Perfekt söndag..

Efter en lätt 2 timmarstur imorse så stack Tina och Jag in till Malmö och Metro för att äta brunch med Tilisha, Jonathan, Nasty och Josse. Supermysigt! 89 kronor för brunchbuffé och Tina och jag var nådigt hungriga.. Pannkakor, bacon, äggröra... yummi!! Längesedan jag åt så mycket..

Efter att Josse och Nasty stuckit hem så åkte vi andra till Baltzargatan för att se på Tinas lägenhet.. Den får verkligen fram flytta-hemifrån-känslor hos mig. Riktigt fin och ligger mitt i smeten.. Rundade av Malmöturen med en take-away kaffe på Espresso House och en något(!) förvirrad kille i kassan.

Äntligen hemma (jag var mycket trött.. tror jag fick en alldeles för stor sockerkick av alla pannkakor...) så låg vi alla på mitt rum och läste tidningar och lyssnade på musik, innan det var dags för mat igen! Pjuh... Tror jag ätit för 2 personer idag.

Och som sagt, kvällen avslutades med Cerdic som perfekt sällskap. =)

... Hur mycket bättre kan en hemma-söndag bli för mig?

       

Nostalgi på vinden!

Tilisha och Jag började titta igenom alla gamla saker på vinden.. Till Jonathan och Cerdics stora fasa(?). Skitkul och det väckte faktiskt en hel massa minnen.
Hittade också en gammal "Mina Vänner-bok". (Som för övrigt var ifylld till ungefär 2/3 av Tilisha och mig... Stor vänskapskrets va?) Märkte verkligen att mina ambitioner inte var sådär jättehöga som barn..; "Högsta önskan; Få jobba på AG.s Favör!!". Haha... mina högsta önskningar ser något annorlunda ut idag. =)

Riktig humor =)

Nu har Cerdic precis gått hem. Jonathan, Tilisha, Cerdic och jag har myst och tittat på "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" ikväll. Precis min typ av film och humor. =) Hela humor-eliten på plats och definitivt se-värd!


image174

Min bästa Victor!!!

Jihooo! =) All träning med mig har äntligen lönat sig ;) haha. Skämt å sido! Lille-Victor knep bronsmedaljen på USM-tempot i P13-14 idag! Sjukt roligt och jag tror nog jag är nästan lika glad som honom. Nu kanske han får eld i baken, så kommer han va grym till nästa år!

image168

Lördagens planer

Efter träningen så hämtar Tilisha och Jonathan upp mig så sticker vi in till Lund för att kolla på Simpsons-filmen.. (Hör och häpna..) Ska i alla fall bli mycket trevligt, sen ska vi ut och äta någonstans och efter det kanske jag träffar Cerdic ute...? Hoppas jag =)

Ut och cykla...

Nu ska jag ut på en liten träninsgtur! Mysigt mysigt, men blåser såklart något fruktansvärt mycket...

Igår var jag och Tina ute på ett 4h pass... efter 1h började det regna något fruktansvärt så vi stack hem och bytte om till torra kläder och regnjackor m.m... När vi kommer ut igen så är det självklart strålande sol! Sura som tusan cyklade vi ändå vidare i våra varma termosjackor... Tur det, för det dröjde inte länge tills nästa öväder drog in över oss. Efter en stund var vi så blöta vi kunde bli och rätt så bittra, så sedan slutade det med att vi letade upp vart övädret befann sig och cyklade dit för att kunna hamna mitt i det.. Mysigt, åska och regn! =) Självklart låg vi bra länge i bubbelkaret efteråt för att inte frysa till oss någon förkylning.

Kvällen i Lund

Kvällen har spenderats i Lund tillsammans med Flisan och Carolin... Tanken var väl först att jag skulle ut med Cerdic idag, men det blev ändrat! =) Eftersom Flisan flyttar till Oslo på onsdag och har rätt mycket att göra de närmsta dagarna med packning och annat som ska fixas så tänkte vi ses och snacka lite innan hon åker.

