Oralt Vaccin

Har precis tryckt i mig "Dukoral".. Vaccin mot kolera och annat sånt där för Sri Lanka-resan... Förberedde mig på den värsta smaken, men det var faktiskt rätt så.. gott att dricka.. =) Sista dosen om 4 veckor!


image287

Mr. Brooks


Igår var Jeppe J. här och kollade film, valde "Mr. Brooks" denna gången och den var grym! Gave me the chills... =) 

Handlar om Earl Brooks (Kevin Costner) som är en familjefar och framgångsrik affärsman. Men under den perfekta ytan så vilar en hemsk hemlighet; han är en mördare, känd under namnet The Thumbprint Killer, som blivit beroende av dödandet men som nu vill sluta mörda till varje pris. Men Marshall, Mr. Brooks onda alter ego, har dock helt andra planer och tänker inte ge upp i första taget.


Seee den!

Pitabröd...

Fick en stor lust efter pitabröd... Fråga mig inte varför, ibland tror jag nästan att jag är gravid, får sånt extremt sug efter konstiga saker var och varannan dag. Så jag satte i alla fall igång med att göra pitabröd, och de är just nu inne på sin andra och sista jäsningsomgång..

Så jag tänkte passa på att sticka över till Nöjes och lämna filmen vi hyrde igår... =)

Dagens Låt!

I filmen "Skeleton Key" med Kate Hudson så spelas det en låt som heter "Iko Iko" som då är en såkallad Hoodoo-låt... (Ni som inte sett filmen borde förresten se den!) Och den är helt underbar. Väldigt speciell, men I like it! Det är tre tjejer som gjorde den på 60-talet som heter The Dixie Cups, tyvärr är den väldigt svår att hitta, men fann till slut den på YouTube!
Ni kan ju bortse ifrån Manga-videon som någon har klippt till.. Lyssna bara på låten istället. =)
 


Hyvlad tumme..

Uärk, jag vet. Men jag skulle hyvla morötter med osthyveln ikväll. (Brilljant idé, jag vet...) och råkade ha handen lite i vägen, så råkade hyvla min knoge på tummen istället!! AJ! Tur att man har så hög smärtgräns och aldrig gnäller... ;)


Ond, ond uppfinning.. Dock väldigt praktisk.

Kvalitetstid med TeLisa!

Dagen har varit myyysig. Har varit och handlat med Tilisha, hyrt film samt lagat mat... Kycklingwok med nudlar!
Ikväll tittade vi på Grey's Anatomy-säsongsavslutningen samt filmen "Tre systrar och en mamma"... En feel-good film. =) Med sådan där riktigt avundsvärd kärlek som endast verkar existera i filmvärlden. =)
Definitivt ett måste-se om du är tjej.. (Ja, Cerdic, nu har jag sett den, så nu skall jag sluta tjata om den varje gång vi är på Nöjes.. You're off the hook! ;p)

image258

Crazy

Iiiih, ibland blir man bara helt galen på saker och ting. Folk som inte lyssnar, som är så jäkla tjurskalliga och envisa. ÅH!

Nu ska jag ner på Testcykeln.. Tilisha ska följa med ner och sitta på massagebänken som sällskap. =) Upptäckte häromdagen att vi har trådlöst nät där nere, så när jag berättade det för henne så var det inte så svårt att få henne att följa med.. Som det annars alltid är. =)

Har precis gjort muffins med henne. Yummi yummi for my stomach!


Känslofylld dag

Var som sagt på begravning idag... Ruskigt sorgligt och många tårar fälldes... Det hela känns väldigt surrealistiskt faktiskt... Men det var väldigt fint i alla fall, ljusen och alla blommorna..

Efteråt så spenderade Tina, Tilisha och jag hela dagen hos Matte och Krille. Kollade film och pratade, så länge så att vi faktiskt inte kom hem förrns för en halvtimme sedan!

Inlägget blir väldigt fåordigt och kortfattat.. Känner mig inte riktigt på humör för att skriva om dagen i sig.
Så nu skall jag i säng... Måste sova..

Sängdags!

