Soft dag!

Så sköön dag det är! Var nere och tränade i förmiddags och har ett till pass nu på kvällen.. Men har verkligen varit skönt, kom hem och åt lunch sen har jag soovit och nu är jag fit for fight för ett till pass.. (Haha, säger jag nu ja.. Annat låter det när jag väl ska gå ner.) Men men, nu ska jag iväg och lämna filmen vi såg igår. =)

N.Y, Brasilien och Frankrike

Efter att ha tröttnat på Stockholm och det dystra tråkiga Sverige så tog jag mitt pick och pack imorse och drog först till Frankrike för att käka lite frukost.. Landade vid 09-tiden så det passade ju perfekt.. Baguette med lite brieost.. Strosade omkring lite och sa Bonjour, bonjour till alla.. När jag sedan tröttnade på det så tog jag första bästa flyg till Brasilien, skakade lite rumpa ute på gatan tillsammans med några dansöser iklädda fjädrar och bikinis, åt lite kryddstark mat och efter det så dansade jag lite till.. Men vid detta laget hade det börjat klia ordentligt i fingrarna efter lite god shopping.. Så till flygplatsen igen och vidare till New York, väl där så mötte jag upp mina vänner ifrån Upper East Side för att handla lite partyoutfits till kvällen... Sitter här nu och ska alldeles strax dra ut. Flyget hem imorgon sen.. Uh, vilket liv jag lever.. Så spännande.. ;)

Hihi.. Sov gott Viktor. (Som by the way har flytt ifrån boet och nu bor i en liten lägenhet!)

Bad bad dag

Nix, jag har inte bad-badat idag, utan bara en dålig dag utav mig, eftersom ja inte hunnit med ett enda litet inlägg. =O

Vaknade inte förrns 11.15.. Panik, panik, panik. Hade ju ställt klockan på 08.50, men snoozat ett x antal ggr, sedan tydligen råkat trycka på "Stopp".. Skulle köra ett riktigt långpass idag, riktigt många timmar, så slutade med att jag inte var färdig förrns 18.15.. =( Kom upp och mamsen hade gjort en riktigt läcker räksallad åt mig.. (Det är som om man bor på hotell!) Blev film med Jesper och Tina sen.. fick min vilja igenom och vi såg "Kärlek på menyn" (just like you told me Tilisha!) Riktigt mysig feel-good film.. Sen så var det ju inte helt fyskam med alla läckra maträtter som visades i rutan.. .Yummi. Så nu slipper du se den me mig Cerdic.. =)

Soova nu, hård dag imorgon.

You said it.

Haha, Cerdics kommentar om lördagskvällen är klockren;
"Riktigt trevlig utgång i lördags. Men att man skulle hitta Jossan, Tilina och Åse på samma förfest, hos Stiffe i Lund, måste gett ganska höga odds haha :)"
För vem trodde egentligen att det skulle ske? But it did, och glad är jag för det!

Sallad & Jobb

Så har jag precis avnujutit en uuuunderbar sallad m. kyckling, ruccola, spenat bla bla bla.. Mkt god i alla fall =) Ska till jobbet nu, någon blev väl sjuk eller så har vi fått varor.. vet inte! Ska bara in tre timmar i alla fall, så sen blir det träning ikväll..
Tänkte först köra ett förmiddagspass, men sen kom jag på att det nog inte är så jätteåterhämtande att först köra stenhårda intervaller för att sedan stressa med dusch och mat för att dra till jobbet..

Nu ska jag vara där om 30 minuter, så bäst att fixa iordning mig!

image306

Systermys

Igår gick Tina & Jag först till Citygross för att handla in till vårt nya gröna matliv. =) Sedan blev det filmhyrning, hyrde "Ciao Bella", en lame-ass-movie tyckte jag.. Förväntade mig mycket, mycket mer humor ifrån den! Jag som inte ens tycker om svenska filmer (har dock funnit 2-3 st som är bra nu..) tänkte faktiskt ge denna en chans. Men jag ångrar att jag gjorde det.

Har hunnit med ett kort TC-pass på morgonen, innan jag stack till Malmö för att handla lite saker på jobbet, och nu sitter jag här.. Ska fixa iordning lite lunch innan jag sticker till Rehab. Så får vi se vad kvällen har att bjuda på! Jobabr inte förrns på fredag igen.. =)

Utgång

Efter mååånga om och men så blev det till slut utgång igår.. Först till Lund med bland annat Holle, Cerdic, Åse och Jossan, därifrån till Malmö sen.. Vi hann bli av med Cerdic sisådär 4 ggr ifrån Lilla Torg till rådhusplatsen... Och ifrån rådhusplatsen till Club California blev vi av med honom igen.. Men efter en låång stund så kom även han dit till slut.. (Vart han tog vägen? Iiingen aning.) Tyckte inte det var någon större hit faktiskt, och Jeppe J och jag funderade på att dra hem redan vid 02..

