Det är ingen vanlig dag, för det är...

... Carolins födelsedag! 19 år idag... Nu har vi känt varandra i hela 13 år! =)

image223

Nattinatt.

Så var det dags att sova. Körskola imorgonbitti. Känner att det börjar sitta väldigt bra nu. =)

Så sov gott allesammans.

image222
Solnedgång i Mölleberga 28/08/07

Shopping på apoteket.

Hade slut på mitt ansiktvatten ifrån L300 så jag bestämde mig för att traska ner till apoteket för att se om de hade något som lockade.. Och visst hade de det; hudserien som fick världen att få upp ögonen för Elsa Hosk. Ska tydligen vara riktigt bra för "ungdomshy".
När jag väl var igång så tänkte jag "Varför inte?" och handlade både rengöringsmoussen, ansiktsvatten samt dagkrämen. Bort med dålig hy!
image221

Idag är en sån där dag...

... som jag är väldigt deprimerad på... De kommer inte alls särskilt ofta, men när de väl kommer så smäller det rejält.
Först och främst för att jag har suttit och kollat på mitt jobbschema med bussar och tåg och insett att det kommer ta mig 4(!!!) timmar att ta mig fram och tillbaka ifrån jobbet. Fy för! åååh, blir galen. 4 timmar på att pendla. Har några dagar då jag jobbar 08-16 och kommer då behöva sticka hemifrån 06.01 och komma hem 17.49.
Nej, vet ni vad, det är verkligen dags att jag hittar ett jobb i Sverige nu. Snacka om att det känns som att jag slösa bort hur många timmar som helst av sitt liv.

Det kommer ju aldrig i hela världen gå att kombinera träning med den livsstilen. Sticka 06, komma hem 18, käka, å sen sticka ut och träna, sova senast klockan 21.00 för att få 8 timmars sömn.. jahejdu!
Snacka om slitigt.

Andra anledningen är detta tråkiga vädret. Hösten har verkligen kommit som ifrån ingenstans på 4 dagar. 9 graders på nätterna och 16 på dagarna. Var ute med Lille-V på ett pass igår, tårna höll på att förfrysa. =/


Foto ifrån studenten på posten!


Fick mina foton ifrån studenten idag, även den lilla boken (nästan som en "yearbook") med alla Lunds skolor och skivan med andra avgångsklasser runt om i Sverige. Hittade faktiskt en hel del cyklister där. =)

image218

Tristess....

Nu ska jag ut och cykla.

image217

Två fjärdeplatser för Sverige idag...

Attans, så nära, så nära. Susanna Kallur och Stefan Holm hämtade hem två stycken 4eplatser till Sverige idag. Suttit framför TV.n med massa fjärilar i magen. Enda gångerna jag varit riktigt nervös för någon annan än mig själv har varit under Lars Frölanders guld i OS 2000 - Sydney, Viktors JVM-tempo 2004 samt SM 2005 och så idag. =)

En ruskigt rolig saga är den om Donald Thomas.. Killen har flyt! VM-guld efter endast 1½ år inom friidrotten med en karriär som basketspelare bakom sig.



Världens sötaste och bästa höjdhoppare
(Bild ifrån; Auburn University Athletics.)

Hösten är på intågande...

10 grader utomhus när jag vaknade.. Brr! Hösten är verkligen på G och jag blir väldigt, väldigt deprimerad. Nu är det på med benvärmare och tidig-vinter/vår-cykeljacka och skoskydd... Tråkigt!

Men nu först ska jag i alla fall till körskolan. =)


Köra bil och hämta hem datorn!

Nu ska jag och papsen ut och köra lite bil, ska in till Malmö och hämta hem datorn som Tina tog med sig hem i helgen också. Måste ha den här för att kunna plugga på teorin.


 Senare så blir det dejt med Carolin! =)

Mika!!



Haha, den här superfina bilden fick jag precis av Tirre på Facebook, den ska föreställa oss under Mikas show på Vega i Köpenhamn i november. Ih, vi ska ha så kul! You gotta love Mika. ;)
(Jag, Tilina = "Du" och Tirre = "jag"... hajar ni?)

