Rödovre

Så sitter jag i kära Rödovre igen... Har hunnit med två pass på banan och lite styrketräning hittills denna veckan, och igår efter banan så åkte jag hem till Morten - som åkt hemifrån mig tidigare på morgonen... Ungdomens ljuvliga kärlek! Nej, men det ser ut som om det blir en hel del jobb för oss båda två i december, och sen är det ju julfirande hit och dit, och sen är det januari, då börjar det vankas träningsläger, så jag försöker pussla ihop det så bra som möjligt så att vi kan ses vid varje litet tillfälle.

När jag för engångsskull lade mig i hyfsad tid - 22.30, så kunde jag självklart inte somna förrän kl 01 inatt... Så det var en sömndrucken Tilina som vinkade hejdå till den arbetande mannen kl 07 imorse, för att sedan bara krypa tillbaka ner under täcket. Sitter nu och får i mig lite frukost, för kl 10 så möter Katrine upp mig här utanför för att göra mig sällskap på dagens 3 timmar. Kul med lite nya träningsvägar också!

Gratulerar kära Far.

Idag har vi myst hela familjen, med Jonathan och Tirre! Pappa fyller år idag - 76 år gammal. Men still going strong :) God mat och god kaka, och kvällen var gjord! Fick dock fira den i Postkläder, då jag inte ens fick tid att byta om när jag kom hem från jobbet. Slutar nämligen först 19.30, då jag har kvällsvakten.

Men nu blir det sängen - träning och jobb imorgon, sen är det helg igen!


Finaste pappa och Sara, vid VM-starten i höstas.



A little bit of heaven...

Se här, vad jag hittade på Netto! Stannar nästan alltid till på Netto precis innan bron varje tisdag, på väg hem från banan. Och när jag hittade det här - Philadelphia och Milka, i ett, så var jag tvungen att testa... Och Jesus Maria, det smakar lite som himmeln... Nästan precis som smeten när jag gör chokladcheesecake. MMM!


Introduktionsdag!

I onsdags hade jag min första dag under H&M's vingar - var på introduktionsmöte med några av de andra som också kommit med i poolen. Lite roligt var att Daisy - en tjej som vi har känt sedan så länge jag kan minnas, som också cyklade förr - kommit med i poolen i Göteborg, men missade intron där, så hon var också på plats i Malmö, dagen till ära! :) Var mest snack om hur själva poolen fungerade och sådär, och innan den 9e december ska vi alla ha fått två utbildningsdagar, en öppnings- och en stängningsvakt. Känns kul!

Kul med lite nytt i livet, och ska bli kul att komma in i en ny kedja och se hur de har det. Sen är det ju alltid bra att ha fått in en fot på H&M... :)



Time to work

Har hunnit med ett pass på gymmet - första på länge som faktiskt kändes bra! Härlig känsla. Nu ska jag bege mig till jobb, efter att ha hunnit med en snabbdusch och lite mat på det.


Full rulle

Har varit hos Morten 2 dagar, det passar så perfekt att jag kan sova hos honom när jag är inne på banan, man får ta till vara på varenda möjlighet. Svårt att få det till att passa annars med mina jobbdagar, hans jobbdagar, min träning, hans träning o.s.v... Men måndagar och tisdagar är ju som gjutna nu i alla fall.

Stannade dock en extra natt, så kom hem imorse, bytade om snabbt som attans, och stack ut och cyklade 3h. Burr, kallt var det. Visserligen var det plusgrader - tre stycken närmare bestämt. Men det är ungefär 20 plusgrader för lite, så kallt vill jag ändå påstå att det var. Sen var det stress, stress, för att sticka till jobbet - den andra tjejen behövde ledigt idag, så jag fick hoppa in. Efter att jag jobbat klart var det in till stan för att fixa några saker och handla lite mat. Landade vid matbordet kl 21.

Så det har varit lite full rulle... Imorgon väntar träning, och jobb mellan 12.45 - 19.20.


H&M

Japp, jobbintervjun som jag skrev att jag fått för några veckor sedan var alltså på H&M, var på intervju förra onsdagen och imorse fick jag besked om att jag fått jobbet! Har kommit med i deras FastPool-system, ett system som fungerar som så att du har en kalender på nätet som du fyller i när du inte kan jobba, resten av dagarna får du sms om vilka vakter som är lediga nästa dag - vill du ha någon av dem så gäller det att vara snabb i fingrarna och svara tillbaka. Såklart ett väldigt osäkert jobb om man är i behov av en fast inkomst varje månad, om man har hyra o.s.v att betala, men i det stadiet av livet som jag befinner mig i just nu, så passar det som handen i handsken.

På onsdag nästa vecka är det introduktionsmöte, sen börjar butiksutbildningen veckan efter.
Blir lite dubbelt jobb fram till nyår, då min vikarietjänst på Posten gäller till den 30e december. Men träning och julbak hinns självklart med... :)


Toppenbra!


Jaa!

Jag fick det :)

Nu, cykla. Ska jobba på Posten kl 15, stress, stress.

