Back home!

Gick hur fint som helst att komma hem - aldrig flugit ensam förut. Men det var ju skönt och stillsamt. Känns dock som att det först är idag som jag riktigt landat då jag kom hem sent i torsdags och har jobbat mellan fredag - söndag, och däremellan tryckt in träning och kalas.

Sovit länge idag, har ätit nu och ska ner ett pass på TC:n. Efter det åkter jag till Ballerup för att vara på officials-möte ikväll inför 6-dagars, då jag igen i år är ansatt som blomsterflicka.

Annars är livet bra, mina kvälls-dejter med Morten på nätet har bytts ut mot långa samtal på Skype sedan jag kom hem. (Hallelujah för uppfinnaren av Skype!) Planering för framtid med läger o.s.v är oviss då det som vanligt är lite svårt att få det hela till att passa med jobb och liknande. Men jag hade två jättebra veckor på GC och det var så skönt att få ordentlig rutin på träningen, nu ska den försöka hållas här hemma också - blir trixigt till att få ihop det redan på torsdag - tisdag när 6-dages drar igång.. Men med lite vilja så ska det väl kunnas pusslas ihop någorlunda.Mallorca 2010


Hemresa!

Nu är sista passet avklarat, sorgligt nog! Sticker hem imorgon, flyget går vid 11.25. Nu ska Sara och jag mysa, hon stannar ju kvar i 2 veckor till här nere..

Skriver imorgon när jag är hemma igen!

Ofrivillig vilodag

Vaknade klockan 08 imorse av att regnet stod som spön i backen utanför - Hell no, tänkte jag. Och gick och lade mig igen. Upp igen 09.30 och vi bestämde oss för att vänta tills det torkat upp utanför - klockan 13 sken solen och det var riktigt varmt, vi drog på oss kläder och var fit for fight. Öppnade dörren och möttes av - regn!! HELL NO, tänkte vi. Och gick surmulna som få och satte oss i soffan igen. Tror dock det var en god ting att jag fick en till vilodag - knäet gjorde ont på vilodagen igår och idag har det varit smärtfritt hela dagen lång. :)

Lite alternativ styrketräning, 5 avsnitt Heroes, två tortillas och en dusch senare så var vi klara till att möta upp de andra - dvs Johanna, Jessica, Marie, Bella Maria, Christian, Linnea och Annie! Mysig middag på en av restaurangerna nere vid stranden som sedan avslutades med efterlängtad glass på Ciao Ciao.

Nu har Sara och jag avverkat ytterligare 3 avsnitt av Heroes, varsitt glas vin samt jordgubbar. Life is good.

Vanan trogen så sitter jag och har nätdejt med mannen som drar till Frankrike på 9 månaders äventyr imorgon. Sad, but true. Saknar honom redan.

Vilodag

Ah, så skönt. Sovit oroligt igen inatt, så var som en zombie fram till i eftermiddags.. Men har ändå bara legat vid poolen och försökt steka bort lite ränder från gårdagens långpass, så det gjorde inte så mycket.
Var ute och promenerade och fick vår efterlängtade glass - varför har vi inte yoghurtglass på samma vis hemma i Sverige?? Stort frågetecken i min värld. Nu slappnar vi av lite till innan det är dags för matlagning, den står på tortillas ikväll. Smakar gott!

Snackat med min sjukgymnast över telefon idag och förklarat läget, lugnt platt pass imorgon och så ska jag förhoppningsvis kunna tuta och köra sen igen. En liten överansträngning trodde han och ville att jag skulle smörja in det med tigerbalsam. Kul att jag såg tigerbalsam för några dagar sedan och har nu kollat igenom varenda supermarket i hopp om att finna det igen - men no luck. Var inne på farmacian och hörde om de hade något och han visade mig en tub som såg ytterst misstänksam ut och sa "kills pain".. Hrm - nejtack. :) Den klarar jag mig utan! No pain, no gain. Heter det inte så? Kanske inte i detta sammanhang iofs, men.. what the heck.Iiih...