Mycket sömnig...

Fick väldigt lite sömn inatt, hade djupa diskussioner om framtiden, livet och andra stora frågor. (Jodå, det är sant.) Så har varit ruskigt trött idag, och på grund av vägarbetet på motorvägen kom vi dessutom till alliansen i Kropp cirka 10 minuter före start, på med nummerlapp och så iväg! Aldrig förr har jag haft så ont i mina luftrör. Så när jag svängde in på sträckan med medvind, istället för att pressa järnet så tog jag det lugnt och försökte få normal andhämtning. När jag kände att jag hade greppet om loppet så tog jag det lugnt och ville inte pressa kroppen mer. Snacka om chock för kroppen, sitta i en varm mysig bil och sedan hoppa ut i ett ruskigt kallt väder och pressa 2 mil tempo utan uppvärmning.

Men jag lever än!

Har fått i mig lite mat och dricka nu och ska alldeles strax ner i sängen. Som till min stora glädje och förvåning var bäddad när jag kom hem ifrån körskolan... =)

Måndag igen och lite uträttat.

Tilisha skulle med mig på körskolan idag, hon var nyfiken på hur jag fixade att köra i stan... Men det gick faktiskt galant.  ;) Men att komma dit gick inte lika galant, skulle cykla dit, men nyckeln till hänglåset var borta! Helt borta! Så skulle jag in i huset igen och då har jag inga nycklar. Grr! Så Tilisha och jag fick springa dit, och som vi flesta vet så har Tilishas kondition försämrats avsevärt sedan hon lade cykeln på hyllan ;)
Så efter cirka 200 meter skriker hon "Tilina!! (kippar efter andan) Stanna! Jag orkar inte."  Men vi kom dit, om än lite sena och andfådda.

Men än var inte springandet slut. Skickade sms till Viktor efter körlektionen och frågade om han åkt ifrån mig än (CC skulle hämta upp honom utanför Lomma) och fick till svar att han skulle åka om 5 minuter. Puh, sprang som en galning hem genom byn och sen kunde jag knappt prata på 10 minuter. Så följde jag med honom och papsen och så körde vi hem med hans bil sen och uträttade lite ärenden. (Du kan få en 5a för bensinen!)

Snart september och dags för jobb.

Har varit ett tag sedan jag jobbade nu... Det på grund av att det tar så lång tid för mig att pendla med tanke på att jag inte har mitt körkort ännu, så skulle det isåfall ha påverkat träningen under säsongen alldeles för mycket. Men nu är säsongen snart slut ( - eller, den är så gott som slut för min del. Dumma sjukdomar. Men så är livet! Bryt ihop och kom igen.) och det börjar bli dags att jobba igen... tar dock bara de lite längre vakterna så det lönar sig, känns lite dumt att spendera 3½ timme på resan för att jobba 3 timmar... Men får ihop ungefär 60 timmar på att bara jobba 9 dagar i september, så det är ju helt OK! =) Sen kostar ju tågkortet en hel del, men man kan inte både ha kakan och äta upp kakan =)

Längtar tills jag har körkortet i handen och kan ta fler vakter. Pengar är ju inte allt, men det gör fasen livet så mycket enklare om man har lite stålar i bakfickan. ;)

Som ni nog kunnat räkna ut så fick jag tyvärr inte jobbet jag sökte, men jag är mycket nöjd ändå! =) Första jobbansökan och första jobbintervjun någonsin, och jag kom till den 2a av 2 möjliga intervjuer. Så nu har man lite erfarenhet av det i bagaget också. =)
Kan tänka mig att de nog tycker jag är ett litet osäkert kort med tanke på all träning och att det bara var en in-ringnings-tjänst det handlade om. Då blir det snabba ryck med att ta sig in till arbetet och eftersom jag alltsom oftast är ute på cykeln så är jag nog inte 100%-ig till det. =)

Så jag jobbar kvar på BikBok på Köbmagergade nu framöver, men söker arbete i Sverige då det skulle underlätta mycket.. Men sålänge jag inte hittar något så trivs jag som fisken i Köpenhamn. =)

Helt slut!

