FRISKUS!

Jag hoppas i alla fall inte att jag ropar hej för tidigt nu... Men har i princip varit feberfri sedan igårförmiddag nu, undantaget att tempen steg lite igen igårkväll... Men nu är den nere på de trogna 36,7 som jag alltid ligger på annars, så jag känner mig pigg och fräsch idag. Men väntar med att träna till fredag... Tråkigt, missat en hel veckas träning - men bättre nu än sen!

Annars så ska jag befinna mig på Lunds Lasarett om två timmar, har äntligen fått tid till att göra pricktest och besöka en läkare specialiserad på lungor och astma/allergi. Vill ha svart på vitt på om jag är allergisk eller har någon sorts astma eller ej, eller om mina andningsbevär jag haft de sista två månaderna endast beror på psykisk stress. Skulle det vara endast psykiskt så tror jag det blir lättare att jobba bort om man vet att man är fullt frisk, än att bara tro att man är det. Så det blir spännande att se vad provsvaren säger... Jag tror faktiskt personligen att det inte är något annat än stress.. Men man vet aldrig.

Annars på jobbfronten så har jag fått en intervju, vill dock inte jinxa den genom att säga var när hur, men det skulle vara så otroligt kul om jag skulle få jobbet! Men jag har fått en liten vikarietjänst på torsdagar och fredagar året ur på posten som jag tackat ja till, något med att köra bil och hämta paket hos olika företag.. Så det ska faktiskt bli lite kul. Och om inte annat så är det pengarna som betalar ett träningsläger på GC kanske :)


Hurra för frukost! Första frukosten sedan lördags.


Sjukling...

Förlåt att jag inte skriver så mycket, men har gått och blivit sjuuuk, sjuk, sjuk. Hade ont i nästan hela kroppen i lördags och var totalt smadret - och igår vaknade jag så upp med feber. Blev sängliggandes hela dagen, undantaget turer till köket för att hämta mat. Vaknade 5 imorse av 39,3 graders feber, och kunde sen inte somna om förrän kl 09. Så nu har jag vaknat igen... Fortfarande med feber. Usch. Snart ett år sedan jag var sjuk, brukar alltid ha en sjukdipp varje år - så jag hoppas innerligt på att det här är 2011-2012's vintersjukdipp jag fått nu. 

Nu ska jag se ett avsnitt av Pan Am - älskar den serien! Tänk om modet och kvinnorna hade sett ut sådär idag... Så vackra alltid.

I'm alive!

Jajamensan. Sitter för tillfället i Danmark och hygger hemma hos Morten, blir här till på lördag. Kom igår, efter att ha varit på banträningen. Gårdagen bjöd på mys hemma hos Mortens vänner - vuxenbarnkalas med bullar och varm choklad :) Idag har vi inte fått många knop gjorda, har bara varit ute på banan och kollat DM i omnium.

Efter lite kaffe och kaka så är vi nu redo för lite film. Imorgon väntar ett långt löppass... Hoppas på bra väder!

Estocolmo

Anlände till Stockholm sent i fredagskväll, sov hos Tirres supersnälla kusin Mattias i helgen, som också skulle springa Tjurruset på lördagen. Mesta delen av dagen spenderades ute vid Östermalms IP där start- och målområdet låg. Cerdic var där när vi gick i mål - så kul att se honom igen! Planen var att gå ut på kvällen, men ingen orkade riktigt, så det blev god middag hemma med oxfilé och vin istället.. Mums! :)

Igår, söndags, så vart det bara till att packa ihop allting, då bilen skulle rulla hem senast 17.00. Men innan dess så hann vi med en vända in till stan, för att möta upp några av Tirres bekanta samt Cerdic, för lite shopping och fika. Fick med mig två grymt snygga tröjor hem från Beyond Retro. :) Sen vart det sex långa timmar hem i bilen som väntade, i konstant ösregn. Kom först hem sent inatt, så kraschade på Tilishas soffa och åkte hem efter mysig frukost på Mormors Bageri imorse.

Annars har dagen bjudit på vila, och en tur till Malmö igen för att lämna Sara på stationen.

Imorgon blir det träning igen!


Mattias och jag!


Något av det absolut roligaste!

HERREGUD, VAD KUL!!

Tjurruset var absolut något av det roligaste jag någonsin har gjort, och jag längtar redan till den 6e oktober 2012! Då är det inget mesande, då är det full gas som gäller. Vi tog det relativt lugnt och hamnade bakom massa slashasar som stoppade upp en hel del.. Så mycket stopp och promenerande bitvis, då det var väldigt snårigt och smalt att ta sig förbi ibland.. Lite tråkigt, men sånt man får räkna med.

Banan bjöd på några hundra meters löpning ute i en sjö, med vatten upp till naveln - så nu kan jag säga att jag har badat i oktober också, en ravin där man fick huka och krypa under stockar och grenar, ett flertal olika diken med lera, vatten och helt säkert även lite skit - det luktade i alla fall väldigt mycket kobajs på ett ställe... Ett 800 meter långt stycke med träskmark där man sjönk ner och fastnade så fort man råkade ta för långsamma steg - en tjej fastnade upp till låret och det krävdes ytterligare fyra tjejer för att dra loss henne... Uppbyggda hinder man skulle klättra över och krypa under, en helt extremt brant lång backe som man fick använda både armar och ben för att ta sig uppför, branta klättringar och lika branta utförsstycken som man fick kasa nerför på rumpan. För att göra det hela ytterligare lite festligare så hade de lagt in en "hemlig överraskning" efter 6,5 kilometer - ett sjukt djupt vatten/lerhål, jag fick SIMMA över... Loppet var 10,1 kilometer totalt. Så jäkla roligt!