Passerade runt 15 hemlösa katter på bara några hundra meter...
Tänk om man hade kunnat rädda dem alla, som med Katten och Lilla Kisen.


Lång dag på ramen

Jaa, det blev långt idag, minsann minsann. Fick ont i mitt knä när jag kör uppför, för två dagar sedan, vilket ju kan vara ganska naturligt då det är längesedan jag körde många timmar och uppför. Känns dock ingenting när jag kör på platten. Men det var alltså lite obehagligt igår när jag körde i bergen, så idag körde vi ut och jag skulle testa och se.

Sara och jag möttes upp med Jessica, Johanna, Bella, Maria Grandt och Christian för en längre tur vid 9.30. Kändes bra mycket mindre i knäet idag än va det gjorde igår, men kändes fortfarande lite, och med vilodag imorgon så kändes det dumt att pusha på det i onödan, har trots allt 4 fler träningspass kvar här nere. Så efter drygt 2h så vinkade Bella, Jessica, Johanna och jag hejdå till de andra och fortsatte vidare mot en så platt runda som möjligt. Blev en fin tur och mätaren stannade till slut på 171 kilometer.

Lite räkor och ett glas vin senare så har tröttheten börjat komma ikapp mig. Sådär skönt dåsig :)
Vilodagen imorgon blir fantastisk - vi har dealat på att vi ska äta glass. Otroligt vad man kan glädjas åt små ting ibland ;)Johanna började med att punka efter 5 kilometerDagens träningssällskap! Maria och Bella gömmer sig längst fram.


Egentid

Ja, ibland kan det vara skönt med sådan. Så idag cyklade jag ut själv i 4h och 15 minuter, upp i bergen. Lord, det var hårt. Ångrade att jag frivilligt valt den rundan halvvägs upp till toppen.. Men då var det ju lika bra att fortsätta upp bara. Gillar även att jag lyckades med konststycket att cykla vilse med runt kilometern kvar till hotellet.. Resulterade i att jag fick 3km extra på kontot.

Kommit hem för en stund sedan, varit duktig och tvättat direkt, så nu har jag rena fräscha kläder till imorgon också. Eller ja, så rent och fräscht det kan bli efter handtvätt vill säga. Nu sitter jag här, kom på att mjölk och det mesta annat jag proppar i mig efter träning är slut, så jag fick ta till drastiska åtgärder och har nu ätit två burkar tonfisk. MUMS! Glamoröst.


Gran Canaria!

Mitt bloggande har återigen uteblivit, men det var några jobbiga veckor där efter Tages bortgång. Har jobbat på en årsresumé sedan nyårsafton, men den går trögt.. Men har kommit till september, så snart ska den komma upp här på bloggen.

Annars så sitter jag förtillfället nere på Gran Canaria i Playa del Inglés med Sara. Tog cyklarna och stack ned till värmen, och oj vad skönt här är! Sara och jag hade inte cyklat ute på 8 veckor när vi kom ner hit, så första dagen var lite halvseg ska erkännas. Men det lättar lite för varje dag, och nu har jag börjat vänja mig vid att växla igen och att det inte bara går runt, runt, runt och runt ;) Huvudet har börjat förstå att det inte går att komma ifrån backarna, så lagom tills jag ska hem igen så ska det väl gå som smort. Attans!

Mellan 25 - 28 plusgrader varje dag, lite vind och stekande sol har lett till en hel del ränder.. Men skam den som ger sig - bikinin följde såklart med i resväskan, och lite pool-liggande varje dag efter träningen så ser det helt okej ut ändå.

Livet är skönt just nu - frukost, träning, mat, dusch, pool, dusch, mat, Heroes, nät-dejt med mannen, och sängen! Man hade kunnat ha det värre... ;)RSS 2.0