Men sen skulle alla till Slagt och Jesper och jag gjorde krona eller klave på om vi skulle ut eller hem, och det blev vidare ut. Väl på Slagt så blev det faktiskt en av mina absolut roligaste utgångar. Hade myycket kul! Var hemma rääätt sent må jag säga, men det var det hela värt! Resonerade som så att min sista utgång var i November, och från och med Mars är det dags att vara uppbokad varje helg igen.. Så efter Tinas visa ord "Enjoy it while you can" så blev det till slut ut ändå.. Och man kan ha grymt kul en hel kväll utan sprit. =)

Nu har jag varit på personalmöte i 4h.. Lite surt att vara på möte en söndag.. Så NU ska jag ner och träna i ett X antal timmar.. Surt, surt, surt! =(

Hoppas ni har haft en lika bra helg!

Fredagsmys!

Efter att ha avnjutit en snuskigt sund middag bestående av quornbitar, keso, tomat & gurka samt lätt fräst spenat, ruccola och groddmix framför Lets Dance, så är det nu dags för fredagsfilm med Cerdic!! =) Jeeej!
Vi vet precis vilken vi ska se; "Vänner för livet".. Vi ställer filmerna på turordning nu vetni.. =)

Så nu ska jag fixa iordning mig!


Hoppas ni har en trevlig fredagskväll =)


Frustrerande?

Var hos tandläkaren idag ju, faktiskt för att fixa ett hål.. Har så grymt tajt mellan mina tänder längst bak så får lätt karies där... Men i alla fall, efter att ha sett bedövningssprutan (som förvånansvärt nog alltid ser ut att vara större än sist varje gång man ser den), och ett litet pep-talk av tandläkaren precis som om man vore 6 år gammal så tog jag till slut den där förbaskade sprutan (Hatar dem, simply hate them.) Och jag måste fått rejääält med bedövning, för nu sitter jag här, fyra timmar senare, fortfarande bedövad upp till öronen. Sjukt. Sitter och inväntar attd en ska släppa så att ja ska kunna dra och träna snart...

Efter det så blir det att äta quornfilé med keso och spenat.. (Jag har börjat gå den sunda vägen här i livet..) Märktes idag då jag va på gymmet och det visade sig att jag har minskat i fett%, jooho.

Fredag? Torsdag?

Cerdic kämpar för att få med mig ut på lördag, men jag är lite skeptisk, varav jag börjar prata om annat, men tydligen blir det för mycket för lilla Cerdic att klara av..

Tilina - säger: Vi får gå till KB snart

Cerdic. säger: mm

Tilina - säger: för snart börjar min säsong, då kan ja aldrig gå ut på fredagar förrns i september igen. =(

Cerdic. säger: och DÄRFÖR ska vi ut imororn!

Tilina - säger: imorgon?

Tilina - säger: d e fredag imorrn

Cerdic. säger: eh

Cerdic. säger: LÖRDAG

Cerdic. säger: daah! =D

Tilina - säger: haha, fan av du fick mig att tvivla på dagarna där
Cerdic. säger: hahahaa

... Ja, jag har jättetråkig humor. Eller så är jag bara så frälst i min vän att jag finner allt vi pratar om väldigt roligt. Hmm..


Tegan And Sara

.. kommer som känt till Malmö snart igen, närmare bestämt till KB den 13e mars,  och jag är så arg, för jag vill så gärna gå! De är suuuperbra live, personligen finner jag dem till och med bättre live än på skivan.. Men, jag befinner mig på Mallorca då, så det blir inget Tegan And Sara för min del i år.. Såg dem på Malmöfestivalen me Cerdic, Tilisha & A.J i alla fall. =) Så ni som är hemma borde veeerkligen gå och se..


Coolaste tvillingarna.

Very Important Person

Suttit och snackat med Cerdic på msn for quite a while nu.. Börjar inse vilken tur jag har som funnit en vän som honom. =) Verkligen något att hålla hårt i, och som det känns så kommer han alltid att finnas i mitt liv, det hoppas jag på. =) (Vilken reklam jag gör för alla ladies om dig!)

Annars har det inte skett så mycket, bara tränat och tagit det lugnt idag.. börjat läsa på väldigt mycket om näringstabeller.. Måste verkligen bli bättre på att veta vad jag stoppar i mig. Imorgon blir det Rehab på förmiddagen sedan blir det jobb på Burlöv ifrån 15.00! Fredag är det dags för tandläkaren.. uh.. hemska tanke!

image305
Lucky Me, Lucky me

Heath Ledger

Visst är det märkligt hur någon skådespelares död i Hollywood faktiskt kan påverka en här i Sverige. Men det gör det, Heath Ledgers död känns faktiskt, mycket för att den kom oväntat... Poff så är han bara borta. Märkligt hur snabbt saker och ting kan ske.. Och hans stackars 2åriga dotter som nu får växa upp utan någon pappa.. Usch nej!


Jobbdaag

Så var man tillbaka på arbetet igen.. Var inte meningen att jag skulle jobba förrns den 1a februari egentligen, men Volia är sjuk så jag fick hoppa in idag och Burlöv lider av personalbrist denna veckan så på torsdag så hoppar jag in där också.. Skönt, så får man iaf liiiite januari-lön...  Hektisk dag, var hemma 18.45 å stack till gymmet lite över 19.00.. Nu har jag ätit och druckit lite morotsjuice och skall avnjuta ett skönt bad tänkte jag.. Sen lägga mig och sova för imorgon är det bara träning på schemat.. jeeej =D

image304

Home at last

Så var man hemma igen, lite skillnad att vakna upp till detta grådisiga vädret än att vakna upp till den 26-gradiga varma Teneriffa.. Och lite skillnad att sätta sig på TC.n nu också.. =p Men nu ska ja ner i alla fall, så blir det Rehab efteråt, back to work imorgon dessutom!

