3h 40 min


Så ja, då var jag hemma ifrån ett distanspass. Eftersom jag var så fruktansvärt seg imorse med att komma ut, så kom jag hem först för 30 min sedan. Men nu, gott folk, så märker man att det börjar bli vår; när jag kan komma hem kl 17.30 från ett träningspass och det fortfarande är klarblå ljus himmel ute! Gööött! Stannade även hos fam. Olofsson för en liten fika i Häljarp. Mysigt, Anita var dock en smula(!) chockad när jag kom in genom dörren i full cykelmundering. Sen började hon mumla massa. Uppfattade ord som; fan inte klokt, förstår inte alls, tokigt, men trevligt! Haha, så är det.. Vissa tycker man är helt körd som frivilligt sätter sig på en cykel i 4h. =)

Vad har jag annars fått ut av detta pass då? Hmm.. Jag har fått lyssnat igenom 91 låtar på min Ipod. Jag har fått en 45-årig man att räcka fuck you och svära något fruktansvärt genom rutan åt mig. (HAN om någon var dum-i-huvudet. Människor som honom borde inte få existera.) Jag har kört vilse för antagligen första gången nere i egna hemtrakter! Hamnade i Krutmöllan!? Men med domkyrkan i sikte långt där borta så hittade jag till slut till Lund. Hamnade dock inte alls där jag planerat att hamna, men jag kom ju hem. =) Jag har upptäckt två nya jäkligt fina vägar. Samt upptäckt att cykelstigen till Lund är nyasfalterad. Jooho!! Och förhoppningsvis tagit ett litet steg till att bli bättre.

Bilder från återhämtningsturen

Här kommer lite bilder ifrån vår lilla rull-tur i söndags.. Bilderna talar rätt mycket själv om hur pass relaxad vår runda var. =)

             

Klicka på bilderna för att se dem i större format.


Back to work!

Dags att jobba igen.. Hel-vakt idag. Jag är i-n-t-e taggad. Jag vill sova. Men.. det sätter ju pengar på bankkontot.. =)

Skincolor

Mattias AGS säger: Vet du....

Mattias AGS säger: Jag tänkte på en sak..

Mattias AGS säger: Du har vita tänder

Mattias AGS säger: Och det syns mycket mer på ljus chokladfärgad hudfärg än oss jätteblekisar..

Mattias AGS säger: orättvist =(

Fin benämning.. Ljus chokladfärgad... Låter bättre än beige i alla fall (=


Snö? Buff/Muff?

Det snöar.. Det SNÖAR! What?! Deprimerande..För 5 dagar sedan så cyklade jag i kort-kort i 25 graders värme och sol.. Igår var det på med benvärmare, långarmad svettröja, vindjacka, skoskydd och buff. - Som vi tyvärr ofta råkar nämna som muff. Låter inte jättefräscht när Tina säger "Åh, vad kallt det är! Fan vad skönt att man tog muffen med sig!".. Buffen alltså. En slags halsvärmare =) Hihi..

Har suttit en timme nere på TC.n nu, känns bättre kroppsmässigt för var dag, så tummen upp för det! Cerdic var här igår, hyrde "Surf's Up!" och gjorde amerikanska pannkakor. Somnade dock innan filmen var slut, men jag antar att jag var ett bra sällskap innan dess i alla fall (= Nu ska vi snart käka pizza tillsammans med klubben.. d.v.s Staffanstorp CK. De har haft ett litet påskläger nu under helgen och Tina och jag har själv bjudit in oss till avslutningsmiddagen. =)

Promenixdags

Nu ska jag ut och promenera med Enes. En viss Cerdic är ju an aaaning seg på att svara. Ring om du läser detta =) Har varit ute och cyklat en liten sväng idag. Långsamt, långsamt, med Tina, som också är förkyld.

image338

Home.. Sweet.. Home..

Det finns fan inget bättre än hemma. Helt galet vad bra hemma är. Fördrev tiden igår med att åka in till Palma tsm med Tage, Anne, Nina & Mette. Avslutades med en sista shoppingtur på Porto Pi.. Känns förresten som om jag levt på Porto Pi och Bocatta i två veckor nu. Och Bocatta kan man ju faktiskt nästan säga att jag levt på i 2 veckor.. 13 sandwiches på 14 dagar. Same every time. Med en Fanta Lémon såklart.