Mycket trevlig kväll, fastän jag var mycket trött och stack hem lite tidigare.. Träningen sliter!
Varit hemma i snart 2 timmar, så blev tidig hemfärd, har fixat och donat lite nu och ska i säng så man kan vara fräsch i kroppen till morgondagens pass!


Radioleken.

Alla har väl lekt radioleken någon gång...? Du ställer en fråga och slår sedan på radion och första meningen är svaret på din fråga. Vi (Tilisha, Tina och jag) leker i alla fall den varje gång vi åker bil och det är fasen kusligt hur perfekta svar man kan få ibland..

Ni borde testa.. Kul! =)

Middagsdags

Ska hem till Carolin och äta middag me hennes föräldrar nu. Mysigt.
Så träningen skjuts 1 timme eller 2.

Ny dag, nya saker att göra.

Blev sent i säng igår, så det innebär att det blev en sen morgon idag... De där 8 timmarna är väldigt viktiga! =)
Hade ett långt samtal med en vän som nog faktiskt mer eller mindre var ett måste, som höll mig uppe igår.

Men nu är det en ny dag och planerna är att sticka till körskolan för lite körning och teori om en halvtimmes tid. Sen ska jag följa med Carolin in till stan för att reklamera ett par byxor. Ikväll blir det mest cykel och kanske en film om det inte blir för sent. Hade tänkt lägga mig tidigt, precis som alla andra kvällar denna veckan... =p

Cerdic kommer för övrigt hem idag, och eftersom det är min hemmahelg till helgen så räknar jag med ordentlig Qualitytime med gossen!


Mina två favoriter.



Första utepasset på länge. =)

Förra veckan satte vi visserligen upp tältet på balkongen så jag kunde sitta på trainern (vilket jag för övrigt verkligen, innerligt avskyr att göra. - sitta på trainer alltså.) utomhus utan att bli blöt.. Lite roligare än att trampa alla timmar i källaren. Idag såg det också väldigt mörkt ut för något utomhuspass, men eftersom jag var så flitig och spenderade massa timmar på körskolan idag så hann det fula vädret försvinna tills det var dags för mig att cykla!

Så fick några fina timmar i halvsoligt/mulet väder med endast lite duggregn ute i Hässleberga!


Hököpinge 21/07/07

Vilodag!!

Välbehövlig vilodag idag, inte gjort något mer än nödvändigt. Körde Tilisha och Jonathan ut till Svågertorp imorse och sen var jag en sväng på körskolan. Sen har jag bara slappnat av =)

Men nu ska jag göra mig iordning, film ikväll med Tias och Rikard. =) Mysigt!


Vill ni veta lite onödiga saker om mig så läs det här.

[x] Jag är kortare än 170cm. (En aning kortare än så är jag va..? =))
[ ] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser. (Linser)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar


HÄLSA 
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben. (Handleden 3 ggr) 
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[ ] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i/med en bil. (Jag har vurpat in i en bil några ggr...)
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[/] Jag saknar någon just nu. (Kan man säga halvt..?)
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. 
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


RANDOM
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson. 
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Jag har haft pyjamas på mig i skolan. (Pyjamasdagen i 9an...)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Sjukdom eller sliten?...

Kanske bara en dålig dag? Någonting var det idag i alla fall... Förra året efter 3-milen så var jag helt död och kippade efter luft, idag var jag anfådd i cirka 1 minut efter målgång.. Kände att jag hade kunnat dra igång me en 5km-intervall lite efter målgång. Och den känslan är helt fel att ha efter en 3-milare... Fick inte alls upp pulsen och benen kunde inte förmå sig att pressa ur någon kraft idag. Men så ska man istället vara glad för att det inte var SM jag körde idag. =)

Har vila imorgon så får vi se ifall det är något på gång, tänkte ta pulsen under nattens sömn och kika på imorgon... Förhoppningsvis är jag bara lite sliten! Brukar ju inte få upp pulsen då. Har ju haft en hård vecka, så det är bara rimligt egentligen.