Hej svejs.

Next; Ballerup

Har idag varit inne på sjukhuset igen, för att göra ett arbetsprov samt EKG - var fyra år sedan sist vi tog mitt EKG, så de tyckte det var på tiden att göra det igen. Provsvaren kommer om två veckor - ska bli kul att se vad det säger.

Efter lite mat och kattmys framför One Tree Hill, så bär det nu av mot veckans första träningspass.


Exorcist-Pippi myser i mitt knä.


Time to hit the gym

Är fortfarande mör i kroppen sedan fredagens pass på gymmet, men det är bara att köra igen. Blir ett besök på gymmet nu, och ett kort TC-pass lite senare. Sitter bara och väntar på att Ipoden ska laddas klart... Efter att jag råkade dränka den i vatten på väg hem från Frankrike i våras, så har den inte riktigt varit sig själv lik... Konstigt va? ;)


Men fin är den iaf, jag gillar min färgkombo också...




Lördag

Konstigt.. fastän jag haft många hemma-lördagar på senaste så är det först den här som känns helt.. lugn. Och skön. Det blev idol-mys och skvaller hemma hos Tilisha igår, med bagels och soppa.
Idag har jag hunnit med 2h på cykeln i det fina vädret. Nu åker jag återigen in till Tilisha, men denna gången för lite mysig lördagsmiddag.


Hummersoppa med kräftstjärtar i Stockholm... Mmm..


Nu är det helg!

Precis hemkommen från dagens jobb - stress, stress, stress. Men jag hann med allt och missade inget, så jag är nöjd! Första dagen ju. Och passande nog så hade mina jobbkläder anlänt idag, så första officiella dagen blev första dagen i officiella kläder. Måste säga att de är rätt sköna. Och jag måste erkänna att det är väldigt skönt att bara slänga på sig jobbkläder, och inte behöva tänka på att se fixad och snygg ut, som man ju måste när man arbetar i klädesbutik.

Nu drar jag till Tilisha för lite mys med henne och Tina.

New haircut

Syns inte så bra på bilden... Men hade fått ganska så långt hår igen - märkligt hur ens uppfattning om vad långt och kort är kan ändras med åren... Fick panik förra året i november då jag klippte 10 cm och då "bara" hade hår ner till höftkanten - idag tycker jag att jag har långt hår när det nuddar axlarna. Men i alla fall, vår frisör flyttade till Stockholm i somras, och då han är den enda som jag någonsin låtit sätta händerna ordentligt i mitt hår och klippa av det, så vart det ju inte riktigt snack om att bara klippa topparna när vi nu väl var i Stockholm. Lika bra att göra något ordentligt, klippa toppar kan man göra i Malmö.

Så han klippte och klippte, och när jag tittade ner på golvet och såg allt hår så tyckte jag det var ett under att jag ens hade något hår kvar på huvudet!? Han klippte ur det och upp det så otroligt mycket, behöll pagen då den är så klassisk och fin, men vi klippte ur håret och gjorde det flikigt så det inte ser lika "snällt" ut längre. Men nu får det vara med klippning ett tag - känner att jag kan tänka mig att låta det växa ut några månader nu. Det enda som är jobbigt med det korta håret är när man ska träna - klämmor, klämmor och åter klämmor, istället för en enda hårsnodd.. I-landsproblem va?


Ingen konsert

Gårkvällen blev ju inte riktigt som vi tänkt oss, då vi fick beskedet när vi satt i arenan, laddade till tusen, att Rihanna inte var riktigt lika laddad. Hon ställde in, igen. Tråkigt!!

Nu sticker vi snart hem härifrån.
Börjar för övrigt jobba imorrn.

Favorit just nu

Den här unga tjejen, 15 år gammal, har en så otroligt mysig röst - lyssnar på den om och om igen, kan inte få nog. Hennes version av Bon Iver's "Skinny Love" är magisk. Lyssna!



Testar igen... Friskus!

Okej.. Så det var falskt alarm sist. Men nu är jag frisk. Eller, den där rethostan är envis och är fortfarande kvar lite halvt om halvt, men feber och snor är borta, så jag har hunnit med 4 träningspass i alla fall, men fick tyvärr ett nästan 3 veckors långt ofrivilligt uppehåll. Så nu börjar vinterträningen om på scratch - igen. Känner mig återigen som en gammal pensionär nere på gymmet - men, skynda långsamt heter det ju... :)

Har varit två dagar hos Morten, kom hem ikväll för några timmar sedan - är nu igång och packar om väskan inför två dagar i Stockholm tillsammans med Tina, där väntar klippning hos vår fantastiska frisör, träffa Cerdic, och förhoppningsvis se Rihanna (håller tummarna för att hon är frisk nog till att spela imorrn...). På fredag börjar jag mitt vick på Posten på riktigt - jobbade fyra dagar förra veckan för att komma in i rutinerna.. Konstanta deadlines hela tiden, så kommer vara stressigt i början innan det sitter helt.



Glad frukostjej!


RSS 2.0