Jag har sån tur...

... som är här nere i det här vädret.

Vaknade till uppehåll idag igen, men det dröjde inte länge förrns det regnade igen. Vi underhöll oss med kortspel på rummet, jag försökte lära ut "skitgubbe", vilket gick sådär då jag själv inte riktigt mindes reglerna. Så jag hittade liksom på lite nya regler under spelets gång. Ändå vann jag inte.
Sen tittade solen fram lite och vi tvekade grymt mycket, men stack sedan ut ändå. Big mistake, var bara ute 50 minuter, var bara så blött, halt och kallt!!!! Så återigen blev det att gå in i duschen med kläderna på.

Sedan underhöll vi oss återigen med att spela kort. Mina påhittade regler än numera våra fasta skitgubbe-regler. Och jag vann denna gången. ;)

Nu är det mat!

Okej, regn idag igen...

Var så torrt och fint när vi åt frukost imorse, klädde entusiastiskt på oss cykelkläder och när vi kommer utanför hotellet så regnar det bannemig igen... Nej, nej, nej, neej... Cyklade ut ändå och det började bara regna mer och mer och mer. Vissa vände hem efter en halvtimme för det var för halt, men vi andra cyklade vidare. Körde en liten intervall tillsammans med två av de andra tjejerna, det slutade regna.. Men det började igen. Frös så sinnessjukt mycket om fötterna!!! BRR!! Var så blöt och så skitig, jag kan ju säga att det vita på mina Svanesundsbyxor är allt annat än vita nu... Så jag gick och duschade med kläderna på. Så fick man sköljt väck det värsta. Sen tvättade jag de med tvättmedel 4 gånger i badkaret. Sen gav jag upp, vattnet fortsatte bara vara grått. Men vi fick i alla fall kört lite mer än 3h, helt OK för detta väder. Prognosen säger fortsatt väder fram till fredag..

Har varit på kaffedejt med en gammal bekantskap som jag inte sett på 6 år idag, kul!


Så blev det en liten tur alligevel. =)

Blev träning med pilatesbollen på förmiddagen.. Oj oj, vad ont i benen jag hade. Vi väntade sedan ut regnet och de torra vägarna kom fram klockan 15, så blev bara en kort tur på två timmar idag. Men, bättre än ingenting. =)


Två veckor var det ja...


Mitt lilla energiförråd ;)


 


Regn, regn och regn..

Kom fram igår vid 14-tiden och rullade ut en liten runda vid 16.30. OK väder, skapligt varmt men mulet. Benen känns OK, fast om man jämför med förra årets Mallorca så cyklar jag som en gud nu. ;) Men annars nöjer jag mig med att säga att det går OK nu =)

Delar rum med Henriette, och trots vissa språksvårigheter - hon är ju från Jylland och jag från Skåne! - så går det hela mycket bra. =) Blir två bra veckor det här!
Vaknade imorse och möttes av reeeegn, regnar fortfarande. Så vi har skjutit på träningen 2h, till 11.30 alltså och ska se hur vädret är då och tar beslutet därifrån. Annars skymtade jag ett Fitness First nere vid Porto Pi som man kanske kan ta sig till.. om de nu har öppet på söndagar. Annars kommer min pilatesboll mycket väl till hands. =)

Blev grymt överraskad då jag träffat massa svenskar här på hotellet!! Vansbrogymnasiet är här och Motala också. De är här två veckor också, så det ska nog bli roligt.


Såg ni VM-gulden danskarna kammade hem? Gryyyymt.


Slumdog Millionaire

Var som sagt och klippte mig hos Åse igår, det ser exakt likadant ut som tidigare, fast lite kortare och fräschare!
Efter det skulle Cerdic till McDonalds för att göra så att han hamnade på plus/minus-noll efter hans träning. Drog till bion sen, my oh my, vilken film! Se den, se den. Den hade nog allt, grym!

Nu ska jag göra min dagliga internet-runda, d.v.s kolla allas bloggar, cykelsidor och kolla aftonbladet, sen blir det träning, jobb och massage. Och Tilisha kommer ikväll!! Ska bli mysigt!

Hahaha.

Cerdic ringde förut och började snacka om hur ohälsosamt det måste vara att börja träna igen efter att man slutat, för det kan ju absolut inte vara bra för kroppen. Han hade precis varit ute och sprungit en tur i det kalla vädret.
Han började meningen "Seriöst, jag har inte sprungit på två månader..." - Klick! Samtalet bröts??
Strax därefter hördes ett plingande från min msn;

Cerdic. Kung Zlatan. säger: Jag är så trött så jag tappade mobilen. haha


Fix och don!

