Sista cuptävlingen

Sara hade ju som sagt ledartröjan, men det var bara 20 poäng ner till Jessica som låg 2a... Eftersom poängen bland de tre första utdelas på följande vis; 70 - 55 - 45, så var 1a och 2a platsen något vi ville ha iväg folk på så att Jessica inte skulle ta värdefulla poäng om Sara inte skulle kunna komma tätt efter i en eventuell spurt.

Vi körde ett stort varv på 46 km + 8 varv á 5,8km. D.v.s 9 gånger uppför den räliga långa backen... Uuuh. Klungan jobbade fint ihop i början, sen dog det hela lite och Madde satte in en attack och kom iväg med Edit. Nöjda och glada var vi! Mills och Sjöblom kom iväg snabbt efter och fick en lucka, och den tyckte vi väl allihop var lite onödig så den körde vi ikapp inne på småvarven. Vi närmade oss Edit, som hade fått släppa från Madde, men vi ville ju inte komma ikapp så vi störde samarbetet och eftersom vi var 3 st i vår klunga så kunde vi störa ganska så mycket. Med 2km kvar fick jag besked om att dunka på allt vad jag hade för att hålla farten så hög som möjligt inför spurten. Sagt och gjort. Syran sprutade ur öronen på mig, även fast det inte gick så fort som jag hade hoppats på. Sara kom 4a, d.v.s 2a i klungspurten efter Jessica, och därmed behöll hon även totalledningen!! =)

För övrigt så varvade Madde oss allihop inne på småvarven..Tjejen är grym!! Carro kom även före Annika i spurten, vilket också var något vi satsade på då de låg delad 4 innan start. Nu blev Carro ensam 4a i totalen, och Madde blev 5a!!

Det har varit en GRYM helg, laget har verkligen fungerat bra ihop, och tillsammans fixar vi det när det gäller! Ni är guld värda allihop =)

Nu är det tyvärr inte många tävlingshelger kvar ihop, innan vinterträningen drar igång.. Men sen väntar en ny säsong full av nya äventyr för oss =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0