Nu har Tille tatuerat sig och både Tina & jag börjar bli sjukt sugna på att göra en vi också.. Men isåfall något lika symboliskt som Tille har gjort... Hmm.. får funderas mer på =)

Vardagslyx!

Sa sitter Tina och jag har, med nyplockade ogonbryn nere ifran Spa-avdelningen.. Mmm.. verkligen billig vardagslyx! Mysigt att bli lite omhandertagen! Har dock inte kollat riktigt noga i spegeln an, men jag hoppas att det blev bra! Annars far jag bara kopa en ny mossa och ha pa mig till de vaxer ut igen helt enkelt. (=

Idag har varit en riktigt lugn och mysig dag, med endast cirka 3h rullande (sa mkt rullning som man kan fa pa dessa vagarna har vill saga...) Sen tvingade jag med mig Tina ner till poolen for forsta gangen under denna veckan! Riktigt soooligt idag och nu har jag fatt tillbaka min ackligt fula cykelbranna och det ser numera ut som om jag hela tiden gar runt med armvarmare pa mig.. Hihi.. Uuurk. Men, you´ve got to love me as I am.

Annars sker det inte sa mkt, vi lyxade till det med att ata friterad camembert igar, och det var riktigt yummi! Idag lyxade vi till det med en agg- och kycklingomelett.. Yummi!

Nu ska Tina kolla internet, sedan ska vi besoka hotellets egna supermercado for att se om vi kan finna nagot smarrigt att smaska pa.. Lang tur imorgon sa det galler att ata mkt idag.. (Okej att det egentligen galler riktig mat, men jag anvander det som en ursakt  for att ata gooodis.) Men ikvall ar det saklart dags for pasta och vidbranda kycklingbitar igen.. =( Sa Pusspuss!

2 dagar kvar

... innan det ar dags att packa vaskorna igen!

Var som planerat pa Loro Parque igar, och det var som om jag kommit till himmelriket, 200 pingviner, 200! Forstar ni hur manga det ar eller!? Det var helt otroligt, sag aven en delfin- och en spackhuggarshow.. Sa maktigt att sa stora djur kan bli sa tama! Tank att fa jobba med det..

I alla fall, idag korde vi fel och fick 7h pa sadeln med ett x antal ackliga skallandes rabieshundar langs med vagen.. Urk. Men vi kom hem i alla fall, lite ont efter sadeln och lite omma ben, men med en lugn dag imorgon sa ska vi vara klara for Teide pa lordag.. Hoppas jag. ;)
17.40 idag bestamde vi oss for att dra till stan da vi inte hade nagon frukt kvar, jag satt i badkaret och rakade benen och bussen gick 18.00, men vi klarade fantamig att vara fardigt och nere i lobbyn till 17.55, jeeesus, det var helt otroligt det med. Val framme shoppade vi loss pa vars ett par skor och lite pasta och frukt.. Wooho, dar lyxade vi allt till det. Oroa er inte, jag forstar att mina beskrivningar av var mat har nere masta ha gjort er grona av avund, men jag har bilder pa varje maltid, sa jag lovar att dela med mig av dessa ljuvliga matupplevelser sen.

Cerdic, Miss yooou, ses absolut nar ja kommer hem och forlat for att varken jag eller jossan planerat battre an att lamna dej all alone. =(

Sugar rush!

Haha, visstja.. Upplevde nagot helt nytt idag.. Eftersom det inte var meningen att vi skulle va ute 7h sa rakade jag tydligen fa i mig min forsta bar alldeles for sent, och den andra och aven min gel, for nar vi hade cirka 1,5h kvar sa kunde jag allt marka att en vaggning inte var allt for langt bort och jag fick fruktansvard hall for att jag var sa aaaackligt hungrig. Hittade som tur var ett konditori som hade oppet fastan det var siesta-time, och jag glufsade snabbt i mig en pizzabulle (OH MY, den var sa sjuuuuuuuuukt god!) och efter den sa kande jag att det forfarande var nagot som saknades, tryckte i mig en chokladdrankt donut, och efter det sa var det som om jag var pa speed. Haha, helt galet.. Aldrig upplevt en sadan sugar-rush forut.. Men den va allt valbehovlig.. Och maten var ju jakligt god ocksa..

Practical Joke.