Köpte mina efterlängtade Nike-skor som jag dreglat över de sista 4 dagarna. Men kunde inte bestämma mig för vilken färg, så efter mycket om och med tillsammans med Nina så köpte jag båda paren. Samma modell, olika färger.. Jag är en lycklig tjej nu!

Annars satt vi framför Milano - San Remo igår och Troels lärde sig att säga "Sju sjösjuka sjömän" samt "Fy fan helvetes jävla schiiiiit!".. Skrangligt, men ändå. =)

Tina mötte mig i lufthamnen med ett fint påskägg i famnen till mig! Home sweet home säger jag ju.

Träffade förresten Kalle Sandell igen, på Palmas flygplats igår. Small world säger jag.

Sista kvallen

Sa ar det sista kvallen pa Mallorca.. Har suttit med fingrarna for nasan och blast for allt vad tygen haller for att bli av med mitt lock for orat hela dagen. Guess what? I made it. Det forsvann. Antligen hor jag igen! Sen sa skulle jag sjalvklart blasa lite till for att se om det kunde slappa lite mer. Guess what? Jag har nog aldrig haft sa mycket tryck i mitt huvud forr som jag har nu. Kul, jag hor absolut ingenting. Skitkul.


Cykelfri dag

Mår inte samre idag an vad jag gjorde igår, absolut inte. Men jag har en sån jakla hosta och har sovit grymt dåligt eftersom jag vaknar for att jag får svårt att andas hela tiden. Så jag tankte som så, att jag får inte vara helt dum i huvudet, eftersom ifall jag hade varit hemma så hade jag vilat utan att blinka, men bara for att man ar pa Mallorca så vill man cykla, cykla, cykla, oavsett hur kroppen har det!

Så nu har jag varit nere vid frukostbuffén for andra gangen idag. Har druckit tre koppar varmt vatten tillsammans med Jeppe och Mads. Nu tankte jag ta ett langt varmt vad och riktigt slappna av så att jag kan komma ovanpå snart igen!

Febrig

Vaknade imorse med lite feber. Frukosten pressades ner och efter två panodil så børjade febern gå ner. Borde væl egentligen ha tagit en vilodag idag, men nær man bara har 3 dagar kvar så kliar det minsann i benen (fiffigt va? ;)) om man inte får komma ut på cykeln! Men jag cyklade ut till pitstoppet, sedan vænde Kathrine och jag och cyklade tillbaka, før att få några kilometer i benen i alla fall! Kroppen kanns bra, om man bortser ifrån hostan som bosatte sig hos mig igårmorse. T.o.m imorse med feber så kandes kroppen bra. Markligt! Nu har Mette och jag sett två filmer, samt sovit två timmar.. Ska gøra oss iordning nu, før klockan 20.00 ska vi ta taxi ut till Casa Jacinto!

By the way, imorse nær vi vaknade så møttes vi av en liten kackelacka krypandes mot Mettes sæng.. Kackelackasøndagsteorin sprack.

Glasogonen pa.

Ar fortfarande hes och tappt i nasan... Annars gick det fint idag da jag korde uppfor Puig Punyent och sen fick jag tid over att kora Valldemossa 2 ggr eftersom jag beraknat tiden fel.. Pa vag ner sen sa motte jag tyskarna fran sondags igen! Var lite halvtaskigt vader idag, nar man var pa toppen av Valldemossa sa var man inne i molnen, sa lagt lag dem idag. Kallt nar man skulle ner sen kan jag lova! Sitter har med heeeelt sprangroda ogon, haft det sedan jag vaknade imorse, sa nu sitter jag har och har pa mig glasogon offentligt for forsta gangen pa manga, manga ar..

Nu ska jag sova, sa far jag se vad kroppen bestammer sig for imorgonbitti.. Vaderprognosen varnar dock for regn? Aj aj aj...