Sista hindret hoppade man över och hamnade nere i en vallgrav, så lilla Tilisha och jag fick lera och gegga avtvättat smidigt och bra :)

Vi ses nästa år Stockholm - i startgrupp 1... ;)








Stockholm nästa.

Hör och häpna - jag var i tid! Jag hann packa allt, dubba mina skor (ja, någon gång ska ju vara den första, men det blev skitbra!) göra mackor och koka kaffe till resan, duscha och göra mig klar. Låter inte som särskilt mycket - men det kändes som det :) Var till och med i Malmö 13.27, tre minuter för tidigt. Lägg detta på minnet folk, för det händer i-n-t-e ofta. Tyvärr.

Nu åker vi alldeles strax. Ska bli kul! Om än galet.

Ta hand om er så hörs vi på söndag. Och önska oss lycka till för allt i världen.

Underbar kväll!

Kvällen igår blev precis så mysig som jag trodde - dock inget vin för mig då jag var tvungen att köra... Måste erkänna att det är ett stort minus med att bo här utanför stan, att man ofta måste köra och därmed inte kan njuta av ett glas vin eller två. Men vatten och Cola Zero smakade utmärkt det också! Det bjöds som sagt på räkor och kräftstjärtar i massvis med vitlök (luktar fortfarande vitlök på händern.. Ew...), tomatsoppa med créme fraiche, och yoghurtpaj med färska hallon och blåbär. Och en hel del massa tjejsnack såklart.. ;) Tack för igår tjejer, let's do it again! Vardagslyx!

Nu ska jag nog packa till Stockholms-turen, ska vara i Malmö om 3h... Ups.


Lite pysslande senare...

Sitter och myser lite med katten efter att ha tränat, handlar mat och gjort en kaka. Ska till Tina och äta middag med Sara, Tilisha och Tirre ikväll, då Sara åker till Tyskland på måndag. Men ikväll blir det mysigt! Räkor och kräftstjärar frästa i vitlök och olja till förrätt, någon soppa (Tinas avdelning) till huvudrätt samt yoghurtkaka med färska bär till efterätt! Mums, mums, mums.


Katten och jag säger hej!


Gymdags!

Mmhm, regnet öser ner utanför och vinden viner... Usch. Så idag blir det gymmet, och därefter sista löppasset innan lördag. Lugnt och fint! Kommer nog vara ganska mör imorgon efter gymmet...

En tur till jobbet (gamla jobbet...?) senare för att lämna tillbaka personalkortet.
Hejdå kära %-rabatt, jag har hållt dig kär i 5 år, men nu är det dags.


Från lag-pallen på U6 i år. Vet inte riktigt vad det är som vi i Svanesund har så kul åt, men kul verkar vi ha i alla fall.. :)


Back on track!

Nej, nu är det nästan så jag skämmer bort er - två inlägg på två dagar. Håll i hatten! ;)

Var på banan igår för första gången sedan april - pooh, det var läskigt må jag erkänna... Tog några varv nere på löparbanan innan jag vågade mig upp - men väl uppe så gick det ju som smort. Har man en gång lärt sig cykla så glömmer man det aldrig, sägs det ju. :) Sara var med mig inne igår, friskade upp minnet lite inför kommande resa till Japan :) Men idag åkte jag in själv med paps, känns skönt att ha kommit igång med det igen. Och på trots av väldigt lite cykelträning sedan slutet av augusti, så gick det ändå förvånansvärt okej. Hipp hurra!

Imorgon väntar sista löppasset innan Tilisha och jag åker upp till Stockholm för att avverka det totalt hjärndöda racet Tjurruset. Men vi åker upp utan att ta det som en tävling - med tanke på hur stor skaderisk där är i all lera och träsk, och det vore ju lite halvtrist att spoliera halva vinterträningen på grund av Tjurruset... Så det blir en hård, men försiktig tur för vår del! Kul blir det helt säkert i alla fall!



Gammal bild från i vintras på Sara och mig.


Numera arbetssökande!

Hej i stugorna.

Jag vet, jag vet, jag är förfärligt dålig på den här bloggen, sista året har varit katastrofalt. Men jag lovade Trine att bli bättre på att skriva, när vi möttes på A-bar efter damernas VM-lopp, så bäst att skärpa till mig!!

Ja, som rubriken tyder så kan ni nog förstå att jag numera är arbetssökande! Efter mycket, mycket tänkande så bestämde jag mig helt enkelt för att säga upp mig från min tjänst på BikBok. Det är nästan exakt 5 år sedan jag började arbeta inom företaget, och nu känner jag mig ganska mätt och redo för att gå vidare. Så jag arbetade min sista dag i lördags, nu är planen att träna, umgås med familj och träffa min underbara pojkvän så mycket som möjligt, samtidigt som jag söker nya jobb. Men dagarna börjar redan flyta ihop till en enda röra, när klockan ringde imorse så kunde jag inte förstå om det var söndag, måndag eller tisdag!? ... Hur ska det sluta egentligen? :)

Men just i denna stund så sitter jag och lägger en sista touch på mitt CV - blev påmind om hur sjukt svårt det är att skriva ett grymt CV, fyra år sedan sist jag skrev ihop ett sådant. Ska skicka iväg den till lite olika ställen och så får vi se om jag får napp någonstans, och får jag inte det, så är det ingen fara. Jag lever på sparade pengar (tack och lov för att jag fått en ganska ekonomisk sida i genlotteriet) och snälla föräldrar som inte har det minsta bråttom för att kasta ut en ur huset.. :)

Arbetar extra på posten för tillfället, och så har jag sökt in till Komvux för att läsa Matematik B - valde bort det på gymnasiet för att kunna läsa Engelska B istället. Så nu håller jag tummarna för både jobb och studier!

RSS 2.0