Hemma-lördag!

Så mysigt, så mysigt.

"Hmm.. hemma på en lördag?!" Tänker nog många... Men har inte varit hemma i Staffanstorp under helgerna på evigheter nu, och var hemma ifrån dagens lopp i Hököpinge redan kl 13.00 så resten av dagen kommer spenderas hemma i soffan med några bra filmer! Så skönt. =)

För övrigt kändes benen, till min väldigt stora förvåning, ganska bra idag. Har som sagt haft många timmar under måndag-torsdag så trodde jag skulle vara rätt nerkörd. Men icke sa nicke. Det känns helt OK och vann spurten idag.


Bild ifrån Backamo 2007... Såhär fint väder var det inte idag..
Regnet hängde i luften hela förmiddagen.

Väldigt mysigt återseende!

I onsdags var det som sagt GP i Staffanstorp. Dålig planering, så jag blev satt som flaggvakt i den mest trafikerade korsningen.... ensam!!! Det gick vekligen endast ihop med nöd och näppe. Såg dock inte en enda cyklist under hela loppet, jag var alldeles för långt bort och hade alldeles för många bilar att hålla koll på. Nästa år hoppas jag att jag hamnar på ett lite mindre ansvarsfullt ställe... =p
Cerdic skulle komma och hålla mig sällskap, och visst gjorde han det, han kom precis efter målgång. Perfekt tajmat så han slapp stå med mig. Fy bubblan. =) Senare mös vi med film och godis och pratade om både det ena och det andra. Blev sent i säng, men vad gör man inte när man inte träffat Cerdic på en hel månad och han dessutom skulle åka iväg igen redan dagen efter?! Visserligen bara till Stockholm nu, men vad gör det mig egentligen om vart han är? Om han så är i Indien eller Göteborg så ser jag ju ändå inte gossen.

Nu blir det sängen, tidig morgon imorrn!

  

Hallonplock!

Igår övningskörde jag lite grann med papsen, och Tilisha satt i baksätet! Stannade till i Häckeberga för att plocka hallon. Fick ihop en hel spann, men det var ett jäkla jobb på grund av alla dumma myggor... Var dum nog till att ta T-shirt på mig ist för långärmad tröja. Så imorgon blir det till att göra hallonsylt. =) Känns lagom somrigt och mysigt!

       


Lyxdag...

Träningsfritt idag, känns skönt. Varit en ganska hård vecka med många timmar på sadeln.
Men idag är det minsann vilodag, så jag har njutit med att riktigt sova ut imorse, lagat lite god mat och nu ligger jag på balkongen och njuter lite av solen för första gången på hela sommaren... Innan U6 och SM så var det så lite sol som möjligt som gällde. Men nu känns d som att man kan lätta lite på den regeln.

Ikväll blir det sängen tidigt, startar redan kl 09 imorgon ute i Hököpinge. Pjuh... Alla starter innan 09.30 borde förbjudas.

Dagens Vill Ha.



image158
Underbar klänning ifrån Asos som gärna hade fått bosätta sig i min garderob.

Sunny day

Solen sken som bara den imorse, till min stora glädje. Förväntade mig att vakna upp till massvis med regn med tanke på det fula vädret som besökte och väckte mig inatt.

Har idag bara hunnit med att träna, var ett fint pass, men det var med nöd och näppe som jag stod ut alla timmar, med tanke på en ohyggligt ond mensvärk som spökat hela dagen... Plus blåsten som nästan varit outhärdlig idag.

Annars så har Tilisha, Jonathan och jag kollat på "Kalle & Chokladfabriken" (och återigen blir ja påmind om hur grymt bra skådis Johnny Depp är. Helt otroligt!) Imorgon blir det träning, gym, körskola samt Staffanstorps GP. De har beväpnat mig med en visselpipa...

Helylle mysdag imorgon.