Blottare No; 2

I fredagseftermiddag då Tina och jag låg och solade på jættealtanen vid annexet, så gick det forbi en marklig man, flera gånger.. fram och tillbaka.. Jag ignorerade honom, men plotsligt sager Tina "Øhh...Tilina.. Kla på dig!! NU!" What? Jag borjade kla på mig så smått, då mannen går forbi igen, och Tina får ett annu mer forfarat ansiktsuttryck; mannen gick och blottade sig, och lekte med sig sjalv!! Hur olæcker får man bli?! Snabbt som tusan klædde jag på mig och vi gick med jakligt raska steg darifrån. Kanske ska tillagga att jag inte har suttit i bikini dar sedan dess.
 
Igår sen, så låg Anne och hennes vannina Nina vid poolen, då en man i fonstret i lagenheterna framfor pløtsligt staller sig och kikar.. Nar de kollar upp sedan igen så står mannen och blottar sig och leker med sig sjalv. Misstænker att det ær samma man, men hur vidrigt ar det inte?

Mallorca ar ett valdigt konstigt stalle.

Gearkabel

Ojojoj.. jag far bara mer och mer ovantade utgifter har nere. Mina vaxlar har inte fungerat sedan lordags, markligt da jag anda fick till mitt basta pass hittills i sondags. Har inte kunnat vaxla upp pa de lattaste eller tyngsta. Sa igar kollade mekanikern pa den, och visstfasen var min vaxelvajer heeeeeelt uppsliten. Sa nu har jag fatt den bytad och hoppas pa att det gar bra uppfor idag!

Nasal

Hur typiskt kan det bli? Sjalvklart nu nar jag borjar kanna mig battre sa vaknar jag upp hes och helt tappt i nasan, sa om jag inte snackade nasalt forr, sa gor jag det bannemig nu! Nu blir det ju sakert annu lattare for Mette att forsta mig. ;) Sa jag skippar kustrundan idag, korde ju den forra veckan, drar istallet ut sjalv pa Puig Punyent och Valldemossa for att sedan vanda och mota upp resten vid pitstoppet.

Platt tur och massage

Idag var det platt i 90 kilometer, gick skapligt tyckte jag. Det skulle koras en lagtempointervall ocksa, men eftersom  jag ar lite radd for att branna pa allt for mycket nu nar jag antligen blivit battre sa korde jag bara med 3 andra, lite stilla och roligt, men lag anda runt 37 - 40km/h, och benen kandes bra, pulsen skapligt lag. Men vid slutet av passet vid strandpromenaden sa fick jag sa ont i baksidan av laren, sa snabbt fixade jag en tid hos Preben och sa fick jag en helkroppsmassage.. Somnade nastan pa britsen nar han tog ryggen.. Nar han tog benen? Lord, oh Lord, pain!

Annars ar har OK nu, sista personerna har kommit ner nu, sa till skillnad fran igar da vi var 6 personer i grupp 2 sa var vi 13 eller 14 stycken idag. Riktigt kul nar man ar sa manga! Det ar vi ju aldrig hemma i Skane. En positiv sak med att jag varit "ensam" i 2 dagar nu ar att jag ju har borjat prata mycket mer med de andra tjejerna har nere. Vilket ju ar bra da jag faktiskt kommer spendera mycket tid pa danska cykellob i sommar.

Sen vill jag, once and for all, be om ursakt for min valdigt daliga sprakblandning. Blir ju alltid sa sur pa Tina da hon snackar dansk-svenska med oss alla hemma, och nu har jag blivit precis likadan. =/ Ge mig nagra dagar nar jag kommer hem sa ska det nog vara vack igen ;)

Lille skat er kommit hjem!

Lilla Mettemus har kommit hem nu, och jag ar sa glad for det! Tage och Anna har varit riktigt söta ved mig nu när de har märkt att jag varit rätt ked af det. Men nar jag kom hem ifran traningspasset idag sa stod hon dar! =) Vi har ratt sa meningslos kommunikation da hon slet inte forstar nagot jag sager, och istallet for att saga till sa ler hon bara och sager "mm, jaa." pa vanligt Mette-vis. Sa ja.. men det gar! =)

Kackelacka-søndag!?

