Lätt att vänja sig vid tidskillnaden??

Alla som säger att det är lätt - skitsnack!! Igår vaknade vi klockan 06,45 trots att jag bara sovit sammanlagt 9h de senaste 3 dygnen - ja, ni läste rätt! Kim kom nämligen förbi i söndagskväll och Tina, jag och han fastnade framför MTV, så han stack inte hem förrns kl 04.. Och om resan och kvällen innan vet ni redan!!

Igår drog vi i alla fall ner och utforskade stranden, som ligger 300 m från hotellet - heaven!! Totalt utslagna kom vi sen hem, duschade och gjorde oss iordning för att dra ut och äta - men eftersom vi båda var så trötta så tänkte vi ta en liten tupplur på en halvtimme - sagt och gjort, ställde till och med klockan! Men ist för att vakna 16.30 så vaknade vi 20.05!! What the!?!?!

Vid det laget var det beckmörkt ute så vi fick nöja oss med mackor på hotellrummet - ja, det blir mörkt redan kl 19 här på Hawaii. Så i alla fall, vi somnade igen vid 23, vaknade kl 00.30 - klarvakna. Vaknade kl 03 båda två och konstaterade att klockan bara var 03.. Sen vaknar vi igen kl 03.35, och har varit vakna sedan dess. Käkade frukost 06 imorse. Sjukt. Har varit uppe hela dagen i alla fall så vi hoppas kunna vända på det inatt!


Bilder från LAX i väntar på flyget till Oahu!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0