

P.S - Jag saknar Cerdic.

40 + 40 = 80!

Tiden går fort. Har hunnit med ett "80"-årskalas i helgen.. Min kusin och hennes man fyllde båda två 40 år så istället för två fester så slog dem ihop det till en stor 80-årsfest.. Mycket trevligt. =)

image225  image226
Tårtorna till värdparet.

image227  image228

image229



Træna, træna...

Tungt med motivation på sistone, men nu ska jag i alla fall ut på ett træningspass! 13,5 grader visar termometern... Termojackan ska på idag! (Man ær rætt klen før kylan...)

RSS 2.0