Fy farao vad elakt av Tina.. Jag ar ansvarig for nyckeln, a.k.a "The Keylady" och nu nar vi skulle ner hit sa hann jag stanga dorren da hon sager; Har du nyckeln!? ..Eh..neej!?
Sa ner till receptionen och ena piccolon foljde med och laste upp och jag letar som en dare genom hela lagenheten, no key! Far lite smatt panik och borjar tanka pa vad som nu kommer att handa mig. Da Tina tar upp nyckeln och sager "Haaahaaa, lurad", da hon har haft den hela tiden.. Om man hade varit grabb sa hade man formodligen bara skrattat direkt, men trott som jag ar sa blev jag faktiskt riktigt arg, men 15 minuter senare kunde jag gott se det roliga i det hela..Men elakt var det allt =(

Vilka missforstand det kan bli... Konversation i bergen;
Tina - Jag tror jag ska ha en bar snart..
Jag - Haha, vada, sa du kan sluta cykla eller??
Tina - Sa jag far lite mer energi..
Jag - Oh, va?! Vanta.. vad sa du? Sa du inte barn?

Annu sjukare

Kom upp i annu sjukare backar idag, sa sinnessjukt, aldrig kort i nagot liknande..Det ar i de sma byarna som dessa forfarliga backarna finns, och tyvarr bor vi i Santa Ursúla sa vi maste igenom dessa byar varje dag. Hemskt, men god traning.. Det plattaste vi hittills har funnit, som ar heeelt platt ar vagen ovanfor hotellet som ar 300 meter. Sa det ar svart att fa aterhamtningstraning, men vi gor vart basta.

Imorgon ska vi forsoka komma ut tiiidigt, kora nagra timmar halvlugnt och sedan skall vi till Loro Parque som sagt, samt kolla in lite shopping tankte vi...

Har forovrigt upptackt valdigt goda matkombinationer, vad sags om macka med nutella och philadelphia?! Yummi sager jag! Tur att man kan ata det mesta nar man ar ute pa lager.. Har slangt ihop massa ackligt i en stekpanna varje dag nu, och idag var forsta gangen det faktiskt smakade bra.. Men, det ar bara att forsoka fa ner det!

Ovantad bergstur

Okej, det var i-n-t-e meningen att vi skulle upp i bergen idag, sa vi skippade bade arm- och knavarmare da det var sa fruktansvart varmt! Men, med en helt uuuusel karta sa kom vi allt upp i bergen anda, sa hogt sa vi var ibland molnen och det tog cirka 1h innan vi var helt nere vid kusten igen, naaagot genomfrusna..
Vagarna ar fina annars, hittat en hel del mindre trafikerade.. Det springer dock rabieshundar overallt, en borjade till och med jaga mig idag..Jag som ar radd for vanliga hundar fick en jakla fart och cyklade t.o.m ikapp Tina NERFOR, alla vet att jag hatar att kora nerfor utomlands. Ar sa sjuka backar har, inget alls som Mallorca, sa otroligt branta, helt sjukt. De dumma spanjorerna har satt brunnarna pa fel hall ocksa, sa man fastnar med hjulen. Fick en hel massa timmar idag, sa nar vi kom hem tog vi ett laangt bad!

Eftersom det ar ett Spa & Fitness-hotell vi hamnat pa, sa var vi nere idag och kikade pa spa-avdelningen.. Ska se om dar finns tid for ogonbrynsplockning och manikyr pa lordag, isafall ska vi unna oss det och varsin Mojito, da jag aldrig forr smakat en sadan.. Just nu lever vi budget for att se hur langt vi klarar oss matmassigt pa 80 euro.. Blir spannande.. ;) Sa lordag blir lyxdagen efter sista traningspasset pa formiddagen...

Nu skall vi sova, ska forsoka vara pa cykeln lite over 08.00 imorgon..Blir tufft! =(

Sa fiiiint!

Har ar sa fiiiint, hamnat pa ett 4-stjarnigt hotell & Tina och jag har fatt typ en 2,5 rummare med en bamsebalkong. Supernice man! Har dock inte hunnit utforska strand eller pool idag da flyget var forsenat och vi skulle ut och cykla.. Skruvade ihop cyklarna (we made it!) och stack ut pa en tur..kom tillbaka till samma stalle 3 ggr innan vi fann en battre karta.. Sa till imorgon har vi nu funnit lite eventuella vagar! Pa onsdag da vi har en ganska lugn dag planerar vi att aka till Loro Parque. (ALDRIG att jag aker harifran utan att ha sett pingvinerna..Det ar varldens storsta "pingvinarium" for Christ`s sake!)

Handlade aven pa den lokala supermarketen idag, jeeesus det ar dyrt va!? Typ 7 matprodukter for 30euro..sick,sick,sick. Sa vi ska forsoka hitta nagot storre imorgon, eftersom vi har sjalvhushall ocksa! Kan det bli battre!? Onodigt att ga pa hotellrestaurangen och frukosten somkostar 7euro per skalle per dag, nar du har mojlighet att fixa till det sjalv, just like you want it. Pasta i stora lass och annat ackligt nyttigt och nodvandigt.

Nu har jag bara 7minuter kvar pa internet =0.... Masta tjecka min mejl!

Jonathan, jag glaeder mig til ditt besok snart =)

Tilisha, enjoy! Du verkar ha det helt underbart.. Men mamma har hittat till din blogg nu..sa du vet ;)


PUSS!


Bye Bye Sweden, Hello Spain!

