U6 är avklarat för denna gången.

Så var man hemma ifrån kära Tidaholm efter 7 dagar. Kom hem vid 23.30 igår kväll. Mös med Tilisha innan vi gick och lade oss, har inte setts på 3 veckor så hade en hel del att snacka om!

Veckan har faktiskt varit över förväntan, fastän det inte blivit några framskjutna placeringar så är jag nöjd eftersom jag känner att jag blivit mkt starkare både mentalt och fysiskt. Och med tanke på min motivationskris för inte så länge sedan så känns d som att jag uppnått en hel del personliga segrar under veckan, speciellt i onsdags då vi körde ett GP i centrala Tidaholm. Sedan händer ju alltid en hel del som man inte kan rå för men ändå grämer sig över, till exempel då jag blev satt i grusen i torsdags och tappade då 1½ min upp till klungan. Men så ska man inte klaga, tänk de som hade oturen att hamna i vurporna både på måndagen och tisdagen.

Nu blir det sköna veckor hemma framöver med tävlingar här i trakten. Skånska GP-veckan körs också i veckan, och en av deltävlingarna avgörs faktiskt i Staffanstorp nu på onsdag... Så ja tycker definitivt att ni ska ägna 1 timme av ert liv för att kika på detta =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0