Ali'i Kai Catamaran Dinner Cruise

Jösses, vilken kväll!!! Har haft såå kul, vi blev som sagt upphämtade här utanför kl 16.40 och blev körda till piren. Killen som hämtade upp oss var även vår "grupps" värd under kvällen. God mat och god dessert bjöds det på innan det var dags för polynesisk show. Sjukt roligt att se tjejerna dansa riktig hula-hula, de var från Tahiti och antagligen några av de vackraste tjejerna jag sett. Sen var det vår tur att dansa, Tilisha var lite skeptisk först, men sen kom hon igång :)

Hula-hulan var mest hemskt att inse hur stel man är!?! Sen kom det dock 50-tals låtar som vi skulle dansa till. Folk fick gå fram i mitten av scenen i grupper om 6-7 stycken och dansa såsom vår värd visade, medans vi andra stod runt omkring. Såklart så blev det så att Tilisha och jag var de ENDA som inte kommit med i någon grupp när de räknade, så vi fick gå upp där själva, och eftersom vi var de sista så fick vi ingen twist eller något annat sånt. Nejdå, ena handen i luften och andra på gumpen och puta-puta och dansa runt. Jiiihaa! :)

The best chant var även något vi skulle tävla om grupperna emellan. BUS NUMBER THREE!! Haha, vår värd var totalt galen och jag har sällan skrattat så mycket. Blev hemkörda av de två sötaste värdarna sen och eftersom vårt hotell var det sista stoppet så fick vi pratat lite med dem och lärt dem lite svenska :)


Nya klänningen från Forever21, 165 kronor, förstår ni!?!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0