Klantigt

Idag har jag målat färdigt fondväggen. Alltså målat den två gånger. Jaha, självklart tappar jag den andra färgburken så det skvätter upp färg på den redan färdiga fondväggen. Så jag får måla om imorrn.
Typiskt.

Jaja, gråt inte över spilld mjölk. Det fixar ju sig alltid! =)

Bättre förr

Det var så mycket enklare och bättre förr.
Varje dag träffade man sina nära och kära i korridorerna på kära Centralskolan.
Man hade inga särskilda bekymmer, utan njöt bara av varje dag.
Om saker och ting skulle ha varit som förr så skulle jag och Viktor ha varit tillsammans i lite mer än 2 år nu, jag skulle ha träffat Emilia, Carolin och Felicia var dag. (Nej, jag nämner inte dig där Cerdic, för det är dig som jag träffar mest av alla nu ändå! =))
Allt skulle bara varit skitbra. Jag älskar dåtiden.



Jag och Holle - Sommar 2004


Anna och Cerdic, sommar 2004


Jyväskylä, Finland - Februari 2006


Viktor och Jag - Gran Canaria 2005


Måla, måla, måla!

Äntligen har jag varit och köpt färg! Slipade färdigt och borstade rent det sista innan idag, sen var det bara att sätta igång och måla! Hoppas det blir fint! Ska in och köpa några schabloner på torsdag tänkte jag.

Lika som bär... Nästan i alla fall.

164908-36

Helgen som varit.


Igår var det som sagt dags för festen som My snackat om sedan november. Tina, Tilisha å Jag åkte först in till Mobilia för att hämta upp hennes present, sedan vidare till My! Hon har verkligen lyckats bra med att fixa lägenheten - riktigt fin! Det var en supertrevlig kväll, men den slutade lite tidigt för Tilisha som tog lite för många shots... ;) Det blev Jag fick bli systerns ängel under kvällen, men jag fick i alla fall många många skratt på balkongen. =) A.J hämtade upp mig, Sandra och Sandras vän någon gång efter midnatt, och hem bar det, men först till Jakriborg för att lämna de andra två.

Igår var det först cykel sedan kom Cerdic över, vi hyrde "You Me and Dupree". Lance gör faktiskt ett kort inhopp i filmen. =) Den var i alla fall bra, och det var vår snabbaste filmhyrning någonsin. Och Jag valde filmen... Och den var bra... Ser du Cerdic? =)



164908-35
















164908-34














164908-33
164908-31164908-32

Hemma!

Nu är jag hemma, efter en underbar kväll hos My! Har haft en toppenkväll, men sängen lockar väldigt mycket just nu, så jag återkommer till detta imorgon!

Natti!

Freitag

Såhär mycket snö var det längesen jag såg i Skåne. Men det är mysigt. =)
Varit på tårtesset nu, skall till Byggmax imorrn å köpa stora frigolitplattor som skall sågas till "tårtdummies". =)
Har gjort färdigt en tårta idag, till projektarbetet, äntligen känns det som att jag kommer någonstans!


Yummi Frukost!


Jag och Kim steg upp imorse, lite senare än planerat..., och gjorde en underbar frukost! Nygräddade våfflor med mango och sirap tillsammans med en stor hallon/banan-smoothie!
Yummi yummi says my stomach!

164908-30



Bilkö och snöstorm.

En fråga till vädergudarna; Hur kan det vara möjligt att vädret ändras ifrån +7 C till - 3 C på en natt?

I alla fall, efter många om och men så lät jag mig övertalas av Tilisha till att följa med henne och hämta Ashleigh på Malmö C. Det var så halt och så mycket snö, så det gick inte att köra i mer än 55 km/h på 90vägen ut mot Kabbarp. Då ringer papsen och säger att vi ska vända, för motorvägen till Trelleborg och Svågertorp är helt igenkorkad. (Men vi skulle ju till Malmö C, alltså inte mot Svågertorp! ) Så vi körde vidare, precis när vi kommer ner ifrån motorvägsavfarten så hamnar vi mitt i kön. En lastbil har vält i diket. Så vi sitter alltså 25 m ifrån avfarten, 5 kilometer hemifrån, i 2h och 58 minuter, innan kön lossnar.

Efter att ha klagat som ett svin och jämrat mig över att jag följde med, så fällde jag ned sätet och somnade.
Sedan väckte Tilisha mig för att visa kvinnan som satt sig i vägkanten för att göra sig av med lite vätska.
Efter det så underhöll jag henne med min skönsång, med inspiration ifrån Paolo Nutini och Gavin Degraw. (Eftersom jag inte kan hela texter så var jag ju tvungen att fylla i en hel del själv. Därav "inspiration".) Mycket uppskattat... =)

Så spenderade jag min onsdagskväll.

