Tillägnat Trine

Igår satt jag och läste tidningen och plötsligt kom jag över en artikel om Robin Paulson - killen som har programmet "Robins" på SVT. Han har nämligen träffat en norsk jente! Vad är det då som är så speciellt med detta? Inget särskilt egentligen.. Men när jag kollade på bilden så skrattade jag lite för mig själv, kom nämligen att tänka på Trines inlägg om det svenska och norska språket!


Dags att sova

Idag hann jag med två pass innan jobbet kallade - styrketräning på gymmet och ett lugnt pass på TC:n för att rulla ur benen. Körde såhårt på träningen i tisdags så den här "växtvärks"-känslan kom på kvällen, lagom till att jag skulle sova.. Aj, aj, aj.. Så imorgon blir det hårt igen.

Har bytat bort en av mina vakter på Kärleksgatan, så imorgon blir det Burlöv igen. Fler timmar, kortare resväg, ingen parkeringsvgift - bara fördelar med andra ord. Tar alla vakter jag kan få nu då säsongen snart drar igång och det blir ont om tider på jobbet..

Men nu är det sängdags - träning imorgon igen, inna jobbet kallar kl 14.

Mallorca 2010

Det känns bra, väldigt bra. Vi blir få, men de är allihopa mina nära och kära :) Mallorca 2010 kommer bli grymt, speciellt då det är klart aaaaatt....


KAJSA FÖLJER MED TILL MALLORCA!!!Perfect day in Copenhagen

Igår hade jag en ren vilodag før førsta gången sedan vi kom hem från Los Angeles - jag arbetar næmligen alltid på mina vilodagar annars. Men igår var alltså bara en njutar-dag! Mysig frukost med Tilisha, promenerade in till stan, shoppade loss på klænningar till 6-dagars - mindre roligt før plånboken.. Men jag ær så svag før fina klænningar... Kvællen avslutades med god middag och vin hær hemma i stugan med How I met your mother, sæsong 3.

Nu på morgonen har vi avnjutiut flingor med In to the Wild i DVD-spelaren - fantastisk film - se den!! Ska æta en gång till nu innan vi sticker ivæg till Fields før att Tilisha ska arberta, och jag ska møta upp Pappa!


Værldens bæsta helg har passerat

I lørdags hann jag med ett TC-pass, føljt av en runda på stan, introducerade Tilisha før Malmøs bæsta restaurang - La Roche, om ni inte varit dær ænnu - shame on you, och gå dit så snart ni får møjlighet. Strax dærefter væntade Avatar i 3D på biografen, helt slutsålt till førestællningen! Superbra film, och jag har precis som Tilisha nu ersatt min Vampyr-noja med Na'vi-noja. Ge mig en blå man - NU!

Igår fick jag trænat ett bra pass, testade ett nytt program på TC:n, styrka, och jag gillade det skarpt. Hann æven med ett pass på gymmet før øverkroppen! Dærefter føljde ett snabbt besøk hos systern før lite behandling - har fått vældans problem nær jag cyklar de sista halvåret, testat allt møjligt - bland annat testat 511 olika sittpositioner.. Ungefær. Men nu tror vi att vi hittat boven - øveranstrængda muskelfæsten på mina hamstrings. Surt, men jag hoppas vi hittat det så vi nu kan fixa det!!

Sen igårkvæll befinner jag mig i Køpemnhamn, och stannat hær till imorgonkvæll då jag møter upp pappa hær inne och åker hem med honom.


Såhær lyxigt sover jag nær jag ær i Køpenhamn.


Disney on Ice

Idag jobbade jag på Burlöv - trivs bra i den butiken! Fick en praktikant som överraskning imorse också - jättesöt tjej som jag plötsligt skulle lära ut massa saker till.. Men jag tror det gick OK :)
Stack hem om bara för att vända direkt igen och köra till Malmö!

Ikväll stod Disney on Ice för underhållningen - Tilisha och jag gav fyra biljetter till Mor och Far i julklapp - vi har börjat undvika att köpa materialla ting åt dem, de har ju redan allt. Roligare att ge saker man kan göra tillsammans! Speciellt då det är saker och ting som vi ville göra när vi var yngre, men mamma och pappa hade aldrig tid eller råd just då.
Så inom loppet av 3 månader har jag gjort två saker som jag bara drömde om när jag var yngre - Disneyland och Disney on Ice. Life is good.
Tilisha har koll på läget

Sitter i soffan och nyheterna ska precis dra igång på TV:n;

Tilisha; Jag vill skänka pengar till Tahiti!!

Mamma och jag kastar några märkliga blickar åt hennes håll...

Tilisha; Ööh... Ha... Hai.. Haiti??