Ifall jag inte hinner skriva imorgonbitti, så säger jag hejdååå till er nu! Åker till Teneriffa imorgon, tillsammans med Tina, men vi blir bara borta en vecka! Åker ospecifierat, så det hela är lite ovisst, men jag hoppas allt ska gå bra! Vi ska försöka dra till ett zoo där de har pingviner någon dag, det skulle utan tvekan göra denna resa till en av de mest minnesvärda någonsin. ;)

Så nu har vi packat färdigt, men en hel del övervikt för oss båda... Men 2,5 kilo i min väska är Vitargo och bars, så det kommer förhoppningsvis vara borta tills vi skall hem..
So long, see you soon.

Tilisha & Cerdic - I love you =)

(Vi ska definitivt ses direkt när jag kommer hem Cerdic!)

Smart vän.

Cerdic. Kung Zlatan! säger: Alltså vafan, du säger ALDRIG till mig när du ska åka o inte åka o allt sånt. haha =)

Cerdic. Kung Zlatan! säger: Jag måste typ läsa din blogg en gång i timmen för att hänga med

Tilina - säger: Haha, klart ja gör Ja åker 07.55 på söndag till Teneriffa, sen åker jag 11.35 tror jag den 20e ifrån Teneriffa, hemma 18.00 (fråga mig inte VARFÖR d tar så lång tid.)

Cerdic. Kung Zlatan! säger: (de är väl en annann tidszon?)

Tilina - säger: Jaa, 1h.. du e smart så inihelvete..


Batman i skuggan?!

Okej, jag kan inte så mycket om superhjältar, det enda jag vet for sure är att ifall Cerdic och Jag skulle varit superhjältar, så hade vi hetat Superman och Wonderwoman, det är jag säker på. Så jag kan inte riktigt skillnaden på vad Batman gör och vad Superman gör.. Men, är det bara jag som tycker att Batman inte alls gör lika mycket väsen av sig som Superman? Vaaarför? Jag tycker bra om Batman... Detta är absolut en fråga som jag bör ställa till Stoffe.. eller hur Cerdic?

   

Överflöd av känslor.

Tina och jag har precis suttit och kollat nya avsnitt av One Tree Hill.. Jösses, jag vet inte vad det är med den serien, men den tar bara fram alla känslor hos mig. Gråter som ett barn till vart och varannat avsnitt, helt galet. Den är heeelt fantastisk ju. Love, love, love it. =) Så nu sitter Tina & Jag här, båda lite rödgråtna i ögonen och helt speechless. Så skönt att få gråta ibland faktiskt, för fastän man börjar gråta för en sak, även om det så är en TV-serie, så är det till slut en heel massa andra begravda saker du fäller lite tårar för samtidigt. Saker som sitter i ens bakhuvud. Och efteråt känner man sig alltid lite mer lättad än förut. =)


Världens sundaste frukt.

Jeeess, med sina 98 milligram c-vitamin per 100 gram så är kiwin faktiskt en av de sundaste frukterna, och det faktum att jag kan sådant i huvudet makes me a nerd. =) Har tryckt i mig två kiwis nu, för precis som varje morgon så består frukosten av en vitaminbombs-tallrik fylld med apelsin, kiwis och vindruvor, samt två grova mackor, ett glas mjölk, ett glas berocca och ett glas juice. Otroligt hur allt får plats i lilla magen egentligen. =) Så nu är jag i alla fall redo för ett pass, efter det så väntar lite städning samt packning.. Ett himla sjå...

Tilisha är nu i Koh Phangan och det verkar som om hon kommit till paradiset... Åh, jag vill också vara i Thailand! Bara ta sin väska och åka runt och uppleva massa, träffa nytt roligt folk, kulturen... De friterade skalbaggarna o.s.v kan jag dock klara mig utan. Saknar henne tokigt mycket redan! =)

image303

Allt om inget.

Ibland skriver jag fastän jag egentligen inte har något vettigt alls att skriva om.. Lite dumt. Som en gång, för inte så jättelängesedan faktiskt, så tyckte jag att det skulle vara en himla rolig grej att börja samla på PEZ-gubbar. Varför? Ingen aning, förmodligen för att jag råkat köpa två stycken på samma dag, och de stod så fint bredvid varandra. Men sen kom jag på att jag också tyckte det var en jäkligt bra idé att samla på urdiskade små yoghurtförpackningar när jag var liten, det blev en hel del... När de sedan började att samla damm så började jag samla på dammråttor. Efter ett tag gjorde alla likadant på förskolan och tillslut hade vi ett helt zoo av dammråttor. (Detta är helt sant, vi band faktiskt snören om dem och gick ut med dem, som små hundar. Förstår verkligen inte varför ingen annan än jag minns detta.) Och sedan var det ju en himla tur att jag inte var damm-allergiker.

image302

Tråkdag.

Skulle ju till Malmö ikväll, det var planen, men sitter med en grym mensvärk och har så oont.. Så tyvärr fick jag stanna hemma! Men när jag kommer tillbaka till jobb den 21a så ska vi ha roooligt igen. Tänka sig att jag saknar Kärleksgatan redan, efter bara 10 dagars arbete. =) Annars har ja bara packat om väskan idag.. ut med Sri Lanka-kläderna och in med nya! Eller, försökt packa om i alla fall.. Det ligger för tillfället på golvet, men inte alltför långt ifrån resväskan. =)


Cykla cykla cykla cykla cykla...

