"Ipod-strumpa"


Dagen har inte varit särskilt händelserik, stormblåst och regn ute, och allmänt tråkigt. Så jag beslöt mig för att sy något roligt. Jahaja, så var visst symaskinen trasig. Men eftersom jag fortarande inte har tagit mig tid till att köpa ett sådant där roligt genomskinligt silikonfodral till min Ipod Nano så bestämde jag mig för att sy en såkallad "Ipod-strumpa" (Fantasifullt namn, jag vet, jag vet.). Jag sydde den FÖR HAND. Ujujuj, då har man verkligen inte mycket att göra. Men den blev faktiskt alldeles förtjuuusande. =)

Nu skall jag lägga mig med lite musik i öronen ifrån min Ipod, som också den ska sussa sött - i sin nya strumpa!

Nightnight.

Nostalgi.

164908-12

Världens bästa glass - år.
1994.

Tisdag.

Underbart väder, 6+ och sol. Hoppas det håller i sig till helgen så man kan få lite frisk luft istället för att andas in källarluft i fyra timmar.

Övningskörde idag, går riktigt bra nu. Skall ta mig i kragen och gå till körskolan snart för att fixa nya böcker och dylikt. Längtar tills jag har körkort och kan åka vart jag vill, när jag vill. =)

Med en mysig filt och lite godis satte jag mig i soffan nu på kvällskvisten, för att kolla på Ugly Betty och Grey's Anatomy med mamsen. Det var med hjärtat i halsgropen som jag stängde av TV.n 22.00.
Oh no! Jag längtar till nästa tisdag!

Skolan börjar 07.15 imorgon, dags att sova.

I feel great.


Pretty good looking.

Ända sedan jag av misstag råkade trycka på Dansk TV2 för ungefär 2 år och hamnade mitt i filmen Loverboy från sent 80-tal, där Patrick Dempsey spelar ett pizzabud som även.. tja... makes women feel good, så har jag haft en hemlig förälskelse i denna man. Lite räligt med tanke på att han är gammal nog till att kunna vara min pappa.

But hey; pretty good för att vara 41 år gammal? =)

164908-11

Sötsug.

Dagens "Aha"-upplevelse;

När man inte har något att göra om dagarna så är det lätt att man stoppar ner en eller två godisbitar i magen... Och de där en eller två bitarna blir gärna... tjugo! Icke bra, icke bra. Därför har jag nu infört såkallade "godisdagar" i mitt liv. Alltså två dagar i veckan då godis är mycket välkomna till att bosätta sig i min mage och resterande fem dagar är alltså godis ett BIG no-no.

Självklart gottade jag och Cerdic i godis i lördags, men i söndags var godis no-no. Nu är jag alltså inne på dag 2. Två dagar, och redan nu skriiiiker min mage efter godis, godis, godis! Åh, bara en liten bit... Men nej, fy skäms. Fast jag längtar dock till imorgon då det är tisdag och dags för godis och Ugly Betty och Grey's anatomy. Mumsmums!! (Ja, tisdagar är en av mina "godisdagar" =))

I alla fall, det jag skulle komma fram till är att dagens Aha-upplevelse var när jag satt framför tv.n och insåg hur skrämmande oerhört mycket jag vill ha godis nu. Skrämmande mycket.
 ... Vilken väldigt tråkig dag jag måste ha haft ifall det där är min "aha-upplevelse" idag.

Jag har i alla fall hunnit med att gå till tygaffären och köpa mönster för klänningen till studenten, fått ett stort blåmärke på min arm som följd av att Kim bar mig på idrotten, fixat en gammal kofta så att den looks like brand new och gjort en mumsig vegetarisk paj till middag! (Det sistnämna var i alla fall utan tvekan dagens-höjdpunkt.) If you can't have candy, eat pie.

Cerdic. Zlatan! säger;
JAG DÖR
Cerdic. Zlatan! säger;
HAHAHAHAHAHA

Helgen är över.