What the.. Forra sondagen sa gick jag in i badrummet och vips sa ligger det en kackelacka i handfatet, och satan vad radd jag blev, finns fasen bara få saker som ar ackligare an en kackelacka.. Som tur var sa erbjod sig en av danskarna att ta vack den, sa Tina & jag slapp.. Jag var precis inne i badrummet for att borsta tanderna.. kollade pa pulsklockan som stod pa 64 slag, kollade ner i handfatet, och jøsses, jag skojar inte nar jag sager att min puls gick upp till 136 slag. De ar sa olæckra!!! Dar låg den lilla krabaten och skulle kravla sig upp, men jag kokade den i handfatet och sen tog jag nog halva toarullen for att ta vack den.. Uh, kryper pa hela kroppen nu kanns det som. Sa min poang var att det har inte varit en enda kackelacka sedan forra sondagen, forrns idag.. Under veckodagarna ar det istallet silverfiskar som kryper runt pa golvet. Jag har dessutom utsikt ratt ut over containern.. Jag har nog fatt det absolut basta rummet pa hotellet.


Tur att jag ar sa positiv alltid. ;)


Middag och en bild

Så har vi varit ute och atit middag, Tage, Anne, Nina och Jag.. Riktigt mysigt, ute pa Casa Jacinto.. Tog en rakcoktail samt kycklingfilé och potatis.. Sjalvklart blev det dessert ocksa! Poohaa, jag åt så mycket så att jag blev somnig! Sen kom vi hem och tog en kaffe i baren.. Har nastan inte varit en enda kvall då vi inte suttit i baren.. Haha.. det lat ju bra ;)

Hittade bilder pa gruoptage-sidan.. Har ar en pa Tina & mig. Kanns konstigt att se bilder pa en sjalv i Svanesundskladerna.. =) Sen ar det ju ratt sa tur att jag ar ratt sccchnygg pa alla bilder ocksa.

Nej, nu ska jag vara pa cykeln om 10 h.. Ojojoj, dags att sova med andra ord.Normal igen

Sa, nu ar jag normal igen.. Deprimerad? Jag? Aldrig. ;) Korde uppfor Puig Punyent och Valldemossa idag, och precis som jag kant de sista tva dagarna sa ar kroppen pa battringsvag, absolut basta passet hittills. Pa vag ner fran Valldemossa sa kom vi ihop med ett jattestort gang tyska killar, valdigt trevliga, fastan de drev lite med Sverige. =) Imorgon blir det platt och lite lagtempo, ar ju fortf. sliten, sa det blir spannande att se hur det gar.

Mette har inte kommit hem idag heller, men formodligen imorgon. Hon har tydligen fatt vatten i lungorna. =S Men penicillin, dropp och annat nu sa ska lille skat nog vara bra snart igen. Fast det blir ju nog tyvarr inga fler cykelpass med henne har nere.

Annars sa har jag ju absolut perfekta mojligheter for optimal återhamtning nu, nar jag inte har något annat att gøra =) Fick låna Annes dator igårkvæll, så det blev lite film, och idag har jag efter passet bara legat i sangen och youtubat Bjorn Gustafsson, kollat in det nyaste på cykelfronten, læst på lite om schlagern igår samt uppdaterat mig lite om vad som har hant i Sverige på senaste. Joda, ni laste ratt, jag har last nyheter (=

Nu så ska ja trycka ner det traditionella lægermellanmålet (briochébrod me sylt.. Mums.) innan jag ska torka håret før att gøra mig klar till att æta middag ute med Tage, Anne och hennes væninna. Jag har sjalvklart duschat efter passet, men jag har så lite att gøra så jag faktiskt har duschat en gång till..Før att førdriva tiden lite. =)

Helt alene

Sa ar jag helt alene pa Mallorca.. Tina har akt hem nu, och Mette har blivit inlagd pa sjukhuset, vet inte hur lange, men i alla fall tills imorgon. Sa nu ar jag i princip helt sjalv (av de jag kanner) och josses vad man kan langta hem. Hur kan 7 dagar plotsligt kannas som sa lang tid? Just nu sa langtar jag tills jag star pa stationen i Malmo och paps hamtar mig. Och jag langtar till nasta sondag da jag ska fa traffa Cerdic igen. Vi ska uppdatera varandra sa mycket sa att vi kommer fa sar i oronen =)

Nu har jag inget att gora, och gissa om jag angrar att jag lamnade datorn hemma nu eller? Tur att jag har ytterligare tva bocker kvar att lasa ut har nere.