Denna Regniga Dagens Låt

Loove, loooove, loooove it.


The Mamas & The Papas - California Dreaming

Vilodag!

Skönt skönt.. Sovit lääänge inatt, 10h, så välbehövligt!! Nu ska jag ner i affären snart och fixa iordning min cykel. (Jaja, ni kan sluta gapa nu, jag gör faktiskt sådant själv ibland =)). Sedan får vi se hur kvällen blir, Ille ska sluta på jobb, flytta till HBG och börja jobba på Välas BikBok.. Så tanken är väl att vi ska ses på Kärleksgatan och ta en drink allihopa tillsammans. Men jag känner mig inte hundra idag, så får se hur jag gör!

Nu har jag iaf fixat iordning mig, hörs sen =)

Lugn dag!

Fastän jag sovit väldigt mycket sista 3 nätterna.. - Med undantag från igår lite då.. jag sov visserligen mycket, men var uppe sent med Tilisha och uppe igen klockan 04.30 för att säga hejdå, sen sov jag till klockan 12... (ÅNGEST!) Så har jag ändå varit vääldigt sömnig idag.. Halsen är bra nu och jag har cyklat lite grann och varit på Rehab lite grann... Lugn dag som sagt... Jag borde ha packat upp min väska, men jag orkar inte. På sommaren har jag i princip alla mina kläder i resväskan. Jobbigt att packa upp allt på måndagen för att sedan packa ned allt på fredagen igen. (Missförstå mig inte nu, självklart tvättar jag mina cykelkläder och andra kläder som använts.. Men de läggs ner i resväskan igen efter tvätten istället för garderoben!)

Tilisha kommer förresten skriva om sin resa här... För den som är nyfiken på hur det skall gå för "Översvämning? Då måste ju fiskarna drunkna!"-Tilisha. ;)

Kärlek

image301

Snöö!

Häromdagen kom första snön år 2008 till Staffanstorp.. Iaf första snön som riktigt lade sig. (Åtminstonde i ett dygn.)

image300


Tungt avsked!

Imorse var det dags att säga hejdå till Tilisha... Tina följde inte med till Svågertorp utan sa hejdå här hemma i hallen och redan här började tårarna rinna på oss alla tre. Skrattade och grät om vartannat. Känns bara så overkligt att för första gången på 18½ år så skall jag vara utan henne i 5½ månad, vi som mest varit ifrån varandra i 4½ vecka förut, och det var i somras! Jag är faktiskt stolt över att hon äntligen tar steget att göra resan, att prat blir till verklighet! Jag å andra sidan följde med till Svågertorp för att lämna henne vid tåget, och det var jobbigt, hon är min storasyster (fast hon själv säger att det i själva verket är jag som är storasystern oss emellan. =p) men faktiskt min allra bästa vän också. Så blir det väl också ett lite speciellt förhållande mellan tre systrar. Där finns alltid någon där för en.

Men, efter att hon checkat in och skulle boarda så fick jag ett glatt sms med texten;
Tilisha; Vi sitter just nu bredvid Kanye West, han skall på samma plan!
Min respons var; What? Är han lika snygg i verkligheten?
Tilisha; Snyggare! Fattar nada.
Jag; Give me a piece of that!

Så deras resa har i alla fall börjat bra.... =)


WonderWoman!

Ja, ni vet vem jag menar; Kalla.. Hur kan en så ung tjej få ett sånt genombrott så snabbt?! Hon är helt otrolig, och jag hoppas att hon går riktigt långt.. Eller hur Linda? ;p  Ni som inte såg jaktstarten idag, shame on you! Absolut värt att vara färdig med träningen först klockan 18.00 ikväll på grund av det här.


Mina önskningar.

Några önskningar kanske?... Vissa väldigt stora och seriösa, andra små och lite just-nu. =)

- Att Tilishas resa kommer bli problemfri och att hon kommer hem hel, med lite mer skinn på näsan. =)
- Att Tina faktiskt kommer iväg till USA, så att jag kan halka med på ett bananskal och råka gifta mig med Chad.
- Att jag alltid kommer ha Cerdic i mitt liv.
- Att jag kommer få barn & familj innan mina föräldrar går bort.
- Att det ska bli vapenvila i Sri Lanka snart så att vi kan åka ner efter denna cykelsäsong.
- Att mitt halsont skall försvinna fortare än fortast. =)
- Att jag faktiskt någon dag skall lära mig att gå i high-heels, så att jag inte behöver känna att jag dagens inköp var helt i onödan. ;)


Och så håller jag givetvis mina tummar för att Kalla skall ta hem slutsegern imorgon, det vore lovely!

Älsklings-Cerdic!

Åh, jag skäms. =) Cerdic fick reda på att jag var hemma genom att LÄSA MIN BLOGG! Yes, you read it people... Jag har varit så deprimerad så jag till och med glömt bort att bekräfta beslutet till min bästa vän... Jobbet också för den delen.. kanske vore en bra idé att ringa och säga "Hey, I'm alive!". Men i alla fall... Cerdic.

