Cykelgalan!!

Ja, vart skall man börja? Cykelgalan var galen.. (Förstår ni mitt lilla ordskämt där? ;))

Tina och jag drog hemifrån strax innan kl 12, efter ett träningspass på rullen.. Åkte en sväng inom Nova först där det blev lite impulsköp inför galan samt ett snabbesök hos Kim på J&J.. Vägarna i Skåne var hemska, hala och fulla av snö, men så fort vi kom utanför Skånes gränser så hade snön töat bort och det gick ganska exakt 3h upp. Gjorde oss iordning och mötte upp resten av Svanesund på Elmia, åt middag och vimlade runt för att försöka säga hej till de flesta..

Tog taxi in till Centrum Bar, precis som förra året. Kvällen var grym, dock snäppet grymmare förra året.. Bortsett från vissa saker.. =p Men nästan alla var där, och det var skitkul.. saknade dock Kajsa, Carro och Lisa på plats!? =)

Bar av hemåt med Eslövingarna vid 02.30, och jag gladdes lite åt att det såg ut att bli tidig sänggång.. Men oj, så fel man kan ha.. Väl på hotellet så avlöste den ena häpnadsväckande händelsen den andra. Det hände så mycket galet så jag orkar inte berätta det.. Ni som var där, ni vet. =) Sov i 2,5h innan det var dags att gå upp och med hjälp av lite makeup försökte jag se lite pigg ut.. Skulle ju på möte med Svanesund på morgonen, och väl där så får vi reda på att vi ska ta profilbilder.. Haha, kunde ni ha valt en mer passande morgon för det? ;)

Blev ett besök på mässan sen, och jag fick hämtat hem mina nya Shimano-skor. Tror att jag leder skosamlingen nu Viktor? Resan hem borde rimligtvis ha tagit 3h, men den gick snarare på nästan 5h, då vi fick för oss att ta en sväng på A6 innan vi stack, och sedan var vi sååå trötta, så vi fick stanna i Värnamo för en liten tupplur och mat  innan vi begav oss igen.. Har aldrig varit så trött i hela mitt liv, och nu ser jag framemot no-party fram till nyår då jag antar att nästa tillställning äger rum.

Detta är ett bevis på att man är en rookie inom party; två helger, och sen är man totalt trött på det, och längtar efter lugnet. =)

I'm off!!

Om en timme drar Tina och jag till Jönköping! Hittade the perfect dress igår på lunchen. Helt underbart fin, och fungerar både till vardags och fest... Så den var jag bara tvungen att ha. =) Lönespecifikationen kom ju på posten igår också, så den visade att det var tillåtet att unna mig ännu en klänning. =)

Nu har jag tränat, och ska hoppa in i duschen!!

Snabba ryck!


It's dying...

På senaste har jag haft ruskigt svårt att ta mig i kragen och skriva i den här lilla bloggen, trots att det händer en hel del mest hela tiden. Har sovit ut ordentligt idag.. Eller ja, vilat i alla fall, steg upp klockan 08 och letade fram lite roliga tidningar, och la mig sedan i sängen till klockan 10 och bläddrade. Nu ska jag till gymmet, ska bara göra mig i ordning först!

Sen blir det väl till att packa inför Jönköping, då jag jobbar hela dagen imorgon och inte hinner då.. Har fortf. ingen klänning att ha på mig, men det löser sig väl till slut.. =) It always does!

Jag - Jag har SÅ mycket att berätta för dig!!
Cerdic - Ehh, ja!!
Jag - Vadå ehh ja? Va? Vad vet du?
Cerdic - Haha, nej, men du har varit i danskarnas land. Du har alltid mycket att berätta när du varit där!

You just gotta love Denmark!

Change of plans!

Kænns så himla trist, skulle ju egentligen ha varit i Skara på junior- och U23-lægret nu, Men eftersom kræksjukan hærjar øverallt kring mig nu och jag har børjat kænna mig sæmre igen och kraftløs så var jag tyværr tvungen att ta beslutet att stanna hemma.. Speciellt då det ær så extremt smittsamt som det ær, så har jag inte lust att smitta ner 60 pers i Skara. =)
Kænns tråkigt då jag verkligen sett framemot att træffa folket igen.. Men, næsta vecka ær det ju iaf cykelgala, då ses vi =) Outfiten till galan ær fortf. oklar, har varit Sløsa de sista två månaderna istællet før den vanliga Spara som jag brukar va..

På tal om det så kom jag nu på att jag saknar Spara och Sløsa-seriesrna som var i tidningen førr. De var lite kuul!

Nu sitter jag iaf hær, och længtar tills næsta helg.