Gårkvällen spenderades med Cerdic, och för ungefär.. hmm.. första gången någonsin (!) så hade jag faktiskt ett stort finger med i beslutet om vilken film vi skulle hyra! (Förutom "Jag kommer alltid veta..." då) Jag fick äntligen se "When a stranger calls", som jag så många gånger förut stått med i handen framför Cerdic med mina hundögon och sagt "Men vi kaaaan väl hyra den här!?" ... Men det förnekar han nu starkt att jag någonsin har gjort. För han var helt på G me den filmen igår. (Det var en knasig tvärtom-vad-allt-brukar-vara-i-vanliga-fall-kväll).
I vilket fall som helst så var "Jag kommer alltid veta...", som förväntat, riktigt värdelös, men ändå ett måste att se för att avsluta hela "Vad du gjorde förra sommaren"-kapitlet.
Fast "When a stranger calls" var goodigoodi! (Se, jag kan faktiskt välja filmer ;)..) En mycket trevlig kväll i alla fall!

Idag har jag varit ute på Coop Forum med föräldrarna mina och köpt lite kläder och lite nödvändiga saker till datorn. (såsom bläckpatroner o.s.v...) Efter det så gottade jag mig självklart med One Tree Hill, samtidigt som jag drömde mig bort till mitt framtida äktenskap med Chad... Skämt å sido.
... Men det skulle faktiskt inte ha varit helt fel.
Efter det, så begav jag mig mot datorn, för att se... One Tree Hill... Uh, it's become an evil disease!

Nu är det dags att stänga av den här saken, och lägga mig för att sova.

164908-10  Yummi Yummi!

Jobb, jobb.


Tilisha körde mig till Svågertorp lite innan 13.00
Visste om att My mådde dåligt, men trodde fortfarande att vi skulle jobba och stänga tillsammans. Som vi alltid gör. Men när jag kommer till jobbet så är varken My eller Miranda där, istället är Peter där och säger att han å jag jobbar fram till 17.00 sen är jag all by myself och ska stänga ensam också. Ups! =/ 

Men det gick skitbra, och jag var därifrån redan klockan 20.00, larmat och låst! Men mitt i all hast mitt emellan två kunder ringer telefonen och jag svarar; "Välkommen till Tilina, det är BikBok! Ett ögonblick! (snabbt kommer jag på mig själv med vad jag sagt) ööhm, eehm, Välkommen till BikBok menar jag! BikBok!! Det är Tilina!" Sedan hör jag en ett fnitter i telefonen och en väldigt bekant röst säga "Tilina, det är bara jag. " =) Tina, Tina!

Kom hem vid 21.30 och åt lite god middag. Tina, Tilisha, Ashleigh och Niclas kom över för att säga hejdå och påbörja bilresan till Idre. Och kvar är jag.

Imorgon blir det nog film med Cerdic. Vi vet redan vilken vi ska hyra. Vi har påbörjat en "vi-måste-se-3an-för-att-den-är-så-dålig-period". Så imorgon är det "Jag kommer alltid veta vad du gjorde förra sommaren" som gäller.. =p Tror jag i alla fall.. Men jag har väl ändå inte så mycket att säga till om när han och jag hyr film så. För det mesta vill han inte ens att jag följer med till Nöjes alls. För jag vill alltid se blödiga romantiska komedier. =)

Jag tycker om idag. Vi murar inte igen ikväll. Vi låter det vara. Det är så bra idag.

En lista


Hårfärg:
Mörkbrunt (Fast just nu är det svart)
Ögonfärg: Brun/gröna
Längd: 152cm
Studerar: Livsmedel
Favoritklädesplagg: Svarta Cheap Monday
Har alltid med mig i väskan: Lypsyl och handkräm
Dricker jag läsk dricker jag: Coca Cola
Tatueringar, piercings: Bara ett hål i varje öra.
På datorns skrivbord har jag en bild av: En buske och massa snö.
Imorgon kommer jag: Jobba, åka tåg och träna.
I sommar kommer jag klä mig i: Cykelbyxor.
Jag är född: 1989 på Lunds Lasarett
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Summer i O.C
Min all time favourit parfym är: En Gucci som jag fick av Viktor.
Blogg som jag läser mest: Kära Cerdics blogg såklart.
Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Lite lättirriterad.

Favoritgodis: Saltade Cashewnötter
Nåt jag absolut inte äter: Leverpastej.
Kläder just nu: Jeans och ett oversize-linne.

Musik i högtalarna just nu: Razorlight
Va sa du senast: "Fan att jag inte köpte dem idag"
Sommarplaner: Cykla och umgås med vänner.
Fisk eller badkruka: Fisk
Hur många kuddar: 6 stycken. (Stor säng)
Tror du på mirakel: Absolut. (och jag är ett stort fan av ödet)
Bio eller promenad: Beror på vädret.
Favoritväder: Tidig ljummen höstdag.
Det här är jag bra på: Göra tårtor.
Tre saker att ta med på en öde ö: En båt, en vass kniv och min vän Cerdic. (Nu får du chansen att öva på dina superhjälte-moves!)
Morgon eller nattmänniska: Morgonmänniska

Spara eller slösa: Spara...