Utdrag ur ett telefonsamtal i Staffanstorp;
Jag - Hej!!
Cerdic - Hade du ens tänkt säga att du var hemma egentligen!?
Jag - Oj! Förlååt.. Jag har bara varit så deprimerad, och tränat. Deprimerad och tränat. har du läst min blogg eller?
Cerdic - Öh, ja. Jaha, har du snackat med (låt oss kalla denna person för... Mormor.) mormor?
Jag - Ja.
Cerdic - Vet MORMOR om att du är hemma?
Jag - Jaa...
Cerdic - Jaha, tack så mycket.

I Love You!!!!

Eftersom Tilisha åker till Thailand imorgon (vi skulle ju egentligen ha haft 3 veckor tillsammans på Sri Lanka, men nu drar hon och Nathalie till Thailand istället..) så ska Cerdic och jag ha tröst-tid tillsammans imorgonkväll.
Det blev ingen Sri Lanka-resa, istället för 4½ månad utan Tilisha så ska jag nu vara ifrån henne i 5½. Could this year BE any better?! =/  


Still depressed.

Otroligt hur länge man kan vara deprimerad för det här. =p Så idag har jag varit på Obs! Tröstshoppade ett par skor, mina första riktiga high-heels i mitt liv. Samt världens bästa mascara - Maybelline och strumpbyxor. Sedan fick jag ångest över att jag spenderat pengar som jag inte skulle spendera, så då kom jag på att jag ska jobba 5,5 h på BikBok för att ha fått lov att köpa de här sakerna egentligen. Så nu är jag en liten smula mer deprimerad. =)

Nu ska jag ner och cykla några timmar... Har för första gången sedan lääänge fått känningar i halsen, så bättre att ta det lugnt några dagar och bli av med det, än att det bryter ut och man får ta det lugnt i 2 veckor.

Packade väskan helt i onödan.

Det som skulle bli år 2008s bästa resa tog en helt annan vändning och nu sitter jag här, hemma i Staffanstorp, istället för på planet till Dubai för att sedan åka vidare till Colombo. Känns sjukt deprimerande och jag har för första gången på månader gått runt i min pyjamas hela dagen. Känns som om man sviker alla släktingar där nere, vi som skulle gå på vår kusins bröllop som han till och med skjutit upp för vår skull, för att vi skulle kunna vara där.

Fram till igårkväll var det bestämt att vi skulle åka, men när de sedan gick ut med att de officiellt klivit ur vapenvilan och det nu är fritt fram för krig, och krigsanalytiker som följt situationen i åratal tror att detta är början till ett nytt åralångt krig och ett av de blodigaste också, så kändes inte magkänslan allt för bra. Det är bara så typiskt, varför nu!? Varför inte om 1 månad, ååh, jag är så arg och ledsen. Pengarna får man heller inte tillbaka, känns som om man lika bra hade kunnat lägga 29 000 kronor i en papperskorg och gå därifrån. Men ifall något skulle hända en där nere så kommer man aldrig förlåta sig själv för att man medvetet åkte ner till ett så krigsdrabbat land. Man kommer alltid kunna åka till Sri Lanka, det vi missar är bröllopet, och det känns för jäkligt att svika alla genom att säga dagen innan "Vi kommer inte". Nu har man sett fram emot denna resan sedan augusti, och så tar det bara en sån här vändning, jag har planerat allt efter denna resan, hela min lön jag fick ifrån BikBok Köpenhamn har jag lagt på denna resa. Så sjukt!

Får se vad jag gör nu, om jag sticker utomlands till något annat ställe eller om jag stannar hemma och jobbar ihop lite pengar.. som kompensation för de jag förlorat. =)

Men men.. bättre att ha livet i säkert behåll.


Året som varit!

Under 2007 har det hänt en hel del saker.. Precis som under alla andra år!