Outfit

Den tunikan med ett par härliga blåjeans å halsbandet har gått och blivit min favorit-outfit.
Love to wear.
Synd (och tur!) att jag inte kan använda den varje dag.
164908-29

Paolo Paolo

Ashleigh blev min försenade Valentine igår, och snart är alltså Paolos skiva i min brevlåda. =)


164908-28


Den största av de alla;


Lypsyl, jag är en riktig lypsyl-junkie. Det sista jag gör innan jag släcker lampan på kvällen, det sista jag gör innan en tempostart, det sista jag kollar att jag har med mig när jag lämnar huset. Det är min stora kärlek.


164908-27

Svagheter

Mina svagheter i livet i ett nötskal.
För... vad går egentligen upp emot en hel One Tree Hill-kväll med drömmar om den perfekta Lucas?
(Ups, jag har svaret på den frågan, det skulle självfallet vara ifall man faktiskt hade en egen livs levande "Lucas". )
Eller... en riktigt god bakelse?
Eller en rostbiffsbaguette på CoffeeBreak i Lund?
... Pooha, det är tur att jag tränar.


164908-24

Sunny day

Jag ljög, det är inte en "Sunny day". Men jag önskade att det vore det.
Middagen hos Tina i lördags var wunderbaaaar. Jag älskar mat. Det var dessutom rostbiffstek m. klyftpotatis och bearnaisesås. Holy Jesus! Kim följde med oss dit, så vi satt allihopa och njöt av maten samtidigt som vi tittade på melodifestivalen. (Första deltävlingen som jag har sett iår!)

Söndagen började mycket mysigt med en stor frukost tillsammans med familjen framför TV.n och lagtävlingen! Senare på kvällen så blev det filmtittande med Tias och Jesper. (Cerdic har ju övergett mig för Karlskrona och den 4åriga lillebrodern. hihi =))






Ny outfit!

Jeeej, jobbade idag, med Nathalie och My, perfect company! =)
Vi har nytt färgtema, vilket innebär; välja outfit! Så jag kom hem med lite nya kläder. Och inte en krona har spenderats idag.. ;)
För övrigt har dagen flytit på bra, var på Svågertorp redan 20:08, jag och My brukar inte ta tåget förrns 20:18! Effektivitet är Nattas grej! Plus att vi sprang som attans till stationen...
Nästa lördag är det My's inflyttningfest, ska bli sjukt roligt! Förstår inte hur allt folk ska få plats i hennes lilla 2a.. Men det fixar sig säkert!

Imorgon är det cykel och sen middag hos Tina som sagt. Kanske får med mig Kim dit, så blir det lite helgmys! Annars är det ju lov, fast det är inte så mycket skillnad på lovveckan och en vanlig skolvecka. Kommer vara mycket på Tårtesset i veckan, måste verkligen komma igång ordentligt nu!

Men nu skall jag sova, har varit på benen sedan klockan 08 imorse!

Nightnight.

"Alla hjärtans dag!"

Den här dagen har varit precis som alla andra dagar. Den sötaste gesten idag var Cerdics söta tanke om att åka till Vipan och ge mig en ros. Men halvvägs till bussen så fegade han ur. Hihi. =) Men det är tanken som räknas! 

Dagen har varit rätt seg annars, vaknade 06.59, jag börjar skolan 07.00. Ups, blev lite sen idag visst. Stod i butiken med Sara idag, inte mycket att göra. Vid 12.30 så kom papsen till skolan med lunch till mig. (Så glad jag blev =)) Idag är det godisdag, och systrarna är här, så vi skall nog snart bege oss till nöjesmagasinet och fylla en godispåse! Fundrerar på att laga till lite god, nyttig mat idag. Kanske något med lax... hmm..

Nu har mitt sportlov börjat, skall jobba på freitag, middag hos Tina på lördag och antagligen träffa tjejerna ifrån klassen på onsdag. Annars är det bara projektarbete och cykeln som gäller. Bara 15 veckor till studenten nu. Paniken kryper inpå, sakta men säkert.

164908-22

På bättringsväg.


Idag mår jag så mycket bättre än igår!

Imorgon är det alltså Alla hjärtans dag. Sanningen är faktiskt den att jag aldrig fått någon riktig alla hjärtans dag-uppvaktning. Never ever. Jo, när jag gick i 8an så var det en av gossarna i 7an som lagt blommor i min brevlåda. Fast jag skulle nog inte riktigt vilja räkna det som riktig uppvaktning. Men en väldigt söt gest, dock! =)

Men jag får i alla fall alltid något sött av mamsen den 14e februari. En tradition som nog alltid kommer finnas kvar. Hon får bli min Valentine i år.