Och nej, mitt tangentbord sittet som sten på min bærbara.. =)

Biljetter köpta!

Rena rama sjukstugan överallt omkring mig nu känns det som, och eftersom jag själv låg och kräkte som ett djur för en vecka sedan så är jag liiite nervös att min kropp fortfarande är extra svag och därmed extra mottaglig för baccilusker. På jobbet mår de flesta dåligt och båda systrarna och Jonathan verkar ha fått baccislusker dem med..  Bara att hålla tummarna för att jag redan varit igenom kräk-sjukan.

För övrigt så köpte jag galabiljetter idag, så Tina och jag åker upp tillsammans! Kommer bli kuul, få träffa alla på en och samma gång, iklädda allt annat än cykelkläder! Förutom Sara då, som ska köra cykelcross.. men det är OK, hon har iaf inte dem på sig hela kvällen. =) Ska bli kul att träffa Viktor också, som jag bara träffat en gång sedan förra cykelgalan. Alltså nästan 1 år sedan sist, efter 2,5 år tillsammans. Känns ju lite konstigt!

Nu ska jag i alla fall i säng, ska träna innan jobbet imorrn hade jag tänkt!

Kanske ska se Timbuktu på Mejeriet på torsdag? Såg honom förra året på KB med BikBok, och han var GRYM live.. Cerdic, jag tror nog att vi ska gå faktiskt!


Back on track

Så lätt drar inte lagen om all jävlighet ner mig. =)

Dagen igår spenderades liggandes i soffan framför TV.n, närmare 13,5 timme allt som allt, varav jag var vaken i 14... Den där andra halvtimmen spenderas i duschen, ett tappert försök att bli lite fräschare efter den gångna natten. Trots det så var jag fortfarande likblek i ansiktet när jag torkade av imman på badrumsspegeln. =) Mådde bättre allt som dagen gick, men fick bara i mig två ynka rostemackor och 1,5 liter vatten.

Sov dock skönt hela natten lång, 10 timmar, och vaknade upp imorse frisk som en nötkärna. Visserligen snurrar det till lite i huvudet när jag gör vissa saker för hastigt, men kan ju bero på brist av näring i kroppen för tillfället. =)
Har fått i mig lite mat samt varit ute och gått en promenad i det fina vädret... Mest för att pappa och mamma tvingade mig att få lite frisk luft. Tydligen kan man inte spendera 48h inomhus bara för att man precis varit sjuk. Jag har även hunnit med att se en hel massa One Tree Hill och Gossip Girl.. Det är en sak som är bra med att vara hemma och dålig, man kommer ikapp massa som man missat på TV. =)

Var tekniskt sett ganska bra igen redan igår, men idag har jag blivit tvingad till vila - vila - vila, och det är bara att göra what the man says...
Imorgon ska jag på det igen. Sakta men säkert.


Lagen om all jävlighet!?

Idag var det tänkt att jag skulle köra igång det första riktigt stenhårda passet för vintersäsongen. Men blir det så? Neeej. Vet inte alls vad det är, hoppas på enkel matförgiftning, men har i alla fall aldrig kräkts så mycket förut, som inatt. Helt sinnessjukt. Mådde helt fint igår när jag lade mig, och mår helt fint nu. Men vaknade 02.30 inatt och mådde inte fullt så bra... Blir så sjukt ynklig när jag har det dålig, mamma satt uppe med mig tre timmar tills jag äntligen somnade. Var tydligen lite febrig inatt också, men det är borta nu.

Har inte varit riktigt sjuk sedan augusti förra året, och tror inte jag har kräkts sen 2005 då jag fick infektion i njurarna. Så kräker jag nu, när jag ska börja träna ordentligt igen. DET är lagen om all jävlighet.


Tur att jag hade ledigt från jobb idag iaf!


GoodBye

Idag har varit en lång dag.. Var uppe 06.00 och var på P-möte klockan 08.00 i Malmö. Sedan var det bara att börja jobba, men det var en sjukt kul dag då både Ceca och Maria var där! ♥ Käkade lunch på Café 2000. Fick ner hela pastasalladen.. Pooha, har inte varit så mätt på länge. Efter stängning sen stack vi till Chill Out och mötte upp gamla BikBok-are och hade en liten "tack- och avskedsmiddag" för Hanna, som slutade i fredags.

Körde Maria hem efteråt och nu sitter jag här. Väldigt trött..

Sov gott alla!

Båda!?

Jeeej, ser just nu ut som om jag kommer både till Skara och Jönköping. =) Så ja får träffa Svanesunds-gänget igen!! Kommer bli superkul!!

RSS 2.0