Viktor är på besök hos lilla familjen Levin några dagar, han har mellanlandat här innan han drar vidare till Slovakien med CykelCity, så har blivit 3 pass på cykeln med honom nu. 2 lugna, och idag blev det ett hårt pass med 4minuters maxintervaller. (Eller ja, för min del var det ruskigt hårt ialla fall!)

Var helt slut ute i Genarp och med en motvind som hette duga så ville jag ta bussen hem! =) Men jag låg på Viktors hjul sen, så jag kom hem =)

Ätit och duschat och tagit de lugnt nu, blir väl film eller något ikväll.

I'm off!

Varit uppe dryga 45 mintuer nu, ska iväg till körskolan nu. Jihoo. känns som att jag vill ha mitt körkort snart, ja.

Snart helg =)

Idag har det regnat - surprise, surprise! =/ Men klarnade upp lite mot kvällen så blev en tur utomhus ändå.

Imorgon ska jag först till körskolan, sen till Lund och klippa mig Är nästan lite nervös, skäms alltid så mycket då de tittar på ens hår och frågar "Hur längesen var det du klippte dig egentligen?" och man svarar skamset... "Några månader..." Och förtillfället är det 8½ månad sen!! Ujuj, det lär nog bli en hel del att klippa på längden fastän hon bara ska ta bort det slitna. Men men!

Efter det blir det träning för att sedan inta Malmö och den goda maten och stämningen! Sista dagen imorgon ju.

En tur på stan!

Carolin hämtade upp mig innan idag för att gå en tur på stan! Hittade en del fina saker, fast med min begränsade ekonomi förtillfället så fick jag sålla bland mina fynd och skära ner till endast 3 inköp idag. Men jag mrå bra ändå =)
Hann precis hem, nu öser regnet ner och det mullrar ute... Hmm, undrar hur kvällens pass kommer se ut! Tråkiga väder!!


Världens coolaste systrar.

Tegan and Sara på Malmöfestivalen igår var underbara. De är faktiskt bättre live än vad de är på skivan om ni frågar mig. Spelade på Mölle2 och vi gick vilse på vägen dit så vi missade de 2 första låtarna, men det gjorde inte så mkt, så vi hörde iaf! Mellan låtarna pratade dem lite och de var så ödmjuka och söta, man kan inte låta bli att bli stormförtjusta i dem.

image215

Tårtkalas.

Tina fyllde ju år i helgen, men på grund av tidsbrist så blev det bara en enkel tårta, och det var en mycket besviken Tina... Gav henne Marilyn Monroe-tårtan här nere på hennes 22 årsdag. Carolin fyller också år snart och då är det dags att göra ytterligare en tårta! =) Förra året fick hon Spongebob-tårtan. Den var mycket uppskattad. =) Sitter och tittar på lite olika gamla tårtor jag gjort för att få lite idéer. Är så kul att analysera personen i fråga och verkligen göra en personlig födelsedagstårta. Det betyder så mtk mer än en vanlig prinsesstårta man får ifrån konditoriet nere på hörnet.

image214

Smyckesvägg med hjälp av lite frigolit..

Pyssel och knåp är sånt som jag finner väldigt roligt. =) Häromdagen hade jag inget att göra och mina smycken låg i en enda röra i lådan, kom på att jag verkligen behöver något ordentligt sätt att förvara dem på, så jag slipper alla dumma knutor på kedjorna varje dag. =) Så kika här;

image213

Don't miss!!

Ikväll spelar de underbara systrarna Tegan and Sara ifrån Canada på Mölle2 på festivalen! Klockan 22.00, be there, be square. Själv har jag med mig Cerdic dit ikväll, både som vän och livvakt. Hihi, jag i folkssamlingar är ingen bra kombination. =) Så liten som jag är så har jag av naturen väldigt lätt att försvinna in i folkmassorna, och det vill vi ju absolut inte!


http://myspace.com/teganandsara

Inomhuspass!

Kvällen bjöd på ett pass på trainern... Joho.... ;) Blev lite styrka efter det, skönt. Längtar till vinterträningen nu och gymmet! Mamma kom också hem i eftermiddags, kul att se henne igen!! =) Och självklart följde det med några presenter hem... Som alltid när någon av oss har varit utomlands. Ett måste helt enkelt!

image212
Jag i min nya svettröja jag fått. Den absolut bästa
som jag har haft hittils.. tycker om!