Högst upp på "Vill-Ha"-listan står just nu Ben&Jerrys Chocolate Fudge Brownie Lipbalm, (Åh, sounds like a piece of heaven.) på delad plats med Paolo Nutinis nya platta. Om jag ändå hade haft en Valentine som kunnat ge mig dessa saker imorrn...

164908-21

I have a cold

Jag är så förkyld, så förkyld, så förkyld.
Ja, jag tycker synd om mig själv. =)
Men man får se det positiva i det; Bättre nu än i mars!
Och det är ju trots allt ändå vinterns första förkylning, så jag har klarat mig rätt bra. =)

Lördagskvällen spenderade jag som sagt hos Tilisha. Carolin, Enes och Cerdic följde med, men de stack dock rätt tidigt med tanke på att de inte kände någon. Men de stack ju när allt rolig började. =/ Mina outfit-problem löste sig till slut; svarta stuprörs, vitt brottarlinne och en svart väst. Kvällen var hyfsat rolig, men vid 02-tiden då alla började bli väldigt, väldigt på luven så blev det lite segt för mig och Tina som körde alkoholfri kväll! Men vi var två fenor på att städa undan allt sedan iaf.
Blev hemfärd mycket senare än planerat på grund av olika omständigheter. Men jag sov gott sedan iaf.

Vaknade igår med ännu mer halsont än i lördags, så hela gårdagen gick åt till att kurera mig. Drack te, åt soppa, drack te, åt soppa, drack te, åt soppa. Så såg dagen ut. Men när One Tree Hill satte igång vid 18.50 så blev jag mycket gladare. =)

Även denna dagen har gått åt till att kurera mig. Men med lite vila och mat så skall jag vara som ny inom några dagar!

Nu är det sängen och Uneståhl i min Ipod som gäller. Hihi.

164908-20164908-18

Nyhittad favorit.

Paolo Nutini.

Den killen kan sjunga, ojoj....

Lördagkväll

Dagen har varit lugn, har hunnit med att cykla, bada bubbelkar - lääänge, lagt en mumsig ansiktsmask och ätit en mysig middag med Tina, mams och paps.
Tänkte gå och lägga mig en stund snart!
Sen ikväll blir det partaj hos Tilisha.. jag är laddad till noll.. =p Men blir nog kul!
Kruxet är att det är rocktema, what to wear? Hmm... Det är ett problem vi får lösa senare ikväll.
Blir en hyfsat lugn kväll ändå, har ont i halsen också så.

Cerdic är Håkan Hellström ikväll. =)

Nu skall ja tvätta av mig min ansiktsmask och gå och lägga mig.


To Do.

Idag har jag fått en hel del saker avklarade på min "To Do" - lista. It feels good.

Varit på Tårtesset mesta delen av dagen, gjorde några tårtor, och kollade igenom lite böcker för att hämta lite inspiration till projektarbetet. Skulle till Klågerup och få massage, men det blev inget av den planen.
Lite cykel imorrn, sen ska jag till Tilisha på kvällen. Söndagen skall spenderas med att äntligen slipa färdigt mitt rum. Jag är så långsam! Inte rört rummet nu på säkert 4 veckor.

Annars har min freitag varit rätt lugn, lagade lite god kycklingwok med bulgur och kollade på Let's Dance.
Har precis kollat färdigt på senaste avsnittet av One Tree Hill på nätet. yummiyummi!

Time for bed.

Shoooes.

Dagen bjöd på en tripp till Nova med systern. Köpte ett par alldeles förtjusande sneakers ifrån Nike. Kärlek, mycket kärlek. Det var faktiskt ett väldigt nödvändigt köp eftersom mina Lacoste snart är 2 år gamla, och allt annat än vita.
Var inne på BikBok och hälsade på Mischa. Åh, jag vill ha henne som chef. (Inget ont mot min nuvarande ;) Men Mischa verkar helt underbar.)

Systrarna och jag hyrde film i tisdags, innan Grey's.
Såg "John Tucker Must Die". Lättsam och rolig tjejfilm.

Nyss poppat mina första popcorn i hela mitt liv. Dock lite för många kärnor i en lite för liten kastrull, så häflten förblev opoppat på grund av brist på plats.. Men de poppade blev goda. =)


Världens mest visa Tilina.

"Livet är som en TV. Du nöjer dig inte med första bästa kanal. Du bläddrar och bläddrar tills du hittar något som duger."

Jag är vis. Mycket vis.

Book-Junkie.

Ja, jag är verkligen en boknörd.
Nej, jag läser inte vettiga böcker.
Jag läser chic-litt och biografier.
Jag älskar biografier.
Nästa bok i "Vill-ha-listan" är Tina Nordlunds "Genom Helvetet".