Hela dagen idag har gått åt till att fixa massa saker.. Matthias. O kom hit i förmiddags, supermysigt, var så längesedan vi sågs! Medans jag tränade var han uppe och mekade och hjälpte mor och far med min cykel som skulle avlevereras till Danmark idag. Packa cykelkläder, bars, pulver, vitaminer, bla bla bla. Det hela blev till slut fixat och Matthias och jag hann med att ta en fika innan han skulle hem och hämta flickvännen.

Far och jag stack till Danmark och lämnade cykeln.. Väl där såg vi att vi hade kunnat ta en mycket större kartong än vi tog.. Argligt, hade varit så mycket enklare med en lite större. Men, lyckades de packa ner den idag så borde jag lyckas packa ner den på Mallorca också. =)

Var och tog ut massa pengar förut också, så nu är alla mina skulder och räkningar betalda, och kontot är förvånansvärt nog inte tomt.. Ännu!

Cerdic kommer om 15 minuter, så ska vi till Åse som ska klippa mig innan vi drar till bion i Lund och ser Slumdog Millionaire!


Bron

What a day.

Det är inte mycket som gått rätt denna dagen.
Glömde förresten hjälmen till träningen också... Första gången på 15 år som det händer. Men som tur var fick jag låna en! Sen körde vi fel på väg hem.. Tog 40 minuter längre än i vanliga fall.

Annars så har jag gjort av med lite mer pengar.. Puuh, vad händer med mig?! Hittade två ruskigt snygga kjolar på Monki igår och ett flätat diadem, som jag bara var tvungen att ha.. Sen köpte jag ett par grymt snygga gladiatorsandaler från Bianco idag, de är så fina! Imorgon kommer lönen och med väldigt många utgifter hit och dit så är det nog inte så mycket pengar kvar efter torsdag..

Ska betala min första riktiga vuxen-räkning i dagarna, nämligen frisktandvården. Känner verkligen att jag håller på att bli äldre nu. Tilisha ringde förut ju och av någon anledning sa hon den hemska meningen "Men, du fyller ju 20 i år Tilina!" Iiiih, aaah... Det hade jag typ glömt. Allvarligt alltså, jag hade pressat det faktumet lååångt bak i huvudet och tänkt att jag skulle bli 19 i år igen. Men sanningen kom ikapp mig.

God morgon, god morgon!

Det är tisdagmorgon, jag drar på lördagmorgon. Kan någon förklara för mig varför jag känner mig sjukt stressad redan nu!?Jag vet nog varför...

Idag ska jag få ihop alla grejer som ska me min cykel ner i kartong imorrn, plus träning ikväll.
Imorgon ska det tränas på förmiddagen, in till Danmark för att lämna cykeln på eftermiddagen, sen bio med Cerdic på kvällen.
På torsdag ska jag träna på morgonen, jobba, sen få massage på kvällen.
På fredag ska jag jobba och packa och umgås med Tilisha som kommer på torsdagkväll.
I detta ska jag även hinna åka ner till Trelleborg och hämta hem mina nya Sidi, jag ska handla olika nödvändigheter till Mallis, jag ska ringa banken, växla pengar, och försöka hinna klippa mig hos Åse.

Låter kanske inte som så mycket, men i mina öron låter det sjukt mycket.

Better get started...

Bilder











Ulricehamn

Så var man på väg hem igen, är i Ljungby nu, 16 mil kvar tills vi är hemma!

Helgen har varit underbar, önskar att jag alltid hade ett så stort sällskap att träna med, eller, rättare sagt, önskar att jag alltid hade detta sällskapet att träna med, och dessa vägar att träna på.

Kom fram i fredagskväll då det var lite snack och mat och inkvartering som gällde!
I lördags var det uppstigning 07.15 för att vara nere på skolan och äta fukost kl 08, efteråt vart det lite fotografering innan vi begav oss ut på ett distanspass, blev 11,5 mil på kuperade vägar. Ganska sega ben i slutet då jag knappt sett en backe under hela vintern. Skåne må vara underbart och bäst, men det har faktiskt sina nackdelar också, det tar emot att erkänna, men så är det.
Dusch, lunch, sega i soffan framför avslutningen av Milan - San Remo, planering av säsongen, sedan väntade bowling!
Vill bara klargöra för mina kära arbetskamrater att jag faktiskt VANN ena serien på vår bana. Jag hade bara oflyt sist jag bowlade.. ;)

Idag var det samma visa, upp 07.15, frukost 08, fotografering och sedan ett distaspass. Var grymt kul att köra idag, benen var småsega sen igår, men det var lite lek och stoj på passet, satt gott för psyket! Efter en lång dusch och grymt god lunch så vart det lite snack igen och summering av helgen innan vi alla satte av hemåt.