Jag önskar... bättre väder!!!

Visst, sommaren är snart slut och det är naturligt att det blir sämre och gråare väder.. Men, den stora frågan är egentligen; vart har sommaren hållit hus?! Efter mitten av juni-månad har det minsann inte varit många dagar med riktigt strålande solsken... Och nu regnar det konstant känns det som. Tråkigt tycker jag. =/

Om det inte blir bättre väder ikväll så blir det nog ett inonhuspass... Jäkligt trist att köra ut ensam i sånt här väder.. Eftersom källaren för tillfället är helt fylld med damm och annat trams, efter all borrning för att sätta ned vattenpumpen efter den senaste översvämningen, så har jag varit tvungen att flytta upp trainern till ovanvåningen. Efter 5 minuters hålligång nere i källaren känns det nämligen som om man är 90år gammal och har fått en astmaattack som heter duga.

image211
Såhär ser min nuvarande träning ut som jag bedriver inomhus...
Mysigt för resten av folket, precis vid TV-soffan. ;p

Mycket Kärlek

... till dig Systeryster!

image210
Jag och Tilisha på väg hem ifrån min 18-årsfest.

Ytterligare en länk till Cerdics underbara blogg.


http://cerdics-blogg.blogspot.com/2007/08/kom-p-mig-sjlv-innan-ikvll-med-att.html

image208

Psykodansk.

http://www.kvp.se/nyheter/1.804331/skot-40-skott-mot-cyklister

Läs den artikeln, förstår mig inte på vissa. Skulle egentligen ha varit där och tävlat igår, men med tanke på min sjukperiod nu så hoppade jag. Glad är jag för det nu i efterhand.

Vår kväll i bilen.

Som sagt, vi åkte till Svågertorp och lämnade Jonathan, för att sedan fortsätta vår kvällsutflykt mot IKEA. Så när vi åkte ifrån Ikeas parkering så stannar bilen mitt i korsningen. Allting bara dog. Bilarna blev jättearga och vi blev ännu argare. Till slut fick vi igång den och rullade ut på motorvägen, precis då vi kommit in på väg 11 så lyser alla lamporna rött på instrumentbrädan och efter en stund slutar bensinmätaren, hastighetsmätaren och varvmätaren att fungera, precis som om hela bilen dör fastän vi fortfarande kan köra. Fast inte så länge till, för rätt snart så dog hela bilen, lyckligtvis precis vid hållplatsen Nordanå/Sunnanå... Så pappa och Ashleigh fick komma ut med bussen och så gav vi ström till Volvon, men icke sa nicke... Så vi fick bogseras hem istället, och där gick 1½ timme till absolut ingenting. Men, tråkigt som vi hade, så roade vi oss med att ta foton och göra röstinspelningar på min telefon... Krävs inte mycket för att få oss två att skratta så vi kiknar!



Inte särskilt omväxlande bilder, jag vet... Men, what to do! En annan dag helt enkelt. =)


Tre viktiga saker i mitt liv...

image200

Telefonen självklart, vad skulle man göra utan den? Till exempel idag, då bilen dog på väg 11 och Tilisha inte hade sin telefon med sig, tänk så hade inte jag heller haft min med mig, då hade vi kunnat få sitta där som två fån ända tills någon okänd vänlig själ hade stannat och erbjudit sig att bogsera hem oss. (Och det skulle aldrig ha hänt.) Mer om denna olyckliga historia i ett annat inlägg senare.

Läppcerat! Har dock övergått till Nivea's nu istället för Labello, då Labello blev alldeles för kladdigt. (Fråga mig om läppcerat, I know them all! =))

Och så till sist Oliv-seriens handkräm. oh, makes your hands as soft as a babytail.

Good news...eller?