Dagen har inte innehållit så mycket, mest meingslösa ting för att fördriva tiden. Målade som sagt 4 dörrlister här hemma, först fick ja måla om de 2 ggr för att mamma råkade gå på dem, så skulle hon säga till de andra när de kom hem. Men det glömde hon såklart, så nu ska jag måla om allihop igen.
Var även hos Emilia en stund, där stod två koppar te och kaka redo när jag kom fram! (Hon känner mig så väl!) och sen var Tilisha och jag en sväng på Nova... Fann mig en kappa på rea. 298 kronor, 699 förut. Vilket kap! Underbart grön, A-formad kappa!

Sedan så bakade jag Glädjemuffins. (Cerdic tvingade mig att döpa dem till det.) Och hela min terapeutiska dag har hjälpt lite grann faktiskt.

Nu skall jag i säng i alla fall, skall träna imorgon bitti, sen skall hela familjen iväg på begravning... Kommer bli fruktansvärt tungt och ledsamt..

Mat!!

Inte kunnat äta på hela dagen, men nu börjar magen äntligen kurra och aptiten komma.. Så nu ska jag laga till något gott.. =) Sen ska jag hämta Tina & Tilisha på Svågertorp!

Målat listerna i huset idag och varit hos Emilia. Bra tidsfördriv.

Emilia-tajm





Grattis i efterskott förresten ;)

Tidsbegränsad rädsla/sorg

På sistone har jag märkt att jag börjat göra precis som Jack i Lost... Ni som tittat minns kanske att han i första säsongen sa att han gav sin rädsla 5 sekunder. Sen viftade han bort den och lät sig inte påverkas.
Ungefär så har jag börjat göra också.. Säkert inte alls bra, för man håller säkert in en massa istället för att bara släppa ut det.
Men jag har börjat ge min rädsla/sorg en tidsbegränsning av påverkan på mig. Och det fungerar för det mesta, men ibland kommer det tillbaka.. Då är det bara att göra om proceduren.

Sen är det ju tur att jag har någon som Cerdic också, som underlättar. Världens bästa.

Blandad helg!

I lördags fyllde som sagt pappa år, och Martina med, så på kvällen var Pappa, Mamma och Jag i Vismarlöv (Tina &  Tilisha kände sig hängiga och krassliga så de stannade hemma....) Var i alla fall supermysigt, med en hel del av  släkten på plats.

Igår regnade det konstant hela dagen... Så fick bli några timmar på TC.n! Segt, segt, segt, men förhoppningsvis bra! Cerdic kom hit på kvällen och vi kollade på "Perfect Stranger" med Tilisha... Grym film faktiskt, inte alls så förutsägbar som jag trodde. 

Massa har hänt för övrigt, men inget jag tänker skriva här om.. Bara att det är tungt! 
Ska julpynta idag.. Tidigt, jag vet. Men jag älskar julen har jag kommit på. 

image281





















På väg till Obs! för lite inhandlande i lördags...

365

365 dagar efteråt, and it feels like shit. Sorgligt skit.

Mysigt.

Ja, jag klagade i förra inlägget på att julen är dyr, men ack så mysig ändå! Finns nästan inget som går upp emot en kopp glögg och en lussekatt tillsammans med familjen runt bordet en söndagkväll.

I år firar jag dessutom jul hemma! JAAA! Är så lycklig över det. 2004 firade vi i Idre, utan Tina. 2005 firade jag i Arvika med Viktors familj, 2006 firade vi hemma hos Ashleigh och Tilisha, utan Tina, så i år är första gången på 3 år som jag firar med hela familjen.. I vårt hus dessutom. =)

Ny fredag, ny lördag.

Veckorna bara försvinner!

Igår var det fredag, alltså Idol-tittande med Cerdic, Jonathan, Tilisha och Mamsen... Om man nu skall, precis som alla andra, diskutera detta, så förstod jag ingenting då Daniel åkte ut igår. Men men.

Idag är det Pappas födelsedag, samt Martinas (min brors dotter), så ikväll skall vi nog ut till Vismarlöv för att hälsa på henne och fira henne lite.. Jag var uppe klockan 07 imorse och gjorde tårta till Papsen, så han är nöjd nu. (Säger han i alla fall.)
Annars blir det lite träning nu, sen en tur till Obs! för att handla lite julklappar och födelsedaspresenter. (Julen är ruskigt dyr.)