Har massa bilder på kameran, men mitt modem är inte det snabbaste just nu, så de kommer senare.

Nu ska jag nog vara lite social med pappa, så att han inte somnar.


Lovely

Har precis kommit innanför dörren efter en timmes rullning, 5+ ocbh lätt skåneblåst.. Ah, jag njuter till fullo. Har tappat upp bubbelbadet nu, sen blir det banken, expresspacka (varför är jag alltid i sista minuten med allt?) SEN åker vi.

Stenben?

Så har denna veckan också snart passerat.. Imorgon bär det av mot Ulricehamn över helgen, lagträff med Svanesund, ska bli grymt!

Dagen idag har bestått av träning och jobb, precis som resten av veckan. Men efter jobb ikväll så stack jag till Vismarlöv för lite massage av kära systern/tränaren..
Kom dit ganska sent då jag för första gången typ, kör så hiskeligt fel på väg ut ur stan så att jag först hamnar på Segevång, sen Kirseberg, sen hamnar jag på motorvägen mot Limhamn, sen mot Trelleborg/Köpenhamn, sen visste jag fan inte vart jag var, så första bästa skylt som det stod Staffanstorp på svängde jag av vid, så det slutade med att jag ändå fick åka genom Staffanstorp för att komma dit jag skulle.. Bara för att jag var så jävla envis och inte ville göra en U-sväng efter att jag missat korsningen jag skulle svänga vid från första början. Tänkte istället att, ja, men logiskt sett så om jag svänger här så borde jag komma ut på samma väg igen, o.s.v, o.s.v.. Inte fasen kom jag ut på rätt väg igen. Sen hade jag liksom kört för långt för att hitta tillbaka.

Väl där så var det bara att lägga sig på massagebänken, och oj, oj, oj!?!?! Var precis som om jag käkat stenar. En timme höll hon på med bara benen, inte ens rumpan hann hon med, och det dök fortfarande upp nya knutor överallt. Men då var klockan så mycket så jag fick snällt åka hem. Nästa vecka väntar tyrann-massage så både ben, rumpa, rygg och axlar ska bli bra innan Mallis!

Nu är jag sjukt trött, cykelkläderna är i full gång me å tvättas. Imorgon blir det rulla ur benen, bubbelbad, packa väskorna och sen åka!! Hoppas på lika bra vårväder i Nord Europa som vi har här i Syd. ;)

YES!!

Nej, det har inte blivit världsfred, världen håller fortfarande att gå åt skogen, men.. Jag har hittat den perfekta jeansjackan. Åh, den är så fin. Helt perfekt är den! Och den är miiiin! Den kommer vara så fin i sommar!



Bild från Gina Tricot

Attencione;

Detta meddelande är faktiskt mest riktat till Cerdic, Carolin och Malin, för jag misstänker att om någon hört av sig till mig under den senaste veckan så skulle det vara någon av er, my phone is broken. Ja, precis, den dödde.
Men jag har fått en rosa (!!!) telefon av Tilisha nu som ja ska finurla ut idag, så ni vet.

Damn!

Igår var jag arg. Ordentligt.

Jag är förresten fortfarande arg. Inte lika mycket. Men tillräckligt för att det ska klassas som ganska ordentligt.

Ordentligt är förresten ett ganska märkligt ord, i alla fall om man säger det högt några gånger. Ordentligt... Hmm.


Meningsfulla konversationer.

Tilina - säger: Varför säger man "så jag har ett hum"?

Cerdic. säger: för att under medeltiden var humlan det minsta djuret man kände till, och en "hum" var en "halv humla"

Cerdic. säger: så det man egentligen säger är "det har jag inte ens en endaste pytteliten aning om"

Tilina - säger: men om man ska förklara för någon va som menas när man sagt "Mer så att jag har ett hum"

Tilina - säger: vafan säger man DÅ?

Cerdic. säger: jo men det är ju en direkt utveckling ifrån det tidigare

Cerdic. säger: när "det har jag inte en hum om", så har ju "hum" plötsligt omvänts till någonting positivt, alltså att man FAKTIKST vet någonting

Cerdic. säger: därav den meningen du nyss nämnde.