Fick nyss samtal om att jag gått vidare till den 2a av 2 möjliga jobbintervjuer! Glad såklart, för jag trodde verkligen inte att jag skulle fixa att komma till den 2a intervjun, men ändå blandade känslor. Äsch, sluta tänk så mycket Tilina. =)

Mamma kommer hem imorrn, så jag har städat mycket och till och med målat lister och annat idag. Ska till Färgboden snart och köpa lite lacknafta, innan Tilisha och jag drar till IKEA för att handla in lite budget-glas och budget-bestick. (Hur kommer det sig att man oftast som oftast råkar slänga ner besticken i soptunnan och kommer på detta EFTER att man slängt soporna i containern.) Så lite nya bestick är vi definitivt i behov av!

Annars har det regnat ända tills nu, får se hur vädret utvecklar sig och därefter får jag se om det blir ett pass ute eller på trainern ikväll!

Cake on a sunday!

Blåste storm i Skåne idag, så det var jäkligt tungt att sätta sig på cykeln idag, men vi skrapade ihop 9 mil i alla fall och det är jag nöjd med idag! Är fruktansvärt trött nu. Satt för övrigt och kollade på resultaten ifrån Söderhamn, och lade märke till att på 3 dagar har man i damklassen endast cyklat 8 (!!!) mil. Ruskigt så korta distanser.

För övrigt har det inte hänt så mycket, lagat mat, tvättat och städat lite. Sen kom Tina hit och vi åt lite tårta och drack kaffe, för tösen fyller 24 år idag. Uj, man känner sig nästan oförskämd när jag sitter och talar om min 18-årskris. Haha ;)

Men idag har jag och pappa en deal om att vi ska sova innan 23.30, med tanke på att vi både lägger oss aaalldeles för sent, och jag ska dessutom till gymmet imorgonbitti för att sedan följa upp med ett cykelpass på kvällen, så det gäller att få sig ordentligt med sömn inatt!




Go'natt, hörs imorrn. =)

Lördagen flög förbi...

Så vad har hänt idag? Nada..

Var som sagt och handlade in innan idag, ynka 330 kronor! (Varav 100 typ var Tilishas skit som Läkerol, Kalvin chokladmjölk o.s.v, o.s.v.) Häpnadsväckande lite som man behöver när man bara är 2 personer som ska ha mat i huset. (Tilisha äter aldrig hemma längre, så bara jag och paps som ska ha föda!)

Gösta kom hit för att kolla på min rygg och nacke, som många är bekanta med att jag har haft mycket problem med på sistone. Uj, vad han knäckte den! Gjorde grymt ont, men förhoppningsvis blir det bättre snart!

Men nu har jag iite bråttom, Jonathan och jag ska till Konsum!

Hejhej!

Uppe med tuppen!

Inte riktigt, men nästan. =) Eftersom mamma är bortrest denna veckan så har jag fått gå upp vid klockan 08 varje morgon för att hjälpa pappa i affären och lite annat. Så nu har kroppens väckarur ställt in sig på 8 timmars sömn, har inte slått fel en enda gång i veckan. Vaknar exakt efter 8 timmar. Rätt skönt ändå, man får ut så mycket mer av dagen än om man ligger och sover till klockan 11. Nu har jag suttit och segat i 2 timmar och väntat på att Tilisha och Jonathan ska bli färdiga, så nu ska jag iväg till AG.s och handla in, eftersom vi inte hann det igår med tanke på träningen. Sen i eftermiddag blir det ett intervallpass!

Don't know what to wear?

Hur ofta har man inte det problemet? Garderoben är smockfull av kläder, men på något konstigt vis så lyckas man ändå aldrig hitta något att ha på sig när man ska ut. På sistone har jag dock upptäckt alla mina gamla kjolar som jag har liggandes, och om man är kreativ nog kan man förvandla dem till en riktigt grym klänning. =)

På min 18-årsdag i Köpenhamn hittade jag min gamla svarta paljettkjol jag hade när jag gick i 7an (alltså 5½ år sedan!) Och kolla vad tjusigt det blev;

image199
Tjusig partyoutfit enligt min smak. =)

Jobbintervju.

Nu är jag allt nervös. Har precis duschat och håller på att göra mig iordning. Gäller att ge ett bra intryck idag ju. =) Får se hur det går, är trots allt första intervjun så jag har nog mycket kvar att lära. Beger mig mot Nova om runt 2 timmar skulle jag tro. 

