FRISKUS!

Jag hoppas i alla fall inte att jag ropar hej för tidigt nu... Men har i princip varit feberfri sedan igårförmiddag nu, undantaget att tempen steg lite igen igårkväll... Men nu är den nere på de trogna 36,7 som jag alltid ligger på annars, så jag känner mig pigg och fräsch idag. Men väntar med att träna till fredag... Tråkigt, missat en hel veckas träning - men bättre nu än sen!

Annars så ska jag befinna mig på Lunds Lasarett om två timmar, har äntligen fått tid till att göra pricktest och besöka en läkare specialiserad på lungor och astma/allergi. Vill ha svart på vitt på om jag är allergisk eller har någon sorts astma eller ej, eller om mina andningsbevär jag haft de sista två månaderna endast beror på psykisk stress. Skulle det vara endast psykiskt så tror jag det blir lättare att jobba bort om man vet att man är fullt frisk, än att bara tro att man är det. Så det blir spännande att se vad provsvaren säger... Jag tror faktiskt personligen att det inte är något annat än stress.. Men man vet aldrig.

Annars på jobbfronten så har jag fått en intervju, vill dock inte jinxa den genom att säga var när hur, men det skulle vara så otroligt kul om jag skulle få jobbet! Men jag har fått en liten vikarietjänst på torsdagar och fredagar året ur på posten som jag tackat ja till, något med att köra bil och hämta paket hos olika företag.. Så det ska faktiskt bli lite kul. Och om inte annat så är det pengarna som betalar ett träningsläger på GC kanske :)


Hurra för frukost! Första frukosten sedan lördags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0