Cerdic-tajm

Kvällen har spenderats med Cerdic... som ni nog kunde räkna ut av inläggets rubrik.. =)
Riktig quality-time, med film, mycket snack om våra liv samt en spontantur till McDonalds för en Kiwi-Sundae... Och efter ett plötsligt sug efter mat (surprise, surprise? Neej. ) Så köpte vi även Hot Wings och pommes.. Riktig syndardag.. Köpte ju till och med godis för hela 10 kronor på Nöjes också.. ;)

Jag mår så bra när jag är med Cerdic. Galet bra.
 

image280

Gym-dag!

Sovit 9h inatt så är sådär riktigt härligt utvilad! Dock haft världens konstigaste dröm inatt, men det kan vi ta en annan dag! Nu ska jag knapra i mig lite gröt med äppelmos och sen ska jag iväg tll gymmet med min iPod... Tina kanske också följer med. Typiskt att jag inte har distanspass idag, termometern står på 8,5 grader intill husväggen.. Så något kallare på vägarna, men ändå riktigt bra väder... Får hoppas på lika bra imorrn! (Peppar, peppar, ta i trä!)


Tom dag.

Ja... Idag har varit en rätt tom dag. Visst, har gjort en del, men den har ändå inte varit händelserik.

Tränat, städat, lagat mat, kollat film, handlat, myst med mamsen... Ja.. Det var det.
Var förresten inne på Lidl för första gången idag! I Staffanstorp då då... Om 2 dagar har de haft öppet i 1 år så rätt konstigt ändå.. att man inte varit där inne förr.
Om någon nu ville veta det... =)

Jag ska träffa Cerdic imorgon!! Ska bli så kul, känns som om vi inte setts på hur länge som helst!

Mysdag!

Eftersom Matte O. för tillfället är i Staffanstorp och lägger golv på ombygget på Pilegården så bestämde vi oss för att ses lite! =) Hämtade honom på torgets parkering, hem och åt lite hos mig och kollade TV och snackade igenom våra liv lite! Eftersom jag ändå skulle till Lödde och hämta min väska som var hos Christian så passade detta ju perfekt att lämna Matte i Häljarp...

Så så fick det bli, och jag följde även med in och hälsade på! Supertrevligt, och gossen har gått och skaffat sig en tatuering också! =O

He's back!!

Han är tillbaka med en ny underhållande blogg. Love it!

Cerdic. Kung Zlatan! says:

jag har ny blogg hahah

Tilina - says:
GE MIG!

Cerdic. Kung Zlatan! says:

www.kunglig.blogspot.com

Tilina - says:
ja har hållt på å dö typ. har kollat din gamla flera gånger i förhoppning om att du skrivit ändå!

Cerdic. Kung Zlatan! says:

hahahahah

(Hoppas det inte var meningen att den skulle vara hemlig. För isåfall har jag precis förstört din plan. Då får du bara göra en till ny helt enkelt.) =)


Äkta kärlek;

Cerdic. Kung Zlatan! says:

haha, vilka pratar jag med i klassen då?

Cerdic. Kung Zlatan! says:

dig, gustaf, rikard

Cerdic. Kung Zlatan! says:

emilia fyller år, så hon ska nog vara hemma?

Tilina - says:
enes också.. schysst att glömma honom ;)

Cerdic. Kung Zlatan! says:

hahahaha just fan =D

Cerdic. Kung Zlatan! says:

hahahaha

Tilina - says:
hahaha

... Förlåt Enes, men det är i alla fall inte Jag som glömmer dig efter 12 år. ;) Cerdic är skurken i det här fallet. =)


Årets första!

Jeeej! Så har årets första Lussekatt hamnat i magen.. Fast, det hände rättare sagt igår, med mamma och Tina.
Väldigt intressant, jag vet. Men årets första lussekatt samt årets första glögg är alltid lite extra mys!


Vaccination!

Jajamensan, idag har jag minsann fått en spruta i armen, och jag lever fortfarande! =) (De flesta vet att jag lider av en helt otrolig rädsla för nålar.. sjukt.) Så en till spruta om 1 månad och en om ett halvår så är jag skyddad mot Hepatit A & B för livet sen..