Depressed

Igar var en hygglig, marklig och bra afton. Good combination. Spelade lite pool me nagra av de andra, for andra gangen i mitt liv.. Forsta gangen var pa Gran Canaria med Viktor for 3 ar sedan.. Ojojoj.. Tror inte ens att jag behover forklara vem som vann.. ;) Haha.

Annars ar jag faktiskt deprimerad. Tina aker hem idag, plus manga andra, och Mette ar pa sjukhuset just nu och blir undersokt da hon ar sjuk.. Jag har precis blivit battre, sa jag ar ruskigt nervos med tanke pa att vi ska dela rum fran och med imorgon..

Annars sa vill jag faktiskt hem, just nu iaf. Saknar Cerdic tokmycket  ocksa!! By the way.. tre samtal inatt, varfor ? =)

Duktig pa att uppdatera??

Jag ar ju t.o.m duktigare pa att skriva i den har bloggen nar jag ar utomlands an vad jag ar nar jag ar hemma.. Markligt, eftersom detta ar ett av de trevligare cykellager som jag har varit pa. Nu har vi i vart fall atit middag, Paella med lite sangria till. Far se vad kvallen bjuder pa, Tina och 11 andra tar ju hem imorgon, sa blir kanske nagot kul, vem vet. Tyvarr sa verkar alla som kort uppfor Piggen idag raaaatt sa slut. Men vi kan nog friska till dem lite! =)

Enjoy your fridaynight.. Det vet jag i alla fall att Cerdic gor, alltid! (Saknar dig forresten basta van)

En liten trilletur

Sa blev det annu en kort tur. Tina kanner sig namligen lite krasslig, Mette har blivit dalig och jag kanner att jag antligen ar pa battringsvag!! (peppar, peppar....) Sa istallet for att kora upp for Piggen idag, sa valde jag att rulla med Tina i 2,5h, vi stannade for en liten sandwich vid strandpromenaden ocksa, riktigt mysigt. Nu sa kanner jag mig antligen battre och jag hoppas verkligen fa till en riktigt bra nasta-vecka! Har i alla fall fatt ihop mina veckotimmar, fastan jag bara kort hart 3 dagar utav 5.

Nu, ar det dags for lite sol pa altanen.. Ar sa grymt bra vader har nere.. (och med det sa menar jag bade vader och vader ;p... Fundera pa den horrni!)

Kort traningspass

Idag sa har vi varit ute pa ett mycket kort pass.. Tror bara det blev 5 mil eller nagot. Korde ut till Calvía och sen korde vi upp for nagot "berg" dar jag by the way motte Kalle Sandell uppe pa toppen sen, hann med ett forvanat samtal som bestod av "Hallaaa?" - "Tjenaa!". Tror i vart fall att det var Herr Sandell, annars var det nagon annan blond CC-akare. Tina korde vidare med grabbarna for att kika i nagon cykelbutik, medans Mette & Jag m. flera korde hem. Korde direkt vidare for att ata lunch vid vart eget lilla "spot". Sa nu har jag tagit det riktigt lugnt med en lang, lang dusch och ska nog upp till Mettes rum och invanta att Tina kommer hem.. Vi hoppas pa att hon ar totalt slut nu.. Lang historia ;)

Imorgon vantar Sóller samt Puig Major.. Spannande med tanke pa hur min form ar.. Ojojoj. Darav det korta passet idag forresten!

Forresten sa har jag hort rykten om att Flisan skall vara hemma i 1manad nu (!?) sa tycker allt att vi far dra ihop nagot roligt nar jag kommer hem. Har ju inte setts pa 6 manader nu! Helt galet, sa lange har vi aldrig varit utan varandra i snart 9 ar.

