Viggo!!

JEEEJ!

Äntligen har vi fått en ny familjemedlem! Vår 12e hamster har nu anlänt till vårt hus.. (Nej, vi har inte 11 stycken just nu, men sammanlagt så har vi haft 11 stycken förut.) Den heter Viggo och kommer ifrån Ballerup. Det är alltså en framtida Velodrom-hamstercyklist som vi har fått i uppgift att ta hand om.

Tina var hos Jay igår, och han berättade en söt liten historia för henne;
Det var en gång en pojke vid namn Jay och en annan.. vid namn Jays vän, som gav deras vän en lite hamster i födelsedagspresent. Inklusive bur såklart.. Vännen blev skitsur men var ändå tvungen att ta hand om det lilla livet.. När det sen kom fram att hans lillebror var allergisk, så antar jag att vännen måste ha hoppat av förtjusning, nu var han ju tvungen att göra sig av med den! Han försökte på alla möjliga vis, till vänner, dagis, och till och med Jay.. Men förgäves... Till slut kom räddningen; Tina! Vi i vår familj har ett väldigt svagt hjärta för just hamstrar, alltså ett hamsterhjärta.. (Dock lite större än deras) Så det var ett självklart val att ta hem det lilla krypet. Så nu är Viggo i mina och Tinas händer.. Hehe...

Kanske inte så bra idé att berätta för er om att vår trädgård lika väl hade kunnat vara med i Djurkyrkogården... Antar att i alla fall Tilishas hamstrar, fyra stycken, dog av övervikt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0