1,5 månad till Sri Lanka nu. =)

Cykelgalan 2007

I helgen var det som sagt dags för cykelgalan! Viktor och jag åkte ifrån Arvika klockan 07.00 i lördagsmorse.. Han hade ett landslagsmöte att vara på 11.30, och Tina var redan framme i Jönköping och väntade på oss! Blev till att kolla runt på mässan, träffade alla möjliga som man inte sett på år och dar.. En tur till A6-center för att köpa ett par strumpbyxor och Tina skulle köpa 1 väska men kom hem med 2 klänningar istället.. (Surprise? Neej.. =))

När vi hade duschat sen och skulle göra oss iordning så gick min klänning sönder 45 minuter innan vi ska gå.. =/ Oh-oh! Tur att Tina hade sådär 10 stycken med sig "fall i fall".. Så fick låna en av henne istället.. Middag tillsammans med Merida-gänget, kul kul!

Efteråt blev det utgång på Centrum Bar med praktiskt taget allihop.. Alla hamnade på samma ställe. Supertrevlig kväll, som spenderades mest med Ella faktiskt! Inte varje dag man ser cyklister uppkläda ifrån topp till tå, så det var kul! Vid klockan halv 4 var man hemma efter en promenad!

By the way, jag träffade Lollo Almkvist på Centrum! Så galet, inte setts på 5 år, så plötsligt står hon bara där! =)

 
Carro, Tina och Erika! =)                                   Ella, Christian och Karro

 
Lollo och Jag                                                              Erika och Jag

 
Carro och Jag                                                         Monica, Tina & Carro

 
Jag & Tina                                                              Viktor & Tina

Bowling i Karlstad

Igår åkte Viktor, Möller och Jag till Karlstad för att hämta upp Madde (Möllers flickvän) för att dra till Nöjesfabriken och bowlaaa! Jag, hör och häpna, VANN första serien.. Visserligen bara med 1 poäng till Möller, men en seger är en seger... ;) Viktor var 51 poäng efter.. hihihi.. vad hände där!? Andra serien vann dock Viktor me 15 poäng före mig typ.. Men det är ju den totala summan som räknas..visst?! ;p

image272
Kul kroppsform man  har på denna bilden.. =p


       

Sjuuukt trött.

Iiiih, jag hade kunnat sova hela långa dagen om det inte vore för träningen!

Viktor skulle åka till jobbet imorse redan klockan 08.20, så vi vaknade 07.30... Jag är helt slut! Har precis städat upp lite i hans rum, (pojkar, att ni aldrig kan hålla rent) samt käkat lite frukost och tanken är egentligen att jag ska ut och träna nu... Men ooooooj vad vinterträningen tar emot de första dagarna med minusgrader, innan man har vant sig, och när man inte har någon att träna med...

- 6,5 grader står termometern på, och det tar verkligen emot att dra på mig löparskorna.. .Så jag tror faktiskt att jag får ta en tupplur (By the way, varför heter det tupplur!?) innan jag drar ut på löparäventyr i Värmland.

image271
 Monne!


Unstag!

(Min tyska är alldeles förfärligt bra, jag vet.)

Idag är det alltså onsdag och jag har hunnit med träning, vilket var en himla grej att genomföra faktiskt. Sååå kallt att köra i garaget och även om jag blev dundervarm och svettig så ville fötterna verkligen inte få upp värmen, utan de var helt förfrusna...

Nu ligger Viktor och lyssnar på Ramazotti och är skitsur för att jag inte går och lägger mig. (Skitsur är till att överdriva, men jag överdriver alltid).

Så godnatt.

Framme!

Nu är jag framme i Arvika.. Har varit en jäkla resa faktiskt... Åkte hemifrån 08.15 imorse och var i Arvika 18.50. Så är nådigt trött nu! Var uppe vid Kocki innan och fick lite gott mos av Marie, så är i alla fall mätt och belåten! Har annars förätit mig på cashewnötter under resans gång... Och läst den brittiska upplagan av Glamour-tidningen cirka 50 ggr idag.