Update

Sa har det gatt annu en dag pa Mallorca, helt fantastiskt vader, sa nog sa har den dar hemska solbrannan pa benen letat sig fram igen. Sa for att jamna ut det hela lite sa tog Mette och Jag tva soltimmar pa jattealtanen.. Riktigt mysigt och skont. Har varit en helt OK dag kroppsmassigt.. Funderar pa om det kanske ar jarn-brist som jag har.. Ska boka tid hos Dr. Bonde (ja, Cerdic, han heter faktiskt sa.) med detsamma nar jag kommer hem.. Lite rutinkoll!

Nu, gott folk, sa ar det middag.


Nagra dagar pa Mallorca

Hinner tyvarr inte skriva sa mycket.. det mesta gar fint.. Nagot spokar fortfarande i min kropp, sa jag kan tyvarr inte kora pa for fullt annu.. Trakigt, men! Nu ska vi ut pa ett platt traningspass..

We have arrived!

Sa har vi kommit fram, valbehallna. Bor liiiite utanfor Palma, sa vagarna vi kor pa ar ratt mycket desamma som sista ar.. Tyvarr sa tror jag att jag har nagot som spokar i kroppen sa jag valde darfor att vila idag, sa jag kor lugn distans imorrn och sa pa det igen pa mandag!! Langtar faktiskt. Valde att lamna datorn hemma p.g.a att den vager sa mycket, vilket jag angrar starkt nu da det faktiskt var tradlost pa rummen..

Annars ar har trevligt, vi ar bara 5 tjejer, fa som vanligt.. Men det ar bara kul!

Sov gott allesammans, frukost 08 imorrn sen blir det nog strandpromenaden for mig! Fram och tillbaka.. fram och tillbaka.. Har dessutom glomt pumpen hemma och eftersom allt har stangt imorgon och jag inte kan kopa en ny pump forrns pa mandag sa vagar jag inte ge mig allt for langt vack fall i fall.. =/ Hemska tanke.

Cerdic.. tack for sms;en! ;) Sag dem imorse.. du ar sa sot. Snack nar jag kommer hem, saknar dig redan!

Mallorca i år igen

Så, nu ska jag packa ihop det sista till handbagaget, så åker vi om ungefär 1h.. Åh, nu börjar ja känna mig lite stressad.. Ha en underbar påsk allihop. Ska nog ta med mig datorn, hoppas på internet på rummet! Annars hörs vi ordentligt igen om 2 veckor. Saknar dig redan Cerdic. =)

Lots of Loooove


Packa?...

Hur kan det vara så jobbigt att packa egentligen? Har fortfarande saker ouppackade ifrån Teneriffa och Svanesund.. Och nu är de så skrynkliga och danna, så nu måste jag stryka allt.. Uh.. vilket I-landsproblem! Och såklart så ska man ha så mycket pulver och bars med sig så det går på 2,5kilo även denna resan.. Men, 2,5kilo kvar att fylla med andra godsaker till hemvägen då alltså =)

1a november 2008

Så skall Tina & Jag till Slagt för att se Björn Gustafsson, Måns Möller, Soran Ismail och Özz Nûjen på Slagt i Malmö. Ska bli kuuul.. Vill grymt gärna se Henrik Schyffert också, han är ju nämligen i Malmö bara några dagar innan.. Hmm.. får tänka vidare på det.. =) Härnäst så skall jag köpa biljetter till Dolly till Tina och mig.. Kör ett race i Köpenhamn på förmiddagen där, så vi hinner gott och väl till Malmö till klockan 18.00.. =)

Jobb på Nova

Idag jobbade jag på Nova för första gången.. Jobbade ju på Burlöv någon gång i januari också, och jösses vad skönt det är att jobba på ett center! Vet inte riktigt vad det är, men det är skönare! Dock 2h längre öppettider, så det är ju inte alltid en höjdare! Gick fin-fint, och fick en provsmakning av hur det är att jobba med Mischa =) Hon skall ju börja hos oss på Kärleksgatan i april! För övrigt så har jag hunnit med att packa ihop de flesta cykelkläderna inför Mallis.. Har bara vanliga kvar nu nästan, och tro det eller ej, men jag har blivit jäkligt bra på att packa vanliga kläder! =O Sen är det ju tur att vi är två systrar som ska till samma ställe.. Det som hon inte tar med, tar jag med och vice versa. =)

