2 pass med sol, 1 med regn

Igår var inte solen lika generös som i fredags, och inte värmen heller. Efter 1,5h började det regna, så jag vände hemåt och var hemma när mätaren stod på 2h. Mindre kul att det slutade regna 15 minuter efter det. Men, kall och blöt så ville jag inte dra ut igen, utan istället avslutade jag passet med ytterligare 2h inne på TC:n.

Idag däremot.. :) 6 plusgrader och massvis med sol gjorde passet helt lagom behagligt ;) 3h bjöds det på idag, först 1h lugnt med kidsen och 2h lite hårdare med Stefan och Tobbe. Huuja, märks att kroppen visst ska vänja sig lite vid att köra ute.. 2-3 pass till sen räknar jag med att det släppt! Vinden idag var inte att leka med, var som att köra rätt in i en vägg vissa gånger, kändes som om vi stod still ibland! Men det härdar väl...

Nu väntar en äppelkaka i ugnen - lite kaffe på det sen och helgen är fulländad.

Underbart

Fick kört 2 lugna timmar på landsvägen idag - kunde till och med skippa crossen och ta halvracern :) Dock hann jag inte sätta på skärmar - men några plastpåsar innanför brallan fixade biffen och skyddade mig mot blöta ben och rumpa :) Det kändes dock att detta var första utepasset på 10 veckor kan jag lova. Brukar tycka att den här rundan är väldigt platt - men idag kan jag lova er att den var backig... Huuuja.. Men det är väl inte så konstigt med tanke på hur vintern varit! Men imorgon hoppas jag kunna få några fler timmar, tar det dock fortfarande väldigt lugnt då jag är rädd för att kroppen ska reagera nu när 10 veckor spenderats inomhus..Lyckan är total

... Så kom dagen som jag så länge väntat på...

JAG SKA CYKLA UTE, JAG SKA CYKLA UTE, JAG SKA CYKLA UTE!

5 plusgrader och sol har gjort att vägarna töat upp fint... :)

Mardrömmar

Hade en speciell upplevelse imorse - jag vaknade gråtandes... Det har jag aldrig förr prövat. Har haft en extremt orolig sömn inatt, fylld med massa märkliga drömmar. Och den sista handlade om döden och begravning. Och den innehöll ett speciellt datum - 7e mars. Jag åker till Mallorca 7e mars.. Vet inte om jag ska tyda det där på något särskilt sätt.. Det var i alla fall en av mina närmaste närmsta som gick bort, och det var så fruktansvärt, så hemskt och så smärtfyllt.

Har drömt mycket öm döden på det senaste, vilket gör mig lite orolig - jag är lite nojig med sånt där. Men alla böcker om drömtydning säger att om man drömmer om döden så innebär det oftast inte alls att någon ska dö, utan att man är på väg att ändra ståndpunkt och värderingar och att något personligt och väldigt viktigt kommer att ändras.. Så låt oss hoppas på att det stämmer.

Jag mår bra :)

9 dagar!! Så länge sedan jag skrev.. Men, jag har det fint, har mycket att stå i nu inför Mallorca som står för dörren om 1,5 vecka. Ska klämma in en del jobb, försöka få några timmar på cykeln - dock fortf. på TC.. De stora vägarna är fina, men de jag cyklar på är fulla av snö så det inte går att ta sig fram utan att riskera livet med alla bilar och lastbilar. Så det är med en lite olustig känsla som jag drar ner till värmen faktiskt, när jag inte har en endaste timme ute på vägen på 2,5 månad med mig i bagaget.

Men det ska nog gå bra ändå! Nu är det sängen som gäller, ska på morgonmöte kl 08 imorgon, hem igen kl 10, träna, sen tillbaka till jobbet kl 15 - 20.15. Varit trött på sistone, totalt röd i ögonen igår, så linserna fick vila. Bjuder på en bild från kvällskvisten igår med brillorna på.


Mina ursäkter börjar bli för många...

Men förlåt, jag är SÅ dålig på att blogga på senaste!!

Efter 6-dagars var jag väldigt trött, speciellt då jag kom hem kl 04.30 om morgonen och skulle börja arbeta samma dag! Så arbete onsdags, torsdags och fredags, och träning igår. Skulle egentligen jobba, men gav bort min vakt så jag kunde göra det jag triiiivs med :)

Nu är klockan 10 och bilen rullar mot träningen vilken sekund som helst.