Nu sitter Viktor och spelar skönsång på gitarren för mig. (Men mest tror jag faktiskt att han spelar för sig själv egentligen.) 

Nu vill jag SOVA!

Packa pappas kappsäck!

Nej, men jag packar min väska för fullt för tillfället... Hälften av mina saker är dock försvunna eftersom Tina har tagit dem... Så jag är på lite dåligt humör just nu faktiskt....

Sååå mycket som skall tas med.. pedaler, skor, hjälm, cykelkläder, kläder till galan, kläder till vardags... Iiih, och det blir inte bättre av det faktum att jag är en tjej som ska packa heller.. Åker till Lund imorgonbitti och tar bussen till Karlstad 08.55.. därifrån tåget till Arvika där jag blir upphämtad av Bo eller Viktor. Så kuuul! =)

Oj, nu måste jag verkligen packa klart!

Bilder ifrån igår!

image269image270
Bästa bilden... ;)


Fantastisk kväll... för vissa av oss ;)

Efter träningen igår så åkte Tias och jag in till Sparta och gick på mässan för Lunds gymnasieskolor.. Jag för att träffa Polly och Tias för att träffa Markus! Sedan åkte jag in till stan för att köpa ett saltvattenspray på Stråk och en cool partytop på H&M. Fann båda, men skall byta storlek på toppen så den förblev oanvänd igårkväll!
(Saltvattenspray är från och med igår mitt hårs nya bästa kompis. Grym produkt!)

Tina och jag tog sedan tåget in till Köpenhamn och taxi till Jonathans lägenhet på Nörrebro... Mysigt med Gritt (Tilishas Glitter-kollega), Nathalie och Tina! Efter en herrans massa shots för Tilishas och Gritts del så tog vi taxi till Studenterhuset för att se Factory45 spela. Men, Tilisha hade som vanligt oturen framme och började må väldigt dåligt.. (Hon lär sig aldrig.. ;p) Så tyvärr missade hon det mesta utav spelningen.. Men vi andra kan intyga om att det var riktigt grymt igårkväll! Nathalie, Tilisha och Jonas (Jonathans roomie) åkte sedan hem medans Tina, Gritt och Jag stannade kvar tillsammans med resten. Men hemma hyfsat tidigt ändå och vi 4 somnade gott allihop i Jonathans 140-säng.. Tina och jag på tvären för att vi är så korta... (Ont i hela kroppen idag!)

Kom hem för cirka 1½h sedan, alla pigga och glada förutom Tilisha! =)


Fredag, helg, joohoo.

Så var det fredag igen! =)

Skulle egentligen ha vilat idag, men eftersom jag skall upp till Värmland på måndag så har jag fått pussla om i träninsgprogrammet, så det blir träning idag och vila på tisdag istället! Efter träningen blir det duschen och lite mat, för att sedan hämta upp Tias och sticka till Sparta, Lund... Han skall tydligen dit och hälsa på Markus så han snyltar skjuts av mig eftersom jag ska till samma ställe! =)

Seeedan blir det tåget till Köpenhamn någon gång senare ikväll, så får vi se om vi sover hos Jonathan eller om jag och Tina tar tåget hem... fast det blir ju lite elakt mot pappa isåfall med tanke på att vi måste ha någon som hämtar oss på Svågertorp.. Så frågan är om vi inte sover där ändå.

Nu måste jag skynda mig!

image268

Liten uppdatering?

Veckorna går alldeles för snabbt! Snart jul, snart nyår, snart börjar säsongen igen! (Okej, det sista var kanske till att ta i lite.. Men tiden går alltså väldigt fort.)

För övrigt så sker det inte så mycket.. Skall till Sparta imorgon och hälsa på Polly och 3.orna! (Min gymnasielärare) Det vill säga, om jag hittar dit. Eniro är helt värdelöst om man ska söka på Olympen-Sparta.. Någon som vet hur jag kommer dit?!