Mullrar ute nu, så kvällens väder för träningspasset blir väl inte det bästa idag heller. =/ 


Börjar bli haj på bloggdesign...

Grön som jag är, så har jag suttit och testat alla möjliga koder, och vissa gånger har det sett riktigt illa ut... =) Men jag lyckades i alla fall fixa till både Tinas och Tilishas blogg. Kika gärna in och kolla!
Så nu ska jag bara ändra om min med, så jag också blir glad och nöjd!

Träningsdags!

Har varit i full gång sedan klockan 08.30 imorse. Dammsugit mesta delen av huset samt tvättat golv och kört två maskiner tvätt. Sedan kom Emilia hit och vi gjorde lite äppelpaj och åt middag. Sen bar det av till trafikskolan för att plugga lite teori. Nu sitter jag här, regnet har precis slutat ösa ner, men jag sitter redan här, med trainern redo! Blir ett sent träningspass idag, men bara jag vilar tillräckligt till imorrn så är det ju ingen fara. =)

So long!

30 år sedan The King sa farväl.

Idag är det den 16e augusti 2007 och alltså 30 år sedan Elvis Presley gick bort. =( Som nästan alla vet så är han min stora favorit.. =) Så ikväll sitter jag bänkad framför TV.n och kollar på alla program som sänds till hans minne.


Gårdagens brunch!

           

Lovat inlägg?

Det lovade inlägget med bilder idag, till Viktor, det kommer imorrn istället.. För nu är jag aaalldeles för trött för att sitta kvar här!

Vem har en blogg som lyser upp dagen?... Jo;


  Cerdic har! Jag menar, ta bara ett inlägg som det här följande;

"Det är konstigt. Ju mer ledig tid man har, desto tröttare blir man, och desto mindre gör man. De senaste två veckorna har jag fan inte fått mycket uträttat... det bästa jag har åstakommit är typ att ha sett hela Heroes-säsongen på en vecka. Annars är det fan inte mycket alltså...
Jag har funderat en del över vad jag ska göra om dagarna nu. Så här är mina förslag:

- Börja spela playstation
- Börja följa någon ny tv-serie som jag kan ladda hem
- Gå ut och leka/träna med en fotboll som fan
- Skaffa en flickvän (som inte jobbar)
Så om någon har ett förslag på något spel jag kan börja spela, någon tv-serie jag kan börja följa (nej, inte DW, OC, House eller liknande...), eller rentutav någon person som kan vara aktuell för alternativ fyra, så skulle jag vara jävligt tacksam för tips :)"

...eller det här;

"Vad fan är grejen med sniglar?
De är tjocka, slemmiga maskar som (i många fall) bestämt sig för att släpa runt på nått jävla hus, som inte står emot alltför mycket, de är jävliga långsamma, och till råga på allt så är de så jävla korkade så det finns egentligen inte. De har funnits typ en miljard år (okej, jag har ingen jävla aning, men de lär ha funnits länge....), men de tror fortfarande att världen ska gå under varje gång det regnar, så de beger sig upp till marken. För helvete alltså!
Trodde hela grejen med hela evolutions-mekaniken var att arter skulle utveckla sig... sniglar är fortfarande korkade, långsamma och har fan i princip inga försvarsmekanismer...fatta vilket brutalt misslyckande för hela evolutionen....
Ja, jag hatar sniglar!"

Får det inte en till att dra på smilbanden?!
Världens bästa vän.

Besøk hos Ashleigh

Sitter hemma hos Ashleigh med Tilisha nu, har avnjutit en god, god, god brunch. Bestående av æggrøra, bacon, stekta tomater samt prinskorv... Yummi!
Regnet øser ner, och jag fasar før kvællens pass... Vill verkligen inte sitta inne på testcykeln idag! Strømmen gick precis, men kom lyckligtvis tillbaka snabbt igen. Sitter før tillfællet på Ashleigh supercoola nya bærbara dator, med fingeravtrycks-sensor och hela kittet. Så nu vet ni vad jag vill ha i julklapp. ;)

Snart ska jag hem och ge papsen lunch, han ær ensam i affæren idag och med så mycket att gøra så ær lunch det minsta jag kan gøra før honom! Sen kanske det blir film med Ashleigh eller något annat trevligt.