Här är böckerna jag läst ut i januari.
Jag måste skaffa något vettigare att göra om dagarna.

164908-17

Hemmadag.

Vaknade 06.00 imorse och klädde på mig, åt mina knäckebröd med det kokta ägget och drack min berocca. So far, so good. Precis som vanligt. Sen fick jag så äckligt ont i magen, usch och fy.. Men, det är ju onsdag.. så stannade hemma idag, gick och lade mig två timmar, sen så vaknade jag av att det gjorde ont igen. Nu är det dock bättre. =)

Gjorde en fruktansvärt god kycklingsoppa idag... Med fänkål och sånt mumsigt. =)
Jag har valt det sunda livet denna veckan... Veggie-biffar, fullkornsris, veggie-fullkornstortillas å mager kycklingsoppa... It's time for a change, people. Och vecka 6 är en jäkligt bra vecka för förändringar.

Skall till Tårtesset imorgon, har gjort en jätte-beställning på nätet med massa roliga saker till tårtbakeriet och mitt projekt. Dyrt blev det, men värt varenda öre.
Skall även till Nova med Tilisha, till Klågerup på kvällen för massage, och på freitag är det dags för Stoff & Stil, ska handla tyg till klänningen jag ska ha på studenten.

Veckorna går snabbt, det går snabbt.. Ojoj... Endast 6 veckor kvar tills praktiken börjar, sen är det plötsligt vecka 17, bara 5 veckor kvar tills vi går ut.

Nu fick jag panik.

Ojojoj...

Dubbelavsnitt och säsongsavslutning av Grey's Anatomy ikväll... Måste ha sett roligt ut med 3 systrar i soffan, alla helt röda i ögonen av allt gråtande. ;) Sjukt sorgligt, längtar till den 14e mars. =) Jag är alldeles för blödigt för sånt där, borde inte få se några serier överhuvudtaget, undantaget för Desperat Housewifes, för där gråter man aldrig.

Annars har dagen bjudit på matlagning me systern; Vegetariska "biffar" med tsatziki och fullkornsris.. Yummi, yummi!

Skolan börjar 07.15 imorgon, dags att sova.


164908-16

Weekend

Jobbade som sagt i fredags, det kändes som om jag var genomblöt när jag kom fram, nej, det regnade inte. Det var bara det att jag fick springa som en dåre genom Köpenhamn. Tåget var försenat, och jag var tvungen att sticka inom BikBok på Ströget först, vilket jag i vanliga fall hade hunnit med god marginal. Men eftersom dessa jäkla tåg aldrig kan anlända till Svågertorp enligt tidtabellen, så var det alltså med nöd och näppe som jag kom till Köpmagergade i tid.
En helt OK dag, blev några tröjor rikare och några kronor fattigare.

Vädret igår var skitfint, blåste dock mycket. Men, säg någon dag det inte gör det här nere i Skåne?
På eftermiddagen åkte Mor, Far å Jag till Klågerup för att fira Sabinas 8årsdag.
Efteråt följde Kim med oss hem och sov här. =) Vaknade dock ett x-antal gånger av att hon pratade i sömnen. =)

Sättet jag spenderar söndagskvällen på har blivit något utav en rutin nu... Först middag, sen sitter jag framför TV.n med ögon stora som tefat och kollar på One Tree Hill, och sedan Playa Del Sol. Haha, så jäkla bra. ;)

... eller så har vi den andra varianten av hur jag spenderar min söndag; Med Cerdic och en lame-ass-movie. =)

Skola imorgon, och en tur till Malmö.

Get your ass moving.

164908-14

Time to work!

Och Emilia, ditt smartass, jag handlade inte kläder på Coop Forum! =p Men hela stället heter väl så? Eller.. heter det bara Coop? Äh, vafan, vi säger OBS! Vi trogna små Obs!-are. =)

"Vägen till Guantamo"

Bio på Kino idag med Serveringsklassen (Flisan!), vår klass (Hmm... 4 stycken inkl. mig!) och en köks-klass. Såg "Vägen till Guantanamo" med våran samhällslärare. Mycket gripande film, enligt mig. Usch och fy.

För övrigt så har dagen inte bjudit på särskilt mycket, gick till Stadium med Flisan efter bion och skulle leta efter en mössa till hennes Österrike-resa. Och vi hittade en perfekt mössa, men eftersom denna kvinna vägrar att bära rosa, enda färgen som denna mössa fanns i, så gick vi därifrån tomhänta.

Bedtime!

"Damn baby
You frustrate me
I know you're mine, all mine, all mine
But you look so good it hurts sometimes".

Tänk att få höra något sådant ifrån mannen sin! =)

Rolig grej =)

164908-13

Såg den hos "Izza".

RSS 2.0