Imorgon blir det även utgång i Köpenhamn tillsammans med Nathalie, Tilisha, Tina & BikBok-tjejerna, samt Factory 45 (som för övrigt skall spela på stället också.. Alltså, Tilishas pojkväns band.) 
Sedan drar jag upp till Värmland någon dag (osäkert vilken ännu) för att därifrån åka med Viktor ned till Jönköping och Cykelgalan.. Vilket innebär att jag måste hitta en outfit innan jag åker till Värmland, vilket bara är om några dagar. (Dagens i-landsproblem.. Jag säger ju det (!) - mitt liv är fyllt av svåra beslut! ;p) Sedan blir det hemfärd.

Så det händer och sker inte så mycket.


Saknar Emilia

Var ett tag sen jag umgicks med den här tjejen.. Underligt egentligen med tanke på att hon är min bästa vän och förmodligen även min mest galna vän... (Självklart är du också fortf. min bästa vän Cerdic!) 

image267

Oops...

En halvtimmes vila blev 2h och en kvarts sömn... Men tydligen var det ju något som jag behövde.. =) Så nu blir det först lunch istället, seeen cykel!

Lite sömn! =(

Usch, sovit 6½h inatt bara, vilket är alldeles för lite för mig ifall jag ska fungera korrekt dagen därpå! =) Fick gå upp vid 08 för att lämna Tilisha på Svågertorp, och nu har jag ätit 2 kiwis och tänkte gå och lägga mig en stund igen.. Sen är det dags för träning igen!

image266
Såhär såg det ut igår! Tänk vad många timmar som spenderas i den källaren...
Tur att jag har mitt eget lilla media-förråd som ni ser bakom mig, så jag har något att roa mig med under långpassen! =)

Testcykel!

Så blir det ett pass på testcykeln nu,.. Orkan ute.. Och det verkar som om det faktiskt kommer bli snö i Skåne till helgen.. Men självklart hoppas jag att det bara är en ren lögn. =)

Kanske ska sola efter träningen.. får se.. Svårt beslut.. ;)

Bedtime!

Nu ska jag i säng! Tina har bosatt sig i mitt rum verkar det som (!?) och sover där varje natt nu.. Lite tröttsamt ibland, men jag överlever. Mitt villkor är att hon ska ha sitt eget täcke i alla fall... Dela täcke med henne? Nej nej, det gör jag bara med en person =)

Sov gott, hörs imorrn!
Förresten, har hört elaka rykten om att det ska regna imorgon. Så det blir nog testcykel då!

image277
Tina & Jag

Dagens korkade fråga;

Tilisha - VA!? Det ska bli snökaos i helgen! SMHI varnar för snökaos!
Jag - I Skåne, eller bara längre upp i Sverige?
Tilisha - Eeh... hmm.. Bor vi i Sydsverige?
Jag - ... Ja?!
Tilisha - Jaha.. Okej.

(Fick inte ens svar på min fråga)

Sent ikväll igen!

Så blev det ytterligare en sen kväll.. Attans. Men, man måste leva lite också.. eller hur?

Ikväll blev det film med Tias, Olof och Jesper... hyrde "Parfymen" men tröttnade på den efter cirka... 30 min? Så det fick bli den kära "Anchorman" istället.. Igen.. =) Mycket trevlig kväll i alla fall!

Imorgon skall jag till tandläkaren =( .. eller.. idag blir det ju faktiskt! Wish me luck!

Solskenstur


Det blev till slut att vi stack ut på landsvägshojjen ändå, men det blåste fruktansvärt mycket och all min motivation till dagens pass sööögs ut ur mig. Så vi stack hem efter 1h å lastade in våra mountainbikes i bilen och körde iväg till Kullatorp. Körde runt där i 3h på alla möjliga skogsvägar.. Kulkul! Ingen blåst och mycket sol.. (=

Väl hemma så fick jag, nästan bokstavligt talat, slänga i mig maten och sen köra till Svågertorp för att hämta hem Tilisha och Jonathan... Men de är så snälla så det var värt besväret. Nästan i alla fall.

image276
Mallorca 2007... sunny day!

Ny dag, nytt pass..

Sådär, nu sitter jag här, klar för ännu en tur.. På MTB.n idag.. tråk, tråk.. Är ju fortfarande väder så man kan köra me landsvägshojjen... Men, men! Hörs om några timmar... =)

MTB... längesedan..