Körlektion och brunch!

Var uppe 07.15 idag och åt en god frukost för att sedan bege mig mot trafikskolan 08.15. Gick mycket bra i stan idag, och det är ju tur det, att det går framåt. =) Varit hemma 20 minuter och nu ska Tilisha och jag iväg till Ashleigh för att äta brunch.. Han hade tydligen massa ägg där hemma som han ville bli av med. Så, äggröra it is!


Så var dagen nästan slut.

Har hunnit med att hjälpa Tina flytta.. Uj, vilket jobb det var... Mest för att jag var lat idag, det var ju faktiskt min vilodag - och då gör jag i vanliga fall absolut inget mer än nödvändigt. =) Men det gick ändå och vi fick upp alla kartonger och hann med att handla in alla nödvändiga saker för att hon skulle överleva första dygnet i nya lägenheten, såsom mjölk, ljuice, havregryn o.s.v...

Eftersom papsen är ruskigt trött på lax nu.. (vi har myyycket lax hemma) så beställde han och jag kinamat ikväll, så det var en skön (och framför allt god!) avslutning på dagen!

Så var det färdigmålat.

Målat färdigt utemöblerna nu, så nu ska jag äta lite lunch och efter det bär det av mot Malmö för mig och Tina. Dels för att skaffa tyg till mitt nya "smyckes-projekt" och dels för att bära in en massa pick och pack i Tinas lägenhet.
Ska också iväg och dela ut bingolotterna till de olika affärerna...

Hörs sen!

Formen

Körde som sagt alliansen igår och för att inte ha kört ett enda riktigt pass på 3 veckor så gick det väl hyfsat. Kunde trycka på rätt bra ändå. Men har väl tappat runt 45 sek formmässigt på 1 mil tempo. Men med lite träning nu så ska det nog rätta till sig snart igen. Känner att kroppen snart är fullt återhämtad och att jag nog ska kunna utföra den planerade träningen utan problem i veckan.

Eftersom det stod 3 timmar på träningsplaneringen igår så cyklade LilleVictor, Samson och jag en extrarunda hemåt. Skönt att få rulla ur benen ordentligt.

Mamsen är bortrest.

Gick upp klockan 07 imorse för att vinka hejdå till mamma som tillsammans med Rene och vår moster åker till Rom idag för att hälsa på vår morbror. Så nu är det bara papsen och jag i 7 dagar. (Tilisha och Tina är knappt hemma så de räknas nästan inte..)

Har suttit och fixat och donat lite med allt möjligt idag, och nu ska jag ner med lunch till pappa och sen kanske det blir till att måla resten av balkongen. Får passa på nu när det är strålade sol!

Dags för årets sista allians.

Så var det som sagt dags för årets sista allians, denna gång ute i S. Sandby... Första gången på cirka 3 veckor som jag ska försöka pressa kroppen, så får vi se hur det går.. Kan va en bra måttstock för hur mycket man tappat på formen.

Måste först iväg och lämna filmen Cerdic och jag hyrde igårkväll!

Maximal otur!?

Fick precis samtalet om anställningsintervjun, fredags is the day. Och lycklig som jag blev skuttade jag iväg till köket för att skriva upp tiden på en liten kylskåpslapp. Men självklart varade inte lyckan länge, trampade rätt på ett häftstift som låg på golvet med spetsen uppåt och den bokstavligen fastnade i foten.

iiih, vad ont det gjorde. Skulle dra ut den, men den satt som sten! Fick till slut ut den och nu sitter jag här med en början till fläskläpp och ett litet hål i foten.  - Man måste bara älska måndagar.


Plånboken blir tunnare och tunnare....

Har precis varit nere på banken och fört över 8 000 kronor till papsen för Sri Lanka-resan som skall betalas senast kl 15.00 idag... Det svider må jag säga!!! Men man får se det ifrån den ljusa sidan; jag får en resa för livet och träffa min släkt som jag inte sett på 14 år. Å andra sidan riskerar jag att dö på kuppen. Men, det gör man i och för sig varje gång man reser, så så kan man ju inte tänka.