Vad är viktigast för dig: Att mina "nära och kära" och jag mår bra.

Hur är din drömkille: som Lucas i One Tree Hill ;p (Dock lite mindre otrogen.)
Finns det liv på andra planeter: Ja, i alla fall i ett annat solsystem.
Hur många barn vill du ha: 3 stycken
Snarkar du: Ja ibland, det är till och med dokumenterat på ljudinspelning. =/
Stjärntecken: Tvilling
Rädd för insekter: Ja.
Äckligaste djuret: Spindlar
Skriver du dagbok: Nje, detta räknas väl inte riktigt som en dagbok.
Stökigt eller välstädat: Städat..
Gungar du på stolen: Nej
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: Kanske om jag vore full och medvetslös.

Vilken hand håller du gaffeln i: Höger
Hur många syskon har du: 9 st. (2 hel och 7 "halv")
Nu ska jag: Göra mig iordning för sängen!


(Listan tagen ifrån Bohemica)


Uppdrag; Jeans.


Vaknade vid 09 och satte mig framför Bridget Jones med en stor skål flingor. =) Stack in till Lund vid 15 för att möta Carolin och påbörja projektet "Hitta-nya-jeans". Efter mycket prövande, vilket faktiskt var mkt utmattande, så blev det till slut ett par nya Cheap Monday... Surprise! ;p (Dock inte svarta denna gång. =)) Fikade på Mormors Bageri innan vi stack hem till kära Staffanstorp och hyrde film och köpte goda saker till vår Smoothie. Det var ett jäkla jobb det där också; för tjock, för tunn, för mkt apelsinsmak, för mkt banansmak. Men till slut blev det mycket bra och vi intog vinden med varsitt stort glas smoothie och en rätt dålig film.

Carolin har cyklat hem och jag sitter här. Ska snart i säng, jobba imorgon! För övrigt så bjuder nog inte helgen på särskilt mycket gott.


164908-9

Trött.

Efter mycket om och men så bestämde jag mig faktiskt för att stanna hemma ifrån Razorlight.
Blev för klyddigt med väska, och hemkomst och allt det där. Så jag stannade hemma och har vilat och myst, blev kinamat me mams och paps och sen O.C! Jag skulle även se film med Cerdic, men vi sköt upp det till lördag, trötta som vi båda var.

Ska sova ut imorgon, senare på dagen tänkte jag åka in till stan och se om jag hittar ett par nya jeans! Fick lönen idag ;) Men imorgon blir det sängen tidigt, för att hinna sticka till Rehab på fredagmorgon innan jag tar tåget till Köpenhamn och ska jobba.

Skulle in till Ballerups 6-dagars i år igen tänkte vi. Men Tina och Tilisha åker ju till Idre den veckan. Så det verkar  inte som om jag kommer dit i år =/ 

Nu skall jag sova.

164908-8

Snön ligger kvar. =)


Snön ligger kvar, myspys! Var ute i Skrylle och sprang en runda imorse, så skönt med kall och frisk luft, och så fint med all snö på träden och marken!

Dagen har annars bestått av mys med Tilisha. Spenderade även kvällen hos henne, och Maria kom över och gav oss varsin ny frisyr. =) Sedan var det dags för Ugly Betty och Grey's Anatomy såklart... Sistnämnda är alltid hjärtekrossande. =/   I alla fall för en känslig typ som mig  ;)

Imoooorgon är dagen! Blir dock väldigt väldigt lång dag.. Skolan börjar 07.15... Bör därför gå och lägga mig genast! Sedan slutar jag vid 16 och då blir det till att ta tåget direkt till Köpenhamn för att möta Tilisha och Nathalie. (Sanna ska tydligen inte med längre.)

Nu är det dags för mig att sova.


Shuffle

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!