Var ute i skogen idag, hade det faktiskt helt fantastiskt. Men har inte suttit på MTB.n i skogen på 2 år nu, och det märktes... Synd att se hur mycket man tappat rent tekniskt och faktiskt lite mod också.. Men det började arta sig på slutet i alla fall! =) Vi körde heeeelt vilse, eftersom vi, dumt nog, valde att gå av spåret för att försöka orientera själva. Till slut hittade vi några orienterarbarn som lät oss kolla på deras karta.. Så vi kom hem till slut i alla fall.. =)

Nu har jag duschat och sitter här halvfärdig. Ska kolla film med Robin och Jesper ikväll, ska mötas om 25 minuter, så bäst att jag skyndar mig!

Utgång

Gårkvällen var myyycket trevlig. Var ju först hos Emilia och firade henne. Hamnade mellan söta Mikaela och Martina mesta delen av kvällen. =) Gjorde även debut på Singstar, vilket jag förövrigt var totalt värdelös på! (Jag skyller på att jag inte kände igen låtarna. Det duger väl som ursäkt?) 

Fler och fler drog sig ur det faktum att vi skulle in till Malmö på kvällen, och jag ville helst av allt hem och sova jag också faktiskt. Var trött efter en faktiskt så ganska hektisk dag. Men Lovisa och jag gjorde sedan en deal på att vi båda skulle dra ut, så så fick det bli! Väl där så splittrades alla åt varsitt håll, och jag hamnade på KB med Cerdic, Enes och Anton. Även Martina och Kim, men de försvann i folkmassan. =(

Fann även My (BikBok-kollega) inne på dansgolvet, som vanligt, omringad av tusen pojkar.. ;)

Kvällen avslutades med en välsittandes falafel, och taxi hem... Tack för igårkväll, Emilia, Cerdic och Enes. =)
Fast Enes, du borde egentligen tacka mig.. Med tanke på Emmy ;)

Supermys!

.. Efter sjukt mycket bilköande i Malmö så kom jag till slut hem, möttes av avi:n för att hämta mitt körkort! =) Stack och fixade körkortet på posten och körde sedan in till Lund för att träffa Rikard och Cerdic på Espresso House. Satt i 2 timmar och det var helt uuuunderbart. Superduperhypertrevligt! Sedan kollade vi på backpacker-ryggsäck till Rikard, som ska till Australien i 6 månader.. =/

Nu ska jag hoppa  in i duschen och leta upp en partyoutfit. Ska till Emilia ikväll och fira henne! Sen får vi se vart kvällen slutar...


"Tidig" morgon.

Jo, man blir bortskämd när man har slutat skolan och bara ströjobbar... Klockan 08.00 är tidigt. Men faktiskt alldeles lagom tidigt. Dagen känns extra lång när man går upp vid den tiden!
Körde Ashleigh till Svågertorp imorse.. han skall till England över helgen så jag fick vara taxi idag!

Har ingen träning idag, ruskigt skönt!
Så nu, ska jag köra Tina till centralen i Malmö, sen hem och sen till Lund för att träffa Cerdic !

Tapas-kväll!

Tina bjöd mig på middag ute i Malmö, för att mysa lite och fira mitt nytagna körkort. Vi valde att äta på La Roche - chili- och honungsglaserade kycklingspett samt friterad bläckfisk med vitlök. Avslutade med varsin god drink. Var verkligen en superduper mysig kväll, och man märker hur synd det är att man inte går ut såhär oftare och bara umgås. Det är ju helt underbart.

Nu ska jag i säng. Ska köra Ashleigh till tåget imorrnbitti.

Pontare Jr.

Vincent Pontare är helt underbar. Hans röst är dundermysig... Upptäck honom nu!

 
Miss Blue


Don't Hate On Me


Paradise

Dagens låt som berör.

Timbaland feat. OneRepublic - Apologize.



Den får fram otroliga känslor.

Gym-dags!

Nu är det dags att dra till gymmet! Jeeej!

Imorgon skall jag dra in till Lund för att hälsa på Cerdic och sedan ta en fika med honom! Vilket innebär att han antagligen kommer att åka med mig hem.. Mohaha.. ;)

Om 64 dagar är jag på Sri Lanka. =)

RSS 2.0