Better go!


6e och sista dagen

Ja, det ær med lite ångest jag skriver de dær orden! Fastæn det ær så sjukt långa dagar ibland och man først ær hemma vid 01.30, så ær det så vært det. Stæmningen ær obeskrivlig! Hoppas på att få befinna mig dær æven næsta år.

Idag så ser planen ut som så att jag ska træna lite lætt, vaknade næmligen upp med en lite halvøm hals, fast det ær borta nu.. Sen ska jag hæmta Jonathan på jobb, Tilisha på jobb, få sminket fixat och sen åker vi så vi ær i Arenan kl 17.. Mycket som ska gøras ikvæll och lite halvstress på!

Klænningen idag ær en svart tubtoppsklænning, ner till knæna, till cyklisternas stora besvikelse.. De tycker jag har alldeles før långa klænningar.. Cyklister, sæger jag bara! =)

Igår vad det handikappsjakt vilket innebar att det totala kastades om lite, så just nu ær det Danny Stam och Peter Schep leder føre Colby Pearce och Daniel Holloway samt Alex och Michael.

I UIV-cupen briljerade Sebastian och Christian både i søndags och igår och vann i suveræn stil. De har ledartrøjan infør sista jakten ikvæll - spænnande!

Hahah, før øvrigt fick jag en lænk skickad till mig av kæra Søren hær om dagen, PezCycling News - Women We Love. Haha, check it out!


Kreutzfeldt, jag, Lander och Jimmi Madsen igår.


6-dages dag 2 og 3

Ja, det blir minsann inte mycket sømn hær borta - 9h på två dagar ledde till att morgonpasset på trainern idag bara blev 40 minuter - kort och intensivt. Duschen næsta - sen væntar spolar och en snabb make up-lektion då min egna personliga make up artist Tilisha inte kan hjælpa mig imorgon och jag har noll koll på sånt dær.. Eyeliner? Kajal? Vad ær vad? 

Dag 2 och 3 har nu passerat, och det kænns trist att det nu bara ær 3 dagar kvar och sen ett helt år tills næsta gång! Trivs som fisken i vattnet! Alex och Michael vann sista jakten igår, och Risi och Marvulli leder totalt hittills.

Idag ær det familjesøndag, vilket innebær en kort dag mellan 12 - 18 - det gillar vi.


Dag två efter derny pacen.Radio

Igår gjorde jag æven min førsta radiointervju. Haha, dammit, det var svårt och jag snackade før fort. Precis som vanligt.

6-dages

Så, er jeg i Danmark igen! Fel sida av sundet, men ændå så rætt :)

Igår stack jag hit med bilen - den nya bilen, en Volvo V70 - med en sjuhelsikes stor packning... Visste vad som skulle gøras eftersom jag var hær førra året också, så det gick ganska smærtfritt hela kvællen, bortsett från mina skor som redan nu gett mig børjan till skavsår.

Har sovit i 7h nu, var hemma først vid halv 02 igår, och blir ænnu senare ikvæll... Har med mig trainern och min kæra Giant, så nu ska lite frukost ner i magen, sen blir det ett intervallpass hær i lægenheten på Nørrebro innan jag ska vara i Ballerup igen vid 16.

Mor och Far kommer in ikvæll - mysigt!

Før øvrigt så ligger par nr 7 på 1a plats efter førsta kvællen efter strålande kørning! Något jag spænt væntar på att se i år ær om Alex grejar Lampaters banrekord på 250 meter från førra året.. Tror han fixart! :)


Snö, snö, snö.

Ja, okej. Nu får jag äta upp mina ord! Jag skrev visst i december att jag älskade snö och att jag alltid ville ha snö. Jag tar tillbaka det. Snälla snö, försvinn.

Jag har inte cyklat ute en enda gång sedan den 12e december. Det är alltså 6 veckor sedan. På veckodagarna har det inte varit snack om att cykla ut då jag jobbat ganska mycket de här 6 veckorna, och lagom till helgerna sen har det blivit ruskigt många minusgrader och snö.

Och mer ska det bli, ryktas om 18 sekundmeter och ,mer snö imorrn. Kul säger jag. Verkligen.

Nej, jag är inte bitter.


RSS 2.0