Mjölk = muskler.
... Okej då, jag har inte alls sådär stora muskler. Förstår inte hur ljuset kunde manipulera bilden så avsevärt. Men nu börjar det mer se ut som småpotatis än som små myggstick i alla fall, så det går ju åtminstone framåt! =)


Dålig på att blogga

Ja, årets bloggande har startat trögt. Mycket på gång nu, men ändå inte känns det som. Inte jobbar på två dagar, har hunnit med två fantastiska träningspass och imorgon är det tillbaks till jobbet igen. Nog för att jag trivs, men med den här finanskrisen så har det från och med denna månaden dragits ner ÄNNU mer på personal och personalkostnader, vilket innebär att mina tider har fått bli lidande... Så det är lite mindre kul, hade hellre jobbat fler timmar färre dagar i veckan än få timmar på flera dagar i veckan.

Med det nya året som kommit så har jag även lovat mig själv och tränare att lägga mig tidigare - så nu blir det sängen.

Godnatt.


Most of my day

Har varit ledig från jobb idag - så har sovit i 9h, ätit frukost, ätit lunch, klätt på mig och ja.. nu sitter jag här ombytt och klar. Men mesta delen av dagen har sett ut såhär; 

 


Just heard his voice

Cerdic ringde mig precis. Mysigt. Jag saknar honom. Har liksom inte riktigt någon att snacka med om alla stora och egentligen så väldigt oväsenliga problem. Eller jo, självklart har jag det. Men ingen av dem är ju Cerdic - mannen med den stora humorn och de alltid så klockrena svaren och råden. Jag insåg även nu att jag precis kallade Cerdic för man - IGEN. Vart är världen på väg egentligen??


Perfektion

Idag skulle den här ljuvliga skapelsen ha fyllt 75 år. Det firar jag med extra mycket Elvis-musik just denna dag!Perfektion


Sena kvällen ikväll

Ja, oj, vad sent det blev idag!

Har varit på massage och lite allmänt tjattrande hos min syster i Klågerup här på kvällskvisten, och när jag kom hem så vart det ett långt Skype-samtal med Tina - kul att höra hennes röst och hur hon har det. Men det blev ju alldeles för sent för mig idag - så nu blir det sängen - jobb imorgon!

Paiiiiiiiin

Sov 9h inatt, fortfarande totalt rubbad när jag vaknar. Jag har ju jobbat extremt mycket på sistone, och klämt in träning där. Jag är nu uppe i 57h sömn på 6 nätter, och om jag hade kunnat hade jag sovit sååå mycket mer. Det är ju INTE normalt. Men, så kan det gå, nu denna veckan som kommer så går jobbet tillbaks till det vanliga - någorlunda i alla fall, och jag hoppas på att komma in i vanliga rutiner och sömnrytm igen.

Idag har jag suttit på TC.n i närmare två timmar, hederliga gamla 8x2 stod på schemat, och som jag fick bita idag. Men till min stora glädje så hade jag lite sällskap ena timmen! Klubben var nere och körde ett pass, och även om vi inte kör tillsammans, så känns det så mycket lättare bara genom att där är lite folk.


Julia, Jag och Ellinor


Work is waiting

Fått 7,5h sömn inatt, och jag är totalt slut, min kropp skriker meeer sömn, mer, mer, mer. Galet nog...

Ska jobba kl 09, så nu har jag 15 minuter på mig att göra mig klar innan jag måste sticka. Pappa kör mig idag, skönt! Efter jobbet så blir det ett TC-pass ikväll.. Ett sent sådant.. Jobbar till 16.45, hemma 17.15, äta, smälta maten.. jaaaa.. räkna en 18.30 - 19.00..

Ha en underbar lördag, själv ska jag trängas med rea-galna köpsugna kunder!

Nytt år, nya möjligheter!

Nyår igår var fantastiskt mysigt - spenderade kvällen i Klågerup hos min syster och hennes familj med några andra vänner till familjen. Avslappnat och skönt och med ruskigt god mat! Var hemma vid 04, och vaknade först klockan 15 idag.. Har sovit lite över 40h de senaste 4 nätterna, vilket nog är ett sätt för kroppen att berätta att jag tagit mig vatten över huvudet.

Har tänkt mycket på vad jag vill ska ske detta året, vissa saker håller jag för mig själv :) Men en sak är säker iaf - jag ska få armmuskler! ;) Har suttit och kollat upp lite olika kurser, och det är så otroligt mycket jag vill läsa, men det är ju så svårt att få ihop det.. Speciellt på vårkanten då det försvinner 2-3 veckor p.g.a olika läger. Känns ju meningslöst att gå en kurs och sen missa 2-3 lektioner av 12 st. Vi får se vad som sker!

Nu ska jag i alla fall sova, ska på arbete klockan 09 imorgon!

God forsättning!

RSS 2.0