Men när jag tänker framåt och kommer på att en resa till Mallorca ska betalas i mars också, och den går på 8 500 dkk, så svider det jäklar i det ännu mer... Haha, jag får se till att börja jobba nu igen!

Spräckt överläpp...

Vilken jäkla grej... På något vis lyckades jag slänga upp bildörren på körskolan idag å träffa mig själv rätt på munnen... Smartass! Så har spräckt typ 2 centimeter på insidan av överläppen.. Gör inte ont alls, men sitter nu med is och grejer för jag misstänker att jag kommer få en fet fläskläpp... Charmigt va? =)

Men, någon gång ska väl vara den första!

Kräftskiva!

Kvällen igår var mycket trevlig och verkligen något jag behövde... Har suttit inne i 2 veckor nu och gjort absolut ingenting, bara legat i sängen och varit sjuk samt försökt vila upp mig. Så kräftskivan kom verkligen passande!
Hade en mycket trevlig kväll med trevligt sällskap =)



Idag var det träning klockan 10 och med regnet hängandes i luften så tog det väl först emot lite måste jag erkänna.. Var en sån dimma så hela cykeln var täckt av små, små vattenpärlor och vattnet ifrån hjälmen droppade ner på kinderna. Men efter 1 timmes tid kom motivationen igen och resterande 2 timmarna gick fort och det gick ingen nöd på samtalsämnen mellan mig och Tina iaf! Skönt att ha någon att prata med under de lugna passen.

Nu har papsen och jag äntligen skruvat och borrat fast handtagen på min garderob, så nu har jag återigen garderobshandtag! Det har jag inte haft sedan november... Tänk vad lång tid det ska ta att ta tag i saker och ting.
Härnäst väntar taklampan och hyllorna.... Så får vi se hur lång tid det tar tills vi tar tag i det.

5e dagen!

5e dagen utan feber idag, jiihooo. Så idag var 3e dagen på cykeln efter mkt sjukdom.
Var ute och rullade runt 2 timmar idag och det känns helt OK, tar det väldigt lugnt nu så kroppen får återhämta sig till 100% så skiten inte kommer tillbaka igen. Cyklade runt regnet hela turen ända tills cirka 2 kilometer hemifrån då det började ösa.. Men det var faktiskt rätt skönt att köra i lite regn idag!

Eftersom helgen blev helt annorlunda än planerat, skulle ju egentligen ha varit i Burseryd och kört Sverige Cupen å Västboloppet nu, men nu sitter jag här hemma och vilar upp mig istället, så blir det en tur till Calle ikväll som fyller 18 år och det firas med en liten kräftskiva. Blir skoj, men blir tidig hemfärd, ska nog köra och hämta Tilisha på Svågertorp vicd 23-tiden ikväll.

För övrigt har jag också fått min första anställningsintervju! Väntar samtal på måndag med mer information om var och när. Så kul =) Trivs som fisken på BikBok där jag jobbar nu, men pendlandet tar alldeles för mycket tid för att kombinera med träningen. Så får man se vart intervjun leder.. och ifall den leder till ingenstans så får man jobba kvar på BikBok och stå ut med resandet!

Reseplanen!

Fick reseplanen för vår resa idag på mailen... Ser ut att bli Mellanlandning i Paris på vägen dit och London på vägen hem... Ska bli så härligt, 22 dagar med Tina, mamsen, Tilisha, Nathalie och jag. Fast biljetten går på närmare 10 000, så det blir till att jobba på BikBok till hösten minsann! ;)

Tilisha å Nathalie drar först till Indien med deras jorden-runt-biljett och möter upp oss på Sri Lanka för att sedan dra vidare till Nya Zeeland tror jag det var..



Snart back on track.

Om några dagar kommer jag vara back on track igen.. på vägen dit i alla fall... =) Saker och ting tar oväntade och snabba vändningar ibland, men bara att vänta ut dem och komma igen!


RSS 2.0