How are you feeling today?
I want you back - The Kooks

How do your friends see you?
Promiscious Girl - Nelly Furtado (haha ;p)

Will you get married?
Shaking that ass - Fat boy slim

What is your best friend's theme song?
Love Machine - Arctic Monkeys

What is the story of your life?
Good Bad Right Wrong - Kaiser Chiefs

What was high school like?
Little Less Conversation - Elvis Presley & JXL

How can you get ahead in life?
Hallelujah - Jeff Buckley

What is the best thing about your friends?
Maneater - nelly Furtado

What is tonight going to be like?
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off - Panic! at the disco

What is in store for the remainder of this weekend?
Knekker deg til sist - Kaizers Orchestra

What song describes you?
Get it and go - Razorlight

To describe your grandparents?
Golden touch - Razorlight

How is your life going?
Material Girl - Madonna

What song will they play at your funeral?
Missing you - Imogen Heap

How does the world see you?
Nobodys man - Tina Dickow

Will you have a happy life?
I don't know why - Norah Jones

What do your friends really think of you?
Whatever people say I am, that's what I'm not - Arctic Monkeys

Do people secretly lust after you?
Knock a door run - Arctic Monekys

How can I make myself happy?
Sweet Jackie - Sugarplum Fairy

What should you do with your life?
The saints are coming now - U2 & Green Day

Will you ever have children?
She's so - Mando Diao

Hmm... lite roligt var det allt. ;)


Jag ser det snöar, nu är det vinter, det var väl roligt, Hurra!

När jag tittade ut ifrån fönstret imorse så fylldes jag av glädje! Det snöar! Kylan som kommer med snön är inte lika rolig, men det är sådant man får stå ut med. Det snöar i alla fall. Första snön som har lagt sig i Staffanstorp under hela vintern. Har nog inte sett riktigt mycket med snö sedan jag var i Finland, feb-06.
Det lägger sig som ett vitt täcke över allting... Det är så fint. =)

164908-6

För övrigt så hände det inte särskilt mycket i helgen, blev myspys och One Tree Hill igår, yummi yummi!
Tina och Tilisha åker på fredagkväll, vilket gör att jag blir helt ensam i en hel vecka. Fast jag har ju kära Cerdic som kommer till min undsättning då =)

Nu ska jag fixa ihop lite mat!


Mysig hemmakväll

Vaknade imorse av att det smattrade på fönstret... Och det har fortsatt så hela dagen; regn, regn och regn. Väldigt uppmuntrande... =)
Systerdotter (Oliwia) och brorsdotter (Kim) kom över vid 17, så Tina, Tilisha och Jag fixade ihop lite tacos och hyrde film, så vi har bara varit hemma och myst hela dagen. =)
Sängen väntar alldeles strax, ögonlocken börjar bli väldigt tunga...


164908-4164908-3
Lance Armstrong, Matthew McConaughey och Jake Gyllenhaal....
Tänk att ha sådant träningssällskap.. Då skulle jag med all glädje ha satt mig på 5-timmarspass varje dag. =)

Godnatt!


Första inlägget...

Så var det dags att ta itu med den här bloggen... Har aldrig tagit mig tid till att skriva ner några rader i den förut, men nu kändes det som ett bra tillfälle. =)

Jul och nyår är överstökat sedan länge känns det som, trots att det bara var 3 veckor sedan. Januari är som vanligt en väldigt tråkig månad med väldigt lite saker att hitta på. Ska dock in till Köpenhamn på onsdag och se Razorlight på Pumpehuset i Köpenhamn med Systern, Nathalie och Sanna.

Blev erbjuden att följa med till Idre med systrarna och danskarna nästa fredag, men med tanke på allt som händer till våren (bal, student m.m) så kändes det lite tajt i plånboken.. Plus att det är mest "Blåbärsstigen" som är min grej däruppe ;) Så är det väl när man är höjdrädd!

Fick mitt paket ifrån Asos iförrigår, dock besviken eftersom de hade klyddat väldigt mycket med min order så jag fick några felaktiga varor och dessutom uteblev några varor... fastän jag har betalat för dem.
Men jag fick i alla fall min efterlängtade svarta väska. =)                    
                                                               
                                                 164908-1

Skulle ha jobbat idag, men halsen är krasslig och jag känner mig allmänt hängig, så jag hoppade idag. Lagade istället en riktigt god middag (stekt ris med kycklingfilé och sweet chilli.. Mums!)  tillsammans med Tilisha, och åt mysigt och gott med Mamsen och Papsen på kvällen. 

164908-2
Tilisha och Jag på julafton. ;p 

Nu är det dags för sängen! Tidig dag imorgon... So long!


RSS 2.0