Januari inleddes med en helt fantastiskt rolig kväll tillsammans med bland annat Tina & Mette hemma hos Ashleigh. Fast jag tror faktiskt att det var Tina & Jag som hade roligast, då vi båda glömt bort att vi tidigare under dagen kört ett hårt 5h-pass... Illa illa, men kul kul. =)
Februari var som vanligt en meningslös månad då tyvärr väldigt mycket förkylningar avlöste varandra och efter februariovet inleddes även gymnasiets sista APU hos Ramklints i Lund.
Mars kom, jag jobbade mina sista dagar (för denna period) på BikBok, och två läger skulle avverkas i Skälderviken, ena var ett Skåneläger som gick mycket bra och det var riktigt kul att se alla. På måndagen så insjuknade jag tyvärr i feber men ett nytt läger väntade på fredagen och jag gav mig fasen på att jag skulle dit, så till helgen var det dags för landslagslägret. Till min besvikelse så hade jag tydligen inte alls tillfrisknat och efter att ha legat med 112 i vilopuls samt världens vidrigaste huvudvärk så insåg jag att det var dags för mig att dra kärran längre söderut, så tyvärr fick jag åka hem redan på lördagen..  Den 29e mars var det sedan dags att åka till Mallorca!
Första två veckorna i April spenderades alltså på Mallorca tillsammans med Tina och en hel del danskar, superkul läger med bra sällskap, tyvärr slutade hela sista veckan i regn, men vi gjorde det bästa av situationen. Och om man bortser ifrån dagen då allt gick galet (läs mer här) så var detta nog min roligaste resa hittills. I slutet av april var det även säsongspremiär i Linköping & Jönköping... Tyvärr så visade det sig att alla tidiga mornar, APU:n, sista skolarbetet som skulle göras, brist på sömn och den hårda träningen som skulle skötas, hade pressat mig till gränsen på att vara övertränad och jag befann mig på botten.
Maj inleddes med vila, vila, vila, för att komma över ytan igen, och i slutet av månaden så började det äntligen lossna. Tina & Tilisha anordnade även min 18årsfest i Köpenhamn, som jag inte hade någon aning om var och vad som skulle ske. och det var en underbar kväll.
Juni (årets bästa månad om ni frågar mig) anlände med buller och bång. Jag fyllde 18 år den 1a, den 4e var det dags för Bal med min allra bästa Cerdic, och den 10e var det dags för Studenten! Efter en hektisk vecka fylld av studenter så bar det av mot Uppsala och SM, som gick under förväntan, men samtidigt så överträffade jag ändå mig själv på flera sätt. Träffade även Viktor för första gången på nästan 9 månader.
Som vanligt i början av Juli var det dags för U6 Cycle Tour och i år var första året på länge då jag verkligen kände att det skulle bli kul att köra! Förmodligen för att jag redan på första dagen blev överraskad av hur väl det hade lossnat. Veckan efter var det dags för två "hemmatävlingar", d.v.s Skånetävlingar, och det gick braa, men på måndagen insjuknade jag i feber, frossa, kräkningar och en sådan sjuk rygg och nackvärk, efter turer till sjukhuset och Infektionskliniken, där jag i princip blev isolerad och de tömde mig på 15 rör blod så skickade hem mig efter alla möjliga teorier; bland annat Borrelia och Hjärnhinneinflammation. Efter några dagar blev det ännu värre och jag låg med feber i 9 dagar i sträck men konstigt nog hade jag inga som helst bakterier i mitt blod. Diagnos; Okänd.
Så efter 3½ veckas vila var vi inne i mitten av Augusti, jag längtade mest över att få säsongen överstökad och skippade alla större tävlingar då jag blivit tvingad till vila i nästan 1 månad... Händelsefattig månad (Kan man säga så? Man kan ju säga händelserik..)
September, snart slut på säsongen och jag började återigen jobba på BikBok efter min lilla säsongspaus, jag var uppe i Arvika en sväng också, där jag blev sjuk och för första gången någonsin verkligen tappade rösten.
Mitt så mycket efterlängtade körkort fick jag den 26e Oktober, jeeeej! Hade en deal med mig själv att jag i alla fall skulle ha det innan novembermånad, så det lyckades jag med =). Efter att träningsuppehållet var över i mitten av månaden så insåg jag att jag inte skulle ha tid att både träna och pendla till Köpenhamn, så jag sa upp mig och jag gick arbetslös i ungefär en månad, för i November så fick jag samtalet ifrån Kärleksgatan som ville anställa mig. Joohoo! Även denna månaden var jag uppe och besökte Viktor och vi åkte dessutom till Jönköping för att närvara vid Cykelgalans galej. (Första gången jag använder det ordet.) Jag såg även för första gången Factory 45 spela, till skillnad ifrån Tilisha som somnade.. ;)
December, Jul, Ljus och Mys! Var på LuciaMovieNight med Cerdic, Tilisha & Jonathan, som vanligt myspys! Min syster Wenche fyllde 40 år och det blev en riktigt härlig tillställning. Jag började jobba på Kärleksgatan, och jag trivs som fisken i vattnet med Lovestreet-BikBokarna - Underbara! Julen firades för första gången på 3 år hemma med hela familjen, plus kusin & Man, Jonathan och Moster, och det var förmodligen en av mina bästa jular. Mellandagsrean avklarades, och det var grymt kul men krävande... Igår var som känt nyårsafton, och det var en av mina trevligare nyårskvällar också.. =) Den firades i Hjärup & Esarp.. =p Fråga mig inte vad jag egentligen gjorde på något utav ställena, men det var trevligt i alla fall! =)

Så nu sitter jag här, första dagen på det nya året och jag funderar på om jag bör avlägga ett litet löfte.. Men eftersom jag redan vet om att jag förmodligen bara kommer hålla det i 1 månad eller 2 så tror jag att jag skippar det helt och hållet faktiskt. Men det gångna året kan man väl summera i att det, cykelmässigt sett inte var någon höjdare, men för övrigt så har det faktiskt varit rätt så.. bra.. Dock mycket upp-och-ned, men ändå bra. Jag har inte varit ute och röjt på något större äventyr precis, men så blir det när man cyklar, och jag trivs faktiskt rätt bra med det ändå. =) För övrigt så har jag också hunnit med att hitta tillbaka till min hittills enda Kärlek, jag har dock även hunnit med att förlora den igen. Det bildades även en stor klyfta mellan mig och en av mina bästa vänner också, men saker löste sig och det är jag glad för!

Nu.. måste jag verkligen packa min väska.

RSS 2.0