Imorgon blir det sova-länge, samt sista packningen och vila, vila, vila! Skall nämligen till Lödde och köra test på kvällen! Så helt perfekt att jag bara har en flygresa som väntar på lördag, så jag kan återhämta mig lite. =) Fast får ju iofs skruva  ihop cyklarna på lördagkväll antagligen kom ja på.. uh =(

Kärleksmums & BikBok & annat...

Sticker ju till Mallorca på lördag, så idag var min sista jobbdag på 2 veckor.. (Jobbar iofs på Nova imorgon, men på Lovestreet dröjer det ett tag till!) Så gjorde små Kärleksmums imorse och tog med till jobbet med en söt liten lapp; Glad Påsk, väldigt mycket för tidigt, men jag är ju på Mallorca då ;) Enjoy / BikBoks bagare! De uppskattades på lunchen, må jag lova.. Alltid kul =)

Paps kom och hämtade mig efteråt så stack vi till Ballerup för att lämna cyklarna som ska åka buss ner till Mallorca.. Besökte som vanligt Netto på hemvägen, och förvaltade lite pengar... Dock bara på nyttiga saker såsom müsli, russin, morotsbullar o.s.v... Ibland förbannar jag Netto för att det ska ligga precis innan bron.. Man MÅSTE ju åka in.. annars känns det som om man har gjort helt fel.

image337

Jag missade Björn.

Fick nyss reda på att Björn Gustafsson gästar inspelningen till Robins ikväll, i Malmö (!)  och genast förbannade jag mig själv för att jag inte tagit reda på detta tidigare.. Sedan fick jag ångest för att jag inte var där, men, tydligen (enligt Cerdic) så har det varit nästan helt omöjligt att få tag i biljetter.. Så ångesten och förbannandet försvann lite grann.. Men ändå, kunde jag inte ha vetat detta innan?..


Snålt med uppdatering!?

Jag veet.. har varit mycket dåligt med det på senaste! Men, nu, efter en myyycket lång dag, ska jag ner till min kära lilla TC.. (Undrar egentligen hur många timmar jag suttit på den i hela mitt liv.. hmm.. Det vill jag nog inte veta?) Så efter det så får jag ta mig lite tid att skriva här.. =)

Så har ännu en helg passerat

... och med den så har det även avverkats lite träning.. Var ända nere i Ystad och Simrishamn och cyklade igår.. Lite småkul med nya vägar..fast det var en jääääkla blåst samt hagel och regn som mötte en på vägen också.. Men det gick, och det var ett rätt trevligt pass. Fast jag satt med mensvärk ungefär hela tiden.. sjukt vad ont man kan ha av något så naturligt!? 

Efter träningen igår så skulle Tina till Köpenhamn för att hämta hem hennes och Mettes cyklar... Jag å andra sidan hade planerat myskväll med Cerdic, men Tina övertalade Cerdic att följa med, så vi spenderade 2,5h i bilen eftersom Tina körde vilse sisådär 5-6 ggr inne i KBH.. Meen..

När vi sedan kom hem så tog vi tag i en grej i mitt liv som faktiskt är rätt skamlig att erkänna.. Jag har knappt sett några av Disney's klassiker!?!? Så igår avverkade vi Bambi och imorse kollade jag på Lady & Lufsen.. 2 filmer att stryka ifrån listan alltså!

image336Sveriges nya guldgosse.

Efter att ha läst Nöjesguiden på jobb häromdagen, så blev jag om omöjligt, ännu mer förälskad än vad jag har varit sedan jag såg Parlamentet i höstas. Läääs artikeln.. Läser inte ens Nöjesguiden i vanliga fall, men när Björn prydde omslaget, så haffade min arm automatiskt tag i en när jag gick förbi tidningsstället. Sveriges nya älskling? Yes indeed.


RSS 2.0