Träning och körskola ska avverkas under dagen. Jonathan och Tilisha kommer hem imorrn också så då ska jag och Jonathan kika färdigt på One Tree Hill-avsnitten som vi lämnade halvklara sist. (Sch... fick egentligen inte säga till någon att han kollar på OTH.) Sen på kvällen blir det antagligen film och pizza för min och Ashleighs del! Ska bli trevligt... Känner verkligen ett stort, dumt sug efter massa onyttigt gott nu efter veckan fylld med pasta.

image156

Stora Trollet och Lilla Jag.



Blåbärsplock... =)

BP lurade ut oss i vischan för att plocka blåbär som va "stora som druvor". Haaa, fy bubblan vilken lögn. Men vi fick i alla fall lite mysig tid ute i friska luften och fina lila fingrar efter allt bärplockande. Självklart skulle vi tävla i vem som snabbast kunde fylla sin ½-litersmugg och jag hamnade på en stolt 2a plats, knappt efter Lille-Victor! =p 

          


U6 är avklarat för denna gången.

Så var man hemma ifrån kära Tidaholm efter 7 dagar. Kom hem vid 23.30 igår kväll. Mös med Tilisha innan vi gick och lade oss, har inte setts på 3 veckor så hade en hel del att snacka om!

Veckan har faktiskt varit över förväntan, fastän det inte blivit några framskjutna placeringar så är jag nöjd eftersom jag känner att jag blivit mkt starkare både mentalt och fysiskt. Och med tanke på min motivationskris för inte så länge sedan så känns d som att jag uppnått en hel del personliga segrar under veckan, speciellt i onsdags då vi körde ett GP i centrala Tidaholm. Sedan händer ju alltid en hel del som man inte kan rå för men ändå grämer sig över, till exempel då jag blev satt i grusen i torsdags och tappade då 1½ min upp till klungan. Men så ska man inte klaga, tänk de som hade oturen att hamna i vurporna både på måndagen och tisdagen.

Nu blir det sköna veckor hemma framöver med tävlingar här i trakten. Skånska GP-veckan körs också i veckan, och en av deltävlingarna avgörs faktiskt i Staffanstorp nu på onsdag... Så ja tycker definitivt att ni ska ägna 1 timme av ert liv för att kika på detta =)

Den jag saknar allra mest

är Cerdic.... =) Gossen kommer hem på tisdag! Hurray!

Packa! Snart åker vi.

Är i full gång med att packa det sista, känns hela tiden som om jag glömt något, men så länge cykelskor, hjälm och cykelkläder är med så klarar man sig faktiskt.. Det är ju de som är de viktigaste sakerna att ha med sig.
Idag är jag grymt trött och längtar verkligen tills ja sätter mig i bilen och bara kan sooova.. (Det har sina fördelar med att inte ha körkort ibland.)

Ute i Dagtorp kommer jag verkligen inte hitta något trådlöst nät så ni får klara er utan mig i en vecka nu!

Tidaholm och U6 nästa...


Saknar dig, bästis.

Fick 2 vykort av Cerdic med posten idag! Made my day, verkligen.
Var försiktig därborta, östeuropéer är inget att leka med!

Roskildebrud


Klicka för att stänga bilden

Översvämning, igen!!!!!

"Favorit" i repris.. Elen stängdes av i halva huset igår, pappa gick ner för å kolla men kunde verkligen inte hitta rätt propp, så alla lampor (mer eller mindre) blinkade hipp som happ fram till kl 02 inatt.. Sen gav han upp.
Imorse kom Isaksson hit och fixade elen. Men, tada, se där, översvämning i källaren.. - IGEN!
Visst, inte lika mkt som förra året, men tillräckligt mkt. I båda källarna dessutom.  Och taket har läckt in igen.

Skitbra väder. Verkligen.

Dessutom har vi varit och hämtat Tilisha på Svågertorp nu, som det tog 2h å 40 min för att köra fram och tillbaka till idag, eftersom alla vägar är avstängda typ. Man trodde hon hade fått nog av Roskilde nu, men nejdå, hon ska bara hem och hämta torra kläder så sticker hon ikväll igen.. Jösses... Är man musicfreak så är man.. =)

Jag sitter och väntar ut regnet för att sticka ut och träna.. Får nog vänta ett tag.