He's a sick man.


I'm so tireeeeed

AAAAH! Kom på inatt att vi skulle ha personalmöte idag kl 08.00, alltså att ja skulle behöva gå upp 06. Jag är så trött!! Ja, jag vet att det finns många människor som har det värre, bla bla bla. Jag tycker ändå synd om mig.
Men en positiv sak är ju i alla fall att  jag inte glömde denna gången och sov mig igenom alla påminnelser.
Skithalt ute sägs det, så jag får nog sticka till jobb alldeles strax, me tanke på köer också...

Sen ska ja hem för att träna, sen ska jag tillbaka in igen för att jobba kl 14. Gud vad jag älskar detta. Verkligen.

... Someone's cranky. =)


Återigen helg!

På jobbet idag så träffade jag Sara och Liselott!!! Iiih, made my day, helt klart. Kan inte förstå att det är ett helt år sedan vi sågs sist, och ännu mindre att det snart är 2 år sedan vi tog studenten. De gav mig en sjukt snabb runda me info om allt och alla från gymnasiet, man blev helt snurrig i huvudet. Alltid när vi ses så går det i 110km/h känns det som. SÅ intensivt, men jag gillar det. =)

Annars så har det inte hänt så mycket, cyklade lite innan idag, kändes sådär. Är ju total orkan utomhus så blir TC hela helgen förmodligen. Hoppas att kroppen kan svara lite bättre på söndag så nästa vecka kan återgå till det normala!

Igår träffade jag som sagt Cerdic, han fick sin sjukt försenade julklapp. Döm mig inte, jag fick min av honom för två veckor sedan, vi är lika usla båda två. Skillnaden var dock att jag tog hem min, han lämnade sin här. Medvetet? Mja.. tror ändå inte det.. Det var ju trots allt ändå en bok om självaste Zlatan.

Tilisha klagar också på att min blogg är sjukt tråkig, och hotade också med att sluta läsa den fall jag inte lade in fler bilder!? Så till hennes ära tog jag foto på min goda glass jag åt igår. Mums, Ben&Jerry's sandwich.
Såg även "Jumper" igår, och jag måste säga att ju mer ja tänker tillbaka på den desto grymmare blir den!! Den va grym, men måste kanske erkänna att sjukt snygga Hayden förmodligen gjorde filmen lite bättre än va den egentligen är.



Today is a good day.

Jag haaar.. kunnat träna för första gången på 5 dagar. Blev iofs bara extremlätt på Rehab, men det kändes skönt att få röra lite på kroppen, och inse att det jag nu kallar för extremlätt är vad jag tyckte var hyfsat tungt förra vintern. Alltid något. =)

Plus att jag ska träffa Cerdic alldeles strax, för första gången på exakt två veckor idag! Han åker om 7,5 vecka och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vad ska jag göra!?  Jaja, den dagen, den sorgen.



Nu drar det hela igång!

Jajamensan.. En lugn helg kvar nu innan det är igång igen.
Nästa helg är det jobb och på kvällen där sen så är det Amanda Bergs releasefest på BikBok Kärleksgatan, kom allihop, kom! =) Det kommer bli ruskigt kul!
Helgen efter den är det samling i Ulricehamn med Svanesunds GIF!! =)
Lördagen den 28e sen så åker jag till Mallorca i två veckor. Sol och värme, hallelujah!
Efter det drar säsongen igång direkt, och första reaktionen såhär är att det är väldigt tunnt med tävlingar på programmet?! Får se vad som diskuteras fram på samlingen ang. säsongsplanering!

Annars rullar livet på, förutom att jag har fått vila i 5 dagar nu. Ajaj.. Men nu är kroppen på G igen och på fredag ska väl allt vara återställt.
Tappade nog min mobil en gång för mycket häromdagen. Den fungerar inte sådär jättebra just nu. Känns dock som en utgift jag inte vill ta tag i just nu. Ska köpa ny bädd- och resårmadrass, samt biljett till Los Angeles är det tänkt. Plus Mallorcaresan. Hmm.. Jag tror det får vänta till april istället. Hur ofta använder jag bokstäverna WXYZ ändå? Fast det är ganska irriterande att bilden är uppochned. Man blir lite yr när man ska skriva sms med bokstäverna uppochned.
När jag läser det såhär så känns det ändå som om jag borde köpa telefon ganska snart ändå...

Fynd!

Fyndade på Lindex förra veckan, kalaset gick bara på 130 kronor. Det tyckte Visa-kortet om.


Gårdagens inköp



RSS 2.0