Hjälplös Rikard.

rilly säger:

tydligen har dem stängt av vägar och mög så nu måste ja laga mat själv

rilly säger:

hjälp mig såhär via nätet

rilly säger:

hur gör jag mat?

Lina - Laga mat, laga mat. säger:

hahaha =)

rilly säger:

vad finns det för mat man kan göra?

... Han är fullt seriös också.. ;)


Ruskigt väder

Regnet har öst ner, nonstop sedan kl. 23 igårkväll. Mindre trevligt. Har fått suttit å nöta på testcykeln idag istället.. Nu har jag duschat och gjort mig klar. Ska trotsa regnet och sticka till AG.s å handla lite gott som ja kan göra lite middag utav.

Senare idag väntar massage! Välbehövligt må jag säga.

Trasig mobil och annat.

Idag var ett sånt cykelpass som ville mig allt annat än väl. Min mobil hoppade ut ur bakfickan under en spurt och alla delar flög åt alla håll. Små bitar har till och med trillat av ifrån den. När ja dessutom stannar för att plocka upp bitarna, så ser jag en bil. Nooo tänkte jag, men mina kära telefondelar klarade sig precis undan ifrån att bli överkörda. Sen började det spöregna. Så stora regndroppar så det gjorde ont när de träffade mina bara armar. (Nej, det var inte hagel.) Jag cyklade ändå.

Nu ligger jag i min stora säng och ska sova. Regnet smattrar på hustaket nedanför mitt fönster. Mysigt.
Hoppas det gått över till imorrnbitti iaf då ja ska ut på ett långpass. Om inte så finns ju som tur är den "kära" testcykeln i källaren...


En gudaröst.

Ni har säkert alla hört talas om honom - Jason Mraz! Men kolla in den här Live-inspelningen. Jag fullkomligt älskar hans röst. Hans album är definitivt det nästa som hamnar i min hylla.

image145

Jason Mraz - I'm Yours.

Uh, jag saknar honom.


Är avundsjuk på honom också.. Haha... Vilken bra vän jag är. ;) Vill också resa, bara ta mitt pick och pack och dra någonstans. Han verkar ha ruskigt kul, det är jag glad över. =) Men jag saknar dig. Se till att komma hem snart så jag har sällskap under GP-veckan... =)


Den bästa i hela världen.

Kärt återseende.

Under veckan som gått har Viktor och jag träffats igen för första gången på närmare 8 månader. Kändes lite konstigt, men ganska snart släppte det och det var som normalt igen.. Ja, nästan i alla fall.. =)
Eftersom Cykelcity.se ska köra U6 i år så lär vi ses en del nästa vecka, och det är ju alltid skoj.


Snabb Uppdatering??

Så är jag hemma efter 1 vecka i Uppsala. (En stad jag för övrigt inte är särskilt förtjust i... Detta beror på alla jäkla rödljus. Irriterande som cyklist.) Får dra en längre historia om den resan sen, tänkte bara meddela alla som saknat mig (haha, jag antar att det bara är Cerdic som tar åt sig här.) att jag nu är hemma i 5 dagar innan jag beger mig mot Tidaholm och 6-dagars.

Tilisha drog för övrigt till Roskilde igår eftermiddag,då vi andra fortfarande var vid Linköping typ, och nu har tösabiten gått och skaffat sig ett jobb så hennes tur till Tidaholm blev inställd. Detta innebär att vi inte ses förrns den 14e juli. (Alltså 3 veckor sedan sist!)

Eftersom vi inte komm hem förrän vid 01 inatt så har jag sovit ända till kl 11. Lite ångest faktiskt, men det är viktigt med sömn.. =) Ska ut på ett pass nu, men det blåser orkan ute. Usch och fy.

RSS 2.0